Így a hétvégi játék után én is írok pár szót a játékról 3 karit húztam 10-12 es szintre (Agent,Inquisitor,BH). Hát a béta hétvége felülmúlta a várakozásaimat nem kellett sorba állnom komoly lagg sem volt és a sok ember ellenére a kezdő területeken sem volt olyan nehéz a haladás. Story-k élvezetesek voltak bár bevallom volt pár amit átpörgettem, ami ebben nem tetszett az a szokásos ölj meg 12 ezt 30 azt hagyományos questek de a class questek jók voltak. Azt mondjuk nem nagyon éreztem, hogy ha nem ölök meg egy npc-t azon kívül, hogy light pontot kapok lesz-e bármi egyéb befolyással rám később? Másik kérdés pl BH nál a Merc és a PowerTech story-ja különbözik?
Viszonylag kis szinten egész sok skillem volt és rengeteg CC remélem nem válik a játék CC háborúvá mint anno a WAR, hogy 10 secig csak nézegettem a karim, hogyan szedik szét. PVP-t csak 1x próbáltam huttball hát ez a része a játéknak elég gyenge rengeteg animáció lagg volt és számomra élvezhetetlen volt remélem javítva lesz mert volt olyan, hogy Flashpointban ahol csak 3an voltunk ott is néha volt animáció lagg ami lehet szerver lagg miatt volt amit szombaton észre lehetett venni de annyira nem volt vészes.
Grafika jobb lett mint amit vártam.
3 class közül amit kipróbáltam a BH jött be messze a legjobban így teljesben tuti Merc leszek.