85
-
#85 Ha ezt + merik tenni, az lesz csak az igazi jogsértés. Perelek a kiesésért!!! -
#84 Elvégre április 1 van
nemlátol? -
#83 Már megin a jónéppel basznak ki... -
pemga #82 Ugyan már, egyszerűbb manipulálni a választási eredményt, minek hergelni a népet internetmegvonással :). Már ha valaki tényleg komolyan veszi, ORTT-nél szerintem biztos van valaki, aki szivesen megpróbálná :). -
awender #81 Szerintem veszélyes az ötlet, mert vmelyik képviselőnek megtetszik az ötlet, aztán még előadja.
Ha ilyen előfordulna, akkor Mo nemcsak a legnagyobb mértékű inflációról lenne híres, hanem a minden képzeletet meghaladó ostobaságról is. -
#80 A hwsw-n is volt ilyen április elsejei "tréfa"
Az kicsit hihetőbbnek tűnt :)
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=28605&count14=1 -
Undead #79 :)) viccnek is rossz -
Undead #78 bazz, ez legalább 20,000-es fordulatszámot generált most bennem, ekkora marhaságot
-
rhonkhan #77 remélem tényleg poén volt, mert nagyon, de nagyon felbaszta az agyamat. -
John Wayne #76 Ez egy nagyon ötletes cikk volt. Komolyan elhittem. Persze mikor az aljára értem, rájöttem, csak kacsa.
Tetszett. Ezektől az elmebetegektől tényleg kitelik minden. -
irkab1rka #75 Tanulságok:
1, sokat már beírták, hogy bocs, beszívtam, míg mások még mindíg írják, hogy rohadt komcsik, geci kormány, etc. El ne süllyedjen traitoRs véleménye:
nem flame-elni akarok, de ha ezt komolyan vettétek egy pillanatra is, akkor az inkább titeket jellemez...
vhogy nagyon bele van égetve az emberekbe, hogy a magyar kormány bármire képes lenne, és végtelenül megbízhatatlna, stb...
A beégetésről annyit, hogy a szülők csinálják, mert ezek a kölykök azt sem tudják mi a különbség az úttörő, a kisdobos és az ífjugárdista között :DDD (az utóbbit én sem tudom pontosan)
Igaz, a szülők se tudják LOL
2, Dühöngeni jobban szeretünk mint olvasni. Ez azt is jelenti, hogy hamarabb fogunk meghalni (ja ja, a stressz) :)
3, derítsük már ki, hogy ki van a képen,
4, Kapjuk el a hírszerkesztőt, mielőtt kormányszóvivővé avanzsál :)))
Bármelyik kormány szóvivőjévé. ;) -
#74 Én nem hittem el (a vége felé már sejtettem hogy vmi hülye vicc lehet) :)
Azért az nem úgy megy, hogy most hip-hop 2 napig leállítjuk ezt és azt, akár politikusok akár nem... -
Zoley #73 Hulye poen.... -
#72 Az utolsó sor nélkül is vicces a cikk, ugyanis: "...úgy tűnik a pártok jobb- és baloldalon egyaránt pozitívan fogadták..." Haha. :) -
gregor #71 Ha a BIX-et leállitanák,akkor a külföldi weboldalak is elérhetettlenek lennének?
-
gregor #70 A könyvtárak általában vasárnap zárva vannak!A rádiók,televeziók ,meg nem sértenek kampánycsendet!A net más tészta:))) -
gregor #69 Sziasztok!
Először,mikor a cimlapon megláttam a szöveget,én is bedőltem a hirnek,de szerencsére kacsa a hir.Egyébként mi van akkor ha valaki a kampány csend alatt egy fórumban pl.ul a kampánycsend előtti hsz-ket,olvas,hisz az egész fórumot,a kampánycsend idejére,nem lehet elérhetettlenné tenni!Vagy,igen? -
andi1995 #68 Balogh Ferenc (és a hasdonszőrűek) menjen(ek) .............. Kit érdekel (rajtuk kívül) az ő szemét üzletük? -
#67 Kúrva ápr.1
A címet még érdekesnek találtam de azt hittem hogy csak a képviselők körében, vagy... Aztán eszembejutott a dátum... -
PityBull #66 Amúgy persze "megettem" én is!
Egészen addig, amíg a cikk felénél járva észre nem vettem a cikk végén az integető szmájlit ... -
PityBull #65 "nagyon bele van égetve az emberekbe, hogy a magyar kormány bármire képes lenne"
Ja! A szövegbe meg az van beleégetve, hogy: XY "egyéni képviselői indítványt" nyűjtott be...
Hogy jött ide a kormány? -
#64 Az egy másik cég. Vagy nem?
Mellesleg énis bevettem. Sőt, ha már ötleteket akarunk nekik adni, akkor ne sugározzon se a rádió, se a TV, ne adjanak ki újságokat és a könyvtárak is legyenek zárva, hogy az emberek vasárnapja már annyira unatkozzanak, hogy elmenjenek szavazni. -
Robin Hood #63 Ja, a kommunista fidesz sok hasonlót elkövetett már. -
Yeti #62 A BIX en keresztül megy az egész(najó, csak szinte az egész) magyar internet. Szóval szívnál te is.
Egyébként tényleg annyira ordított a hírről, hogy poén, hogy tényleg elég hihetetlen, hogy bedőltetek. Elvégre minden ápr. 1én lehoznak itt az sg-n egy hasonlót. Már megszokhattátok volna... -
irkab1rka #61 Ha most szívrohamot kapok, pereljétek be az indexet :)
Azért ez elég durva lenne... -
#60 :o) -
#59 április elseje , de azért van akinek nem olyan erős a szive mint egyeseknek, meglátja ezt a kapitális ökörséget és helyben infarktust kap ^.^ -
Cicero #58 Szerintem ez hülyeség, mert aki biztosan tudja hogy mire szavaz, az úgyse fogja megváltoztatni a véleményét. Csak az fogja aki nembiztos benne, vagy mondjuk a két párt között áll. (Álltalában azok el se mennek szavazni..)
Még csak az kéne, itt vidéken nincs is net... vagy az a színvonal ami itt van nem nevezhető annak... (VIDÉKEN!!!) -
#57 mikla: te meg fogd vissza magad és ne komcsizz... ..tod volt egy rendszerváltás... bár szerintem akkor te még nem éltél.. -
kartacs #56 LOL
Benyaltam ahogy kell :D
-
#55 vegigneztem a hirekek hogy melyik lehet a vicc -
gradU #54 "Az internet leállítása egyszerű és hatékony módja a választók jogkövető magatartásának elősegítésére." -- csak nem ez húzott fel mindenkit ???
Pont az ilyen magabiztos barom kijelentésekhez szoktattak a politikusok... -
gradU #53 Amikor megláttam a főoldalon a cikk címét, már gyanús volt, de amikor megláttam a cikk dátumát is, már biztos voltam benne, hogy az sg mára ezt eszelte ki.
Annyira durva dolog lenne, hogy szinte kiabál. -
Ceb #52 Ó ezt jól beszívtam én is :)
-
vezeték #51 ÉN szívem szerint örültem volna haigaz lenne :)
mert csak budapestre igaz hogy nem lenne net, a többség netezhet -
vezeték #50 a Gh egymás mellet van : \ -
FTeR #49 ezt poénból mondod, vagy ilyen fatökű vagy? -
FTeR #48 sajna a nagy felbontásom miatt az első amit elolvastam az az integető kezű emote ikonos sor volt, de így is jót szórakoztam rajta :D -
FirStDeXTeR #47 ahhoj
bizalom? eddig korrektnek tünt az SG...
akinek van joga az törölje a felhasználásomat, mert nem jelentkezek be többször ezek után -
mikla #46 Vigyázzatok , a komcsik mindere képesek!!!!!!!