85
  • Sonajk @:o)
    Ha ezt + merik tenni, az lesz csak az igazi jogsértés. Perelek a kiesésért!!!
  • cement
    Elvégre április 1 van

nemlátol?
  • Antychrist
    Már megin a jónéppel basznak ki...
  • pemga
    Ugyan már, egyszerűbb manipulálni a választási eredményt, minek hergelni a népet internetmegvonással :). Már ha valaki tényleg komolyan veszi, ORTT-nél szerintem biztos van valaki, aki szivesen megpróbálná :).
  • awender
    Szerintem veszélyes az ötlet, mert vmelyik képviselőnek megtetszik az ötlet, aztán még előadja.

Ha ilyen előfordulna, akkor Mo nemcsak a legnagyobb mértékű inflációról lenne híres, hanem a minden képzeletet meghaladó ostobaságról is.
  • cSuwwi
    A hwsw-n is volt ilyen április elsejei "tréfa"
    Az kicsit hihetőbbnek tűnt :)

http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=28605&count14=1
  • Undead
    :)) viccnek is rossz
  • Undead
    bazz, ez legalább 20,000-es fordulatszámot generált most bennem, ekkora marhaságot
  • rhonkhan
    remélem tényleg poén volt, mert nagyon, de nagyon felbaszta az agyamat.
  • John Wayne #76
    Ez egy nagyon ötletes cikk volt. Komolyan elhittem. Persze mikor az aljára értem, rájöttem, csak kacsa.
    Tetszett. Ezektől az elmebetegektől tényleg kitelik minden.
  • irkab1rka
    Tanulságok:

1, sokat már beírták, hogy bocs, beszívtam, míg mások még mindíg írják, hogy rohadt komcsik, geci kormány, etc. El ne süllyedjen traitoRs véleménye:
    nem flame-elni akarok, de ha ezt komolyan vettétek egy pillanatra is, akkor az inkább titeket jellemez...
    vhogy nagyon bele van égetve az emberekbe, hogy a magyar kormány bármire képes lenne, és végtelenül megbízhatatlna, stb...

A beégetésről annyit, hogy a szülők csinálják, mert ezek a kölykök azt sem tudják mi a különbség az úttörő, a kisdobos és az ífjugárdista között :DDD (az utóbbit én sem tudom pontosan)
    Igaz, a szülők se tudják LOL

2, Dühöngeni jobban szeretünk mint olvasni. Ez azt is jelenti, hogy hamarabb fogunk meghalni (ja ja, a stressz) :)

3, derítsük már ki, hogy ki van a képen,

4, Kapjuk el a hírszerkesztőt, mielőtt kormányszóvivővé avanzsál :)))
    Bármelyik kormány szóvivőjévé. ;)
  • cSuwwi
    Én nem hittem el (a vége felé már sejtettem hogy vmi hülye vicc lehet) :)
    Azért az nem úgy megy, hogy most hip-hop 2 napig leállítjuk ezt és azt, akár politikusok akár nem...
  • Zoley
    Hulye poen....
  • Tetsuo
    Az utolsó sor nélkül is vicces a cikk, ugyanis: "...úgy tűnik a pártok jobb- és baloldalon egyaránt pozitívan fogadták..." Haha. :)
  • gregor
    Ha a BIX-et leállitanák,akkor a külföldi weboldalak is elérhetettlenek lennének?
  • gregor
    A könyvtárak általában vasárnap zárva vannak!A rádiók,televeziók ,meg nem sértenek kampánycsendet!A net más tészta:)))
  • gregor
    Sziasztok!

Először,mikor a cimlapon megláttam a szöveget,én is bedőltem a hirnek,de szerencsére kacsa a hir.Egyébként mi van akkor ha valaki a kampány csend alatt egy fórumban pl.ul a kampánycsend előtti hsz-ket,olvas,hisz az egész fórumot,a kampánycsend idejére,nem lehet elérhetettlenné tenni!Vagy,igen?
  • andi1995
    Balogh Ferenc (és a hasdonszőrűek) menjen(ek) .............. Kit érdekel (rajtuk kívül) az ő szemét üzletük?
  • janos666 #67
    Kúrva ápr.1
    A címet még érdekesnek találtam de azt hittem hogy csak a képviselők körében, vagy... Aztán eszembejutott a dátum...
  • PityBull
    Amúgy persze "megettem" én is!
    Egészen addig, amíg a cikk felénél járva észre nem vettem a cikk végén az integető szmájlit ...
  • PityBull
    "nagyon bele van égetve az emberekbe, hogy a magyar kormány bármire képes lenne"

Ja! A szövegbe meg az van beleégetve, hogy: XY "egyéni képviselői indítványt" nyűjtott be...
    Hogy jött ide a kormány?
  • RoD
    Az egy másik cég. Vagy nem?
    Mellesleg énis bevettem. Sőt, ha már ötleteket akarunk nekik adni, akkor ne sugározzon se a rádió, se a TV, ne adjanak ki újságokat és a könyvtárak is legyenek zárva, hogy az emberek vasárnapja már annyira unatkozzanak, hogy elmenjenek szavazni.
  • Robin Hood
    Ja, a kommunista fidesz sok hasonlót elkövetett már.
  • Yeti
    A BIX en keresztül megy az egész(najó, csak szinte az egész) magyar internet. Szóval szívnál te is.
    Egyébként tényleg annyira ordított a hírről, hogy poén, hogy tényleg elég hihetetlen, hogy bedőltetek. Elvégre minden ápr. 1én lehoznak itt az sg-n egy hasonlót. Már megszokhattátok volna...
  • irkab1rka
    Ha most szívrohamot kapok, pereljétek be az indexet :)

Azért ez elég durva lenne...
  • vgez
    :o)
  • [HUN]PAStheLoD
    április elseje , de azért van akinek nem olyan erős a szive mint egyeseknek, meglátja ezt a kapitális ökörséget és helyben infarktust kap ^.^
  • Cicero
    Szerintem ez hülyeség, mert aki biztosan tudja hogy mire szavaz, az úgyse fogja megváltoztatni a véleményét. Csak az fogja aki nembiztos benne, vagy mondjuk a két párt között áll. (Álltalában azok el se mennek szavazni..)
    Még csak az kéne, itt vidéken nincs is net... vagy az a színvonal ami itt van nem nevezhető annak... (VIDÉKEN!!!)
  • Cujo01
    mikla: te meg fogd vissza magad és ne komcsizz... ..tod volt egy rendszerváltás... bár szerintem akkor te még nem éltél..
  • kartacs
    LOL

Benyaltam ahogy kell :D
  • zakika
    vegigneztem a hirekek hogy melyik lehet a vicc
  • gradU
    "Az internet leállítása egyszerű és hatékony módja a választók jogkövető magatartásának elősegítésére." -- csak nem ez húzott fel mindenkit ???

Pont az ilyen magabiztos barom kijelentésekhez szoktattak a politikusok...
  • gradU
    Amikor megláttam a főoldalon a cikk címét, már gyanús volt, de amikor megláttam a cikk dátumát is, már biztos voltam benne, hogy az sg mára ezt eszelte ki.

Annyira durva dolog lenne, hogy szinte kiabál.
  • Ceb
    Ó ezt jól beszívtam én is :)
  • vezeték
    ÉN szívem szerint örültem volna haigaz lenne :)
    mert csak budapestre igaz hogy nem lenne net, a többség netezhet
  • vezeték
    a Gh egymás mellet van : \
  • FTeR
    ezt poénból mondod, vagy ilyen fatökű vagy?
  • FTeR
    sajna a nagy felbontásom miatt az első amit elolvastam az az integető kezű emote ikonos sor volt, de így is jót szórakoztam rajta :D
  • FirStDeXTeR
    ahhoj
    bizalom? eddig korrektnek tünt az SG...
    akinek van joga az törölje a felhasználásomat, mert nem jelentkezek be többször ezek után
  • mikla
    Vigyázzatok , a komcsik mindere képesek!!!!!!!