85
-
#45 mondjuk azért az feltünő volt nekem egy kicsit, hogy az elején BalogH, a végén már csak simán Balog. -
#44 nem flame-elni akarok, de ha ezt komolyan vettétek egy pillanatra is, akkor az inkább titeket jellemez...
vhogy nagyon bele van égetve az emberekbe, hogy a magyar kormány bármire képes lenne, és végtelenül megbízhatatlna, stb...
(nem azt mondom hogy az állambácsi az egyetlen megbízható személy messze-távol, de némi bizalom nélkül soha nem is fogunk előrébb lépni...) -
Murdoc #43 Hát ezt aztán én is beszívtam. De ami nyár óta történt, azóta bármit el tudnék épzelni a kormányról...Voltak már dolgai.
Aszondom indíccsunk Balogh Ferenc fanclubot! -
#42 És akkor még vigyorog is ez a csóka a képen! -
Először én is elég mérges lettem, de aztán ott az utolsó sor .. -
#40 beszoptam:) -
bgerison #39 Ez jó volt!
Mikor megláttam a főoldalon a címet, már kezdett megállni bennem az ütő. -
Carti19 #38 Ezt beszívtam rendesen... :))))) -
#37 Hűűű, és holnap leveszik az "Elvégre április 1 van " írást, és már igaz lesz a hír? Akkor lenne ám a nagy sokk. -
#36 ezaz simán kinézem ebböl a bagázsból hogy ennyire hülyék is lehetnek.... -
OTomi #35 Az a szomorú, hogy simán vannak olyan képviselők, akik ezt teljesen komolyan is előadnák... -
Boldi #34 04.01. ide vagy oda beleborzongtam. Kész falanszter. -
#33 HEHHHHHEEE! Nagyon jo!
Mennek tuntetni... :D (vagy ragyujtanam a szavazofulket...) =DD -
clarus #32 Húú, ezt jól bekajoltam! Már elmondtam mindennek ezt a Balogh Feribát... -
Gyumika #31 Miből gondolod, hogy másnak/ Fidesz,SZDSZ-vagy bárkimásnak/nemjut eszébe ilyen hülye ötlet.Netalán őket nem tartod ennyire"fejlettnek"? -
junkfer #30 +1 a listán, azonban csatlakozok azokhoz, hogy nem kellene ilyennel viccelgetni, mert teljesen hihető kategória kis hazánkban
ne fesd az ördögöt a falra mert seggberúg a házmester -
Turmoil #29 Nekem az volt a gyanus, hogy nem találtam semmit a fenti képviselőről a neten. Meg akartam nézni, hogy ki ez a címeres barom, de semmi...
De tényleg nem kellene ötleteket adni! :))) -
#28 - jó poén volt. Kár, hogy én is bedőltem neki.
===============================
.:i2k:. melóból: -
#27 Szép lenne kisebb forradalom törne ki -
#26 beszoptam :DD -
#25 :DDD:D
im hit. -
ooz #24 engem is felírhattok :)
bedőltem :DDDD
-
#23 Szerintem egyikük sem jobb a másiknál. Én biztos nem fogok menni szavazni sohasem. -
#22 Azért jó a cikk, mert ezektől a barom kommunistáktól valóban kitelne ilyen durva húzás. -
rolika #21 na, pont ezt akartam én is mondani...
simán elhittem volna :) -
#20 ha ha ha -
#19 -
xavier #18 Az a szomorú hogy olyan országban élünk ahol egy ilyen hír simán igaz is lehet.
-
pedrohsi #17 A 25 ajrós net előfizetés nem áprilisi tréfa?:) -
#16 kijaza a balog ferkó! -
#15 Egy jó tanács: Április 1-én semmit sem szabad elhinni! -
benli #14 jó a vicc, de tartok tőle, hogy holnap már magának teszi valami túlbuzgó e gondolatot sőt mivel lesz támogatója valóság válik belőle.:-)
-
#13 Mennyien bedőlted :DDDDDD
<igaz először ő is :P> -
bunny #12 Nálam is kinyílt a bicsak, szerencsére megláttam az utolsó sort. Az a szomorú a dologban, hogy TELJESEN HIHETŐ VOLT, simán kinézek ilyen baromságot a tisztelt házból. -
#11 Na de, ha ez teljesen álhír, akkor ki ez "Balogh Ferenc" nevű mosolygós ember a képen? -
#10 A mai nap annyi tréfa kering a világhálón, hogy megszámolni is alig lehetne :))))))))))) -
MuldR #9 Az, hogyelsore mindenki komolyan veszi, megmutatja, hogy mekkora egy kreten orszagba elunk. Itt kepesek lennenek ezt megcsinalni. :)
Amugy cegek miatt ugyse tehetnek. -
Pontius #8 jah csak most vettem észre az alján a feliratot -
Gabo #7 Szégyen, de engem is sikerült beugratnotok.
Miden esetre tény, hogy nem kellene ötleteket adni a kormányunknak. -
marec #6 Nem olvastatok elég figyelmesen!
Cikk legalján a dőlt betűs sorocska...
Egyébként én is bedőltem
Már épp szídtam őket a páromnak, hogy hogy lehet ilyen állatságot kitalálni... A szomorú az, hogy el is tudnám képzelni, hogy valaki ezt komolyan véghez akarja vinni...