3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • csokalaci
    iTunes-on is lehet
  • Jim Morrison
    am amig nem jailbreakelem csak wifirol tudok appstore bol menteni appokat?
  • csokalaci
    Egy baja van, hogy sokat kell tölteni, egy töltő meg drága :/
    De minden mértékben k*rva jó :D
  • Jim Morrison
    Huhuuu megvaaan ! :D kb 01:20kor volt a kezemben :p sajnos lemerult az elobb, nem volt feltoltve :D baromi gyors meg minden, hangja is oke, most dobom ra a cuccokat. remelem nem banom meg :p
  • pozsoka
    Valaki erre?
  • Jim Morrison
    nem :( persze az van most is mint mindig... mikor vettem a gepem, ugy odavoltam hogy huuu ma jon meg de allatt... 2napot kesett... aztan csereltem videokartyat, hu ma jon meg, 3 napot kesett... aztan most meg ez, ugy volt hogy 23:12kor itt lesz, most meg marcsak valszeg holnap 01:15kor... ezeknel a kutyuknel nincs szerencsem...
  • xxxpaulxxx
    Jah azt hittem már megvan:D
  • Jim Morrison
    oke oke, am remelhetoleg az elkovetkezo 24 oraban mar a kezemben tartom :D
  • xxxpaulxxx
    Nézd meg a videót, amit küldtem, az érthetően elmond mindent:)
  • Fidolorous
    ?
  • Jim Morrison
    jovan koszi, a tobbit majd steamen :D
  • csokalaci
    Ezt iPod4,1_4.3.2_8H7_Restore.ipsw. Csak a redsnow rá rakja a Cydia nevű app-ot, amivel aztán letöltheted a programokat amik kellenek.
  • Jim Morrison
    szoval akkor tisztazzuk:
    Kell egyreszt a redsn0w progi, amibe be kell tolteni ezt : iPod4,1_4.3.2_8H7_Restore.ipsw. Ezt a fajlt teszi ra a telora, hogy jailbreakelve legyen.
    Az iTunes mit is tolt le akkor?
  • csokalaci
    az csak a firmware, azt kell betölteni redsnow-ból. De le is töltheted. Ez csak idő spórolás :)
  • Jim Morrison
    iTunes leszedi a toro programot vagy mit? (iPod4,1_4.3.2_8H7_Restore.ipsw a fajl neve)
  • csokalaci
    Én azt töltöm be amit iTunes töltött le.
    win 7 alatt nekem:
    C:\Users\*Felhasználó*\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPod Software Updates
  • Jim Morrison
    ja nem. most nezem, paul amit adott az egy 650megas fajl :O
  • Jim Morrison
    redsn0w elindiit, .ink betalloz?
  • csokalaci
    Jailbreak iOS 4.3.2-re
  • xxxpaulxxx
    Én innen szedtem
  • csokalaci
    Tessék
    Amint látni lehet, 4.3.2-höz még nincs untethered jailbreak :/
  • kakaoskalacs
    ÖÖ hát torrent oldalakon szokott lenni : D
    Amugy én felelsegesnek tartom jailbreaket.
  • Jim Morrison
    Multkor valaki emlitette, hogy a 8Gigas Touchban az atvaltas miatt csak 7giga vagy mennyi, es kerdezte a 32gigas akkor mennyi. A valasz : 29Gb
  • Jim Morrison
    nah, epukam elkuldte, hogy milyen verzio van fent a touchon. Azt irta 4.3.2 (8H7). Ez a 8h7 micsoda? meg tudna valaki egy megpizhato jailbreak filet adni vagy mit? :D mert azt latom, hogy a redsn0wba kell betolteni egy fajlt azt onnantol mar megy... csak egy linket valaki plz, ami tutira jo lesz majd :D (ti is azt hasznaltatok.)
  • pozsoka
    Üdv,
    8 gigás nano-val rendelkezem, mindent tudok rá tenni csak játékot nem, itunessal bármit csinálok nem megy fel rá, ha total commanderrel áthúzom az itunes és a nano kijelzi a plusz adatmennyiséget de a ipodon nem bírom megtalálni.
    Tud valaki segíteni?
  • Jim Morrison
    köszi :)
  • xxxpaulxxx
    Itunes kell hozzájuk gépen... illetveeee! Küldök egy linket;)
    De telepíteni mindenféleképpen itunessal kell:)
  • Fidolorous
    Lehet nem mondok újat, de szeretném mindenkinek ajánlani EZT. Ugyan Tacs, és Classic verziók nem támogatottak, de annál lejjeb igencsak érdemes felrakni. No more itunes, enjoy the freedom :)

Ennek a proginak köszönhetően a 80 gigas hdd lassan teli van, hiszen rögtön telerakdostam FLAC formátumú discographyakkal :)

Ezzel kapcsolatban lenne is egy kérdésem: az ilyen hatalmas loseless vinyl fájlokkal hazavághatom az ipodomat ? Ugyanis eltudom képzelni hogy azért ez a kis dög nem erre lett kitalálva, és amikor az említett Vinyl copys FLACokat (de csak ezt, más FLACnál nincs probléma) picit belassul a készülék, azaz akad a zene de pár másodperc gondolkodás után abbahagyja. Ezt csak 1 számnál csinálja utána megy tovább rendesen az albumon belül. Na de jobb félni mint megiejdni. Tehát vélemény ?
  • Jim Morrison
    na, gyerekek joreg ota van egy ipod nanom... :)

Most ugy fest, hogy lesz ipod tuchom (32GB) es a noveremnek egy classic 160GB.

nanohoz eddig a SharePodot hasznaltam az a tuchra is jo lesz meg a classicra? Meg meg azt szeretnem kerdezni, hogy amugy az appokat le lehet szedni kulon, vagy csak mobilon ? (tehat mindig a telefonon keresztul kell letoltenem vagy nem? remelem nem...)
  • xxxpaulxxx
    De ez epül:D
  • vass17
    Akksit olcsón lehet venni ebayről.
    A hdd élettartalmáról nem vagyok meggyőződve, szerintem nem arra vannak kitalálva, hogy az ember zsebében rázkódjanak. Persze attól még lehet jó, de nekem a notebook hdd-kel is csak rossz tapasztalataim vannnak, pedig azok többet állnak az aztalon.
  • Fidolorous
    Közben kiderült hogy Ipod video. Az hogy egy féltégla nem valami előnyös, viszont FULL Rockbox support van, szóval eddig teljes mértékben lenyűgőz a készülék :) Mostmár csak az aksi, és az élettartam a kérdéses..
  • xxxpaulxxx
    Meg lehet kerülni, de nem érdemes
    Igen, teljesen megéri, ha jó állapotban van... egyik haverom most vett egy ugyan olyat 30ért:D
  • Fidolorous
    Sziasztok ! Lenne egy valószínűleg már sokszor elhangzott kérdés: meg lehet e kerülni ezt az Itunest, úgy hogy MP3 fájlokat játszon le a készülék ? A másik hogy egy 80 GBos Ipod classic 20 ropiért jó vétel lenne ? (pendrivenak is használnám ugyebár)
  • Bucsek
    Sziasztok, van 1 kis problémám, itunesnál amit letöltök app, nem tudom telepíteni az ipodra :-\ eddig tudtam, meg minden oké volt. De letölti rendesen, és nem engedi áthuzni, szinronizálni nem fogom az összessel, mert akkor mindig letörli és úgy rakja fel őket, én meg nem akarom h eltünnyenek. szóval eddig mindig a behúzós verzióval raktam fel a játékokat programokat. De most valamiért nem engedi. Ipodon belül lépek be az appstoreba onnan lerántja a cumót, nincs gond, de gépről nem lehet :-\

valakinek valami ötlet?
  • Inferno
    Sziasztok !

Ituns-bol létezik normális portable változat ?Mert én nem találtam sajna...melo helyen meg nem lehet telepíteni.
  • masoma
    igen, kicsit elírtam:)
  • xxxpaulxxx
    Az 5g-ben is van beépített rádió én úgy tudom
  • Krezga
    Nekem 6g-m van, és számomra bőven jó. Kicsi, kényelmesen elfér bárhol, futás mellé nekem pont megfelel. (és a csíptetője jobb, mint gondoltam, azt hittem gyengébb)
  • Bucsek
    Azt szeretném még kérdezni, hogy ha tegyük fel megvettem egy játékot, és pár nap mulva ujra felmegyek itunesnál a shopba és megveszem ugyanazon az accon, akkor mi történik? még egyszer megveszem? vagy már nem engedi?