3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
Bucsek #3229 Sziasztok, újra raktam a windowst, és az a helyzet, hogy... nem tudom az appokat lementeni. hogy oldható meg? Az ipodról nem menti le őket :-\ -
masoma #3228 ipod nano 5g-t ajánlom inkább
- egy kéz elég hogy számot válts
- van kamera (ráadásul nem pocsék a minősége a fevételeknek)
- és sztem sokkal jobban kézre áll
- nagyobb kijelző, jobban átlátod az előadókat ill. a számokat
(szvsz a 6g sztem az ilyen, fu érintőképernyő és akkor te vagy a király, sokkal kevesebb fícsör van benne mint az 5g-ben, csak beépített rádióval ér többet) sok sikert a választáshoz -
#3227 szeretnék venni egy ipodot, vélemények érdekelnének 2 típusról.
ipod nano 6g
ipod nano 5g
kérek mindenkit hogy írja le pozitív illetve negatív tapasztalatait ezekkel kapcs.
köszi! -
puma1 #3226 Sziasztok! Sajnos újra kelett raknom Oprendszeremet és így az Itunest is. Mivel újra kellett rakni,ezért amikor rádugom a Touchot törölni szeretne róla semmit,és amíg ezt az opciót ki nem választom,nem tudok rá tenni semmit. Van valami mód,trükk,arra,hogy ne kelljen törölni minden zenémet Touchomról,még is tudjak rá tenni dolgokat? Köszönöm előre is a segítséget! -
Bucsek #3225 Halihóóó, segítsetek, valamiért nem engedi átmásolni a zenét ájpod táccsra, amit "megvettem". Black Eyed Peas akármelyik albumát próbálom, azt írja, nem tudja átmásolni, mert nem játszaná le :-\
mi a fene? pedig mp3 a zene, nem tudom mi baj lehet :(
szerintetek? -
#3224 hm, ezt a fajta linkelgetest nem nagyon szeretik erre fele. de ettol fuggetlenul kattintottam, remelem sikerult hozza jutnod :) -
McCartman #3223 sziasztok,
milyen tokot ajánlanátok ipod touch 4g hez?
easyswitchben gondolkoztam de látom , hogy nem lehet kapni itthon.:S
meg alapbol , elég szegényes a választék a legujabb touchhoz. -
#3222 http://http://www.blendamed.hu/Szorakoztato-jatEkok/Oszd-meg-masokkal/LP.html?click=a53ae4d5ae87e -
#3221 http://www.blendamed.hu/Szorakoztato-jatEkok/Oszd-meg-masokkal/LP.html?click=a53ae4d5ae87e neked van, nekem nincs, neked egy kattintás, nekem egy kincs! -
Bucsek #3220 fasza.... le is vonta. én meg naiv azt hittem, hogy a sok kártyaregisztrálást egybeszámolja, és annak árából tudok venni egy játékot :D -
#3219 most már még jobb: csatlakoztatom géphez kapcsolódik-> szinkronizál-> mehet a lecsatolás
-
#3218 valoszinu, hogy zarolt osszegkent szerepel a szamladon egyenlore - le lesz vonva -
Bucsek #3217 Sziasztok, miért van az hogy, megvettem a Dead Space nevü játékot itunesban és nem vont le érte zsozsót? Vagy majd lefog? Csak érdekel mert a kártyámat nem először regisztráltatom, de akkor mindig levont 500ft ot, most viszont egy játékért nem vont le 5 eurót. nem baj örülök, de azért kicsit furcsa :D -
#3216 én most levettem róla eltűnt róla minden zene. -.- -
danyr #3215 Nekem is ezt csinálja a 4. generációs. Én rádugom gépre és felmegyek a netre, közben pedig hagyom a háttérbe, hogy töltse - és pár perc múlva már szinkronizál. -
#3214 üdv!
ezt miért csinálja? kb 1 hete pakoltam fel rá az zenéket. most rádugom és megint ezt írja ki. ez a 3. eset. 3.gen.-es ipod.
kicsit idegesítő már. -
#3213 Ha kijelző sarkánál nyomom akkor is érzem, hogy mozog. -
vass17 #3212 Ajánlom a Cx-eket. Nekem Cx300 II van és nagyon meg vagyok vele elégedve. A lényeg hogy normális boltból kell venni, mert nagyon sok a hamisítvány és időnként nem árt tiszta alkoholban megfürdetni, hogy kitisztuljon (de ez minden "agybadugóssal" így van). Egyébként nagyon tisztán szól és még jobban kiadja a basszust. -
vass17 #3211 Minimális mozgás normális, ha az üveg széleit nyomogatod. Az enyémnek is volt (sztem max. 1mm), mivel nincs teljesen szilárdan rögzítve. -
danyr #3210 nekemse mozog -
#3209 dehogyis, miert mozogna? egyaltalan nem normalis -
#3208 Az normális, ha az ipod touchom kijelzője mozog egy kicsit? Nem tudom, hogy csak a felső átlátszó rész mozog vagy az egész, de egyre nagyobb részen. Másnak mozog valamennyire? -
#3207 http://www.vatera.hu/eredeti_bontatlan_uj_apple_fulhallgato_1439452206.html
-
Bucsek #3206 Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy az iTunesnál ha már regisztráltam magyarországra, akkor nem változtathatom meg? Azt hallottam, hogy sokkal több program van pl usában, vagy hülyeséget kérdezek? Vagy csak a zene terén van különbség? nemtudom :-\ -
danyr #3205 Álltalában a dokkolók töltik az iPodot? :) -
#3204 sztem max egy 10est -
#3203 ipod classicra skin matricát nem tudjátok honnan lehet beszerezni? -
vass17 #3202 Mit gondoltok, mennyit érhet egy 2G Touch, ami alaplap hibás??
Most derült ki, hogy sikerült teljesen lenulláznom a memóriát, de nem szeretném kidobni, mert tökéletes állapotban van, gondolom a tokk, a ház, az érintőpanel és az lcd még azért érhet valamennyit. -
#3201 Nekem nem tölti. Illetve amikor teljesen le volt merülve, annyira feltöltötte, hogy be tudjam kapcsolni. -
Bucsek #3200 Sziasztok, ha rádugom a ipodomat egy usb-s töltőre és bedugom a hálózati feszkóba akkor tönkreteszi vagy tölti?
magyarul bedugom a konnektorba az ipodra kötött usb-s töltőt akkor tölti e :D -
Bucsek #3199 ja a játékokat le lehet menteni a itunesra?? csak a zenéket nem? -
#3198 Nem kell letöltened sehova, mert bármikor letudod, ha esetleg kéne. A vásárlásokat az Itunes accountodhoz rendeli, nem a géphez. -
Bucsek #3197 Megvettem a wormst 2 euoért de ipodról, viszont ma beléptem itunesba de láttam a purchasenél h megvettem, viszont hogy tudom letölteni h a gépen is meglegyen ha letörölném pl ipodról?
nem kell megvennem újra remélem... -
xxxpaulxxx #3196 Tageléshez én a Tag and Rename nevezetű programot ajánlom... amióta megvan a classicom ezzel csinálom, nagyon jó... csak iszonyat időigényes meló ez a tagelés:D -
#3195 azt szeretnék mivel írtam is...
de milyet?
volt régebben px 100 asom, az nagyon jó volt
most néztem hogy ebből van másodi kiadás csak nemtudom mi a kettő közt a különbség
px100 II -
#3194 sennheiser-t -
#3193 Milyen fülhallgatót érdemes venni hozzá?
van egy sennheiser fejhallgatóm de szeretnék egy fülbedughatót is. -
Bucsek #3192 én megölöm magam... most már végre jó az album mindenkinél 500x500 van.. viszont most olyat müvel ez a gép, hogy elkezdek lejátszani egy sázmot, és vagy a 18. mp nél kezdi el, vagy a 20. nál.. tök8 hol.. nem az elejétől... :D én megőrülök.. most szar terméket kaptam??? vagymi a fene... ujraindítottam, ujraszinkronizáltam... mindenhol bevan állítva hogy 0mp nél kezdje el a zenét és hogy ne folytassa ahol abbahagytam.. pláne hogy mindig ugyanonnan folytatja, nem is onnan ahol abbahagynám... :D
nemértem.. komolyan. megőrülök. -
#3191 nekem csak 10-20 albumot kellett megcsinálnom (~5 perc) -
#3190 jesszus, de minden albumnál ezt megcsinálni?:D