3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • xxxpaulxxx
    Ma bebizonyosodott, hogy a Navigonnál jobb navigációs progi nincs:D
  • Jim Morrison
    mikor uton voltam kiprobaltam a google mapset meg meg kb 3at, mutattak hol vagyok, wifitol messze, plusz meg a terkep is lejott :O
  • csokalaci
    wifi-s.
  • Jim Morrison
    csak egy kis helymeghatarozo azert van.
  • Fehercsoki
    Köszi.
  • csokalaci
    iPoddal nem tudsz telefonálni, sms-ezni, nincs 3g hálózat, és nincs gps. Innentől kezdve ugyan az minden.
  • Fehercsoki
    Ipod touch és Iphone között mi a különbség?(mert ha csak telefonálni nem lehet az ipoddal meg nincs benne gps akkor vennék egy ipodot)
  • Jim Morrison
    :DDD
  • xxxpaulxxx
    :D
  • Jim Morrison
    Heineken Star Player
    heineken csinalt appot a bl meccsekhez, interaktiv tesz fel kerdeseket, hogy mi lesz mondjuk a szabadrugasol, es ha eltalalod, akkor kapsz pontot !
    Baromi jo, mig megy a meccs probaljatok ki ! :DD
  • Jim Morrison
    :DD át te baromi nagy, lenn ulok nappaliban, logmeinnel behuzok tc bol filmet itunesba, es a tv n nezem... ááááá 21. szazad imadlak ! :DD
  • xxxpaulxxx
    Egy hatalmas Couch potato válik így belőled:D
  • Jim Morrison
    nemtom, de nekunk most ugy van kitalalva, hogy mivel most 10ev vagy mittudomen hany eva utan lecsereljunk a nappali butorunkat, johet az uj tv is :D nagy doboz helyett most lett egy jo kis lapos samu, meg mivel apukam par hete volt amerikaban bevasarolt egy starkingben (egy zsakkal vasarolt :D) es hozott akkor appletv t is, ugyhogy most felhuztuk a nappalinkat :D baromi jo, raadasul az elso hangszorok most jottek meg :D
    /raj
    A logmeint most probalom telepiteni, hogy a gepemet iranyitsam a nappalibol, igy tudom vezerelelni az itunesomat, hogy a tv n jatszak le dolgokat az apple tv n keresztul :D baromi jo a modern teknika, csak egy a baj: van a tv hez is taviranyito a touchra, csak sajnos eleinte felismerte a halozaton a tv t, de mostmar nem :/
  • xxxpaulxxx
    És nekem miért nincs?:D
  • Jim Morrison
    amerika :D
  • xxxpaulxxx
    És neked hh van ilyen apple tv-d?:D (hülye kérdés:P)
  • Jim Morrison
    Van a Remote amivel tudom irányítani az AppleTV-t. Szerényen fogalmazok, ha azt mondom ez k*rva jó. Természetes tipikus apple, felhasználói élmény magasan van :D és ugye nem csak irányíthatom a touchal az appletv-t, de mutagathatom a tv n a készülékemen lévő képeket, videókat, zenéket, berakhatom diavetítésre is meg minden az AirPlay segítségével :)
  • xxxpaulxxx
    Airplay? Remote? Mik ezek?:D

Én az Air video-t szoktam használni, amivel a PCn levő filmeket lehet nézni ipaden (felmásolás nélkül)
    Air mouse-t, amivel távolról tudom irányítani a gépet:D
    és Logmein-t, amivel távoli gépeket el tudok érni ipadról:)
  • Jim Morrison
    baszkiii, azt hittem sehogy se lehet attolteni a kepeket touchrol es tok egyszeru....

airplay rol meg annyit, hogy tok jo buli, meg a remote is, nagyon ki van talalva
  • Jim Morrison
    jajj, nem elerheto a regiomban ://
  • Jim Morrison
    hát persze :D

#3288: nemtom, de majd kiprobalom, jo dolog a last.fm. Meg ha mar ezen hallgatok zenet nojjon mar a szamlalom is... :D
  • Baelint
    Használ itt valaki last.fm-et? Jópár hete nem működik a lejátszott számok leolvasása az ipodomról (3g nano), pedig előtte ment rendesen. Ez mitől lehet? Frissítettem az itunes-t és a last.fm progit is, de semmi. Nem életbevágó probléma, csak bosszantó. :)
  • xxxpaulxxx
    "Note: iPod Touch must be jailbroken in order to install the Yosion software"

Vajon rá tudnám erőltetni az ipademre is?
  • kakaoskalacs
    lol ez vmi bovli : D
  • Jim Morrison
    khm khm
    valaki probalta mar? :D
  • xxxpaulxxx
    Én a Tag & Rename-t használom... azzal albumonként meg tudod csinálni, hogy minden egyes számhoz hozzárendeli az artworköt id3 tagbe:)

Amúgy köszi ezt az artwork downloader progit, jónak tűnik, majd betesztelem:)
  • Terence007
    Srácok, egy új iPod touch 8GB 3G (ami igazából 2G csak hivatalosan 3G azt hiszem) 29.000-ért mennyire lenne jó vétel? Videóra, zenére, kis játékra meg néha netezni kéne.
  • Jim Morrison
    Kepeket hogy tudok a legegyszerubben rakosgatni ra? meg ha le is akarok menteni, azt sem tudom hogy kell :/ ahogy elneztem kulon programok vannak ra. :/ ja, ahogy elnezem e gy folderrel syncel, de nem menti le. Gondolom csak felrak ebbol a mappabol kepeket.
  • Jim Morrison
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=1jMqF8kQb_I&fmt=35]#11: infinitefolder[/URL] yeah :D
  • Jim Morrison
    eleg ratyi igy :/

Kerdes : Neztem a galleriaknal az opcioakat, de nem talaltam olyat, hogy airplay. Amig nem talal wifin keresztul Apple TV-t addig nem is fogja mutatni, vagy le kene hozza tolteni valamit? ezt ketlem de ki tudja...
  • csokalaci
    Kb ezt csináltam én is.
  • Jim Morrison
    :(
    ez igy tiszta szar. Akkor csinald azt amit az elobb en. Csinaltam egy masolatot az albumrol, azokat tettem be mprtagba, mindent kivettem, zeneszerzot, eloadot, album eloadot, es ezeket rantom be itunesba, (az ipodra) es utana kitorlom a lecsupaszitott szamokat. Sajnos ez kicsit fapados :/
  • csokalaci
    Pont ez volt ma nekem is a bajom (Portal 2 OST). Szóval beraktam mindegyiknek ugyan azt az előadót :/
  • Jim Morrison
    Egy valamit nem ertek. A zenelajatszoban, ugye van az albumok ful. Ott van, hogy egy lemezt tobbszor kiirat mert a szamokat masok irtak ilyenek ugy peldaul az OST lemezek. De akkor mi a francnak irja ki kulon, ha en az albumok fulon vagyok? Egy album az egesz, csak nem minden szamot egy ember irt. tok hulye.
  • Jim Morrison
    Az Album Art Downloader konnyebbe teszi a keresest, valamennyivel gyorsabb is a gugles modszernel :p
  • Jim Morrison
    koszi :p

gyerekek, tenyleg nincsen olyan program ami automatice szamhoz adja az artworkot? :S
  • xxxpaulxxx
    Nah gratu, sok sikert hozzá:D
  • Jim Morrison
    koszi :D epp szunetet tartok :P
  • csokalaci
    Jó szórakozást :D
  • Jim Morrison
    koszi ez tenyleg jo... valamivel tobb mint 70perc volt... aztan a noverem kb 80 eloadjat kell meg megcsinalnom... ez a 70perc 41 albumot foglal magaba...