Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dodge jump nem lesz!lol<#boxer>#boxer>
Már most a kedvenc fegyverem a Bio!
Új téma: melyik a kedvenc fegyvered(UT99,UT2004,UT3)?
BattleTag: zydar#2910
Remélem a demo jön egy pár hét múlva!
De mi mikor lesz?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Ez egy "rajongói" dátum?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ennyire késõn jön ki a játék hogy már mindenkinek elment a kedve tõle?
Én mindenesetre várom...
Ha még valaki látogatja azt a topicot és tudja választ attól kérdezném:
Megjelenés: most nov 12, vagy nov 27, vagy netán 2008?<#duma>#duma>

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
xbox360 2008 elsõ fele
az hogy gamestar milyen hülyeségeket ir azt csak õk tudják én is olvastam hogy szerintük csak ps3ra jön idén
aztán nyilatkozta epic hogy a ps3 exkluzivitás csak konzol fronton igaz, mint korábban is igérték PCre jön ki leghamarabb (jelenesetben ps3al együtt)
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
a másik gépen meg high-on...
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
jol optimalizált az ut motor de persze nem lesz olyan szép mint videokban
kb low-mid közötti beállitásokkal fog futni játszható fpsel
hozzátenném megint szerintem 😊
ezen a gépen egy picit is fog menni:
P4 3Ghz
1 GB DDR Ram
7600GS 256MB
???
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
ha nincs ilyen kártyád akkor is mindent bekell zudnunk kapcsolni mert nem olyan mint a nemrég kijött cellfactor hogy bizonyos effekteket pályákat nem adna be, egyszerûen maximum gyorsitja, de a 2magos sõt tudtommal már a 4magos támogatásnak hála semmi szükség nem lesz a külön fizikai gyorsítókártyára
persze eztcsak én gondolom igy 😊
Bár engem nem annyira érdekel, ha elfut akadás nélkül a gépemen, akár lowon, én már annak is "örülni" fogok, nem annyira érdekelnek ezek a csilivili effektek.
Annó az UT2004 nekem egy Cel 1.4-en Gef2MX-en futott! Igaz ronda volt nem voltak effektek no de futott rendesen. Az UT motor híresen jó volt mindig!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
És jah, kb az kell majd maxhoz és minimumhoz, amit tototto írt.
Persze ez csak találgatás, igazából friss, hivatalos követelmény nincs.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
amugy fene tudja lehet elindul a minimumon, mert hiresen jól optimalizáltak az utk, de ha ugy akarja az ember hogy kinézzen mint a videókban szerintem 2gigaram 2magos proci + 8800gts biztos fog kelleni
és ha megmarad az optimalizáltsága is akkor sokakanak már nem kell tartaniuk attól hogy hogyan fog futni 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
CPU: 2.8Ghz
RAM: 512MB
Graphics: Geforce 6 series
Recommended System
CPU: 3-4Ghz
RAM: 1024MB
Graphics: NVIDIA 6800GT/Ultra or 7800GT/GTX SLI
UT3 Technical features and requirements
* Dual-core CPU: Multi-threading is supported and should provide much better performance
* 64-bit version to be available with better textures
* Renderers: SM3.0, 2.0, possible DX8 renderer
* HDR supported
* Physics: Novodex Physics Engine
* AGEIA PhysX PPU supported.
Forrás
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
valami iszonyat durva <#wow1>#wow1>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amugy meg nem kérdés szerintem hogy mindenki eredetiben fogja megvenni , hisz akárhogyis nézzük ez egy elsõdlegesen multira kihegyezett játék lesz, azt meg ugye neten játsza a nagyérdemû, oda meg kell az eredeti. Remélem hogy nem is fog menni törtel, hogy a sok csicska csitertõl ha lehet meglegyünk mentve, mert azok nem igen áldoznak pénzt a játékra.
UT forever 😉