4006
  • Tiensin
    Az Unrealba szégyen járműveket rakni. Igazad van,már a 2k4be is fölösleges volt. Elején még tök jó móka volt, főleg mivel a demoba a torlant rakták, ami ffara egy remek kis map volt. Aztán meg valahogy mindenki beleunt
    Ha tankot akarok vezetni játszom bf2t, vagy mégjobb, QW-t, ami szerintem nagyon jóra sikeredett.
  • Pretorian
    Szerintem kicsit visszavehettek volna a pörgős játékmenetből, mert hiába lenne lehetőség a taktikázásra, hiába van a Link-combo, a Sniper, és a Tüzérség, túlságosan gyors ahhoz a játék, hogy mindezt rendesen ki is lehesen használni. Pl. egy 24 playeres VCTF-en el sem tudom képzelni, hogy a csapat összehozzon egy link-kombót, mert akkora a darálás, hiába nagy a pálya. TDM-ről nem is beszélek inkább, ott meg túlságosan kicsik a mapok, marad az agyatlan hent. Lehetne itt összedolgozni, ha nem murdáznál meg másodpercenként az eszement hentelés közben. A járművek is túl gyorsak és túl erősek, AVRIL nélkül, gyalogosan szart sem érsz ellenük. Ez a játék a DM-re és a natúr CTF-re van kihegyezve, ugyanezt éreztem anno a 2004 esetében is.
  • Tiensin
    Részemről TDMre kizárólag Kplay.de 1 (a 2 kukás, mert fraglimit van rajta, ami ennyi embernél kevés, illetve az elsőn szoktak lenni jobb játékosok is)
    Multiplay.co.uk serverek is jók pl vctfre(igaz vctfet nem szeretem, abból majd más adhat tippeket:), de van jó dm serverük is.
    Nekem ezekre kifogástalan a pingem(max 70-80).
  • Balumann
    Elméletileg a post processing bekapcsolva szebb. Távolabbi dolgokat effektezi ha jól tom, blurozza meg ilyesmik...
  • Quki
    na már megy, megoldottam, valszeg directx volt , thx :) amúgy nem nagy vmi lövés a graf mert a gépemen simán elmuzsikál 1280x1024 ben...a post processingnél melyiket kell kiválasztani h legszebb grafot kapjam?:D
  • rotator
    Ja egyébként csak vehicle ctf-et nyomok, másik kettőn lehet, hogy lagzanak, bár amikor próbáltam, nagyságrenddel több deatmatch volt és kb. annyi team deathmatch, ahány vehicle ctf, szóval nem kéne rosszabbnak lennie.
  • rotator
    Pedig vannak szép számmal. Az utóbbi időben mindig elsőre tudok csatlakozni és semmi lag nincs. A keresésnél mindig becsekkolom a pure servert anyre és listáztatom a full servereket is, utána játékosra rendezek és keresek egy olyat, ahol 100 alatt a ping és kb. fele slot van betelve.
  • Balumann
    Bár ha ez nem segít akkor lehet nem ez a hiba. Más játékba nem fordul ilyen elő, próbáltál már unreal 3 engines játékot és működött?
  • Balumann
    link nem tom melyik a legújabb, de sztem ez jó lesz. Ha nem akkor google-val keresgélj :S
  • Quki
    azok a szar inteles meg ilyen cég meg olyan cég reklámja a legelején a játéknak...nem ez a fontos...hanem már írnám be a nevemet és kilép hibával....és ha lehet melyik directX 9.0c frissítést rakjam fel? ha vki betudná linkelni a legújabbat az nagy segítség lenne! kösz előre is
  • Balumann
    Milyen reklámra gondolsz? Ilyen internet exploreres reklám, vagy pedig a játék introja (kezdő videó)? Próbáld a directX-et frissíteni, legújabb drivert tedd fel, stb.
  • Quki
    az miért van hogy a játékba belépek bejön minden reklám , írnám már be a nevemet és kilép azzal h az ut3.exe hibát észlelt? :S pls help!
  • Ombika
    Ilyet keptelenseg talalni,marmint pingre gondolok! :(
  • rotator
    Ami megfelel a következőnek: alacsony ping, sok júzer! :P
  • Doom 4
    ti melyik serveren játszotok ?
  • DarkSector
    Megnézem majd....
  • Ombika
    Kozepes vagy picit erosebb,kurva pontosan lonek?!
  • RelakS
    Épp az lenne az értelme, hogy elhúznak melletted, mert azt hiszik, hogy hulla vagy. Viszont emiatt mindenki megsorozza a hullákat is, szal nincs értelme XD
  • zoli91
    Kössz a gyors választ
  • hitch
    sziasztok.egy valamit nem értek.amikor megnyomom az f billenytut ugyebár akkor kamu hulla lesz.De ennek most mi értelme van mert engem ugyanugy agyon lőnek.
  • RelakS
    Irányjelző a bombákat szóró jármű számára. A nevét most hirtelen nem vágom
  • zoli91

Nemtudjátok ez micsoda?
  • RelakS
    Azt megfigyeltétek már, hogy milyen fosszar textúrákkal tölt be egy-egy pályát a progi? Aztán menet közben szépen rátölti a beállított részletességet :)

Kiegyenlített kezdési idő netán? :D
  • Katun
    Reméltem, hogy nem csak engem zavarnak az ilyen hozzászólások,
    Bár ezt nem is tudtam, amit be idéztél. Tehát akkor még pipecebb lesz, tyühíí:)
  • Tiensin
    Gratulálok a véleményedhez. Nagyon építő jellegű volt.
    "It’s worth noting that the highest texture detail levels from the full game aren’t present in the UT3 beta demo. This has been done to keep the demo download at a reasonable 740MB as opposed to several gigabytes."
    "There’s no official support for anti-aliasing at the moment. This is a DirectX 10 feature of Unreal Engine 3 which isn’t in the beta demo."

Remélem tudsz angolul.
    Amúgy is, egy alapvetően multiplayer játéknál ez a grafika is bőven elég. Talán ezért játszották CBben is az UT1 és modjait a legtöbben még kb 2-3 évvel ezelött(jó 5 évvel a játék megjelenése után).
  • RelakS
    Szerintem is a 90 évek grafikáira emlékeztet ... csakhogy akkor még ezek a grafikák előrenderelt cuccok voltak, nem realtime
  • lee56
    2004 óta dolgoznak rajt, vagy még régebben, miért is ne lennének nagyok az igények? :)
  • Katun
    Akkor lehet kicsit rossz a szemetek, mert iszonyatosan odabasz grafra is ÉS !!!JÁTÉKÉLMÉNYRE IS!!!. szóval szerintem nagy az igényetek vagy nem tudom...
  • lee56
    Najó végülis én is egy picit next-gen-ebbre számitottam (azért még csak a demó-ról beszélünk ugye), de azért messze van a 90es évektől...
  • Balumann
    Valahogy bennem is ilyen érzeteket kelt, nem tudom miért :D Szépnek szép, de vhogy olyan nem tiszta, vagy nem tom, nem lehet megfogalmazni. Sokkal jobban bejön pl. a CoD 4, nem annyira részletes, de mégis szebbnek tűnik.
  • lee56
    Nem lehet, hogy a hiba az ön készülékében van? :)
  • Anteris
    elég higfos a grafika. Mintha valami konzolos szar lenne a 90-es évek elejéről. kuka...
  • Hellsing47
    és kit érdekel?
  • Doom 4
    most szedem le a demot
  • rotator
    Köszi, most már tudom, hogyan cheateltek egyesek a magasugrással, hogy száradna le a kezük!
  • Shep
    Hát ez nem gyenge, beszarás, hogy mire nem volt ideje a készítőknek. :)
  • Balumann
    Kár hogy nem lehet grindelni, meg trükközgetni :-(
  • Balumann
    :D
  • DarkSector
    Tony Tournament 2007
  • wesker24
    Ja tiszta Tony hawk ez ám a profi gördeszkás !!