4006
-
#1124 epic is nem hiába nyomja a járműveket mert több embert érdekelnek azok a modok amiben járművan mint amiben nincs pl vctf ami 2k4ben nem alap mod hanem csak hozzákészitették a pályákat több playert számlál mint pure vagy ictf jóformán itt hozzá kell tenni hogy nagyon sok szerver ictf klán szerver és üresen áll
epicet meg nem az érdekli hányan játszanak cbn a játékával, hanem hány ember veszi meg, és a járművek miatt jóval többen megveszik mint a f2f miatt hogy játszhassanak valami "pro" playerrel
mint kiderült 2k4ból is az eladott cdkulcsok fele soha nem ment ki az internetre, szal elhiheted a kutyát nem érdekli hány csapat indult 99ben egy ingyenes játékkal cbn, csak az olyan vérpro klán playereket mint te -
#1123 jó nem vitatkozom
de képzeld nem mindenki utzik reggeltől estig és nem is tartom magam pro ons playernek de szerintem egy FAT vs mix (akárki akit te gondolsz és nem onsos) 6on6 ban esélytelen lenne a csapatod :P
a pénzdijas kupát meg csak megemléitettem hogy nem is opencup hanem egy szaros hosted volt és szponzorral pénzdijas az általad leirt eckkel szemben
és 2007et irunk nem 2005t msotról beszélj ne arról hogy annó mivolt -
Tiensin #1122 Az UT99 már 8 éve kinnvan. A BTt pl CBben annyian játszák most, mint az ONSot fénykorában:D Pedig az UT99 már igencsak leszállóágban van. Most 40-50 klán nevezett CTFre, és EC sincs. Anno volt olyan ,hogy 100 an neveztek(nem is olyan rég, 2-3 éve max).
Nem azt mondom, hogy magában az ONSban nincs skill! Egsszerű matematika, hol van keményebb verseny, nagyobb hajtás? Egy olyan játéknál ,amit játszanak csapatszinten 50en? vagy amit 200 an? Rengeteg volt a fizetett ,szponzorált csapat, olyan cégekkel mint nvidia, ati, msi(minket egy ideig a upc). Egy ilyen mezőnyben kitűnni sokkal nehezebb. Viszont egyértelműen észrevettem, hogy aki jó dmes, tdmes az CTF ben is nagyon jó volt. -
Tiensin #1121 Csak fegyvereket kell kezelni meg aimolni ROFL. Igen ha ilyen egyszerű akko mindenki jó lenne benne. AMúgy is, pl CBben milyen klánok nyertek ONSban? Mi5, CWL..ismerős nevek, igen, többszörös UT 99insta ctf bajnokok(EC meg OC).
Ilyen skill alappal simán gyalázták a népet, mert hiába gondolsz ki hűdejó taktikát, ha valaki meggyaláz 400 méterről sokkal vagy sniperrel. Fogalmad sincs milyen egy skilles dmes hidd el nekem. Volt szerencsém tdmezni most gitzz és falcon ellen(nem írom le kik ők, mert aki komolyabban UTzott ismeri ezeket a neveket...). El tudom róluk képzelni, hogy az aimjükkel és mozgásukkal, akármilyen játékmódban le tudnának nyomni.
Amúgy UT99 ben is volt pénzdíjas kupa, 2 évvel ezelött pl. Tudod minden Eurocup pénzdíjas volt szinte, jahogy onsban nincs eurocup, sose volt.
-
#1120 a cs meg azért ilyen elképesztően sikeres a többi multigamehez képest, mert olyan mint a mozgólépcső effektus, ha sokan vannak egyiknél hosszú a sor, az átlag ember nem megy az üreshez inkább beáll a többi mögé, mert azt biztos nem lehet használni, hibás, lefogják állitani
vagy sok légy szereti a szart akkor biztos finom ennyi nem tévedhet
meg midnenhol csak cs-ről hallani multis körökben hogy ily a havernál láttam és milyen jó én is cszek -
#1119 tévedsz 2k4ben azért f2ft játszanak lanokon, mert érdekes lenne összeszedni pl onshoz sok csapatot, meg mint mondtam nem is lenne értelme mert lehetsz akármekkora pro dmben egy összeszokott ons csapat ellen semmi esélyed nincs én tudom mert onsoztam, és láttam elég erős dm playereket anyázni amikor egy hozzájuk képest láma dmes elvette a kedvüket tőle, aztán jön a duma hogy jah nem vesszük komolyan mert nem skilles játék csak autókázni kell blabla, hát érdekes lenne ha elismerné hogy jajj igen láma vagyok nincs csapattaktikám csak egy jó egerem és bemagoltam 2-3 verseny mapot :D
ictf na oda semmi nem kell csak egy jó egér azt csókolom, megse kell tanulni timeolni, fegyvereket kezelni csak menni és aimolni
az meg hogy f2fben mérik össze az erejüket az emberek teljesen érthető mert ott személyekről szól az esemény, minden ember egy induló, sokkal több az induló, egyszerűbb a lebonyolitás, könyebb nyomon követni, közvetíteni, szponzorálása is olcsóbb, a timeolásoknak is sokkal nagyobb a szerepe. De a játék multija nem csak f2ft jelent az epicnél, nem hiába erőltetik a járműves összetettebb módokat ahol sokkal több ember vehet részt a csatákban és szórakoztatóbb is mint "csak" lövöldözni.
jah és wcgn is voltam természetesen ott is 2k4 volt nem 99
most vitázhatsz hogy mennyire kedvelt 99, de a tények tények többen játszák 2k4et és pont
ha meg figyelembe veszed hogy 99et warezzel is lehet neten nyomni, ugy meg hozzácsapódik jópár olyan játékos aki csak azért játszik vele mert ingyenes
minden emberre jut egy szerver 99ben, ezis milyen már állnak a szerverek üresen mert a kutya se játszik rajtuk csak néha este egy meccsen fél órát
BT, soccer, DOM ezeket most öszintén hányan játszák átlagban?
onsban nyáron volt cbn pl egy pénzdijas! kupa amiben képzeld mi is nyertünk igaz nem sokat de mégis csak pénz, 99ben mondj már hasonlót
ons meg azért rekedt meg mert szarrá vannak alázva a kezdők, és elment tőle a kedvük nem folytatták
na kicsit sok volt, és nagyon off, elnézést mindenkiből de ezt gondoltam leirom :P -
Tiensin #1118 Ja és persze nem kellenek versenyek, a focinak se kell a VB, mert olyan sokan pötyögnek a kertjükben:) -
Tiensin #1117 Ráadásul ne felejtsük el, hogy az UT aim orientált. Jó DM skillel az ember szinte bárhol tud érvényesülni(ergo cseszheted, a jo teamplayt, ha 1 ellenfél felér 4 társaddal skillben). -
Tiensin #1116 Ez már sokat elárul ,hogy a Gamespy statisztikákkal dobálóztok, amik a jelenleg élő játékmódok felét se listázzák ki(csak párat mondok UT99 ben, BT, soccer, DOM!! ami alap, stb).
Esport pici. Voltál te EQn? Láttál te WCG közvetítést? Esetleg a starcraft tvt, vagy hogy a legnagyobb sztárokat(legyen az egy fatality, egy boxer, vagy akárki), hogyan nyomják külföldön? Ahova ezek az emberek mennek multizni, oda viszik a szponzorokat, a versenyeket a pénzt. Ez számit.
Onshoz miért nem kell akkora skill mint ictfhez, tdmhez, vagy ctfhez? Elárulom neked. Pont a fentiek miatt. Minden játékot lehet magas szinten űzni, a street figthert is(ez tény). Ons viszont sose vonzott igazán skilles, tehetséges játékosokat. A CTF még so so, de inkább a tdm meg a dm. Viszont a CTF már jelen van 8 éve, így akik alapbol nem DMeztek, azok is nagyon jók lettek, így most ezek ellen érvényesülni kb 1000x annyi munkát igényelne, mint bekerülni a legjobb ONS klánok közé. Pont a komoly verseny hiánya miatt reked meg egy játékmód skill szintje. -
#1115 hát a 2k4ből messze alegtöbbet az ons viszi mai napig, minden más mod meghalt public körben a dm még amiből van sok szerver aztán kifujt ezt a linket lesse akit érdekel link
ezen belül ráböksz a játékra és látod melyik modból mennyi a szerver
azt meg hogy nem indult kupa, hát nem indult mert kevés a klán aki tud onsozni, mivel tdm meg ictf tamhoz nem kell sok ész gyakorlás elég a skill ezért azt preferálják, ahova komoly csapatmunka taktika kell pl ons azt meg nem de publicon azért mai napig sokan tolják jóval többen mint dm vagy f2f
amugymeg 99et jóval kevesebben tolják mint 2k4et
az egy dolog hogy lehet klánszinten nem halt meg de publicban nem mérhető 2k4el -
#1114 Top Mods For Unreal Tournament 2004 By Players
xDeathMatch
634 servers, 1398 players
ONSOnslaughtGame
173 servers, 1222 players
xCTFGame
190 servers, 623 players
xTeamGame
192 servers, 443 players
xVehicleCTFGame
55 servers, 314 players -
#1113 Azzal ugye tisztában vagytok, hogy ez az egész esportolós biznisz olyan pici, hogy a játékosok alig pár százalékát adja ki a wcg proktól az utolsó haverokkal mixelős játékosig beleszámolva, és ezért soha a büdös életben semelyik fejlesztőt nem érdekelte, és nem is igazán fogják ezt szem előtt tartani?
A CS tök véletlenül robbant ekkorát, ha nem lett volna kb hallásból sem ismerné az esport szót a többség, az ilyen DM játékoknak jó ha pár száz fős hc versengős tábora volt, eladásokban meg ugye sok tíz/százezreket produkál egy jobb cím.
Semmit nem számít, hogy a cb-n milyen kupák mennek, meg mivel játszanak a fatal1ty és társai. Az is egy jó reklámfelület egyes cégeknek, de a játékok tervezésénél nem lehet erre építeni. -
Tiensin #1112 Egy multiplayerre fejlesztett játéknál igenis a versenyek számítanak. Különben meddig életképes? Mindenki eljátszogat vele ,aztán visszarakja a polcra. Igazad van, a szórakozásra bőven jó a sok játékmód, de a hosszú távú siker záloga nem ez, hanem a kompetitív játékmódok. Szerinted UTból az assault meg a dom miatt érte meg kiadni GOTY editiont, vagy a 2k4et az ons vitte a hátán évekig? -
r4pt0r #1111 Te most a "pro" gamerekről beszélsz. De egy játéknak nem kell versenyen szerepelnie hogy sikeres legyen. Az biztos hogy ha UTban csak DMem lenne nem vennék meg annyian. pl. én biztosan nem. Én nem a versenyeken élek hanem csak szórakozni akarok amihez pl nekem kell a ctf,dm, meg a jármű is jó. És meg lehetne azt is érteni hogy ha csak dm lenne benne nem lenne az sem jobb, mert egy dmen nincs mit tökéletesíteni. Max fele ennyi lett volna a programozási idő de kevesebb ember is lenne aki megvenné. szvsz. -
Tiensin #1110 Ja és a járművekre visszatérve. Nézz már utána hányan játszák az általad említett"divatos járműves játékokat".
2007 ősze, CB OCk.
2k4 onslaught? Nem indult
Battlefield? A 2142ből indult 1 db kupa, a BF2ből indult 1 sima és 1 INFANTRY(igen, battlefield járművek nélkül).
Ennyit a járművekről.
Kezdeti hype, aztán egyre kevesebben játszák. -
Tiensin #1109 2 dolog kell egy sikeres játékhoz. Nagy rajongói tábor, és egy azaz 1 db játékmód, ami legyen letisztult, követhető (laikus által is!!), skilles. Ez vonzza majd a pr0kat(és tudjuk, fizetett profik nélkül a szponzorok sem jönnek).
Erre a legjobb mind a mai napig a sima dm, a f2f. WCGn is az egyetlen csapatjáték a CS már évek óta. A team only játékok kivételével, mindíg a DM en van a hangsúly. Ott vannak a nagy nevek,a nagy szponzorok és a nagy pénz. Hiába játszották írtó sokan az UT CTFet(többen mint a DMet), sose volt WCG szám. És bevallom, hogy tényleg átláthatatlan lenne, és bármelyik közvetítő beleőrülne, ha laikusok számára kéne közölnie a történéseket. Most ha ehhez még járműveket is hozzá akarnánk csapni meg mittoménmit. Ráadásul nem is 5v5ben, hanem sokkal nagyobb létszámmal...hát nemtudom. -
#1108 Egyébként pont én beszélek a taktikai játékokról, mikor a kedvenc játékom a Tony Hawk AW, azzal játszok a legtöbbet
De ez is azért van, mert akkor szeretek taktikaibb játékokkal játszani, hogyha vannak akikkel tudok játszani. Mikor GRAW 2-vel játszottunk nyáron (akkor több ideje volt mindenkinek :D), akkor avval játszottam sokkal többet.
CoD 2-t én azért hagytam egyébként abba, mert ott tényleg az kell, hogy éjjel nappal játsz, különben kiesel a gyakorlatból. Klánba se léptem, mert azok is állandóan játszanak, én meg szeretek több játékkal is játszani, ráadásul iskola miatt nem tudom, mikor érek rá. -
#1107 Hát igen, hogyha nincs időd taktikai - csapat játékokra, akkor tényleg jobbak az ilyen játékok. Én is akkor játszottam UT2k4-el mikor későn értem haza, kevés időm volt, és fáradt voltam. Akkor tényleg nem jó beugrani CounterStrikezni, vagy CoD2-zni.
CoD 4 -től is azért félek, mert abba meg már fejlődni is lehet. Ha keveset játszik vki akkor még jobban lemarad nem csak ügyességben... mások már aknavetőkkel meg mikkel fognak bombázni míg én ilyen gagyi assault fegyverrel,k evesebb gránáttal rohangászhatok... bár a többiek azt mondják, hogy megoldják ezt úgy, hogy mindenkinek jó legyen... majd meglátjuk!
-
#1106 Egyetértek!
Az unreal a felsoroltak közül max a cs-ot tudná túlszárnyalni.
A single remélem jó lesz az más tészta, de multiba nagyon gáz, és csak szép ennyi. -
#1105 Nekem nincs időm összeszokott klánokban játszani, néha van egy üres félórám, akkor felugrom netre és nyomatok egy kis vehicle ctf-et. Ha az ember kifog egy pár jobb arcot, akkor van csapatjáték, ha nincs, az is elmegy. Számomra az UT3 tökéletes ebből a szempontból, de egy csapatban taktikázós emberkének talán lehet, hogy tényleg nem jó. -
#1104 "source? harc a netkóddal"
Mi a probléma a netkódjával? Tapasztalatim szerint teljesen jó. -
#1103 Játszottál te már valamelyik általad felsorolt játékkal komolyabban? Vagy csak úgy mint cod 2-nél, hogy játszottál 5 percet a játékkal?
CS Source-nél és CoD 2-nél is az van, hogyha így felmész akkor tényleg kb. ehhez hasonlítható (őrült hent). Akkor lehet megérteni miért szeretik annyira, hogyha bekerülsz csapatba, ismerősökkel játszol, összeszoksz másokkal. Bár ez sok játékra igaz.
Ghost Recon Adwanced Warfighter 2-vel játszottunk például még elég sokat nyáron, általába 4 vs 4, 5 vs 5, TS mellett. Na ott például komolyan kell taktikázni. Ha ott femész 1 szerverre, nem bírod ki 5 percig se mert uncsi, ha viszont csapatod is van, abba se bírod néha hagyni.
Megkellene ismerni a játékokat komolyabban, nem csak felmenni 2 percre lövöldözni, és akkor nem írnál ilyeneket az biztos.
"fear? nyomd a gombot a hang irányába, ha a tűzvonalba sétál majd meghal"
na ne... ezt se hiszem, hogy igazán ismered.
Nem akarom hasonlítani a játékot, csak azt akarom ezzel mondani hogy nemhiszem h erre van nagyobb kereslet. Egyébként meg melyik játék igényel több tudást? Mert szerintem egyik se a létező fps-ek között, ha multiban játszol. -
#1102 Counter strike nálam így is a legvégén van, úgyhogy max uccsó előtti lehet. -
Gio #1101 Ahha igen, unalomba fulladt.... szted ez, atlathato, egyszeru, eladhato versenyszeru DM jatek? mert en nemhinnem, de lehet en latom rosszul. Pont, hogy olyan jateknak kene lennie mint anno a q3 es ut. -
#1100 Akkor játszál azzal, nem fogják bezárni a szervereket. Maga a DM műfaj unalomba fulladt, ma már eladhatatlan, senkinek se kéne önmagában. Ezért kell mindent szart belerakniuk és évekig tervezgetni, aztán vagy bejön vagy nem.
source? harc a netkóddal
fear? nyomd a gombot a hang irányába, ha a tűzvonalba sétál majd meghal
crysis - az nyer akinek jobb gépe van, cool.
Egyik sem igényel több tudást, mint ez.
Igenis van hely ahova bekerülhet ez a game, főleg ha megnézzük hogy most a dm vonalból utolsó hibridként az ut2004 és mellette a különböző járműves fps-ek elég divatosak maradtak mind a mai napig, lehet be fog ez jönni nekik. Ha meg nem, akkor Te akkor is játszhatsz a régivel, vagy amivel akarsz. -
Tiensin #1099 És én se szidnám az új játékmódokat, ha nem lett volna már egy 2k3/4, ahol annyira rámentek az újításokra, hogy sikerült megölniük a CTFet. -
Tiensin #1098 Látod én is ezt mondtam. Nem kell keverni. Csak ugye mindenki nagyobb szeletet akar a tortából.
Viszont azt elfelejtik a készítők ,hogy az UT99 hírnevéből élnek mind a mai napig.
http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=140925
Ez a felmérés 2004ben készült.
Érdemes áttanulmányozni.
Ráadásul tényleg egyre több kihívó akad, akivel valamilyen oknál fogva, versenyre akarnak kelni a készítők, és közben elfelejtik, hogy az emberek nagyrésze még mindig a tiszta, egyszerű , átlátható dolgokat szereti.
A készítők menjenek fel a saját játékuk ffa servereire, és meglátják ,hogy a tervezőasztalon tök jónak, taktikusnak tűnő játékmódok, hogyan süllyednek eszetlen hent szintre. Mint már említettem, az UT tempója, mozgása, fegyverei nem erre vannak kitalálva. -
#1097 Hát azért kiváncsi leszek, hogy mondjuk fél, vagy 1 év mulva mivel mennyien fognak játszani, és melyik fogja jobban lekötni még akkor is a játékosokat. Counter Strike, FEAR, CoD 2, CoD 4, Crysis, stb.. Sztem UT3 lesz a legvégén... ^^ -
#1096 Naggyaból ezzel értek egyet. Bár néha azért kell ilyen is :D
UT2004-et én szerettem, ez már kevésbé köt le. -
#1095 na szerintem amiket felsoroltál max 1hétvégére kötik le az átlag playert na jo mert sok a kisgyerek legyen egy hét :D
de ut3nak a kampánya lesz ezekhez hasonlitható max, a multija kenterbe veri a többit leszámitva a cs buzikat
bár ha magamból indulok ki játszottam kb 5percet cod2vel a 4el fogok 10et ha a 2gigás demot 5perc volt végigvinni a fullt kb 30perc és utánna mehetek is warfarezni utval :P -
Gio #1094 hatde telleg baz:D van annyi idiota fps szerintem, cod, mohaa, qw stb.
az ut-t minek osszekeverni az ilyenekkel? a regi jo volt ugy, ahogy volt -
#1093 Hát ez is egy vélemény. -
Gio #1092 Csa Tien;)
Az elmult ev fps-ei utan ez az ut3 szerintem nagyon gyenge. Nem is tudom, talan az egeszet elvittek az ilyen 2. vh-s szarok fele, ilyen alaplamaknak. Jo hogy teljesen mas stilus, de vhogy nekem akkoris ez jott le osszesegeben. Bar igy biztos jobb, tobb lama megveszi. Teljesen kioltek belole az alap dolgokat, aimalapu jatekot kb mindent. Bementem eloszor egy dm szerverre, es egy robotbol lovoldozott a mokus, na ez is mi:D Source, Fear, most jon majd crysis....ezek ellen kb labdaba se rughat, bar ut2004 utan nem is tudom mit vartam:) -
r4pt0r #1091 Nagyon komolyak főleg a mapok. -
Tiensin #1090 fejetlenül mászkáló faszlámák meg minden új játéknál lesznek:D Sokkal több az alkalmi fps player mint anno mikor Te kezdted:o -
Tiensin #1089 Heh Gio:)
Az átláthatatlanban egyetértünk...ez az új grafika ára.
Fogd fel úgy, hogy ha ezt hivnák UTnak ,akkor írtó nagy dobás lenne:)
A nagy előd árnyékában örüljünk ,hogy egyáltalán egy két dologban visszatértek a gyökerekhez:o -
#1088 -
#1087 concept képek: link -
#1086 -
#1085 Akkor viszlat orokre innen! Byez... :)))