Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az eseményen részt vett a BeyondUnreal rajongói oldal egyik fõbb személyisége, Brizz is, aki részletesen be fog számolni az ott történtekrõl. Egyelõre annyit tudni, hogy a demóban nem lesz Warfare pálya. Az úriembernek alkalma volt több pályát és játéktípust is játszani. Erõs meggyõzõdése, hogy a Warfare egy az Onslaughtnál jóval sokoldalúbb játéktípus lesz.
A demóban a DM-HeatRay elnevezésû pálya az egyik kipróbálható térkép. Itt a játékbeli környezet egy lerombolt városi rész lesz, ahol a DarkWalker-t is kipróbálhatjuk. A VCTF-Suspense lesz a második demó map, amely az Axon vs Axon jármûharcra van kiélezve. A pálya kitûnõ elegye lesz a nyitott nagy tereknek és a szûk, zártabb részeknek. A harmadik pálya nagy valószínûséggel a DM-ShangriLa vagy a CTF-OmicronDawn lesz... Ezt még a hír írásának pillanatáig nem tudták megerõsíteni az illetékesek. Annyit azonban tudni, hogy a DM-ShangriLa pályát már láthattuk a ComiCon esemény videóin. További részletek hamarosan!
Cybergen.hu tegnap
ui.: próbálgatom a makrókat bocsi ha valakit zavar...
BattleTag: zydar#2910
És mivel a HW-n folyamatosan a PS3mas verzió jövõ évre csúsztatásáról pofáztak, így elkönyveltem, hogy a PC-s sem jön mostanában, így az elmúlt néhány napban csak kapkodom a fejem! CoD4, TimeShift, UT3!!!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A Voodoo Extreme Epic forrásokra hivatkozva tudni véli, hogy a demó utolsó simításait nemrég fejezték be a fejlesztõk, ugyanakkor nem kívánják ugyanazon a napon kiadni, amikor a COD4 demó megjelenik (csütörtök). Az új információkból kiindulva úgy tûnik, hogy holnapután, azaz pénteken jó eséllyel már javában tölthetjük az Unreal Tournament 3 demóját!!
De Pénteken mikor?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Fontos lenne.
Köszi!
Én teljesen meg vagyok elégedve a U3 motoros játékokkal (és a teljesítményükkel), de az Epic akkor is jobban optimalizálja!
A másik megoldás pedig az hogy kiegészíted. Pl a Bioshock-nál külön írtak hozzá a motorhoz pár extra részt a realisztikusabb víz effektek miatt.
Most ez beta(amihez mindenféle kulcs meg net kell), vagy egy szimpla demo(amit letöltök azt fut)?
Ajjajajajjajjj!!!!! Ennyi finomságot egyszerre!!! ISZONYAT! Holnap reggel kilenctõl aktiválható a HL2EP2 és a többiek, és már a nyakunkon az UT3 is!
ZeroCool, 2007. október 9., 09:04
Mark Rein, az Epic Games mindenható ura jelentette, hogy az Unreal Tournament 3 munkálatai igen szépen haladnak, éppen ezért elérkezettnek látják az idõt, hogy kiadjanak egy béta demót belõle. Ez leghamarabb még a héten megérkezik, legrosszabb esetben pedig két héten belül mindenképpen. Ehh, anyám, mi lesz itt. Ettõl a játéktól tényleg megtudjuk majd, mennyit bír el a vasunk, ráadásul ez eléggé iránymutató lehet. Ha ez nem megy jól, akkor a közeljövõben elég sok játék nem fog, hiszen annyian licenszelték már az U3Engine-t, hogy meg sem bírom számolni! Amint kint van a demó, valószínûleg több mirrorra is feltesszük 😊
info: Gamestar
In UT3 you assume the role of a futuristic warrior engaged in contests of intense shooting battles against skilled opponents, A.I. or human, fought with the most powerful sci-fi weapons and vehicles. In order to test the game on a variety of hardware configurations, Epic's Mark Rein revealed that a Beta Demo will be released in the next week or two, allowing instant action play against bots as well as online multiplayer.
Elvileg ha jól veszem ki a worthplayinges írásból csak multis lesz a demó 😞
Next PC upgrade: 2022
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Az Epic jóvoltából végre fény derült arra, hogy milyen rendszerigényei lesznek az Unreal Tournament sorozat harmadk felvonásának. Nyilvánvalóan a PlayStation 3-as és az Xbox 360-as változathoz az aktuális konzolt kell majd csak beszereznünk, a PC esetében viszont komplikáltabb a helyzet - alant olvashatóak a minimális és ajánlott követelmények.
Minimális rendszerigények:
SP2-es Windows XP vagy Vista
2Ghz-es (egymagos) processzor
512Mb RAM
GeForce 6200 vagy Radeon 9600
8Gb szabad hely a merevlemezen
Ajánlott rendszerigények:
2,4Ghz-es (kétmagos) processzor
1Gb RAM
GeForce 7800GTX vagy Radeon X1300
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Az R6Vegas alatt 100%-os terhelést ír és a Bioshock alatt is 70-80%!
32 bites XP-n próbálom...
Volt újratelepítés és win telepítés is (formázással együtt).
Szerintem valami olyan gond lehet h két processzoros rendszernek ismeri fel a gépet, így ha mind a két processzorra 50%-ot ad úgy kijönne a 100.
De ugye két magnál, ha mind a két magra 50-et ad az még mindig csak 50% együtt(25+25).
Javítsatok ki ha tévedek!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Meg mondjuk ott a zuzás miatt is kellett gép de szerintem összeségében igen nagy volt az igénye a látottakhoz képest.
A vízet bezzeg istenre megcsinálták😄
Kezdem azthinni csak a vízre gyurnak a fejlesztök mer tha a játék grafja szar a víz az kurvaszép 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amugy a Strangleholdnak is majdnem csontra ez volt a gépigénye csak ott nem irták hogy 2,4+GHZ dual core hanem szimlán dual core.
És oda kellett is az a gép.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Ha csak néhány pályán akad akkor ott más lesz a problema... (csak nem vistán próbáltad? 😄).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A másik gépen = AMD64 3200+ (egymagos) S939, teljesen simán és jól megy, mert itt közel 100%-ig ráengedi a procit!
Szóval nem a C2D-val van a gond mert a többi game hasít, hanem az UT2k4 nem képes rendesen kezelni a kétmagos procikat szerintem!
Na szóval : aki C2D tulaj az beírná, hogy neki hogyan megy az UT2k4?
Mert nekem a játék valószínüleg nem használja ki a két magot és némely pálya nagyon beakad. Meg is néztem a Windows feladatkezelõben csak 50%-ot ad rá a prociból.
A neten olvastam hogy AMD X2-eseken volt ilyen probléma és van hozzá MSHotfix meg dualcore optimizer program is, de nekem C2D-val is akad sajnos.
Köszi!
Én úgy tudom egy szimpla ugrás lesz azt jónapot!
A dodge magában marad, csak a dodge jumpot veszik ki és minden más mozgás is marad.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
UT3-ban pedig egyelõre még nem a balance-ról beszéltem, hanem a külalakról. A fegyverek közül a Bio, a gépek közül meg a necris repülõ(nem tudom mi a neve) tetszik eddig a legjobban a képek alapján.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Én azért kiváncsi leszek a mozgásokra, elméletileg dodge jumpon kívül minden marad...
(\__/) ( X.x) ( } . { )