4006
-
gabeone #3886 Ok xD -
#3885 Márpedig de ;) -
gabeone #3884 Mindegy, legközelebb hagyjuk a felesleges "beszédet". Vagy segíts vagy ne segíts, de ne írj felesleges hozzászólást. -
#3883 feltörni? Minden vonalkód alján ott van, hogy mit kéne leolvasni tudni :D Legalábbis az egydimenziósok esetén, pl amit Juci néni lehúz a madaras teszkóban :] -
gabeone #3882 A tokban, ahogy kifeszed a kézikönyvet rögtön látható helyen van egy "Elektronikus regisztrációs kulcs"(szerintem EA küd), azzal a kóddal próbáltam regisztrálni. Később, amikor végiglapoztam a kézikönyvet, annak a hátulján találtam egy másik kódot, egy "termék aktivációs kulcsot". Az utóbbira volt szükségem. Az előbbi kóddal a cdprojekt weboldán lehet regisztrálni.
Relaks: A vonalkódot bár simán feltörtem, még sem azzal próbálkoztam. -
#3881 A vonalkódot azért nem kéne bepróbálni -
#3880 2??? Biztosan nem. :)
De be lehet, én is beregisztráltam. -
SL #3879 2????????? -
gabeone #3878 Működik, tévedtem. 2 cd kulcs van a tokban. Örülök, köszönöm! -
gabeone #3877 Nekem úgy tűnik nem lehet, köszi utólag is. Így nem vettem volna meg. -
#3876 Igen. -
gabeone #3875 Hello, ha megveszem a játékot boltban, a cd kulcsot tudom aktíválni a steamen? Köszi előre is. -
#3874 Csak vicceltem nyugi! :D -
#3873 lol az a szándékom, arról vagyok hírhedt. -
#3872 Jah aztán visszaigényeled a valve-től olyan alapon, hogy ellopták... XD -
#3871 Steam account teljesen okés VAT-al, ban nélkül eladó Budapesten.
Játékok:
Grand Theft Auto IV
Medieval 2: Total War
Mass Effect
Guild Wars GOTY
Unreal Deal Pack (Unreal Tournament 3 Black, Unreal Tournament 2004, Unreal 2, Unreal Gold)
Dobjatok egy privit. -
Cornetto33 #3870 Sziasztok. Ha van kedvetek pár magyarral (eddig 3 tag - "BestHuns" klán jelzéssel..nem nagy képű :-)) warfare-ozni akkor este felé 8-11 körül szoktunk lenni. Általában a CPRB vagy valami ilyesmi szerveren (25 playeres). Klánhoz is lehet csatlakozni. -
#3869 Pontosítok, mert megvannak a fájlok csak én nem tudom azokat berakni saját "szerverre" (pl. azonnali meccsre). A kérdés a következő. Hol tárolja a játék ezeket a fájlokat és én hogy tudom ezeket előhívni hogy tudjak rajtuk gamelni? -
#3868 Üdv. Megvettem az ut3-at és minden szép és jó csak az a bibi hogy a játékban letöltött mapok, modok az aktuális szerveren használt fájlok (makok, modok stb.) eltűnnek ha kilépek a szerverről, vagyis nem maradnak meg a fájlok sem a gépen sem a játékban. Nem lehet valahogy bekonfigurálni hogy ezek a letöltött cuccok ne "tűnjenek el"??? Nincs kedven letölteni újra azokat a cuccokat mikor visszatérek az aktuális szerverre :S. -
#3867 Ha minden szerveren tudnál játszani megvétel nélkül akkor mért érné meg a fejlesztőnek elkészíteni a játékot? Kicsit tisztelhetnéd mások munkásságát. Az hagyján, ha nem érdekel egy játék, én is lewarezolok egyet-egyet unaloműzőnek, de nem vergődök ha nem megy. Ha valami jó akkor megveszem... -
#3866 Azt hittem hogy akármien szerveren tudok játszani megvétel nélkül. Mégis egyszerűbb lenne. Mind1 akkor megveszem :)
Vaaaaagy kölcsönkérem havertól x'DD -
tbundy #3865 van 1-2 nocdkey szerver, azokon elvileg tudsz játszani, v megveszed egy ezresért. -
#3864 Akkor vedd meg, nem drága! Ha nem ér annyit akkor nem is akarsz annyira játszani vele... Szóval nincs itt semmiféle probléma... -
#3863 Hogyan? Mert nekem nem megy sehogy sem. És az előbb azt mondták hogy letöltöttel nem lehet. -
tbundy #3862 de -
#3861 Nem lehet multizni anélkül hogy megvegyem a játékot? -
#3860 Igen, a Cruicible volt. Ha valakit érdekel, a RuneStorm mappát az UTGame-ből a CXGame-be kell átrakni. A segítséget meg köszönöm. -
#3859 Munkaajánlat fiataloknak: játékok tesztelése magyar nyelven.
Angolul társalgási szinten tudni kell.
http://tbe.taleo.net/NA12/ats/careers/requisition.jsp?org=RESOURCEWELL&cws=1&rid=46 -
#3858 Hogyan lehet megváltoztatni az aktiváló kódot? vagyis másikat beírni?
Mert arra gondoltam hogy azt olvassa be. Mert a demo kódját írtam be. -
#3857 Az nem sok, de valójában nem is néztem utánna boltokban, csak letöltöttem és haverral pofáztunk róla.
-
#3856 990Ft boltban -
#3855 Nem fogsz tudni multizni. -
#3854 nem, netről töltöttem le. De full verzió
És van hozzá kód is. -
#3853 Origi? -
#3852 Letöltöttem a legújabbat de most csak anyit ír hogy a csatlakozás sikertelek
Connection failed accem -
#3851 Gondolom a patcheket. -
#3850 Valaki válaszoljon pls:
Amikor multizni akarok és csatlakozni próbálok egy tetszőleges szerverre azt írja hogy le kell töltenem valamit, és hogy további infóért nézzem meg a www.unrealtournament3.com-ot. Hol van amit le kell töltenem? -
#3849 Amikor multizni akarok és csatlakozni próbálok egy tetszőleges szerverre azt írja hogy le kell töltenem valamit, és hogy további infóért nézzem meg a www.unrealtournament3.com-ot. Hol van amit le kell töltenem? -
#3848 nem tudom,nem használom,de vedd ki,hátha megjavul -
#3847 A "use" gombbal. Alapértelmezettben e, vagy f.