4006
  • gabeone
    Ok xD
  • RelakS
    Márpedig de ;)
  • gabeone
    Mindegy, legközelebb hagyjuk a felesleges "beszédet". Vagy segíts vagy ne segíts, de ne írj felesleges hozzászólást.
  • RelakS
    feltörni? Minden vonalkód alján ott van, hogy mit kéne leolvasni tudni :D Legalábbis az egydimenziósok esetén, pl amit Juci néni lehúz a madaras teszkóban :]
  • gabeone
    A tokban, ahogy kifeszed a kézikönyvet rögtön látható helyen van egy "Elektronikus regisztrációs kulcs"(szerintem EA küd), azzal a kóddal próbáltam regisztrálni. Később, amikor végiglapoztam a kézikönyvet, annak a hátulján találtam egy másik kódot, egy "termék aktivációs kulcsot". Az utóbbira volt szükségem. Az előbbi kóddal a cdprojekt weboldán lehet regisztrálni.

Relaks: A vonalkódot bár simán feltörtem, még sem azzal próbálkoztam.
  • RelakS
    A vonalkódot azért nem kéne bepróbálni
  • [HUN]FaTaL
    2??? Biztosan nem. :)

De be lehet, én is beregisztráltam.
  • SL
    2?????????
  • gabeone
    Működik, tévedtem. 2 cd kulcs van a tokban. Örülök, köszönöm!
  • gabeone
    Nekem úgy tűnik nem lehet, köszi utólag is. Így nem vettem volna meg.
  • [HUN]FaTaL
    Igen.
  • gabeone
    Hello, ha megveszem a játékot boltban, a cd kulcsot tudom aktíválni a steamen? Köszi előre is.
  • SZilaJMaGGoT
    Csak vicceltem nyugi! :D
  • Pretorian
    lol az a szándékom, arról vagyok hírhedt.
  • SZilaJMaGGoT
    Jah aztán visszaigényeled a valve-től olyan alapon, hogy ellopták... XD
  • Pretorian
    Steam account teljesen okés VAT-al, ban nélkül eladó Budapesten.

Játékok:

Grand Theft Auto IV
    Medieval 2: Total War
    Mass Effect
    Guild Wars GOTY
    Unreal Deal Pack (Unreal Tournament 3 Black, Unreal Tournament 2004, Unreal 2, Unreal Gold)

Dobjatok egy privit.
  • Cornetto33
    Sziasztok. Ha van kedvetek pár magyarral (eddig 3 tag - "BestHuns" klán jelzéssel..nem nagy képű :-)) warfare-ozni akkor este felé 8-11 körül szoktunk lenni. Általában a CPRB vagy valami ilyesmi szerveren (25 playeres). Klánhoz is lehet csatlakozni.
  • KennyGTP
    Pontosítok, mert megvannak a fájlok csak én nem tudom azokat berakni saját "szerverre" (pl. azonnali meccsre). A kérdés a következő. Hol tárolja a játék ezeket a fájlokat és én hogy tudom ezeket előhívni hogy tudjak rajtuk gamelni?
  • KennyGTP
    Üdv. Megvettem az ut3-at és minden szép és jó csak az a bibi hogy a játékban letöltött mapok, modok az aktuális szerveren használt fájlok (makok, modok stb.) eltűnnek ha kilépek a szerverről, vagyis nem maradnak meg a fájlok sem a gépen sem a játékban. Nem lehet valahogy bekonfigurálni hogy ezek a letöltött cuccok ne "tűnjenek el"??? Nincs kedven letölteni újra azokat a cuccokat mikor visszatérek az aktuális szerverre :S.
  • SZilaJMaGGoT
    Ha minden szerveren tudnál játszani megvétel nélkül akkor mért érné meg a fejlesztőnek elkészíteni a játékot? Kicsit tisztelhetnéd mások munkásságát. Az hagyján, ha nem érdekel egy játék, én is lewarezolok egyet-egyet unaloműzőnek, de nem vergődök ha nem megy. Ha valami jó akkor megveszem...
  • gamehunter
    Azt hittem hogy akármien szerveren tudok játszani megvétel nélkül. Mégis egyszerűbb lenne. Mind1 akkor megveszem :)
    Vaaaaagy kölcsönkérem havertól x'DD
  • tbundy
    van 1-2 nocdkey szerver, azokon elvileg tudsz játszani, v megveszed egy ezresért.
  • SZilaJMaGGoT
    Akkor vedd meg, nem drága! Ha nem ér annyit akkor nem is akarsz annyira játszani vele... Szóval nincs itt semmiféle probléma...
  • gamehunter
    Hogyan? Mert nekem nem megy sehogy sem. És az előbb azt mondták hogy letöltöttel nem lehet.
  • tbundy
    de
  • gamehunter
    Nem lehet multizni anélkül hogy megvegyem a játékot?
  • burjanmate
    Igen, a Cruicible volt. Ha valakit érdekel, a RuneStorm mappát az UTGame-ből a CXGame-be kell átrakni. A segítséget meg köszönöm.
  • Kara kán
    Munkaajánlat fiataloknak: játékok tesztelése magyar nyelven.
    Angolul társalgási szinten tudni kell.

http://tbe.taleo.net/NA12/ats/careers/requisition.jsp?org=RESOURCEWELL&cws=1&rid=46
  • gamehunter
    Hogyan lehet megváltoztatni az aktiváló kódot? vagyis másikat beírni?
    Mert arra gondoltam hogy azt olvassa be. Mert a demo kódját írtam be.
  • gamehunter
    Az nem sok, de valójában nem is néztem utánna boltokban, csak letöltöttem és haverral pofáztunk róla.
  • FSpofon
    990Ft boltban
  • [HUN]FaTaL
    Nem fogsz tudni multizni.
  • gamehunter
    nem, netről töltöttem le. De full verzió
    És van hozzá kód is.
  • [HUN]FaTaL
    Origi?
  • gamehunter
    Letöltöttem a legújabbat de most csak anyit ír hogy a csatlakozás sikertelek
    Connection failed accem
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom a patcheket.
  • gamehunter
    Valaki válaszoljon pls:
    Amikor multizni akarok és csatlakozni próbálok egy tetszőleges szerverre azt írja hogy le kell töltenem valamit, és hogy további infóért nézzem meg a www.unrealtournament3.com-ot. Hol van amit le kell töltenem?
  • gamehunter
    Amikor multizni akarok és csatlakozni próbálok egy tetszőleges szerverre azt írja hogy le kell töltenem valamit, és hogy további infóért nézzem meg a www.unrealtournament3.com-ot. Hol van amit le kell töltenem?
  • Piloss
    nem tudom,nem használom,de vedd ki,hátha megjavul
  • burjanmate
    A "use" gombbal. Alapértelmezettben e, vagy f.