4006
-
#3926 "itt nálunk nem kapni!"
Lehet újat mondok, de kitalálták már a házhoz szállítást -
oregon1987 #3925 Aki már nem játszik vele az nem lenne olyan kedves és nekem adja a serial számot mert sajna ami nekem volt elveszett és szívesen játszanék vele! Tudom hogy 999ft vegyem meg újra de itt nálunk nem kapni! -
#3924 Sziasztok! Mióta feltettem a legfrissebb nvidia drivert azóta 1024x768-as felbontásban ilyen fekete csíkok van a képernyő szélein. Ha nagyobbra teszem persze akkor teljes képet látok csak kevésbé viszi jól a gépem. Nincs nagy erőművem, laptopon játszok. Erre tudnátok valamit javasolni? Rakjam vissza a régi drivert? :S -
#3923 Azt a hang-jelzést amit akkor add ki a játék amikor megölsz egy ellent, azt hogy lehet kikapcsolni?
(nem a bemondóra gondolok) -
#3922 gamespyid en keresztül használom :D -
#3921 Ha nem steam-en keresztül használod, időnként fog is csesztetni vele -
#3920 Ha már felkelteted a népet egy kérdésem én is követem a példádat :D
Tegnap kipróbáltam a routeres kapcsolatot hogy neten tudok e játszani, de mielőtt elindult volna a játék kérte a kódot, és ezt már nem 1x tette meg még anno, mi a franccal van a baj?
Eredeti a játék és a kód is, de 1 idő után újra kéri a kódot :S
Segítsen valaki :D -
#3919 régebben morogtam itt, hogy win7 alatt akadozik az ut3. Naná, hogy akadozni fog, ha alatta a proci folyton 100%-os leterheltség alá esik O_O ideje masinát vennem? :D -
Rony94 #3918 Na mától nekem is megvan ez a fantasztikus játék! Aki nagyon unatkozik legyen szíves mondani nekem tippeket, trükköket ha tud. -
r4pt0r #3917 Hát rutinnak azért nem nevezném. :D -
gabeone #3916 A pc-s fps ruton ütközött ki? :) -
r4pt0r #3915 Én is toltam, viszont nagyon gyorsan meg lehetett szokni. Utána meg már nem volt ellenfelem. :D -
gabeone #3914 Én játszottam a GoW1-el konzolon, pc egér után durva volt a célkereszt mozgatása.. :) -
r4pt0r #3913 Persze az unreal engine megmarad, mert az nekik biztos pont mind pcn mind konzolon. -
#3912 Nekik máshol térül meg a pc mint platform. MSUC-n ha van miből kicsengetni 1 millió dollárt a győztesnek, akkor ott valahol dúrván a többszöröse térül vissza. Konkrétan játékot az epic-től lehet nem fogunk kapni pc-re, de az unreal engine biztos vagyok benne, hogy multiplatform marad(mert ugye amúgy sem a gow-ból szedik ők meg magukat meg az xbox-ból, hanem az engine licensekből).
Jazz Jack Rabbit ősrégi platformer, rákeresel youtube-on biztos találsz valamit. Ha van egy kis fantáziád akkor szerinted is hangulatos lenne új engine-el... :D Jah am ez a játék is epic játék volt. :) -
r4pt0r #3911 Meg is van csinálva ott a GOW konzolon. :D
Ne is várj single játékot pcre az epictől, sőt talán már multit se. Túl kevesen veszik a játékokat PCn konzolhoz képest. -
steweee #3910 igen, q4. bár nem tudom a néven kívül mi a különbség, mert egy vérvonal a játék. a jazz jack rabit milyen játék volt ? -
#3909 Doom 4 úgy tudom még nincs(quake 4-re gondolsz?)... :)
Azzal a fáradtsággal, hogy megcsinálták a sok átvezető animációt, bőven csinálhattak volna valami GOW szerű játékmenetet. Am ne értsen félre senki nem fikázni akarom a gears of war-t, de nekem az valahol mindig is egy unreal single marad... :D Továbbá bulletstorm is érdekesnek tűnik, de az epic kezd egy kicsit egysíkúvá válni dizájn terén. Mi lenne ha inkább megcsinálnák újra a jazz jack rabit-et ue3-al? :D Persze ugyanúgy platformer lenne, csak dúrva grafikával... :D -
steweee #3908 hmm. nekem személy szerint a doom3 is nagyon bejött, de a 4 már igazán kiforrott egy darab volt. kár hogy első végigjáccásra nem volt elég erős gépem a tökéletes grafikához, utána meg már nem volt annyira érdekes mint elsőre.
amúgy a quake 3al is mai napig szoktam jáccani, nagoyn jól ki van találva a dolog, kár hogy nem tudom már hol van az a lemezem, amin rajta volt egy csomó extra cucc, így csak az alapjáték van meg -
r4pt0r #3907 Doomal bármikor versenyképes. -
steweee #3906 az unreal vonal már nem volt versenyképes a doom-al és társaival szemben, kár lett volna erőltetni. de multis módban meg a legjobb volt, csak elment más irányba az érdeklődés. az enginéjét használja sok játék ha jól tudom. vhol a far cry környékén volt változás a sztori és grafika felépítése terén -
r4pt0r #3905 Ez nem lustaság.
Van az Unreal, és van az Unreal Tournament. Soha nem volt egy és ugyanaz ez a 2 vonal. -
#3904 Jó kifogás a lustaságra... :/ -
#3903 na jó de ez tournament ha lenne rendes single kampány akkor unreal 3nak hívnák :) -
#3902 Jah hát volt a sima unreal, meg volt az unreal 2 the awakening vagy mi és ezek voltak olyan "sztorisabbak" a többi az tényleg csak olyan nyerd végig a pályákat stílusú... :/ -
steweee #3901 :)
akkor itt kicsit félrevezetés volt. mindegyik eddigi epizódnak volt ilyen jellegű singléje, hogy nyerd végig a pályákat így úgy amúgy
az eredeti unrealban ha még emlékeztek volt sztori mód, meg az unreal 2 ben. kb mint a quakéban -
#3900 "single" Kábé ugyanaz mint a multi, csak kapsz néha átvezető videókat... :/ -
steweee #3899 szóval van single playeres része is? az jó... -
gabeone #3898 UT2004 steamen 7,5 euro! -
#3897 Hát nemtom, nekem az unreal féle single nem jön be... :D Multiba jó móka néha darálgatni kicsit, de az a pár átvezető videó nekem nem ér annyit, h offline multizzak... :D -
steweee #3896 rendben, köci. csodálom hogy nem volt meg az ut3 nekem, mivel mexállott vagyok ilyen játékoknál. igaz, elég könnyen lenyomom a gépet, kivéve ha csalós 100%os mindenhovábelátós tudomholmozox a fal mögött is erősségen van. quake 3 nightmaréban legtöbb pálya, unreal masterfulon végig...
na ideje lesz ezt is végignyomni :) -
#3895 UT2004 és UT3 nem ugyanaz, a 3 a legújabb. Am meg ne legyél lusta: link (1 percbe sem telt google-el megtalálni) -
steweee #3894 vki fel tudná sorolni az eddig megjelent ut részeket ?
elsősorban arra lennék amúgy kiváncsi, hogy az ut, ut 2003 után mi következett ?
ut 2004 = ut3 ?
és mi jött ezután ? -
gabeone #3893 Köszi mindkettőtöknek!
Én is az igenre tippeltem és örülök, hogy megkérdeztem. -
BBencze #3892 Nekem meg van az Unreal Anthology, de én nem tudtam beregelni Steam-re, csak az UT3-at. -
#3891 Na ezt már nem tudom, de szerintem igen. -
gabeone #3890 Nagyon elégedett vagyok az UT3-mal. Az Unreal Tournament Anthology-t is készülök megvenni, aminél szintén adott részemről a kérdés: az ut anthology-t be tudom regelni a steambe? Köszi a figyelmet ismételten!
Relaks: vonalkóddal nem foglalkozom. :)) -
#3889 Nagyon köszönöm :) -
#3888 legegyszerűbb ha steam alá beregeled az mindig a legfrissebb verzióra frissíti az adott játékot, de ha nem szeretnéd, akkor a 2.1es patch és a titan pack amiket felkell tenned: itt vannak linkek hozzájuk: katt -
#3887 Sziasztok! Megvettem már én is a játékot és akartam egy kicsit multizni, de a többjátékos módnál miután megtalálom a szervereket nem enged csatlakozni azzal az indokkal, hogy "a meccs amihez csatlakozni akarsz nem a megfelelő verzióval fut. Próbáld frissíteni a verziódat"
Milyen patchet kell leszednem hozzá vagy mire van szükségem? Előre is köszönöm!