4006
  • burjanmate
    Továbbra sem működik, viszont a Cruicible nevű (egyébként remek) mod működik. Lehet ez a hibás?
  • gamehunter
    Hogyan lehet járműbe szállni?
  • Piloss
    próbáld úgy hogy előbb fölrakod a patchet és utána állítsd át a nyelvet
  • tototto
    nem próbáltam modokat, de szerintem igen, a nohomedir kapcsoló is működik, a könyvtárszerkezet ugyanaz szal kell hogy menjen
  • burjanmate
    Nem szeretnék azzal variálni, nekem nem szimpatikus. Amúgy a steam-es verzió alatt is működnek a modok?
  • tototto
    regisztráld be a kulcsodat steam alá, az mindig a legfrisebb verziót használja majd
  • burjanmate
    Felraktam az 1.1-es patch-et, a menüben 2.1-et írt, de nem működött. Felpatch-eltem 2.1-ig, a menü is megváltozott, de így sem működik. Mit csinálok rosszul?
  • burjanmate
    Kösz a gyors segítséget, viszont még így is meghal patch után. felrakom az 1.1-es patch-et és amikor játszanék, akkor csak tölt eredmény nélkül. A magyar verzióhoz más patch kell? Vagy elég felrakni a legutolsót? Vagy ha alapból a 2.1-est rakja fel, hogy lehet megnézni a verziószámot (menüben nem írja)?
  • Piloss
    A Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config mappában lévő UTEngine.ini-ben a Language=HUN értéket állítsd Language=INT-re
  • burjanmate
    Napot! Érdekelne, hogy tudom átállítani a magyar verzión angolra a nyelvet, mert egyrészt idegesít, másrészt szerintem ezért nem tudom patch-elni. A segítséget előre is köszönöm!
  • FSpofon
    http://www.game-monitor.com/search.php?game=ut3
  • KennyGTP
    Van élet ebben a játékban? Kb. hány szerver van a játékban és mennyien gamelnek általában?
  • tototto
    szia radEEr ha valami kérdésetek van UG-n szerintem lesz ember aki tud segiteni nite meg sysser biztos vágja szerverkonfigot
  • snowkid16
    Hali! Szeretnék utólag is boldog húsvétet kívánni nektek!
    Újra előszedtem a játékot a polcról, feltelepítettem.
    Az a gond, hogy rendesen megy a játék nagy felbontásban, max beállításokkal, de így random kapok egy 10-20 másodperces lag-ot. A Hang is akad, de nem annyi mint a kép, ami megáll. Nagyon idegesítő, a GPU hőmérséklete is max 35 °C.
    Gép:
    Win 7 Ultimate 64 bit
    alaplap: Asus M2V-MX SE
    processzor: AMD athlon 64 X2 6000+
    memória: Kingston 2x1Gb 800Mhz
    Táp: SL-500W (hát, ez nem tudom hogy sikerült)
    videókártya: nvidia 9600GT 512mb
    Nagyon szépen megköszönném előre is a segítséget!
  • radeer
    aki ért a szerver konfigoláshoz az kérem jelentkezzen !
  • Doom 4
    milyen verzióval megy a server? ut3_21_czhupl.exe ez a aptch jó?
  • Doom 4
    Na akkor én is felrakom megint :D
  • radeer
    vagyis kisbetűvel:
    alienx911
  • radeer
    A Chips&Cola-n megbíztam egy srácot hogy felügyelje a játékkal kapcsolatos dolgokat.

Ha felkerestitek egy adatlapra felírja mail-t, kedvenc játéktípust és egyébb elérhetőségeket ( skype,msn).
    Így könnyen össze lehet majd hozni egy FUN meccset, vagy akármit.

Aki szeretne velünk játszani az keresse meg AlieN 911-et.

• Pretorian
    Kajálok egyet aztán felnézek ha még lesztek fél 3 körül.
  • tototto
    ha warfareztek lehet benézek :)
  • Purga
    Majd felrakom én is lehet!
  • radeer
    Hi.

Előkaptuk ezt a játékot leporoltunk és szereztünk hozzá egy jó szervert.
    Mindeközben a játékot streameljük LIVE. Így nézni is lehet.
    Kb. ennyi a hír. Akinek van kedve csatlakozzon hozzánk.
    A szerver állandóan megy a stream időpontja az oldalunkon van kiírva.

Server IP : 84.2.39.200:3333

Ahol mindezt élőben lehet nézni :
    Chips&Cola LIVE

Az igényeknek megfelelően lesz a játékmód beállítva.
    Találkozunk a szerveren . Bye.
  • atinq
    Nekem a warezos verzió volt meg elősször és azzal is tudtam multizni de egy vagy két szervert talált csak ahová felengedett és az se mindíg ment. Meguntam és megvettem az eredetit. Ha neked is az van semmi akadája hogy multizz akkor és annyit amennyit akarsz.
  • SZilaJMaGGoT
    Ha meg van a játék(eredeti), akkor tudtommal nem kell fizetni a multiért(nincs havi díj). Nemtom hol itt a probléma. Ha nincs meg, akkor meg tudod venni 2000 forintért. Ha annyira nagyon akarsz játszani, akkor sztem megér ennyit.
  • Aaron1212
    Hali!

AZ lenne a kérdésem hogy lehet-e ingyen játszani multiplayer-ben az unreal 3-on?Ha lehet légyszíves írjátok már le.Mert amiket itt leírtatok csak pénzeseket találtam.
  • tototto
    eléggané bazze húzd fel a grafikát, ugyanaz a két játék csak steamen játszol miért lenne már rosszabb a grafikája
  • SZilaJMaGGoT
  • RelakS
    Steam+UT3 bezár, nyelvtankönyvek, helyesírási szótár tanulmányoz!
  • Drigor213
    lol
  • bertino
    fail.
  • Drigor213
    UT3 at most elkezte a steam frissiteni tölteni ditiort leszedte mostmeg elkezte ezt szedni vagy frissiteni asszem akk most várok amíg leszedi
  • Drigor213
    ezt nemhiszem el teljesen szarlett a grafikája.....
  • Drigor213
    nah ez lol megnéztem rendes UT3 at is még nemjo neten deh most annakis olyan szar képe mint editionnak most mi a rákvan.......
  • Drigor213
    vagyis hogy hogy tudom felrakni a frissitést mer editionnal tudok neten de másikkal nem a rendes Ut3 al mer az edition eléggané grafikája van
  • Drigor213
    meg ennek az editior UT3 nak elégfos grafikája van:P
  • Drigor213
    ha leszedte hogytudok játszani UT 3 al?
  • tototto
    steamben a felhasználó nevet meg a jelszót jegyezd meg mert egy cd kulcsot csak egy fiókba tudsz beregelni, tehát ha törlöd és ujra szeretnél játszani ugyanezzel az account/jelszó párossal tudod ezt megtenni!!
  • Drigor213
    ok thx:)

• SZilaJMaGGoT
    Biztosan jó lesz, ha sikerült steam-be megoldani, akkor inkább várj rá, az kevésbé macerás, és nincs mit elbaszni rajta. :) Sok szerencsét, és jó játékot!