4006
-
#3846 Továbbra sem működik, viszont a Cruicible nevű (egyébként remek) mod működik. Lehet ez a hibás? -
#3845 Hogyan lehet járműbe szállni? -
#3844 próbáld úgy hogy előbb fölrakod a patchet és utána állítsd át a nyelvet -
#3843 nem próbáltam modokat, de szerintem igen, a nohomedir kapcsoló is működik, a könyvtárszerkezet ugyanaz szal kell hogy menjen -
#3842 Nem szeretnék azzal variálni, nekem nem szimpatikus. Amúgy a steam-es verzió alatt is működnek a modok? -
#3841 regisztráld be a kulcsodat steam alá, az mindig a legfrisebb verziót használja majd -
#3840 Felraktam az 1.1-es patch-et, a menüben 2.1-et írt, de nem működött. Felpatch-eltem 2.1-ig, a menü is megváltozott, de így sem működik. Mit csinálok rosszul? -
#3839 Kösz a gyors segítséget, viszont még így is meghal patch után. felrakom az 1.1-es patch-et és amikor játszanék, akkor csak tölt eredmény nélkül. A magyar verzióhoz más patch kell? Vagy elég felrakni a legutolsót? Vagy ha alapból a 2.1-est rakja fel, hogy lehet megnézni a verziószámot (menüben nem írja)? -
#3838 A Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config mappában lévő UTEngine.ini-ben a Language=HUN értéket állítsd Language=INT-re -
#3837 Napot! Érdekelne, hogy tudom átállítani a magyar verzión angolra a nyelvet, mert egyrészt idegesít, másrészt szerintem ezért nem tudom patch-elni. A segítséget előre is köszönöm! -
#3836 http://www.game-monitor.com/search.php?game=ut3 -
#3835 Van élet ebben a játékban? Kb. hány szerver van a játékban és mennyien gamelnek általában? -
#3834 szia radEEr ha valami kérdésetek van UG-n szerintem lesz ember aki tud segiteni nite meg sysser biztos vágja szerverkonfigot -
#3833 Hali! Szeretnék utólag is boldog húsvétet kívánni nektek!
Újra előszedtem a játékot a polcról, feltelepítettem.
Az a gond, hogy rendesen megy a játék nagy felbontásban, max beállításokkal, de így random kapok egy 10-20 másodperces lag-ot. A Hang is akad, de nem annyi mint a kép, ami megáll. Nagyon idegesítő, a GPU hőmérséklete is max 35 °C.
Gép:
Win 7 Ultimate 64 bit
alaplap: Asus M2V-MX SE
processzor: AMD athlon 64 X2 6000+
memória: Kingston 2x1Gb 800Mhz
Táp: SL-500W (hát, ez nem tudom hogy sikerült)
videókártya: nvidia 9600GT 512mb
Nagyon szépen megköszönném előre is a segítséget! -
#3832 aki ért a szerver konfigoláshoz az kérem jelentkezzen !
-
#3831 milyen verzióval megy a server? ut3_21_czhupl.exe ez a aptch jó? -
#3830 Na akkor én is felrakom megint :D -
#3829 vagyis kisbetűvel:
alienx911
-
#3828 A Chips&Cola-n megbíztam egy srácot hogy felügyelje a játékkal kapcsolatos dolgokat.
Ha felkerestitek egy adatlapra felírja mail-t, kedvenc játéktípust és egyébb elérhetőségeket ( skype,msn).
Így könnyen össze lehet majd hozni egy FUN meccset, vagy akármit.
Aki szeretne velünk játszani az keresse meg AlieN 911-et.
-
#3827 Kajálok egyet aztán felnézek ha még lesztek fél 3 körül. -
#3826 ha warfareztek lehet benézek :) -
Purga #3825 Majd felrakom én is lehet! -
#3824 Hi.
Előkaptuk ezt a játékot leporoltunk és szereztünk hozzá egy jó szervert.
Mindeközben a játékot streameljük LIVE. Így nézni is lehet.
Kb. ennyi a hír. Akinek van kedve csatlakozzon hozzánk.
A szerver állandóan megy a stream időpontja az oldalunkon van kiírva.
Server IP : 84.2.39.200:3333
Ahol mindezt élőben lehet nézni :
Chips&Cola LIVE
Az igényeknek megfelelően lesz a játékmód beállítva.
Találkozunk a szerveren . Bye. -
#3823 Nekem a warezos verzió volt meg elősször és azzal is tudtam multizni de egy vagy két szervert talált csak ahová felengedett és az se mindíg ment. Meguntam és megvettem az eredetit. Ha neked is az van semmi akadája hogy multizz akkor és annyit amennyit akarsz. -
#3822 Ha meg van a játék(eredeti), akkor tudtommal nem kell fizetni a multiért(nincs havi díj). Nemtom hol itt a probléma. Ha nincs meg, akkor meg tudod venni 2000 forintért. Ha annyira nagyon akarsz játszani, akkor sztem megér ennyit. -
Aaron1212 #3821 Hali!
AZ lenne a kérdésem hogy lehet-e ingyen játszani multiplayer-ben az unreal 3-on?Ha lehet légyszíves írjátok már le.Mert amiket itt leírtatok csak pénzeseket találtam. -
#3820 eléggané bazze húzd fel a grafikát, ugyanaz a két játék csak steamen játszol miért lenne már rosszabb a grafikája -
#3819 -
#3818 Steam+UT3 bezár, nyelvtankönyvek, helyesírási szótár tanulmányoz! -
Drigor213 #3817 lol -
#3816 fail. -
Drigor213 #3815 UT3 at most elkezte a steam frissiteni tölteni ditiort leszedte mostmeg elkezte ezt szedni vagy frissiteni asszem akk most várok amíg leszedi -
Drigor213 #3814 ezt nemhiszem el teljesen szarlett a grafikája..... -
Drigor213 #3813 nah ez lol megnéztem rendes UT3 at is még nemjo neten deh most annakis olyan szar képe mint editionnak most mi a rákvan....... -
Drigor213 #3812 vagyis hogy hogy tudom felrakni a frissitést mer editionnal tudok neten de másikkal nem a rendes Ut3 al mer az edition eléggané grafikája van -
Drigor213 #3811 meg ennek az editior UT3 nak elégfos grafikája van:P -
Drigor213 #3810 ha leszedte hogytudok játszani UT 3 al? -
#3809 steamben a felhasználó nevet meg a jelszót jegyezd meg mert egy cd kulcsot csak egy fiókba tudsz beregelni, tehát ha törlöd és ujra szeretnél játszani ugyanezzel az account/jelszó párossal tudod ezt megtenni!! -
Drigor213 #3808 ok thx:)
-
#3807 Biztosan jó lesz, ha sikerült steam-be megoldani, akkor inkább várj rá, az kevésbé macerás, és nincs mit elbaszni rajta. :) Sok szerencsét, és jó játékot!