4006
  • SZilaJMaGGoT
    Én elkezdtem magam modellezni a bone-hoz igazítva, kíváncsi vagyok sikerül e összehozni custom charactert... A level editor meg nekem kínai... :S
  • terribad
    ut3ban nincs dx10 támogatás, ugyan olyan akárhol nézed.
  • DayWalker
    Amúgy használtad már valamelyik editor-t? (UT3 ill. GoW)
  • DarkSector
    Ugyanaz a megoldása, mint Gears Of War topikban a NAGY PIROS BETÜKKEL IRT SZÖVEGNÉL, csak itt az UTGame mappában kell csinálni.
  • DayWalker
    Passz, de engem nem zavar.

Jobb lenne, ha kellene? :)

Amúgy az UTEngine.ini fájl-ban kell átírni a HUN-t INT-re, ami itt található meg:

Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config\
  • DarkSector
    jah igaz...:D

amúgymeg miért nem kell cd lemez az unreal inditásánál??? :D
  • DayWalker
    Szerintem azt a Gears of War topic-ban írtad le. :)
  • LMNO
    figy örülök neki
    nehéz lenne egy hsz sorszámot beírni
  • DarkSector
    LOL
    nálam ez a tournament 3 angol.
    hogy váltsak magyar feliratra??? :D
  • DarkSector
    figy leirtam pirossal!!!
    olvass vissza!
    piros nagy betük!!!
  • LMNO
    Üdv!
    Hogy tudnám átállítani a játék nyelvét angolra (magyarról)?
    Néztem ezeket az engine.ini-ket, ott INT-re van rakva, elvileg az lenne az angol, nem?
  • Hellsing47

nincsmit
  • DarkSector
    Valakit megkérek legyen zsirrendes velem, és fényképezze ki a játék menüjében a VIDEO és Az ebben lévő ADVANCE opciókban található beállításokat.

Kíváncsi lennék rá mennyi beállitási opció van.... De DX9-ben csinálja meg valaki, vagyis akinek XP-je van!!!!

THX
  • laci1224
    Próbáltam állítani rajta de sehogy sem akart összejönni. DMZ-t is engedélyeztem de akkor is ugyanez volt.
    A portnyitást azt konkrétan, hogy gondoltad? Vagy ezt most így túl bonyolult lenne elmagyarázni? Routerekhez nem sokat értek. :/
  • SL
    akkor nyiss egy portot a routeren.
  • laci1224
    Ha ez az újfajta t-online-os ADSL modem (discus drg a225g) annak számít akkor igen.
  • underground2
    Sziasztok!
    Egy nagyszerű mod közeledik az UT3-hoz, ami a Re-Volt lesz UT3 motorral!
    http://www.moddb.com/mods/re-volt-rc-stories
  • SL
    routered van fogadjunk?
  • laci1224
    Köszönöm! Na szóval az alábbi képen látható problémára keresem a megoldást. :D
  • DayWalker
    Egy kis segítség :)

• laci1224
    Hát nem na mindegy. :/
  • laci1224
    Bocs rosszul linkeltem remélem most jó.
  • laci1224
    Sziasztok!
    Ezzel--> http://kepfeltolto.net/images/thumbs/thumb_1243257672.jpg a hibaüzenettel kapcsolatban van vmi ötletetek? Akkor jön elő, ha publikus szingli hadjáratot akarok indítani. Egyébként tudok csatlakozni szerverekre azzal nincs gond, csak ennél jön elő.
  • tototto
    nekem rengeteg szervert talál mindig, csak nagy részük üres, de minden módban van rengeteg szerver, nem tudom miért nem talál neked egyet se
  • Sewen
    Sziasztok!Kéne egy kis segítség,nagyon kezdő vagyok multizás terén.A többjátékos módban bármilyen paraméterekkel keresek,nem talál szervereket,csak akkor tudtam csatlakozni játékhoz,ha IP címet írtam be.Valamit rosszul csinálhatok,vagy ez mindenkinél így működik,esetleg csak külön programmal lehet szerverekre rákeresni?Eredeti a játék (GS:)), patcheltem 2.1-es verzióra,feltettem a Titan packot,tűzfalnál engedélyeztem.
  • Sewen
    Munszu,az első 3 patch közül valamelyik miatt angolnak látta nálam is,amikor a magyar patchet akartam felrakni,vagy csak a magyarokat rakd fel,vagy mind az 5 angol patchet,nálam mindkettő működött,és nálam magyar maradt a játék a második lehetőségnél is,
  • tototto
    töröld ki az iniket főleg az engine.ini, ujra letölti steam és remélhetőleg jó lesz, valamit valszeg elállítottál
  • Ricsmo111
    hali, remélem tudtok nekem segíteni. olyan problémám van h amikor elindítom a játékot (streamről indítom) kis felbontásban (640x480) és ablakban indul a játék és mikor át akarom állítani, bedob egy hibaüzenetet :S
  • Zomil
    én ugy tudom sehogy nem lehet felismertetni, marad a letöltés
  • Munszu
    tudtál és köszi
  • SL
    Kép beszúrása gombot ismered-e?
  • Mike1987
    hmmm..azért köszi
  • Mike1987
    na de jó, hogy nem tok képet berakni...

• tototto
    na azt nem tudom, de a mai net sebesség korszakában páróra és lent van énnem szarakodnék vele hanem leszedetném, ha meg szaggat a játék az a géped hibája mert teljesen jol optimalizált, egyéni gond lehet
  • Mike1987
  • Mike1987
    Köszi, a videófagyás megoldódott, most már csak azt kéne elérni, hogy jobban is fusson a játék(és most kérem nem azokat írni, hogy vegyél jobb gépet...), mert én is úgy érzem, hogy közepes minőségen azért jól kéne mennie. Amúgy a Steam-et is megpróbáltam, beírtam a termékkódot, de így is leakarja szedetni velem a Black verziót, hogy lehet úgy megcsinálni, hogy telepítettként érzékelje? Itt egy kép a hibaüzimről:
  • tototto
    jah ez lemaradt, van xfirem de nem használom, steamet szoktam, álltalában két szerveren szoktam előfordulni, mind2 warfare (háború) egyik a raptor, másik meg a hivatalos Epic ezeken szokott általában sok ember lenni mindig
  • tototto
    ha a parancsikon végére beírod a -nohomedir parancsot (gyengébbek kedvéért: játék parancsikonján jobb klikk tulajdonságok és a Cél mezőben a végére hozzáfűzni)akkor a játék könyvtárába kell pakolni a pályákat meg minden egyebet, ha csak simán elinditod akkor a C:\documents and settingsbe
    előbbi azért jó mert ha elszáll windows és D meghajtón volt a játék nem vesznek el a pályák, steam használata esetén meg ujra se kell tenni :)
    a pályáknak általában van egy info része ahol levan irva hova kell pakolni a dolgokat
    My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps
    ha steamre van telepítve és nohomedirrel elinditva akkor meg értelemszerűen kikeresed a játék könyvtárában a megfelelőt ezek alapján
    nekem spec:
    D:\games\Steam\steamapps\common\unreal tournament 3\UTGame\Unpublished\CookedPC

na remélem tudtam segíteni
  • underground2
    ezt most hogy értsem?
  • terribad
    igen?