Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért GOW mert UT3 megjelenés napjától itt pihen nálam, elõrendelõ voltam
viszont annak akinek egyik sincs meg mindenképpen az UT3at ajánlanám inkább, elvégre az egy nagyon jó multi játék rengeteg!!! mappal és akár single player modokkal mint a THE BALL, vagy a THE HAUNTED
a multi miatt sokkal idõtállóbb, szóval szerintem jobb választás
kis kedvcsináló a hamarosan megjelenõ Community Bonus Pack 3 volume 3-hoz
új játékmódként visszatér a domination, nagyon faszán néz ki hogy a pálya kinézete attól függ ki birtokolja éppen az adott pontot 😊
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ahogy megjelentek a játékok. mert nem nagyon érek rá pár éve játszani. de most elõvettem a sorozatot, és az ut és ut2003at nyomom
tudom hogy utána megjelent az ut2004, meg is van kiegekkel együtt vhol dvdn, majd elõkotrom. de utána is jelentek meg mások, és kíváncsi vagyok mik azok, mert ki akarom próbálni. és szeretném az idõrendi sorrendben kipróbálni õket....
vagy mire érted a hogyot? a megjelenés sorrendje az amit írtál.
bloody fucking murder
pcre hogy jelentek meg?
alap ut
ut 2003
ut 2003
ut III
?
jól írom, és jelent meg más rész is?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
bloody fucking murder
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Next PC upgrade: 2022
Nem vettem észre, hogy a Dokumentumok mappába is telepített.
Az operációs rendszeren is túl...
asszem enginet kellett csak kitörölni ha nem javul töröld ki az összeset nagyon kis méretûek, hamar lejönnek ujra
Elõtte fel volt téve a játék origi DVD-rõl, a steamapps/common mappába, de nem ismerte fel. Akkor normálisan ment, de a Steam nem ismerte fel, hogy fel van telepítve.
Nem tudjátok, mi lehet a probléma?
Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT
DFBgaming UT3 stats
Alapból kétféle szerver létezik: pure és custom, pl. a multiplay szerver mind custom, így a statodat ott kell nézned. A career highs menü alatt is érdemes nézelõdni, pl. most kills: F3M: ~270000 stb.... vannak érdekes statok. 😊
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
Nem tudnék egyszerre mind2 csapatban játszani. 😊
kabalababa
Ha van csapatotok és lenne kedvetek a Prohardver (továbbiakban
Public szerverünk:
üdv.
A vicc az, hogy a meccs beállításokat tökéletesen elmenti mind a multi mind az azonnali meccs-nél.. Meg a advanced videóbeállításokat is jól elmenti, csak azt nem menti, ami közvetlenül a bellítások menüpont alatt érhetõ el. pl.: egérérzékenység, custom karakter, hálózati beállítások, kijelzõ stb.
A felbontást is sikeresen elmenti, szóval az UTEngine.ini nem, de az UTInput.ini-t bizton felülírja a default-al minden indításnál, meg még nem is tudom én mit ír még át..
Például a fényesség csúszka paraméterét nem is tudom hova menti, röhej!
Mondom az 1.0-as verzióval volt dettó ugyanez a probléma.
Valószínûleg nem is fogják javítani, mert már mindenki netes profillal tolja, ott meg ugye nincs semmi gond a mentéssel. Csak akkor azt nem értem, hogy miért van ott az az offline gomb, ha nem mûködik megfelelõen?
Ezzel nem akartam osztani a játékot, mert így is baromira tetszik, meg ezzel a patch-el sokkal-sokkal jobban fut remeke grafikán az optimalizálásoknak köszönhetõen, csak kicsit idegesítõ, hogy elõjön egy régi probléma, amit már egy évvel ezelõtt megoldottak már..
BattleTag: zydar#2910
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egyébként meg miért van ott az az offline gomb, ha nem mûködik rendesen a játék?
Próbáltam teljesen szûz UT-ra és 1.3-as patch-re is felrakni a 2.0-t, egyikkel sem ment. Erre a problémára van-e megoldásaa valakinek?
Amúgy a játék tökéletesen megy és jók az új pályák is, csak a beállításaimat mentené!.
Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT
Amikor bejelentkezel, a jobb felsõ sarokban van egy olyan gomb, hogy "Update Profile".
amugy a banner alá egy linkbe be lehetne rakni egy listát a játékosokrol
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"