Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
én GOW miatt megveszem a gamestaret pedig sose veszem
azért GOW mert UT3 megjelenés napjától itt pihen nálam, elõrendelõ voltam
viszont annak akinek egyik sincs meg mindenképpen az UT3at ajánlanám inkább, elvégre az egy nagyon jó multi játék rengeteg!!! mappal és akár single player modokkal mint a THE BALL, vagy a THE HAUNTED
a multi miatt sokkal idõtállóbb, szóval szerintem jobb választás

kis kedvcsináló a hamarosan megjelenõ Community Bonus Pack 3 volume 3-hoz
új játékmódként visszatér a domination, nagyon faszán néz ki hogy a pálya kinézete attól függ ki birtokolja éppen az adott pontot 😊

SZilaJMaGGoT
Vedd meg mind2-t, én ezt tervezem... 😄 (így 4k-ért meglesz mind2-t játék, különben külön külön is többe kerülne. Max nem mész hétvégén bulizni, hanem játszol... 😄)

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Doom 4
mámint gamestart

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
na szerintetek ezt vagy a gow osat vegyem?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bazz, majdnem írtam egy szépet....

ahogy megjelentek a játékok. mert nem nagyon érek rá pár éve játszani. de most elõvettem a sorozatot, és az ut és ut2003at nyomom
tudom hogy utána megjelent az ut2004, meg is van kiegekkel együtt vhol dvdn, majd elõkotrom. de utána is jelentek meg mások, és kíváncsi vagyok mik azok, mert ki akarom próbálni. és szeretném az idõrendi sorrendben kipróbálni õket....

terribad
cd-n, dvd-n, digitális letöltéssel.
vagy mire érted a hogyot? a megjelenés sorrendje az amit írtál.

bloody fucking murder

jó az most mindegy
pcre hogy jelentek meg?

terribad
pc-n nem

bloody fucking murder

vki leírnán nekem hogy a különbözõ epizódok hogy jelentek meg?
alap ut
ut 2003
ut 2003
ut III
?
jól írom, és jelent meg más rész is?

balee4
megéri sztem, ennyit költeni? 2k a GS, amúgy is mindig megveszem a magazint.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

castor
van ám!

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

Fehercsoki
Ehez van pálya szerkesztõ?

Pretorian
lol, 5 napja vettem eredeti UT3-at. GoW-ra lehet hogy befizetek, mondjuk nem a multi miatt.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

terribad
gears miatt kár ennyit költeni, kb senki se játszik vele online, elvétve van 1-2 server, és ahhoz is elég cd galaxisban a club gamet megvenni 890 forintért, a kulcs jó hozzá.

bloody fucking murder

balee4
Bolti dobozos verziót adnak az újság mellé (tokkal, kézikönyvvel mindennel), ennyiért kihagyhatatlan. Mivel az UT 3 nekem is megvan, a GoW-t veszem meg.😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

HeadHunter86
Ajnye. Ráadásul Gears Of War a másik. Mivel UT3 már megvan...
Hmmm. Meggondolandó.

Daell Drow
Akinek nincs meg még az UT3 az most megveheti jovo csutortokon olcsobban.
grebber
Unreal Tournament 3: Extreme Physics Mod-ról van valahol videó hogy néz ki?

Next PC upgrade: 2022

Blacksheep333
Kösz szépen, segített!
Nem vettem észre, hogy a Dokumentumok mappába is telepített.

Az operációs rendszeren is túl...

tototto
töröld ki az utengine.ini filét és az alapot vissza tölti majd a játék ha a defaultot is törlöd leszedi ujra a steam, nekem is volt már ilyen
asszem enginet kellett csak kitörölni ha nem javul töröld ki az összeset nagyon kis méretûek, hamar lejönnek ujra

Blacksheep333
Megvettem a játékot, sikerült betennem a steames accomra, letöltöttem és amikor elindítom, akkor windowed módba indítja el és amikor felbontást akarok állítani vagy betenni full screen-be akkor egyszerûen lefagy. Már újratelepítettem Steamen, de akkor is ugyan ezt csinálja?
Elõtte fel volt téve a játék origi DVD-rõl, a steamapps/common mappába, de nem ismerte fel. Akkor normálisan ment, de a Steam nem ismerte fel, hogy fel van telepítve.
Nem tudjátok, mi lehet a probléma?

DJS8
nem, ha nincs cd-kulcsod akkor csak tört szervereken tudsz játszani.

Blacksheep333
Meg szeretném venni a játékot, de azt hallottam, hogy nem kell hozzá eredeti CD-kulcs, hogy tudjak játszani online. Igaz ez?

Az a baj én is csak warfare-t játszom. A DM -et hamat megunom és nem ismerem a pályákat, így fingom sincs melyik fegyver hol van és azon kapom magam, hogy szinte mindig csak pisztolyom meg kalapácsom van, így meg nem futok be nagy karriert....

Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT

Ha részleteseb statisztikára vagytok kíváncsiak, akkor a köv. linken nézelõdjetek:

DFBgaming UT3 stats

Alapból kétféle szerver létezik: pure és custom, pl. a multiplay szerver mind custom, így a statodat ott kell nézned. A career highs menü alatt is érdemes nézelõdni, pl. most kills: F3M: ~270000 stb.... vannak érdekes statok. 😊
Egyértelmûen a pH!-ban a helyed lévén annak a klánnak vagy a tagja ha jól sejtem. Meg láttam jelet is a nicked elõtt. 😊
 castor
nahát ezt sajnálom. pedig jó lett volna.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

DayWalker
Részemrõl nem is lehetne lehetséges az SG vs. pH! meccs.
Nem tudnék egyszerre mind2 csapatban játszani. 😊

kabalababa

Akkor elmarad az SG vs. Prohardver meccs. 😊
tototto
hát akkor sok sikert hozzá én meg azokkal nem játszok 😊

Warfare-t nem játszunk, én régebben egy vctf klán tagja voltam, de már csak funból játszok, a tdm az elsõdleges. Mint írtam még ctf ill. greed amit csapatként néha játszunk.
DJS8
én is benne lennék.

tototto
én warfareben benne lennék 😊

Hello SG-sek!

Ha van csapatotok és lenne kedvetek a Prohardver (továbbiakban ) teammel egy funwar-t játszani, akkor írjatok a [email protected] címre, vagy vegyetek fel a friends listre és üzenjetek. sikeferenc néven vagyok reggelve. TDMet játszunk, de néha 1-1 ctf/greed meccs is elõfordul. TDM esetén 2vs2 vagy 4vs4 a formáció.

Public szerverünk: clan server, a TDM szerverek között kell keresni a browserben.

üdv.
sike
sonic syndicate
tud valaki mondani egy freezetag szervert?

De offline-ban is jó nálad?

A vicc az, hogy a meccs beállításokat tökéletesen elmenti mind a multi mind az azonnali meccs-nél.. Meg a advanced videóbeállításokat is jól elmenti, csak azt nem menti, ami közvetlenül a bellítások menüpont alatt érhetõ el. pl.: egérérzékenység, custom karakter, hálózati beállítások, kijelzõ stb.
A felbontást is sikeresen elmenti, szóval az UTEngine.ini nem, de az UTInput.ini-t bizton felülírja a default-al minden indításnál, meg még nem is tudom én mit ír még át..
Például a fényesség csúszka paraméterét nem is tudom hova menti, röhej!
Mondom az 1.0-as verzióval volt dettó ugyanez a probléma.
Valószínûleg nem is fogják javítani, mert már mindenki netes profillal tolja, ott meg ugye nincs semmi gond a mentéssel. Csak akkor azt nem értem, hogy miért van ott az az offline gomb, ha nem mûködik megfelelõen?

Ezzel nem akartam osztani a játékot, mert így is baromira tetszik, meg ezzel a patch-el sokkal-sokkal jobban fut remeke grafikán az optimalizálásoknak köszönhetõen, csak kicsit idegesítõ, hogy elõjön egy régi probléma, amit már egy évvel ezelõtt megoldottak már..

BattleTag: zydar#2910

bertino
én is már steamen használom, alapvetõen le se szartam a gamet, de mivel steamen nap mint nap megfordulok, többet indítom el ezt is.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tototto
nem tudom hogy mi lehet a gond, én steames verziót használok, az simán elment minden módosítást

A profile-omat átírtam _HUN végzõdésûre. De a játékban még mindig a régi azonsítómmal tudok bejelentkezni. Lehet h várni kell...

A játékot lan-ba toljuk offline, tehát nincs lehetõségem online profilt csinálni! Az 1.1-es patch már orvosolta ezt a problémát, most miért kell elõjönnie megint...

Egyébként meg miért van ott az az offline gomb, ha nem mûködik rendesen a játék?

Csinálj online profilt, jó neki a tört serial is.

Sziasztok! Feltettem a 2.0-as patch-et + titan pack-ot. Ennek eredménye az lett, hogy nem menti el a beállításokat, illetve elmenti, de játék újraindítása után felülírja az ini fájlokat (1.0 verzió rulez). Offline tolom, tehát nincsen online profilom, ha az kéne neki.. De ez volt a gond az 1.0-as verzióval is.
Próbáltam teljesen szûz UT-ra és 1.3-as patch-re is felrakni a 2.0-t, egyikkel sem ment. Erre a problémára van-e megoldásaa valakinek?

Amúgy a játék tökéletesen megy és jók az új pályák is, csak a beállításaimat mentené!.

Rage47
mostanában többen játszanak vele, mint az akció/patch elõtt. magyar szerverekre(pl. totalgaming) nem tudtam felmenni valamiért, connection failed volt mindig😞
zomgzerg
még? sose volt népszerû :]

HeadHunter86
Sziasztok, ha minden igaz a napokban nekem is lesz egy UT3. Magyar szervereken vannak, érdemes feljárni? Na és melyikre? Totalgaming-es megyeget? Sokan tolják még? Népszerû még? Hirtelen ennyi jut eszembe. Ja és persze csak eredeti szerver érdekel. Anno toltam törtön.

Én nem bonyolítottam a témát.Ha nem sajnálod a stat-odat csinál egy ûj nicket.Én is a Cornetto33 -ból csináltam egy újat a Cornetto_HUN -t (Persze mostmár sg.hu klán jelzéssel)

Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT

DayWalker
Elvileg ezt is itt tudod megváltoztatni.
Amikor bejelentkezel, a jobb felsõ sarokban van egy olyan gomb, hogy "Update Profile".

Asszem, ha felmész a LIVE oldalára, akkor ott lehet módosítani a nevet meg ilyeneket.

Zomil
profilnevet, h lehet megváltoztatni? mert szeretnék egy _hun-t beszurni a végére 😊

amugy a banner alá egy linkbe be lehetne rakni egy listát a játékosokrol

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"