4006
  •  castor
    eh.. pörög a topik! :D
  • PunkZoli
    hi, a gamestarhoz adott ut3at be lehet regelni a steamen ugye?!
  • Zomil
    a játékos szám mellett van egy + jel, innen lehet udni, h botok vannak rajta
  • tototto
    én az achievmentekért végigvittem insaneben a singlet, egy jó tanács a dmben ne menj közel hozzájuk mert halálosak :D
  • Loufee
    Helló!
    Nem tudja valaki hogy hova menti a játék a demókat amiket felveszek?
    Van gy tök jó csak nem találom.
    Plz help!
  • SZilaJMaGGoT
    Azt kétlem, hogy cheatelnének... :)
  • HUmanHunter
    kipróbáltam hard botok ellen, azok kurvára cheatelnek. ha már a hard ien kemény akkor az insane mien lehet..
  • FickDeineStory
    üdv tegnap előtt megvettem én is a GS az UT 3-al, az lenne a kérdésem lehet vmi olyan filtert beállítani ahol csak játékosok szaladgálnak és nem játékos-bot mix csapatok vannak?
  • SZilaJMaGGoT
    Sztem az epic-nek több pénz folyik be az engine license-ekből mint magából a játékeladásokból... Ugyebár maga az UT inkább csak techdemo(mutlis mészárlás során szemlélteti mit is tud az engine), viszont kurva jó alapot szolgál bármilyen játék alá(persze ha valaki elég kreatív, és jól tud vele bánni...).
  • ZÓÓÓcsi
    Ezt már láttam..
  • tototto
    Just a quick note to say that the release of volume 3 has been delayed slightly due to a couple of last minute bugs with the Domination mod that were quite important. We're literally just waiting on those fixes to come in and then we can release.
  • ZÓÓÓcsi
    CBP3-ról semmi hír?
  • HUmanHunter
    danke
  • DarkSector
    jah de ekkora multis játéknál ez nekem döbbenet.
  • ZÓÓÓcsi
    UTEngine.ini-ben:

Lang=HUN
  • HUmanHunter
    a nyelvet hol lehet állítani? mert UT3 Patch 1.1

UT3 Patch 1.2

UT3 Patch 1.3

UT3 Patch 2.0 ezt a 4 patchet szedtem le és angol lett a game :D
  • ZÓÓÓcsi
    Az indítófájl nem tartalmaz semmi fajta védelmet, ezért nem kéri a dvd-t és ezért tudom elindítani nélküle! A tört verzónál ezért sem kellett feltörni.
  • Kajari82
    Tárgytalan,megtaláltam
  • SZilaJMaGGoT
    Valahol meg is nyugtat, meg valahol idegesít is, mert nekem a felbontás csak 1280x1024(monitor ennyit bír... :/), mégis vannak gondok... Szóval örülök, h nem a konfigom szar hozzá, de így még azzal is foglalkozni kell, h mi lehet a gond... :D Sztem win reinstall lesz, úgyis szedtem le win7-et(állítólag jobb mint a vista), csak vennem kéne még1 vinyót.. XD
  • Kajari82
    Hali,bocs ha már kérdezték,de tőlem nem kért cd kulcsot, és csatlakozni sem tudok.Eredeti a game (már).Nem tudjátok hol lehetne beírni?
  • tototto
    most nézem steamen hétvégén megint UT3 freeweekend, tehát akinek még mindig nincs meg a játék és tervezi a gamestar akcióban megvenni most kipróbálhatja vásárlás előtt, bár 2000ért + egy GSt is kap az ember simán megéri :)
  • tototto
    ugyanilyen gépem van annyi különbséggel hogy xp miatt csak 3.2 gigát lát a memóriából és nekem full felbontásban stabilan 60fps, csak azért nem több mert ennyit tud az lcdm :) 1680*1050es a felbontásom, mellette meg még a torrent is megy szal az is lefoglal memóriából
    nekem meg se röccen, szal szerintem nálad lehet valami gond
  • SZilaJMaGGoT
    Bocs, ez kérdés akart lenni... :D
  • SZilaJMaGGoT
    Érdekes, nekem e8400 4gb ram és hd4850-el egy-egy pályán, s egy-egy pályaszakaszon belagol, csökken az fps, bár többnyire multiba tolom, s single-be nem emlékszem fps csökkenésre(bár nem játszottam sokat), s más UE3 játékokkal(mirrors edge, mass effect, wheelman) sem volt gondom... Most szerintetek csak neten lehet gondom, vagy driverek, és a többi...
  • tototto
    abban a felbontásban biztos, hogy maxon fog futni ne félj, és üdv az UTsok között :)
  • HUmanHunter
    1024x768 as lessz a felbontás mert 17" os tft n csak ez néz ki tűrhetően. thx a gyors választ ;)
  • tototto
    szerintem azzal a géppel maxban fogod tudni tolni 1200-1600as körüli felbontásokban is, egyedül a grafikus kártya lehet e szük keresztmetszet de szerintem az is elég lesz, de hogy találsz hozzá megfelelő beállitást hogy jol menjen az biztos
  • terribad
    botok ellen high, neten meg quakeliveozni kell mert az a skillgame :)
  • HUmanHunter
    holnap akarom megvenni a GS t ut3 miatt, amd 5050e, gef 8600GT,2gb DDR2 es ram, 250gb os vinyó, win xp sp3. ezen kb mien graffal fog menni normális fps el?
  • Loufee
    Helló!
    Nem tudja valaki hogy hova menti a játék a demókat amiket felveszek?
    Van gy tök jó csak nem találom.
    Plz help!
  • tototto
    mivel ez egy teljesen multi orientált játék, aki játszani szeretne vele megkell hogy vegye, mert ki az a hülye aki nem szerveren játsza az UTkat? :D
  • Pio
    Léteznek olyan főleg magyarok "lakta" szerverek, amik eredetivel rendelkező játékosoknak szólnak és szoktak rajtuk lenni játékosok? Ha vannak akkor tudnátok adni pár IPt?
  • DarkSector
    jogos, de a multit szerinted a cd-key védi a wareztól????
    hummm????
    mert nem... max attól hogy eredeti szerokra menj.
  • tototto
    mert igy kellene működni minden multiorientált játéknak, bf2nél is mindenki miniimagezik, a multit a cdkey védi le a wareztól, nem az hogy a vásárlókat szopatják azzal hogy folyton tekereg bent egy lemez a meghajtóban
  • DarkSector
    joh de lemezt se kér bakker...lol
  • ZÓÓÓcsi
    Mert nincs rajta védelem!
  • Kreeder44
    Sziasztok Klánt keresnék írjatok pm-et ha van rá lehetőségem,h bekerüljek köszi előre is
  • SZilaJMaGGoT
    Karaktereknél is a csontozással van a macera meg sok egyéb mással, mert lemodellezni+textúrázni valamit százszor egyszerűbb, mint működésre bírni... :/ Nekifekszek a tutorialoknak mert bejön az unreal engine, meg angollal sincs gond, aztán hátha sikerül valami... Csak először fejezzem be a karakteremet... :D
  • DarkSector
    Még nem
    sajnos nem értek nagyon hozzá.
    nekem bonyolultnak tűnik.
    de szivessen megnéznék 1-2 trükköt, hogy karaktereket, meg pályát hogy lehet csinálni...:D
  • DayWalker
    Pedig a level editorra gondoltam. :)
    De ha sikerül készíteni custom charactert, szívesen megnézem.

Ha angol leírás megfelel a level editor-hoz, akkor azt elvileg tudok adni.
    Vagy esetleg itt egy video tutorial pack, de ez is angol. 3,28GB