Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beaktiváltam a sorozatszámot a steames accomra, és leakarja tölteni. hogy lehetne lemezrõl feltelepíteni?

werkfilm
akárcsak a hülye kommentjeid

DarkSector
lol

érdekes a Gears of War és ez az UT3-as topicban hogy megszaporodtak a neten multizós emberkék.

Vajon miért lehet ez? <#vigyor>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

terribad
Screen Percentage video beallitasokban

bloody fucking murder

hello én is a gs-bõl szedtem és olyan gondom van ha elindítom akkor homályos a kép... mármint játék közbe próbáltam már minden felbontást de semmi nemtok rájönni...

balee4
Be lehet igen.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

castor
"Q"

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

Doom 4
ha máésnem rendelek 1 et 😄

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
holnap me glehet venni agowos verziot? mert akkor nyomnám valamelyikõtökkel

Hmm, és ezt a verziót be lehet aktiválni steamen is? És ha igen érdemes? Ott gondolom automatikusan tölti a patchet, titánpakkot, anyámkínját...
DarkSector
te ropibokor....<#mf1><#mf1>
aszondod te gazdag budai vagy?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

terribad
Mert csóró társaságod van.

bloody fucking murder

DarkSector
hát csak annyit mondok, hogy 9-kor az összes haverom unrealozni vagy gow-oni akart velem...<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
de miért....nem vágom 😄

Bence94
kíváncsi vagyok hogy itt gyõrben mennyien cuppantak rá.én még olyan 6 és 7 óra között vettem meg mindkét újságot 😊<#idiota><#taps>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

SZilaJMaGGoT
Ejtsd "peccset", nem "paccsot"...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Doom 4
Honna tudok egyedi karaktereket letölteni?

Doom 4
gondolom elõbb a patchot aztán a titan packot rakjam fel.

Zomil
2.1 patch+titan pack kell csak

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Doom 4
jaja 10 csik 😄

DarkSector
johogy
eredtei CD-Projectes kiadás
hálásak lehetünk asszem a gs+cd-nek nem???
😄

Fehercsoki
Hogy lehet olyan gördeszka szerû valamin menni?

DarkSector
haver is küszködik.
nekem mindkettõ megvan
ha rájöttök mit hogy kell peccselniú
kibontom és zuzunk, mind zsirállat.
😄

Doom 4
Art book is van hozzá 😄

DarkSector
srácok technikai kérdés....:S
havernak sehová nem megy fel.
mindenhol azt írja állítólag neki hogy nem jo verziója van és frissítsen.
aszonta már frissített.

:???

Doom 4
Én most vettem meg az Unrealosat. most fogom kibontani a gamet 😛 GoW os nem tom hogyvolt e de azt azért nem vettem meg mert nem tudtam hogy hogy lehet magyarokkal multizni itt meg mind1. 😄 De ha felraktam mehtünk csak mondjátok milyen pachot meg packokat rakjak föl hozzá.

DarkSector
akkor igyekezz
fogyóban a készlet....<#confused>

Fehercsoki
Sziasztok!
Pálya szerkesztõt mennyire nehéz használni a crysis szerkesztõjéhez képest?Van hozzá olyan mod amiben nagy robottal lehet menni?

underground2
Köszi szépen az infot, amugy teljesen érthetõen fogalmaztál

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

Szóval a letöltött pálya szokás szerint valami csomagolt fájlba szokott lenni (zip, 7z)! Ebben a fájlban .ini, .upk, .ut3 kiterjesztésû fájlokat kell keresened, majd átmásolnod a 'Unrealtournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps' mappába.

A beállításodtól függõen ez a mappaszerkezet lehet a 'documents and settings\Dokumentumok\MyGames' mappában, de ha a játékot a '-nohomedir' paraméterrel indítod, akkor a játék installkönyvtárán belül 'UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps' mappába kell másolnod a fájlokat!

Lehet kicsit kavarosan fogalmaztam..

BattleTag: zydar#2910

castor
Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

underground2
sziasztok!
egykérdésem lenne hogy egy letöltött pályának a fájlait hová kell pakolni,ha valaki részletesen leírná nekem, hogy hová kell tenni õket annak nagyon megköszönném!

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

Jól gondolod!

SZilaJMaGGoT
Üdv, jól gondolom, hogy elég csak a legutolsó(2.1) patchet felrakni, vagy az összeset felkell szépen egymás után??

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Hú erre én is rácuppanok.<#merges2>

DarkSector
vász isz diszk?
bemenni??? miért felétek nem jár postás?<#whatever>

Pretorian
Áhh, nincs az az isten hogy én ilyen melegben bemenjek a szerkesztõségbe. 😛
Inkább lezúzok a leközelebbi Relaybe aztán ott csak lesz még.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DarkSector
lehet kérni ha beszolsz a szerkesztõségbe.
ezért tettem be a linket.
gogogo, amig van nekik, addig telefonálj.

Pretorian
Gondoltam veszek egy GoW-osat, de elkapkodták az összeset, az utolsó UT-set hoztam el fél kilenckor a helyi újságostól haveromnak.

DarkSector
jah meg a linket is elbasztam azért legyen itt ha valaki még nem tudta megvenni hivja a gémsztár szerkezstõséget, mert lehet tõlük is rendelni!!!
link javítva.

tototto
kicsit levagy maradva már kitárgyaltuk 😄

DarkSector
INGYEN a BOLTI verziós Unreal Tournament a gamestar ujsággal!!!!!!

Van Gears of War is!!!!!

llllllllllllllllllllooooooooooooolllllllllllllllllllll 1995ft-ért ingyen játék....

Doom 4
ja majd ha megvettem mehetünk 1üt😛

Bence94
Üdv! Majd lesz gs akció aztán remélem betudom szerezni a játékot.Ha sikerül majd szeretnék egy magyar multit tolni mert én a multi betaval toltam de szar volt.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Pretorian
Más: Valmi faszájos full modot tud még valaki esetleg az említetteken kívül?

Pretorian
The Haunted nagyon nagy fun.

Pretorian
Csütörtöktõl magyar player dömping várható az UT szervereken a Gamestar akciója miatt. Hú, már alig várom hogy megteljenek a szerverek 900-as pingû nOObokkal. XD

tototto
én nem tudok róla de szerintem napokon belül

Faszán néznek ki ezek a mapok. Már alig várom... Az összes cbp pack megvan, legjobb pályákat õk csinálják.<#eljen>
Lehet tudni mikor lesz kész?

tototto
1999 - Unreal Tournament (unreal engine 1es motorral)
2003 - Unreal Torunament 2003 (unreal engine 2es motorral)
2004 - Unreal Tournament 2004 (igazából nagyon hasonlít a 2003asra csak megjelent az onslaught játékmód a jármûvekkel, de éppen ezért bár külön árulták, de igazából egy kiegészítõ, ezt szerették volna ut2nek csak nem volt kész idõben, és ezért lett a nevük 2003 illetve 2004) (unreal engine 2.5 ös tovább fejlesztett motor)
2007 - Unreal Tournament 3 (ez az igazi 3. rész habár sorrendben a 4.) (unreal engine 3.0ás motorral)

tehát akkor ez után (ut III) már csak az ut 2004 jelent meg? az is 5 éve volt akkor...