4006
  • underground2
    Az lenne a kérésemhogy valaki tud magyar tutorial oldalt az Unreal Editor-hoz
  • Munszu
    Másik nem értem ezt a magyar mapába,angol mapába tevős dolgot amit írtál, valahogy lehet váltogatni menet közbe a nyelvet vagy mi ?O.o
    Max angolul játszom ki XD,mer nincs kedvem ujra feltenni :)
  • Munszu
    Akkor most lenen egy hülye kérdésem :D, szoval mappokat hova kell kicsomagolni, kicsomagoltam vhova, de attol félek rossz helyre XD,másik dolog, te melyik szerveren szoktál lenni ?:),X-fired van, kaphatnék cimet?:P:)
  • tototto
    Az UTEngine.ini-ben, ami a dokumentumokban van az
    [Engine.ISVHacks] résznél a:
    PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=False -t kell True ra átírni

ez megoldja a video fagyásokat
    a legujabb patchet tedd fel és hozz létre egy profilt akkor elkell menteni a beállításokat és a hadjáratot is
    amugymeg én mindenkinek inkább ajánlom csináljon egy steam accountot és regelje be a játékot és steam alól inditsátok az ha hibás a játék felfrissíti mindig , és napra készen tartja
  • DORSANAX
    Ja,bocs,most látom,hogy neked el sem indult.
    Nekem kiírta a driver problémát,piszokul nem érdekelt,bezártam az ablakot,majd elindult rendesen.
  • DORSANAX
    Sok marhaságot kiír ezek szerint,mert nekem pl.kiírja,hogy tegyek fel megfelelő drivert...
    Hozzá kell tennem,hogy a Sacred_2 miatt nekem minden cuccos új a gépemen,ezért aztán nem érdekelt,bezártam az ablakot és nyugisan játszom 1600x1200-ban max beállításokkal.
    Szerencsére ez a játék viszonylag normálisan van optimalizálva,szerintem mennie kellene Mike1987-nél is...
    Egyébként nem is láttam,hogy vizsgálgatná a konfigot,szóval nem értem.
  • Mike1987
    Hát szerintem is...de nem tudom még a beállításokat sem megjegyeztetni vele..valszeg, azért mert azt hiszi, hogy nincs meg a minimum, így minek is jegyezze meg...a Hadjárat sem indul el, mert lefagy az intronál, kiakad a hang, sötét kép...pedig jó lenne vele játszani :(
  • underground2
    a konfigod alapján az UT3-nak közepes beállításokkal símán kéne menni e
  • Mike1987
    Sziasztok!

Nem rég vettem meg a játékot, és meglepően tapasztaltam, hogy a játék indításakor már kiírja, hogy nincs meg a minimális gépigényem hozzá...hol ott szerintem megkéne, hogy legyen, itt a konfigom(tudom, nem mai gép...):

Windows XP SP2
    Intel Celeron D 2,6 GHz
    1,5 GB DDR Ram
    ATI Radeon HD2600XT 256 GDDR5, legújabb Catalyst driverrel együtt

A hivatalos minimum gépigény-t jóval meghaladja szerintem, így nagyon nem értem, hogy akkor miért nem megy...pláne úgy, hogy a Gears Of War, meg a Bioshock simán ment...esetleg valami ötlet? Köszi előre is!
  • tototto
    ezt neked kell eldönteni, a single miatt ha nem vágod angolt érdemes a magyart választani, de multihoz majd vissza állítod angolra akkor szerintem jobban jársz, én spec ugy hazsnálom hogy a pályaneveket átraktam a magyarban is az angolra mert a fene se tudta hogy épp melyik mire volt leforditva, aztán mapvotingnál csak néztem mint rozi a moziban mire is szavazzak :D
  • Munszu
    Update: én voltam a hülye XD,mert már az angol patch-t feltettem XD,magyarul vagy angolul jobb? XD
  • Munszu
    sziasztok,lenne egy kérdésem fel telepitgetném ap atcheket,de a .0 magyar patch-t, nem teszi fel, ezt irja ki: A telepítő az int verzióját észlelte.A frissítést csak a CZ/HU/PL nyelvű verzióhoz lehet telepíteni.
    Ennek mi a franc baja van?, magyarul tettem fel...
  • RelakS
    emlékeim szerint F4
    Vagy tab, és beírod: Behindview 1

Bár lehet, hogy a #3392 is működik, feltéve, hogy F10-re nem kilép a játék
  • DayWalker
    Hogy billentyűvel lehet-e azt nem tudom, de így is meg tudod csinálni:

nyomsz egy F10-et, majd beírod, hogy behindview és nyomsz egy enter-t.
  • underground2
    ok, köszi szépen
  • terribad
    google third person ut3 mutator, van pár
  • underground2
    de valamelyik billenytyűvel akkor nem lehet csak a patch-el?
  • DarkSector
    pl a 2d-s pachel...
  • underground2
    Külső nézetbe melyik billenytyűvel lehet átváltani?
  • Doom 4
    Na vissza vittem amit anyám hozott a vissza pénzből meg átmentem máshova onnan az utolso előtitt hoztam el tehát van GoW-os GS is:P
  • Doom 4
    Na de fasza XD Most van két eredeti UT3-am. Anyám is megvette XD. montam neki tegnap hogy vegyen GS-t azt mondja nincs pénze jolvan elmentem én. ma jön haza látom hozott GS-t unreal-al. Szal majd vihetem vissza csak azt remélem hogy lesz GoW-os verzió.
  • ZÓÓÓcsi
    Egyedi karakterek
  • Munszu
    Majd UT-t is felteszem vasárnap :), és kiprobálom, majd valaki le irhatja , hogy melyik szeron szoktatok átlagba lenni :),ha valaki jelentkezö lenne,adjon x-firet privibe,vagy itt,vagy én is adhatok :).
  • S8DJ
    Bermuda Team UT3 server de nem hivatalos
  • tototto
    minden új UTsnak ajánlom a unrealgames és a totalunreal oldalt sok érdekesség és fontos dolog megtalálható rajta
  • ZÓÓÓcsi
    Általában oda, ahova a custom pályákat! De ez mod függő. Szokott lenni egy szöveges fájl, amiben pontosan leírják a kedves modderek, hogy az egyes fájlokat hova kell másolni!
  • koschwarz
  • DarkSector
    jah vagyok.
    privátba jelezd ki vagy, mert igy nem ugrik be :D
  • Doom 4
    Van hivatalos magyar szerver UT3-hoz? Mert kéne.
  • DORSANAX
    Na,szia,látom itt vagy...
    Én is,mert megvettem ezt is.
  • DarkSector
    az iga...te kis ravasz...
    de én arra gondoltam, hogy a fen középen lévő ikon egy láthatóan lemez formájú tárgy. :D gondolok itt a lemezekre...:D
  • underground2
    a letöltött modokat hová kell bemásolni?
  • Pretorian
    Hú de jó vagyok!!! <- Ezt be kéne tenni a játékba auto tauntnak valahogy lol
    Egyébként tényleg jól megy mostanában, furcsa. VCTF meg TDM mapokon is benne vok általában a top3-ban.
  • r4pt0r
    az adathordozóban nem csak lemezek vannak :P
  • DarkSector
    azt vágom, de mi az a szar adathordozó???
    nem jo a lemez vagy mifene?

amugy én is steames vagyok tudom mit mond.
  • tototto
    előtte lévő hozzászólásban leírta mit nem értesz?
    beregeli steambe a kulcsot akkor egyszer sem kell berakni a lemezt mert letölti a steamen keresztül, magyarán az egész dobozból ami a játékot takarja csak az a pár karakternyi ccdkulcs szükséges, ugyanugy mint pl CS, Orange Box, Left 4 Dead, vagy Red Orchestra-nál
  • DarkSector
    ???
  • Pio
    U.I.: ismét vettem egy adathordozót, amit soha a büdös életbe a gépem közelébe se teszek...

• Pio
    Na én is belőttem steambe, semmi az egész, be se kéri a DVD-t csak a kulcsot kell megadni és a Black verzió az minden földi jóval (értem ez alatt a titan packot :) ) megáldva.
    Viszont aki a steames felhasználást választja készüljön fel 9 giga letöltögetésére. Ennek ellenére aki használ steamet annak simán ajánlott, mert ott lesz akkor is ha eltörik a DVD vagy bármi egyéb történik.
    Azt, hogy utána a CDs installal is ugyan úgy használható-e a játék passzolom, gondolom igen.
  • S8DJ
    már megint itt vagy werkgenyó?