Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A csapatjáték sajna elég változó. Persze függ mindez attól, h milyen tipusú játékot játszol. Én úgy vettem észre, h bizonyos szervereken a régebb óta ott ütközõ játékosok, már csapatként mûködnek együtt. A teamc6en mennek folyamatosan az írások, h ki, mit, hol csinál v csanáljon.; Hobbi klánok? Ezt spec én még nem hallottam, mit is jelent?

Sziasztok
egy olyan problémám lenne hogy szeretnék skineket berakni a játékba halo3 gow meg ienek és nem találom sehogyse hol lehet kiválasztani a karaktert pls segítsetek
Sziasztok.
Még mindig nem tudok a szerverek nagy részéhez csatlakozni vmiért: S
D-Link (dl-604) routerem van.
Be kell állitani valmit , ha igen mit és hogy?
Elõre is Thx !!

Dizson
Köszi, a probléma megoldva. 😊

DayWalker
Elvileg, ha itt regisztrálsz, akkor az itt megadott azonosítóval és jelszóval be tudsz jelentkezni a játékba.

Dizson
A problémára. Ugyanis nem tudok így felhasználót csinálni.

Magh
A tapasztalt játékosoktól kérdezem: sima publicon mennyire jó a csapatjáték? Most a free weekend miatt nagyjából nulla. A másik, hogy lehet találni magyar hobbi clanokat?

Most a problémára vagy kíváncsi, v egy fordítást szeretnél?

Dizson
Hello! Láttam hogy free weekend van ezért leszedtem az ut3-at. De van egy kis bibi, mert amikor felhasználót akarok regisztrálni és megadom az adatokat majd az Ok-ra megyek ezt írja : Error: The Password Provided is invaild for the existing account based of the pecified e-maail adress. If you have forgotten your username or password, pls wisit the gamespyid.com. Szerintetek mi a probléma?

A klánjelzést én is átírom akkor majd.
Steamben nem vok otthon...

underground2
szép jó reggelt mindenkinek!
Nos lenne egy problémám, most ami hétvégén ingyenesen elérhetõ a steamen UT3, azzal az a problémám, hogy amikor elindítom akkor mindig azt írja ki hogy probáljam ujra késõbb,hogy ezt most miért csinálja? Tudtok nekem ez ügyben segíteni?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

Mostantól Reggaester-ként nyomulok <#buck><#eljen>

Hogy megismerjük egymást javaslom klánjelzésnek az "sg.hu"-t.Ez nálam így néz ki: (sg.hu)Cornetto_HUN

Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT

Hellosztok! Sikerult bejutnom az ingyen hetvegere, Ti mivel szoktatok keresni a server-eket, marmint kulon programmal, vagy honlappal, esetleg siman a jatekon belul? Ha jatek keresojet hasznaljatok, elmagyarazna valaki hogy mit takar a pure illetve dedicated szuro? Elore is koszonom a valaszt!

hoy ehh

Ombika
Minden bexarhat, Morphie torvenyet ismered!

Zomil
nekem belkin van és nincs vele semmi problémám 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bertino
havernak is beszart, széthackelte 😄DDdd
nekem is most tp-link van és árakategóriában eddig ugy néz ki, nagyon is jó vétel.
bár túl régóta még azért nem használom.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJS8
volt Linksys-em értettem hozzá és még is beszart.

Ombika
Ilyen baromsagot eletemben nem hallottam!! Linksys nem gyari fw-vel buntet csak erteni kell kicsit hozza! 😊 Lamaknak persze tok mind1 milyen csak nekeljen benne turni minimalisat se, de akkor meg minek a konfigolhatosag! 😊

DJS8
higgyétek el TP-Link-tõl nincs jobb router.

Szerintem szard le.Nem valós ez a stat.Én már voltam a 180-ik is, most meg valahol az 1200 körül vagyok.Ez azon mûlik melyik serveren játszól.Az UMG serever pl nagyon tolja a statos, míg a RAPTOR meg húzza hiába játszol ugyanúgy.

balee4
Nem tudjátok van vmi support, ahol lehet sírni ilyen stat problémával?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nekem szar volt.Na majd kipróbálom mégegyszer.

Rage47
Nekem is linksys van. Ha normális szerverre mész, nem lagol természetesen.
Routerrel szerintetek lehet normálisan online-t játszani? Nekem liksys-em van és azt mondták (taoasztaltam én is), hogy laggol.Én kábelen tolom.

DJS8
igen... hát a TP-Link volt az. Linksys-t veri<#eplus2>

tototto
nemtom nekem régen olyan routerem volt, nemkellett vele semmit se csinálni és ment az online game, csak akkor kellett vele vacakolni ha szervert akartam csinálni, de máséra simán felment

Hy! A www.portforwarding.com oldalon ki tudod választani a routeredet, le van írva, h hogyan kell beállítani a dolgokat, ill a játékok listájában megtalálhatod,h a játékhoz milyen portok kellenek.

Jo estét .
Valaki segitsen Beállitani egy D-Link Routert hogy tudjak csatlakozni Online serverre UT3 al.
Thx
balee4
Ja BaleeHUN az accom neve, majd vki próbáljon meg barátnak felvenni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Nem jegyzi meg a játék a statomat, nem értem mi lehet. De ez alapján nincs is ilyen nevû felhasználó: http://www.enemydown.co.uk/ut3search.php

Minden Portot engedélyeztem.
De igysem jo .
Lehet rosszul irom be?
Pl Name : Unreal ; Private Ip : 192.168.0.110 ; Protocol : 7778 / 7778 ; Always

Kösz a segitséget és hogy lama vagyok
a www.portforwarding.com-on ezek a portok vannak írva: 6500,7777,7778,7787,13000,27900 - nálam mindm be van állítva. MÁS: végre sikerült felmennem online, elõször a titán pack óta, erre vmi Juggernaut témába csöppentem háború közben! Hogy én mekkorát pislogtam... Érdekesnek ígérkezik... többet kell tolnom...

Igen.
CS ; CS:S ; TEam Fortress 2 futnak hibátlanul.
Rage47
más játék megy?
Sziasztok.
A segitségeteket kérném.
Megvetem steam en keresztül a gemet de nem enged fel egyetlen Online serverre sem.
Csatlakozási hiba minden esetben.
Routerem van és engedélyezve van 6500 ; 7777 ; 13000 as POrt UDP modban , de igy sem jo :S
Valaki feltárná nekem a megoldás kulcsát.
Elõre is Thx
xblades
Na én most telepitetem fel a titan kiegészítõt, szerintem egész jól fel tudták dobni vele a játékot/ráfért a frissítés/.Jó lett az új grafika,meg az új pályák.
Nem tudom emiatt-e, de több embert találok a szervereken mint hónapokkal ezelõtt.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

balee4
na rájöttem a ranglista vmiért nem mindig írja ki a saját statomat

Rage47
most hagytam abba a TF2 klánozást, nincs elég idõm, hogy részese legyek egy rendes klánnak :|
Hy all! Itt az SGn azért elég sok olyan emberke van aki már régóta köldi az UT3at (vagy mostanság csatlakozott de van tapasztalata)! Nemtom, h a klánok hogyan müxenek, hány tagból állnak, v mi. Én megvallom õszintén, h egyetemista vok, gyakorlaton vok, dipit írok, szal nemtok mindig online lenni. Leginkább háborúzni szoktam online! Ha van itt vki olyan, aki képes lenne arra (rendelkezik annyi +idóvel), h vezessen egy klánt, ill van olyan aki tudna ehhez egy oldalt kreálni, akkor létre lehetne hozni egy SG klánt, v legyen bmi a neve, amivel azért oda tudnánk b@szni a népnek. Volt már említve,h nem csak fejetlenül rohangáli, hanem védeni egymást és tényleg teamként együttmûködni. Engem egy ilyen dolog tényleg érdekelne, hiszen anno azért vettem meg a gémet, meg azért raktam össze nagy nehezen hozzá egy gépet, hogy tudjam rendesen tolni az egészet. Nem azért h egyedül toljam a nép ellen, hanem h részese legyek egy tényleges csapatnak, és úgy játszunk, h segítsük egymást, legyen szó védekezésrõl v támadásról! Sztem, legalábbis részemrõl ez az online gémnek a lényege, nekem ez jött be! MSNen, v Skype-on manapság már mindent meg lehet beszélni, akár c6elésrõl legyen szó, akár élõszóban történõ megbeszélésrõl. Így képesek lennénk kialakítani egy ütõképes team-et! Akár versenyekre is... Na Hölgyeim, Uraim, erre várom a kommenteket. MSN címem: [email protected] FUCK! Mutassuk már meg, h ha másképpen nem is, legalább így összetartunk!!! (Sorry ha vkinek az agyára mentem a hosszú szövegelésemmel) Placebo84

balee4
valszeg hülye kérdés, de nem jöttem rá: a saját statomat hol tudom meglesni? a leaderboards-nál rá lehet vhogy keresni?

Pontosan! Én csak finomítottam a javaslatodat, amibõl az derült ki, hogy az összes ini-t le kell törölni.. Pedig, amint írtad elég csak az engine.ini-t!

BattleTag: zydar#2910

Rage47
Elindult a Bermuda UT3 Greed Szervere amit a következõ címen találtok:
* Belföldre: 87.229.24.114:3333
* Külföldre: 195.228.75.172:3333

Bermuda DM: 87.229.24.114:7777, 195.228.75.172:7777
Bermuda F2F: 87.229.24.114:5555, 195.228.75.172:5555
balee4
Majd aki szeretne vegyen fel: BaleeHUN

tototto
persze, nekem volt pl olyan gondom most hogy valamit elbabráltam settingsben és mindig ablakban indult el játék meg 320*240 ben és bármit álltitottam felbontásnak vagy fullscreennek program szabálytalan mûvelettel elszállt UT
töröltöm csak és kizárólag az UTEngine.ini-t ujra betette a defaultot és jó lett
a karakterekhez engine ininek semmi köze

Rendben és a custom characterekkel mi lesz? Ugyanis mindegyik karakterbõl készül egy bejegyzés az UTCustomChars.ini-be! Általában ezek a patch-ek az UTEngine.ini-t és az UTGame.ini-t írják át, bár ezt még nem tettem föl, de szerintem elég ezt a két fájlt letörölni, így megmaradnak a karakterbejegyzések/feloldások...

BattleTag: zydar#2910

balee4
jaja be lehet reggelni
aktiválható vele a free weekend-es verzió😊

Magh
Tehát akkor tölthetõ is, illetve a mostani free weekendre letöltött verziót is aktiválhatom vele? Azért kérdem, mert jópár Steamen kapható termék nem regisztrálható be.

be lehet regelni
Magh
Ez a sima gyémánt kiadás, amint Mo.-on forgalmaznak 4500 környékén? Steamen be lehet regisztrálni, vagy csak shortcutként?