4006
-
#3526 hát ne 100feletti pinges szerverre menj fel, 50-100 között teljesen jól játszható -
#3525 Nekem is csak egy fél éve lett hozzá vasam. Hálistennek jobban hajaz az első részre mint a 2004. -
tbundy #3524 én nem játszok ut3-al, mostani gépem nem bírja :) -
#3523 :D Valamiért te is itt vagy, ebben a topicban. :D UT99et nem játszák már, és én is meguntam. Kell egy kis változatosság a TDU meg a CS1.6 mellé :D
Fel kell kutatnom egy gamestart. :D -
WOLF3x6 #3522 Es erre van valami megoldas? Vagy egyszeruen a hetvege utan lecsokken a jatekosok szama, es minden helyre all?
Masik kerdesem, hogy mi alapjan szoktatok szervereket keresni?
Mert en beallitom hogy TDM, Pure on, no mutators, dedicated, es eleg keveset hoz fel, azok is 100+ os pinggel. -
#3521 Hagyjad már... Ez egy alap játék, picsa áron.
3 év múlva ha játszani akarsz vele, akkor se lesz olcsóbb 2ezernél, alap vétel. -
SL #3520 sokan vannak fent a szerveren és túl terhelődik a szervergazda netje -
WOLF3x6 #3519 Es ez pontosan mit takar? Milyen gyakori jelenseg, meddig tart, stb, legyszi vilagosits fel egy kicsit. -
SL #3518 pingel a szeró -
WOLF3x6 #3517 Eddig teljesen azon voltam, hogy a hetvege utan megyek es megveszem a GS melle ezt a jatekot, de most voltam jonehany szerveren, es kivetel neluk mindegyik laggolt, de ugy hogy nagy kesessel lotte pl a raketat meg ilyenek.
A netemmel semmi baj, eddig tokeletes volt, semmi letoltes nem megy most sem, ahogy eddig sem. Mitol lehet ez? -
tbundy #3516 csalódtam benned :P -
#3515 Jaja néztem már. :) Remélem lehet még kapni mert sokan írják hogy már nem kaptak. :S Még az unreal anthology is tervben van de az később mert az drágább. :D -
HUmanHunter #3514 vegyél GS t adják hozzá ingyen. -
#3513 Nah 3 év UT99 után kipróbáltam a játékot az ingyen hétvégén, és azt hiszem megveszem mert megtetszett. :D -
somigabi #3512 van vmi jo magyar server,clan brmi:D csalók nélkül? -
Prof William #3511 Értem. De azért érdekelt a dolog. :)
Na ha jártokban keltekben belefuttok egy ProfWilliam nevű játékosba akkor néhány fejlövés lebonyolítása után ha van kedvetek vegyétek fel friendnek. :) Vannak amúgy olyan szerverek ahol főleg magyarok vannak?
-
#3510 nemtudom, de egy fpsben nem rohadtul mindegy hogy néz ki a karaktered, ugyse látod :D
warfare meg vctfben látod csak kivülről a karaktert ugyis -
Prof William #3509 A kérdésem még áll? Mitől van az hogy pár multi pályán nem úgy néz ki a karakterem ahogy beállítottam?
Azt már észrevettem hogy Háború meg ilyen nagyszabású mapokon mindig az amit beállítottam csak az ilyen deathmechokon nem mindig. -
#3508 semmi azonnal fog működni nem kell letöltened mást :) -
WOLF3x6 #3507 Es ha most le van toltve a 8+ gb, mert ingyenes hetvege van, akkor megvetel utan a cd kulcs hozzaadasa utan mi a teendo? Ugye nem kell letolteni megegyszer? -
#3506 van annyi eszem, hogy nem szedem le :)
A tippeket köszi, lehet hogy megpróbálom. -
#3505 hát ha van eszed nem szeded le, hanem megnézed hova töltené, és kikapcsolod steamet, bemásolod amit telepitettél és ujra inditod steamet akkor ami már megvan nem fogja leszedni
ennek működnie kell
de ha nem a leggagyibb netetek van 8 gigát leszed pár óra alatt
nekem 2-3 óra volt -
#3504 Én regisztráltam és 8 GBot kellene letöltenem. Tudod mikor... -
#3503 addold a cd kulcsod a steamhez és ő letölti neked a legfrissebb verziót, és ha kijön hozzá valami update azonnal felfrissíti nem kell vele foglalkoznod, szerintem ez sokkal kényelmesebb megoldás mint hogy külön telepited steam nélkül a játékot és keresgéled a frissítéseket -
WOLF3x6 #3502 Hogy jobb, ha en teszem fel a jatekot + a patch-eket, vagy csak adjam hozza a Steam-hez, es szedjen le mindent? -
#3501 nekemis ez van...jo kérdés. engem is érdekelne. -
Prof William #3500 ÉS az hogy lehet hogy beállítom a karakterem kinézetés és csata közben mégsem úgy néz ki? Vagyis vanamaikor úgy néz ki van amikor nem. Be volt ixelve az importálás meg a többi opció is. :( -
#3499 ott lehet jobban kihuzza a géped.
Amúgy én is nagyon jonak találom ezt a részt.
ezelőtt csak az első részével nyomtam, a töbi eleve nem jött be.
De ez megint nagyon zsírra sikerült. Technikai és tartalmi szempontból egyaránt durva játék.
és király volt az első részben játszott mapok felujjított verzióin öldökölni...:D -
Prof William #3498 még 1 kérdés... Nagyon jól fut a játék de amikor saját karit kell csinálni akkor valami iszonyatosan belassul. Mi okozhatja ezt? -
Prof William #3497 Tegnap vettem észre ezt a GS akciót és már meg is vettem a játékot. Nagyon tetszik és most tapasztalgatom a online játékmódot.
Vannak magyar szerverek esetleg magyar klánok? Friendet hogy vehetek fel? -
#3496 a pure szerver szerintem valami oylasmit takar hogy nincsenek rajta modok mutatorok, de aztán lehet teljesen más -
WOLF3x6 #3495 Szevasztok!
Lenne par kerdesem: Quick Game-nel mit jelent a Pure server, valamint ha quick game-et jatszok siman, akkor milyen szerverre rak be, dedicated, vagy mi alapjan valaszt? (ping, jatekosszam?) -
ZÓÓÓcsi #3494 'UTGame\Config' mappa! -
ZÓÓÓcsi #3493 Tesómmal ketten insane-en már végigtoltuk párszor...
De általában mester botok ellen szoktunk nyomulni. Tényleg néha bosszantó a 100%-os aim -
Munszu #3492 Én nem találom ezt a filet :'( : \ -
#3491 huhh ez nagyon jó :D -
#3490 ut3 mod olyan mint a braid csak fpsben :)
klikk -
#3489 igen be lehet én is regeltem, achik miatt meg ajánlatos is -
Pio #3488 Be lehet regelni, bár túl sok értelme nincs. Legalábbis én hiába próbálok steamen keresztül menni a haver után mindig visszaköpi, hogy "server not responding". Tökéletesen használható friend rendszere van az UT3nak.
Ugyanakkor nem áll semmiből beregelni, úgyhogy érdemes megcsinálni akkor is, ha külön teszed fel. -
#3487 asszem igen. Én mondjuk, nem akarom ,de az achivementek :D