Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Max angolul játszom ki XD,mer nincs kedvem ujra feltenni 😊
PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=False -t kell True ra átírni
ez megoldja a video fagyásokat
a legujabb patchet tedd fel és hozz létre egy profilt akkor elkell menteni a beállításokat és a hadjáratot is
amugymeg én mindenkinek inkább ajánlom csináljon egy steam accountot és regelje be a játékot és steam alól inditsátok az ha hibás a játék felfrissíti mindig , és napra készen tartja
Nekem kiírta a driver problémát,piszokul nem érdekelt,bezártam az ablakot,majd elindult rendesen.
Hozzá kell tennem,hogy a Sacred_2 miatt nekem minden cuccos új a gépemen,ezért aztán nem érdekelt,bezártam az ablakot és nyugisan játszom 1600x1200-ban max beállításokkal.
Szerencsére ez a játék viszonylag normálisan van optimalizálva,szerintem mennie kellene Mike1987-nél is...
Egyébként nem is láttam,hogy vizsgálgatná a konfigot,szóval nem értem.
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Nem rég vettem meg a játékot, és meglepõen tapasztaltam, hogy a játék indításakor már kiírja, hogy nincs meg a minimális gépigényem hozzá...hol ott szerintem megkéne, hogy legyen, itt a konfigom(tudom, nem mai gép...):
Windows XP SP2
Intel Celeron D 2,6 GHz
1,5 GB DDR Ram
ATI Radeon HD2600XT 256 GDDR5, legújabb Catalyst driverrel együtt
A hivatalos minimum gépigény-t jóval meghaladja szerintem, így nagyon nem értem, hogy akkor miért nem megy...pláne úgy, hogy a Gears Of War, meg a Bioshock simán ment...esetleg valami ötlet? Köszi elõre is!
Ennek mi a franc baja van?, magyarul tettem fel...
Vagy tab, és beírod: Behindview 1
Bár lehet, hogy a #3392 is mûködik, feltéve, hogy F10-re nem kilép a játék
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
nyomsz egy F10-et, majd beírod, hogy behindview és nyomsz egy enter-t.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
BattleTag: zydar#2910
BattleTag: zydar#2910
privátba jelezd ki vagy, mert igy nem ugrik be 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én is,mert megvettem ezt is.<#buck>#buck>
de én arra gondoltam, hogy a fen középen lévõ ikon egy láthatóan lemez formájú tárgy. 😄 gondolok itt a lemezekre...😄
Egyébként tényleg jól megy mostanában, furcsa. VCTF meg TDM mapokon is benne vok általában a top3-ban.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
nem jo a lemez vagy mifene?<#nemtudom>#nemtudom>
amugy én is steames vagyok tudom mit mond.
beregeli steambe a kulcsot akkor egyszer sem kell berakni a lemezt mert letölti a steamen keresztül, magyarán az egész dobozból ami a játékot takarja csak az a pár karakternyi ccdkulcs szükséges, ugyanugy mint pl CS, Orange Box, Left 4 Dead, vagy Red Orchestra-nál

Viszont aki a steames felhasználást választja készüljön fel 9 giga letöltögetésére. Ennek ellenére aki használ steamet annak simán ajánlott, mert ott lesz akkor is ha eltörik a DVD vagy bármi egyéb történik.
Azt, hogy utána a CDs installal is ugyan úgy használható-e a játék passzolom, gondolom igen.
A többire is tudna valaki válaszolni?
Illetve elsõsorban ez a Titan pack nevû csoda érdekelne, mert errõl írtak mindenhol, hogy egy amolyan "utolsó" hatalmas frissítés a játékhoz, ami ad új módokat, szebb grafikát és hasonló jókat, ezzel szemben most azt olvasom, hogy van külön 2.1 patch és titan pack is. Akkor ez mégse hivatalos dolog hanem valami külön telepítendõ skinpack?