Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

underground2
Az lenne a kérésemhogy valaki tud magyar tutorial oldalt az Unreal Editor-hoz

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

Másik nem értem ezt a magyar mapába,angol mapába tevõs dolgot amit írtál, valahogy lehet váltogatni menet közbe a nyelvet vagy mi ?O.o
Max angolul játszom ki XD,mer nincs kedvem ujra feltenni 😊
Akkor most lenen egy hülye kérdésem 😄, szoval mappokat hova kell kicsomagolni, kicsomagoltam vhova, de attol félek rossz helyre XD,másik dolog, te melyik szerveren szoktál lenni ?😊,X-fired van, kaphatnék cimet?😛😊
tototto
Az UTEngine.ini-ben, ami a dokumentumokban van az
résznél a:
PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=False -t kell True ra átírni

ez megoldja a video fagyásokat
a legujabb patchet tedd fel és hozz létre egy profilt akkor elkell menteni a beállításokat és a hadjáratot is
amugymeg én mindenkinek inkább ajánlom csináljon egy steam accountot és regelje be a játékot és steam alól inditsátok az ha hibás a játék felfrissíti mindig , és napra készen tartja

Ja,bocs,most látom,hogy neked el sem indult.
Nekem kiírta a driver problémát,piszokul nem érdekelt,bezártam az ablakot,majd elindult rendesen.
Sok marhaságot kiír ezek szerint,mert nekem pl.kiírja,hogy tegyek fel megfelelõ drivert...
Hozzá kell tennem,hogy a Sacred_2 miatt nekem minden cuccos új a gépemen,ezért aztán nem érdekelt,bezártam az ablakot és nyugisan játszom 1600x1200-ban max beállításokkal.
Szerencsére ez a játék viszonylag normálisan van optimalizálva,szerintem mennie kellene Mike1987-nél is...
Egyébként nem is láttam,hogy vizsgálgatná a konfigot,szóval nem értem.
Hát szerintem is...de nem tudom még a beállításokat sem megjegyeztetni vele..valszeg, azért mert azt hiszi, hogy nincs meg a minimum, így minek is jegyezze meg...a Hadjárat sem indul el, mert lefagy az intronál, kiakad a hang, sötét kép...pedig jó lenne vele játszani 😞
underground2
a konfigod alapján az UT3-nak közepes beállításokkal símán kéne menni e

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

Sziasztok!

Nem rég vettem meg a játékot, és meglepõen tapasztaltam, hogy a játék indításakor már kiírja, hogy nincs meg a minimális gépigényem hozzá...hol ott szerintem megkéne, hogy legyen, itt a konfigom(tudom, nem mai gép...):

Windows XP SP2
Intel Celeron D 2,6 GHz
1,5 GB DDR Ram
ATI Radeon HD2600XT 256 GDDR5, legújabb Catalyst driverrel együtt

A hivatalos minimum gépigény-t jóval meghaladja szerintem, így nagyon nem értem, hogy akkor miért nem megy...pláne úgy, hogy a Gears Of War, meg a Bioshock simán ment...esetleg valami ötlet? Köszi elõre is!
tototto
ezt neked kell eldönteni, a single miatt ha nem vágod angolt érdemes a magyart választani, de multihoz majd vissza állítod angolra akkor szerintem jobban jársz, én spec ugy hazsnálom hogy a pályaneveket átraktam a magyarban is az angolra mert a fene se tudta hogy épp melyik mire volt leforditva, aztán mapvotingnál csak néztem mint rozi a moziban mire is szavazzak 😄

Update: én voltam a hülye XD,mert már az angol patch-t feltettem XD,magyarul vagy angolul jobb? XD
sziasztok,lenne egy kérdésem fel telepitgetném ap atcheket,de a .0 magyar patch-t, nem teszi fel, ezt irja ki: A telepítõ az int verzióját észlelte.A frissítést csak a CZ/HU/PL nyelvû verzióhoz lehet telepíteni.
Ennek mi a franc baja van?, magyarul tettem fel...
RelakS
emlékeim szerint F4
Vagy tab, és beírod: Behindview 1

Bár lehet, hogy a #3392 is mûködik, feltéve, hogy F10-re nem kilép a játék

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DayWalker
Hogy billentyûvel lehet-e azt nem tudom, de így is meg tudod csinálni:

nyomsz egy F10-et, majd beírod, hogy behindview és nyomsz egy enter-t.

underground2
ok, köszi szépen

terribad
google third person ut3 mutator, van pár

bloody fucking murder

underground2
de valamelyik billenytyûvel akkor nem lehet csak a patch-el?

DarkSector
pl a 2d-s pachel...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

underground2
Külsõ nézetbe melyik billenytyûvel lehet átváltani?

Doom 4
Na vissza vittem amit anyám hozott a vissza pénzbõl meg átmentem máshova onnan az utolso elõtitt hoztam el tehát van GoW-os GS is😛

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
Na de fasza XD Most van két eredeti UT3-am. Anyám is megvette XD. montam neki tegnap hogy vegyen GS-t azt mondja nincs pénze jolvan elmentem én. ma jön haza látom hozott GS-t unreal-al. Szal majd vihetem vissza csak azt remélem hogy lesz GoW-os verzió.

BattleTag: zydar#2910

Majd UT-t is felteszem vasárnap 😊, és kiprobálom, majd valaki le irhatja , hogy melyik szeron szoktatok átlagba lenni 😊,ha valaki jelentkezö lenne,adjon x-firet privibe,vagy itt,vagy én is adhatok 😊.
Bermuda Team UT3 server de nem hivatalos
tototto
minden új UTsnak ajánlom a unrealgames és a totalunreal oldalt sok érdekesség és fontos dolog megtalálható rajta

Általában oda, ahova a custom pályákat! De ez mod függõ. Szokott lenni egy szöveges fájl, amiben pontosan leírják a kedves modderek, hogy az egyes fájlokat hova kell másolni!

BattleTag: zydar#2910

koschwarz
<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DarkSector
jah vagyok.
privátba jelezd ki vagy, mert igy nem ugrik be 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Doom 4
Van hivatalos magyar szerver UT3-hoz? Mert kéne.

Na,szia,látom itt vagy...
Én is,mert megvettem ezt is.<#buck>
DarkSector
az iga...te kis ravasz...<#ravasz1>
de én arra gondoltam, hogy a fen középen lévõ ikon egy láthatóan lemez formájú tárgy. 😄 gondolok itt a lemezekre...😄

underground2
a letöltött modokat hová kell bemásolni?

Pretorian
Hú de jó vagyok!!! <- Ezt be kéne tenni a játékba auto tauntnak valahogy lol
Egyébként tényleg jól megy mostanában, furcsa. VCTF meg TDM mapokon is benne vok általában a top3-ban.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

az adathordozóban nem csak lemezek vannak 😛

DarkSector
azt vágom, de mi az a szar adathordozó???
nem jo a lemez vagy mifene?<#nemtudom>

amugy én is steames vagyok tudom mit mond.

tototto
elõtte lévõ hozzászólásban leírta mit nem értesz?
beregeli steambe a kulcsot akkor egyszer sem kell berakni a lemezt mert letölti a steamen keresztül, magyarán az egész dobozból ami a játékot takarja csak az a pár karakternyi ccdkulcs szükséges, ugyanugy mint pl CS, Orange Box, Left 4 Dead, vagy Red Orchestra-nál

DarkSector
???

U.I.: ismét vettem egy adathordozót, amit soha a büdös életbe a gépem közelébe se teszek...

Na én is belõttem steambe, semmi az egész, be se kéri a DVD-t csak a kulcsot kell megadni és a Black verzió az minden földi jóval (értem ez alatt a titan packot 😊 ) megáldva.
Viszont aki a steames felhasználást választja készüljön fel 9 giga letöltögetésére. Ennek ellenére aki használ steamet annak simán ajánlott, mert ott lesz akkor is ha eltörik a DVD vagy bármi egyéb történik.
Azt, hogy utána a CDs installal is ugyan úgy használható-e a játék passzolom, gondolom igen.
már megint itt vagy werkgenyó?
DarkSector
Bekapod 😄

akkor segíts pls

tavaly december körül 8k-t adtam érte.
nemismerte fel

nemmindenki veszi meg teljes áron

na most már lesznek magyarok hálaistennek <#eplus2>
ty for gamestar<#idiota>
Közben megkérdeztem Wikit és azt mondta, hogy a Titan pack egy hivatalos ingyenes update, de ez a különleges elnevezés némileg zavaró, nevezhették volna "Patch 2.2 - The Awakening of Titans"-nak vagy valami hasonlónak 😄
Köszi szépen a gyors választ!
A többire is tudna valaki válaszolni?
Illetve elsõsorban ez a Titan pack nevû csoda érdekelne, mert errõl írtak mindenhol, hogy egy amolyan "utolsó" hatalmas frissítés a játékhoz, ami ad új módokat, szebb grafikát és hasonló jókat, ezzel szemben most azt olvasom, hogy van külön 2.1 patch és titan pack is. Akkor ez mégse hivatalos dolog hanem valami külön telepítendõ skinpack?
terribad
megpróbálhatod a feltepített és aktuálisra patchelt játékot átmásolni a steamapps/common mappába, talán felismeri

bloody fucking murder