4006
-
#3606 Ezeket ismerem:
impress!ve
pH!
FaTaL: felraktam a sima UT-t, kicsit szokatlan az UT3 után. :D
Ha gondolod, valamikor játszhatunk vele.
Bár nem tudom, hogy hogyan lehet ezzel multizni, mert még nem próbáltam.
-
#3605 Van egy pár. Ph! meg még ezeken kívül is, bár mostanában nem járok IRCre úgyhogy passz. -
BBencze #3604 Szerintem nincs, kár érte, jó lenne alapítani egyet én biztos a tagja lennék. -
somigabi #3603 Van ut3 klán itthon, vagy már lefutott dolog? gugliztam, de semmi -
#3602 Ja hát az úgy lol:D -
#3601 Ja, de 2k4-ben nem fordult fel/le a rohadék -
#3600 UT1ben se nagyon lehetett célozni, lévén, nem volt célkereszt olyankor. Novice botok ellen néha játszottam úgy, egészen megtanultam célozni, elökörködtem vele. :D -
BBencze #3599 Az F4-es modszer könnyű volt, de az csak UT2004-be elérhető sajnos. -
#3598 Mindegyik UT-ben benne van a behindview, éppen csak a 2k4-ben nem lehetett célozni benne :D
Az F4 nem váltogat a módok között egyébként? Vagy az valamelyik másik UT volt? :D -
#3597 mert csicskák. lassan 10 éve jelent meg az Unreal Tournament 1 eleve FPS játék nem pedig TPS fos. -
HUmanHunter #3596 talán hogy ne kelljen mindig beirkálni? -
#3595 Na de most komolyan...minek csinál valaki az UT3hoz egy külsőnézet módot ha eleve van benne? -
#3594 az, hogy ha meghalsz akkor újra tesz a pályára -
#3593 Mi az a Respawn? Én ofline játszok. -
#3592 Nem kell mod hozzá, sok szerveren le van tiltva. Tabot megnyomod és oda írod. Respawn után kell. -
#3591 ez egyátalán nem működik...beírtam hogy behindview 1 és nemtörtént semmi. Akkor nyilván erre van az a mód mert azzal lehet. -
BBencze #3590 UT3ba be van építve alapból a külső nézet, csak annyit kell csinálj hogy, meccs közbe megnyomod a Tabot (ezzel előhívod a konzolt amibe írni lehet) és beleírod azt hogy behindview 1 és utána nyomj entert, ekkor a karaktered külső nézetből látod, ha kiakarod kapcsolni akkor behindview 0-át írsz bele. Ennyi nem kell semmiféle mod hozzá. -
#3589 Azért kell mert komoly lehet külsőnézeten és ITT láttam de nemsikerül megcsinálni. -
#3588 ???? -
#3587 konzolba behindview 1 -
#3586 Hi megtudná valaki mondani hogyan lehet megcsinálni az UT3-at külsőnézetűre? -
#3585 menj el a gamespyid.com oldalra, lépj be, nézd meg balra fent a "Welcome XXXX, you are logged in!" sorban mi van az xek helyén, és azzal a nickel, meg a gamespyos jelszóval lépj be a játékban -
#3584 Azt a mail címet akkor már regisztráltad a gamespynál. -
#3583 Feladom.. :( -
#3582 Most meg a megadot jelszó érvénytelen a hozzátartozó email címhez.. :DD ezek mik? :D Már kezdem unni :D -
#3581 Hát akkor foglaltak, mert ami nem foglalt azt engedi. :D Próbáld meg jelekkel kicicomázni nekem ~fatal.hu~ lett. Óvatosan irogass mert az lesz a játékban a neved amit ott megadsz. :D -
#3580 Értelek én, csak ott állandóan azt írja, hogy foglalt a név, tök mind1 mit írok.. pl:basszameg, kur*aanyad, ezek nemhinném, hogy foglaltak voltak.. :) fos ez a regelős rendszer
-
#3579 A játékban create new account és kész. -
#3578 Hol kell regisztrálni, hogy online tudjak játszani?? Mert a gamespy-os oldalon regeltem, de azt a pw-t nem fogadja el a játékban! :( -
#3577 Leszedi, de szerintem előre letölteni sokkal jobb. -
Arifiu74 #3576 Kb 2hete tolom az Ut3-at de rengetegen vannak fent online -
Pio #3575 Ezeket a pályákat amúgy leszedi automatikusan, ha olyan szerverre megyek amin valamelyik megy épp? esetleg nem is látom őket a szerverlistán? -
#3574 Nincs sok szeró, UT'99ben több volt mikor én játszottam (2003-2006) pedig az mégcsak nem is a fénykora volt, az 1-2 évvel korábban volt. CS-ben meg még most is 6x ennyi server van, sajnos ut-t nem játszák annyian. :( -
#3573 Pályák. -
#3572 Egyébként sok szeró van .Még annó bétán kevés volt és a majdnem mind laggolt. -
#3571 omg 300-400 mb mi van ebben? -
#3570 A 3 cbp pack, a többit a steam már updatelte (BP, Titan Pack). -
#3569 ezt a hármat mindenképp, üdv a klubban :) -
#3568 Na steamen meg vettem a gamet.Van valami pack amit érdemes meg leszedni? -
#3567 Azóta azért már lejött. :D Kösz a linket.