Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tippeket köszi, lehet hogy megpróbálom.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ennek mûködnie kell
de ha nem a leggagyibb netetek van 8 gigát leszed pár óra alatt
nekem 2-3 óra volt
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
hoy ehh
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy én is nagyon jonak találom ezt a részt.
ezelõtt csak az elsõ részével nyomtam, a töbi eleve nem jött be.
De ez megint nagyon zsírra sikerült. Technikai és tartalmi szempontból egyaránt durva játék.
és király volt az elsõ részben játszott mapok felujjított verzióin öldökölni...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vannak magyar szerverek esetleg magyar klánok? Friendet hogy vehetek fel?
Lenne par kerdesem: Quick Game-nel mit jelent a Pure server, valamint ha quick game-et jatszok siman, akkor milyen szerverre rak be, dedicated, vagy mi alapjan valaszt? (ping, jatekosszam?)
hoy ehh
BattleTag: zydar#2910
De általában mester botok ellen szoktunk nyomulni. Tényleg néha bosszantó a 100%-os aim<#wow3>#wow3>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
klikk
Ugyanakkor nem áll semmibõl beregelni, úgyhogy érdemes megcsinálni akkor is, ha külön teszed fel.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem tudja valaki hogy hova menti a játék a demókat amiket felveszek?
Van gy tök jó csak nem találom.
Plz help!
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Lang=HUN
UT3 Patch 1.2
UT3 Patch 1.3
UT3 Patch 2.0 ezt a 4 patchet szedtem le és angol lett a game 😄
nekem meg se röccen, szal szerintem nálad lehet valami gond
Nem tudja valaki hogy hova menti a játék a demókat amiket felveszek?
Van gy tök jó csak nem találom.
Plz help!<#help>#help>
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.