4006
-
billbester #3566 6 éve nyomom a sima unreal tournament-et ha valakinek lenne kede játszani szerveren vagy hamachin az írjon [email protected] :) -
ZÓÓÓcsi #3565 Akkor szedd a totalunreal-ről vazz! -
ZÓÓÓcsi #3564 Uh kösz én is jobban szeretem a zip-es változatot. -
#3563 Ahogy elnézem még az irányítás is visszaállt alapra, tehát profilonként van a konfig és a mentés is ezekszerint. Tényleg amúgy PC-n látni a boxosokat vagy teljesen külön vannak? -
#3562 ~fatal.hu~ lett :D Mégiscsak normálisabban néz ki. -
#3561 nemtuom nekem 8 accountom van...és az alapra hozza csak be a mentést... -
#3560 Jólvan akkor, minden foglalt már. fatal.hun fatal-hun fatal~hun stb., marad ez. Miért nem lehet átírni a nevet nem értem. Lenne egy account name amivel beloginolsz meg egy amit mutat játék közben. -
#3559 xboxon is, ha megváltoztatod, akkor a mentést sem ismeri fel utána. -
Prof William #3558 Kösz a választ. Szerencsére az esetek nagy százalékában behozza az én karimat is úgyhogy ez nem olyan nagy baj. -
#3557 Na igen azért az eredeti hl-t, cs-t stb. nem kukáznám le.
2k-ért ez egy must buy -
#3556 meg gondolom pápá steam account -
#3555 Ingyen UT3 csak semmilyen szeróra nem enged be. :D Lényegében ugyanaz mintha lewarezolnád. -
#3554 Aki nem törölte le a free weekend után az UT3mat a steamből: töltse le a legújabb 2.1 patchet valahonnan, winrarral bontsa ki az installert, UT3.exe -t másolja a \Steam\steamapps\common\unreal tournament 3\Binaries mappába, csináljon parancsikont neki, és tadamm: ingyen ut3 :)
aki meg letörölte az nézze meg hátha itt maradt a cdkulcs a regeditben: HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\TestApp13210 , lehet használni a "bolti" változattal. -
#3553 Jah csak a sima fatal foglalt. Ezért elé raktam, hogy hun de zárójel meg minden nélkül, elég hülyén néz ki. -
Cyrus666 #3552 Én anno próbálkoztam a megváltoztatással, elvileg sikerült is, legalábbis ezt írta ki az oldal inglisül. De továbbra is a régi nickemmel tudtam belépni, azóta meg sajna nem volt időm gyilkolászni... -
#3551 Elvileg itt meg tudod változtatni, de hogy működik-e, azt nem tudom, mivel még nem próbáltam. :)
A játékban levő account-al és jelszóval tudsz itt bejelentkezni.
A jobb felső sarokban lesz majd olyan, hogy "Update Profile".
De ha nem lehet megváltoztatni, akkor igen, csak a jelenlegi account névvel tudsz játszani.
Maximum regelsz egy másikat is. :D
-
#3550 Én rohadt béna vagyok, de hol lehet átírni a nicket? Vagy csak avval lehet játszani, ami az accountnév? (Elég hülyeség volna) -
#3549 Száguld kemény 70k-val lol:D -
#3548 egy kis impact hammer film :) katt
+ aki a zip verzióra vadászik és nem akar telepítgetni annak itt a CBP3 vol3 katt -
#3547 szerintem lehet simán, de a steamest is tudod magyarítani, ha átirod az UTEngine.ini-ben a Language=INT-t HUN-ra én is igy használom -
#3546 Egy kérdés: Ha beregelem steamre a játékot, attól még külön telepítve is használható marad ugye? Mert külön telepítve ki akarom próbálni magyarul, de steamben meg angol. Az eredeti hangok nagyon jók. :) Meg steamből 5 év múlva is letölthető ha esetleg bekrepál a lemez. -
#3545 Haver megvette nekem az utolsó darabot valamelyik benzinkúton, úgyhogy találkozunk a szerókon. :) -
ZÓÓÓcsi #3544 Most nézem csak, hogy kijött a cbp3 mappack!
Link -
ZÓÓÓcsi #3543 Ez a bosszantó jelenség azért van, mert a program alapból 12 custom karaktert enged megjeleníteni. Tehát, ha vagytok pl 16-an a szeron, akkor abból max 12 embernek lesz megjelenítve az általa beállított karakter!
Ezt úgy tudod kiküszöbölni, hogy az UTGame.ini-ben az összes 'maxCustomChars=12' változó értékét átírod mondjuk 32-re! (a változó nevében nem vagyok biztos, valami ilyesmi a neve, de eléggé tükrözi a funkcióját, úgyhogy meg lehet találni)
Viszont az epic-es srácok nem véletlenül állították be ezt az alap 12-es értéket, mert ha növeled az értéket, akkor ugyan több custom karakter lesz a pályán, viszont a betöltési idő hosszab lesz és több memóriát is használ a játék. Ha van 4GB memóriád akkor nyugodtan állíts át! (amúgy a játéknak bőven elég 2GB is)
A lényeg, hogy az említett változó ÖSSZES előfordulási helyén át kell írni! Asszem a különböző játékmódokhoz külön-külön kell beállítani... -
#3542 Én meg nem szeretem kvéket :D -
tbundy #3541 a dm a másik ami nem érdekel :P
-
#3540 akkor www.quakelive.com - olcsóbb, jobban fut, sokkal többen játszanak vele, nincs jobb dm game. -
#3539 Azok engem se, NW CTFet nem volt időm átnézni hogy mennyi szeró van, bermudan DMeztem. (Ez ha jól néztem megy cd kulcs nélkül is). Az a baj hogy az UT1 meg teljesen kihalt, meg igazság szerint meg is untam. -
tbundy #3538 az baj, engem a járműves dolgok nem érdekelnek... -
#3537 Betrayal játékmód-ban van insta kill, nekem nagyon bejön és taktikázni is kell rendesen :) -
#3536 Nagyon kevés insta szerver van, ma DMeztem egyet. CTF is van kevés:S
TDU goldot ne nagyon erőltesd, a topicja és PH alapján senkinek nem jó a benne lévő megapack serial. Talán kezd vele valamit a cdp. -
tbundy #3535 majd ha kapható lesz végre errefelé is a tdu gold :P
amúgy ut3ban vannak hagyományos(ut99) beállítottságú insta szerverek? -
#3534 Akkor tessék jönni TDUzni gurulunk majd együtt. :) Erősebb vga-d lesz mint nekem :D -
tbundy #3533 nem vagyok krőzus :), amd 6000 lesz 4830-cal, ezen már talán elfut tdu is végre :P -
#3532 De titkolózik valaki. :D i7 meg 4870x2?:D -
tbundy #3531 jó :)
-
#3530 Hajrá:)
Milyen vas lesz?:P -
#3529 Dede ott is (ut'99 iCTF). Előbb körülnézek újságosoknál meg tescoban. -
#3528 fatal te nem sharkforceban voltál? :D
amugymeg sszerkesztőséget hivd fel ott még lehet kapni állítólag
-
tbundy #3527 szerdán megjön az új gépem, akkor majd kipróbálom jobban :P