Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hummm????
mert nem... max attól hogy eredeti szerokra menj.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
BattleTag: zydar#2910
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
sajnos nem értek nagyon hozzá.
nekem bonyolultnak tûnik.
de szivessen megnéznék 1-2 trükköt, hogy karaktereket, meg pályát hogy lehet csinálni...😄
De ha sikerül készíteni custom charactert, szívesen megnézem.
Ha angol leírás megfelel a level editor-hoz, akkor azt elvileg tudok adni.
Vagy esetleg itt egy video tutorial pack, de ez is angol. 3,28GB
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Jobb lenne, ha kellene? 😊
Amúgy az UTEngine.ini fájl-ban kell átírni a HUN-t INT-re, ami itt található meg:
Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config\
amúgymeg miért nem kell cd lemez az unreal inditásánál??? 😄
nehéz lenne egy hsz sorszámot beírni
nálam ez a tournament 3 angol.
hogy váltsak magyar feliratra??? 😄
olvass vissza!
piros nagy betük!!!
Hogy tudnám átállítani a játék nyelvét angolra (magyarról)?
Néztem ezeket az engine.ini-ket, ott INT-re van rakva, elvileg az lenne az angol, nem?
nincsmit
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Kíváncsi lennék rá mennyi beállitási opció van.... De DX9-ben csinálja meg valaki, vagyis akinek XP-je van!!!!
THX
A portnyitást azt konkrétan, hogy gondoltad? Vagy ezt most így túl bonyolult lenne elmagyarázni? Routerekhez nem sokat értek. :/
Egy nagyszerû mod közeledik az UT3-hoz, ami a Re-Volt lesz UT3 motorral!
http://www.moddb.com/mods/re-volt-rc-stories
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Ezzel--> http://kepfeltolto.net/images/thumbs/thumb_1243257672.jpg a hibaüzenettel kapcsolatban van vmi ötletetek? Akkor jön elõ, ha publikus szingli hadjáratot akarok indítani. Egyébként tudok csatlakozni szerverekre azzal nincs gond, csak ennél jön elõ.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[/img]
elõbbi azért jó mert ha elszáll windows és D meghajtón volt a játék nem vesznek el a pályák, steam használata esetén meg ujra se kell tenni 😊
a pályáknak általában van egy info része ahol levan irva hova kell pakolni a dolgokat
My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps
ha steamre van telepítve és nohomedirrel elinditva akkor meg értelemszerûen kikeresed a játék könyvtárában a megfelelõt ezek alapján
nekem spec:
D:\games\Steam\steamapps\common\unreal tournament 3\UTGame\Unpublished\CookedPC
na remélem tudtam segíteni
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun