Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
mivel ez egy teljesen multi orientált játék, aki játszani szeretne vele megkell hogy vegye, mert ki az a hülye aki nem szerveren játsza az UTkat? 😄

Léteznek olyan fõleg magyarok "lakta" szerverek, amik eredetivel rendelkezõ játékosoknak szólnak és szoktak rajtuk lenni játékosok? Ha vannak akkor tudnátok adni pár IPt?
DarkSector
jogos, de a multit szerinted a cd-key védi a wareztól????
hummm????
mert nem... max attól hogy eredeti szerokra menj.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tototto
mert igy kellene mûködni minden multiorientált játéknak, bf2nél is mindenki miniimagezik, a multit a cdkey védi le a wareztól, nem az hogy a vásárlókat szopatják azzal hogy folyton tekereg bent egy lemez a meghajtóban

DarkSector
joh de lemezt se kér bakker...lol

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mert nincs rajta védelem!

BattleTag: zydar#2910

Kreeder44
Sziasztok Klánt keresnék írjatok pm-et ha van rá lehetõségem,h bekerüljek köszi elõre is

SZilaJMaGGoT
Karaktereknél is a csontozással van a macera meg sok egyéb mással, mert lemodellezni+textúrázni valamit százszor egyszerûbb, mint mûködésre bírni... :/ Nekifekszek a tutorialoknak mert bejön az unreal engine, meg angollal sincs gond, aztán hátha sikerül valami... Csak elõször fejezzem be a karakteremet... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

DarkSector
Még nem
sajnos nem értek nagyon hozzá.
nekem bonyolultnak tûnik.
de szivessen megnéznék 1-2 trükköt, hogy karaktereket, meg pályát hogy lehet csinálni...😄

DayWalker
Pedig a level editorra gondoltam. 😊
De ha sikerül készíteni custom charactert, szívesen megnézem.

Ha angol leírás megfelel a level editor-hoz, akkor azt elvileg tudok adni.
Vagy esetleg itt egy video tutorial pack, de ez is angol. 3,28GB

SZilaJMaGGoT
Én elkezdtem magam modellezni a bone-hoz igazítva, kíváncsi vagyok sikerül e összehozni custom charactert... A level editor meg nekem kínai... :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

terribad
ut3ban nincs dx10 támogatás, ugyan olyan akárhol nézed.

bloody fucking murder

DayWalker
Amúgy használtad már valamelyik editor-t? (UT3 ill. GoW)

DarkSector
Ugyanaz a megoldása, mint Gears Of War topikban a NAGY PIROS BETÜKKEL IRT SZÖVEGNÉL, csak itt az UTGame mappában kell csinálni.

DayWalker
Passz, de engem nem zavar.

Jobb lenne, ha kellene? 😊

Amúgy az UTEngine.ini fájl-ban kell átírni a HUN-t INT-re, ami itt található meg:

Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config\

DarkSector
jah igaz...😄

amúgymeg miért nem kell cd lemez az unreal inditásánál??? 😄

DayWalker
Szerintem azt a Gears of War topic-ban írtad le. 😊

figy örülök neki
nehéz lenne egy hsz sorszámot beírni
DarkSector
LOL
nálam ez a tournament 3 angol.
hogy váltsak magyar feliratra??? 😄

DarkSector
figy leirtam pirossal!!!
olvass vissza!
piros nagy betük!!!

Üdv!
Hogy tudnám átállítani a játék nyelvét angolra (magyarról)?
Néztem ezeket az engine.ini-ket, ott INT-re van rakva, elvileg az lenne az angol, nem?

nincsmit

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

DarkSector
Valakit megkérek legyen zsirrendes velem, és fényképezze ki a játék menüjében a VIDEO és Az ebben lévõ ADVANCE opciókban található beállításokat.

Kíváncsi lennék rá mennyi beállitási opció van.... De DX9-ben csinálja meg valaki, vagyis akinek XP-je van!!!!

THX

Próbáltam állítani rajta de sehogy sem akart összejönni. DMZ-t is engedélyeztem de akkor is ugyanez volt.
A portnyitást azt konkrétan, hogy gondoltad? Vagy ezt most így túl bonyolult lenne elmagyarázni? Routerekhez nem sokat értek. :/
SL
akkor nyiss egy portot a routeren.

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

Ha ez az újfajta t-online-os ADSL modem (discus drg a225g) annak számít akkor igen.
underground2
Sziasztok!
Egy nagyszerû mod közeledik az UT3-hoz, ami a Re-Volt lesz UT3 motorral!
http://www.moddb.com/mods/re-volt-rc-stories

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

SL
routered van fogadjunk?

Köszönöm! Na szóval az alábbi képen látható problémára keresem a megoldást. 😄
DayWalker
Egy kis segítség 😊

Hát nem na mindegy. :/
Bocs rosszul linkeltem remélem most jó.
Sziasztok!
Ezzel--> http://kepfeltolto.net/images/thumbs/thumb_1243257672.jpg a hibaüzenettel kapcsolatban van vmi ötletetek? Akkor jön elõ, ha publikus szingli hadjáratot akarok indítani. Egyébként tudok csatlakozni szerverekre azzal nincs gond, csak ennél jön elõ.
tototto
nekem rengeteg szervert talál mindig, csak nagy részük üres, de minden módban van rengeteg szerver, nem tudom miért nem talál neked egyet se

Sziasztok!Kéne egy kis segítség,nagyon kezdõ vagyok multizás terén.A többjátékos módban bármilyen paraméterekkel keresek,nem talál szervereket,csak akkor tudtam csatlakozni játékhoz,ha IP címet írtam be.Valamit rosszul csinálhatok,vagy ez mindenkinél így mûködik,esetleg csak külön programmal lehet szerverekre rákeresni?Eredeti a játék (GS😊), patcheltem 2.1-es verzióra,feltettem a Titan packot,tûzfalnál engedélyeztem.
Munszu,az elsõ 3 patch közül valamelyik miatt angolnak látta nálam is,amikor a magyar patchet akartam felrakni,vagy csak a magyarokat rakd fel,vagy mind az 5 angol patchet,nálam mindkettõ mûködött,és nálam magyar maradt a játék a második lehetõségnél is,
tototto
töröld ki az iniket fõleg az engine.ini, ujra letölti steam és remélhetõleg jó lesz, valamit valszeg elállítottál

hali, remélem tudtok nekem segíteni. olyan problémám van h amikor elindítom a játékot (streamrõl indítom) kis felbontásban (640x480) és ablakban indul a játék és mikor át akarom állítani, bedob egy hibaüzenetet :S
Zomil
én ugy tudom sehogy nem lehet felismertetni, marad a letöltés

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tudtál és köszi
SL
Kép beszúrása gombot ismered-e?

hmmm..azért köszi
na de jó, hogy nem tok képet berakni...

tototto
na azt nem tudom, de a mai net sebesség korszakában páróra és lent van énnem szarakodnék vele hanem leszedetném, ha meg szaggat a játék az a géped hibája mert teljesen jol optimalizált, egyéni gond lehet

Köszi, a videófagyás megoldódott, most már csak azt kéne elérni, hogy jobban is fusson a játék(és most kérem nem azokat írni, hogy vegyél jobb gépet...), mert én is úgy érzem, hogy közepes minõségen azért jól kéne mennie. Amúgy a Steam-et is megpróbáltam, beírtam a termékkódot, de így is leakarja szedetni velem a Black verziót, hogy lehet úgy megcsinálni, hogy telepítettként érzékelje? Itt egy kép a hibaüzimrõl:
[/img]
tototto
jah ez lemaradt, van xfirem de nem használom, steamet szoktam, álltalában két szerveren szoktam elõfordulni, mind2 warfare (háború) egyik a raptor, másik meg a hivatalos Epic ezeken szokott általában sok ember lenni mindig

tototto
ha a parancsikon végére beírod a -nohomedir parancsot (gyengébbek kedvéért: játék parancsikonján jobb klikk tulajdonságok és a Cél mezõben a végére hozzáfûzni)akkor a játék könyvtárába kell pakolni a pályákat meg minden egyebet, ha csak simán elinditod akkor a C:\documents and settingsbe
elõbbi azért jó mert ha elszáll windows és D meghajtón volt a játék nem vesznek el a pályák, steam használata esetén meg ujra se kell tenni 😊
a pályáknak általában van egy info része ahol levan irva hova kell pakolni a dolgokat
My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps
ha steamre van telepítve és nohomedirrel elinditva akkor meg értelemszerûen kikeresed a játék könyvtárában a megfelelõt ezek alapján
nekem spec:
D:\games\Steam\steamapps\common\unreal tournament 3\UTGame\Unpublished\CookedPC

na remélem tudtam segíteni

underground2
ezt most hogy értsem?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

terribad
igen?

bloody fucking murder