4006
  • SZilaJMaGGoT
    Leszedted?? Felejtsd el törttel csak tört szerveren tudsz nyomulni... ha tudsz egyáltalán... Én még nem próbáltam...
  • Coolersa
    Sziasztok!
    Naná hogy kérdéssel fordulok hozzátok. :)
    Szoval leszedtem az UT3-at. Akartam multin játszani de azt irta frissiteni kell egy ujabb verzioval. Frissitettem :) Innentöl be tudok lépni multiba, de sehova sem tudok csatlakozni. Azt irja ki állandoan hogy "connection failed"
    Ez mitöl lehet? Vmit még fel kell tegyek, vagy rosszul csinálok vmit?
    Előre is köszi a választ.
  • Jim Morrison
    Hát ez marha nagy :DD Legjobb Discovery reklám(az eredeti) :D
  • tototto
    Boom De Ya Da!
    a discovery reklámja ut verzióban :D
  • tototto
    kérdés eredetid van e , ha igen akkor regeld be steam alá a cd kulcsod és onnan töltsd le az biztos jó lesz és a legfrissebb is, ha nem eredeti, akkor nem tudunk segiteni
  • zotya14
    a többi jó!
  • zotya14
    Ezt írja ki: Modified
  • zotya14
    Hali!

Amikor már telepítve van a játék el akarom indítani és ezt írja ki:
    Midified executable code is not allowed.

Kérlek segítsetek!
    Merte gyelőre csak ki steretném próbálni a játékot.

Köszi előre is!
  • bosco05 #3638
    jah láttam, de ezzel most nem kis fába vágtam a fejszémet, elég bonyolult ez a mapkészítés dolog, talán majd 3 év múlva nevezek :D , azért köszi a bizalmat :)
  • tototto
    ahha értem sok sikert :)
    amugy UT3ban és KFben is van pénzdijas map készitő verseny, ha érzel hozzá affinitást, nevezz be én szorítok :)
  • bosco05 #3636
    szeretném kitanulni a dolgokat, de mivel kf-ben egy csomó plusz cucc van ut-hoz képest, ezért először stabil alapokat szeretnék lefektetni :) , jelentleg 3 editorral küzdök, UT2k4, UT3 és KF editorral.
  • tototto
    na most ha killing floorhoz szeretnél pályát csinálni akkor miért ut3 editorjával csinálsz pályát, vagy mindegy mihez csinálod csak szórakozásképpen szeretnél épitgetni?
  • bosco05 #3634
    köszönöm, mükődik!
  • DayWalker
    Csinálsz az UT3.exe-hez egy parancsikont pl. az asztalra, majd jobbklikk tulajdonságok.
    Majd a Cél mezőbe a végéhez írd hozzá azt szóközzel, hogy editor.

Nálam ez így néz ki:

"C:\Unreal Tournament 3\Binaries\UT3.exe" editor
  • bosco05 #3632
    Sziasztok. Nekem olyan problémám lenne, hogy a Killing Floorhoz szeretnék mapot készíteni de az editorja gagyi, ezért ajánlották az UT3 editort. Ránézésre képek alapján jobbnak is tűnik és a tutorialom is ahhoz van, de ha feltelepítem a játékot, egész egyszerűen nem rakja fel az editort, pedig eddig minden ut és unreal engines game alapból feltette. Valakinek valami ötlete van esetleg?
  •  castor
    de szép mondat ez...
  • torine
    Hello! Xbox360 nál mi a helyes beállítás a controlleren mert baromira nem tudom felveni a ritmust pedig nagyon vártam hogy játszhassak vele???
    Előre is köszi
  • Piloss
    link
  • gviski
    Sziasztok!

Néha szoktam játszani, de nem nagyon, inkább még mindig CS :D

Szóval ide van valami cfg, amivel több FPS-em lehet? Lebutítja a grafot...
  • Piloss
    A bermudán szoktál lenni?
  • Prof William
    Na ha összefuttok egy ProfWillam nevű úriemberrel az én leszek. :) Aki pedig érdemesnek talál az vegyen fel friendnek. :)
  • Pretorian
    Gamestar akcióból van még nekem 2 zsír új, nem regelt UT3-am, 1000 forintért vihető darabja. Hívj. 06204842688
  • Piloss
    nincs mit :)
  • beteg
    köszi, király vagy!
  • Piloss
    Idézet innen

"A játékosok minden egyes elhalálozáskor hátrahagynak egy koponyát, amit mások fel tudnak venni. Ha viszont őket is lelőtték, a sajátjukkal együtt maguk mögött hagyják az addig már felszedett koponyákat is. Minél tovább bírja valaki, annál értékesebb a koponyája, és persze egyenes arányban több pontot ér. A pontok az ellenséges csapat bázisán válthatóak be, így nem elég, hogy le kell lőni pár embert, de még át is kell verekedni magunkat a védelmi erőkön. Mindezt természetesen egy élet alatt."
  • beteg
    köszi!

a greed játékmódnak mi a lényege?
  • Piloss
    igen

a földrecsapáshoz használd az entert
  • beteg
    help plz!
    multiban az mit jelent hogy pl player :5+7/14?
    a +7 azok botok?

ja meg ha ilyen nagy szörnnyé válok, akkor melyik gombbal lehet a fölrecsapni?

am B3T3G a nevem ha vki meg akar keresni:D
  • Piloss
    Stealthbender
  • dani71
    mi az uj jármű benne?
  • bertino
    esetleg tedd fel a patch-eket.
  • dani71
    help!S.O.S
    a játék nem akarja elmenteni a karieremet,csak az 1.1 es pachel a titan pakhoz pedig csak a 2.0-pacchel müködik.
    Mit tegyek?
  • SZilaJMaGGoT
    Nemvárhatja tőle senki, hogy meg vegye, de akkor viszont, faq, meg google... XD
  • Zomil
    most mégis mit vársz mikor az ideirkálókból, sztem most már mindenkinek megvan eredetiben?
  • shadowdragon1
    köszön hogy ennyire segítőkészek vagytok!!! De tényleg! Ezer héla...
  • SZilaJMaGGoT
    kábé... :D
  • SL
    nincs warez az SG-n. Amúgy meg 2.000Ft-ért májusban megvehetted volna a GameStar-al.
  • shadowdragon1
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Letöltöttem az Unreal Tournament 3-at. Feltelepítettem. Crackelni nem kell! Belépek a játékba és a főmenü helyett kódot kér! Ami kódot találtam az nfo-ban az 4 tagból áll és minden tagban van ha jól tudom 5 karakter! Ide viszont csak 1 tagot enged beírni! :-( Vagyis 5 betüt, számot vegyesen! Kipróbáltam már mindent de nem fogadta el! Esetleg valami patch-ot kell felrakni vagy crackolni kellene mégis? Valaki segítsen! Kérlek titeket! =)
    Előre is köszönöm!
  • somigabi
    Alapítsunk egyet :D
  • [HUN]FaTaL
    Valamikor jástzhatunk. :) Bár már veszett láma vagyok :D

Multiplayer menüben tudsz játszani. :)