Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zee21
ezek szerint nem volt 😄
de gondolom ezt a sydonai dobta ha jol sejtem 😊

www.818clan.eu

Hol találtál ilyen fegyvert?
Én is mérnökkel(lvl 26) nyomulok és még egy unique-ot sem dobtak ki, ha volt szerencsém, ha nem!

BattleTag: zydar#2910

zee21
jah az velemis megszokott történni hoyg mitomén 15 db ilyet kell ölnöm és innetõl két lehetõség
vagy egy kurva darabot nem rak le az egész pályára
vagy 14nél kihal az összes
azt beleszámítva hogy állandóan özönlenek a pokolbol a mindenféle undormányok hát nocomment

www.818clan.eu

AntiHero
Add nekem😊 Bár ez a modokkal van nagyon feltápolva. Most 28 szinten (elitbe) egy 198 alap sebzésû fegyóval járok (ami 260ra felhúztamm😄)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Daffit
Engem is sz*pat ne aggódj. 3 darab spectral szörnyet "üldöztem" tegnap. Végül meglett, de éppen 3 volt az egész pályán...

(Egyébként a hangproblémámat megoldottam. Akinek lenne gondja, elmondom: Vezérlõpult->Hangok és audioeszközök->Hangszóró beállításai-Speciális->Hardveres gyorsítás csúszkáját kell 3/4-re állítani)

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Lobsterman
Érzem hogy röhög rajtam a játék. Tegnap 10kor nekiálltam játszani, megkaptam a minijátékot:1 quest, valamennyi élõhalot, és 8 beast. Ó mondom sima ügy. Amikor 1kor lefeküdtem, még mindig 8 beastet kellett volna leölnöm... Számoltam. 7 pálya, és 0db beast...

Hali!
A Syidoniait csak egyszer lehet megölni?Nem lehet többször is lerohanni mint a dioban?

Lammer
huuhhh vegigvittem^^
(most kezdtem ujra remalomban .)

tudom gagyi meg minden... de azert itt a karim^^

a nenim ha leterdel(nah 😄) akkor 21%os kritikalja vanik^^
ilyen korongvetos okossag, 120 loves/perc (+picit gyorsabb a gyorsito robotokkal <#vigyor3>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

AntiHero
sztem nem.

CSak nekem tünik úgy, hogy kvesebb mágikus tárgy esik a 0,5 patch után?

--------------------------

Kori
nekem is dobálnak szuper cuccokat narancsot töménytelen mennyiségben csak az a gond nem pengemesternek
így én is eladogatom vagy betöröm

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

AntiHero
HÁt nem tom nekem annyi van mint a szemét😊 Adom elmindent😊

Kori
na mindegy most indulok Liverpool station-ra remélem ott már azért több narancs ruci fog esni

AntiHero
Hmm én 220 meg 240es 2 kezes géppityuval rohangálok😊

AntiHero
Nem mert blokkolva van.

PiszkosFred
Huh. Szoval minden egyes fegyvernek amit talalsz a jatekban, tobb fajta szintje van. Fejbol nem tudok csak egy peldat mondani: sniper puskanak van poseidon, triton, stb tipusa. Ugyanaz a fegyvercsalad, csak eppen egyre erosebb tipusuak. Ezeknbol van termeszetesen magic, rare, legendary es unique. Na most egy unique, de alacsonyabb szintu valtozat persze hogy "gyengebb", mint egy rare, de magasabb szintu verzio. Es igy tovabb. Ezert lehet, hogy egyikbol csak 122-t tudsz "kihozni", mig a masikbol jatszva kijon 140-150...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Valakinek elfogadta már a "4óra alatt lvl10, 14óra alatt lvl20" Achievementeket?

Mert 3 karakterrel is megcsináltam mindkettõt (nem siettem), de egyiknél sem szólt érte.

Kori
thx

furcs agy kicsit hogy kék fegyot fel lehet húzni akukkal meg augmenttel 140-150-ig, narancsárgát 122-nél jobban nem sikerült feltornázni
ja és a kettö tulajdonságát összehasonlítva a kék nagyon veri a narancssárgát

zee21
szürke,zöld,kék,narancssárga,arany
hétköznapi,enhanct,rare,legendás,egyedi(uniqe)

www.818clan.eu

Kori
a szinek sorrendje hogy van
kék,zöld, narancsárga?

PiszkosFred
"Javak, melyeknek megszerzése a véletlentõl függ, vagy maga az a véletlen, mely bennünket e javak birtokába helyezett."

Mi ez a szerencse?
skinnyman
Annyira nem is drága 😊 Az én cuccaimra 35-40k pénzt számolt egy legendary tulajdonságért 😊

Regards,

Nekem volt egy lootolt legendás mellvértem ami +32 szerencsét adott, gondolom csak találni lehet ilyet, többet errõl nem tudok<#lookaround>
berlinboy6329
Ahham..THX.És a szerencsepontok?Én sehol sem találom még a szót sem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Tulajdonságok rápakolása egy cuccra:
1.

2.

Drága mulatság!<#pardon1>
berlinboy6329
Ezek az egeydei tukajdonságok rápakolás meg a szerencsepotn hogyx mûködik?Hol lehet egyedi cuccokat a fegyvedrre pakolni,és szerencse pontot gyûjteni?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sajnos ilyen a játék, szerintem még a legjobb gépen is beszaggat!
Rossz a memóriakezelése a játéknak, egyenlõre nincs rá megoldás, patch formájában se<#rinya>.
A hangproblémára nem tudok mit mondani, nekem elsõ indításra nem volt beszéd hang, aztán valahogy megjavult.
Daffit
Valaki tud segíteni? Felraktam a játékot, nagyon bejönne, de: iszonyatosan szaggat a legkisebb beállítson és nincs hangom, vagyis van az elején aztán egy sípolás és onnantól nincs, még a winamp is elhallgat a háttérben. Gépem: P805D@3,2; 2GB Ram; 2600xt; SB Live! 24bit. Patch megoldaná? mert otthon nincs most netem, a munkahelyen meg tiltottak a játék oldalak (egyedül az sg.hu jön be 😄 ), így kissé bajban vagyok

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Még annyit: érdemes a ruhákba is pakoltatni egyedi tulajdonságokat, mert a fegyvereké csak akkor hat, ha épp az a fegyverkészlet van aktiválva, míg a ruha mindig rajtad van.

Jó cuccokat akkor szór a program alacsony szinten is, ha van szerencse pontod bõven. Eleinte érdemes olyan ruhákat felvenni, aminek van szerencse plussza. Mire 21.szintre jutottam az energiamágussal, gyakorlatilag minden ruhadarabom narancs színû. A fegyvereimnek is a hatból 4. A maradék kettõbõl az egyik sima, a másik kék. de így is jók.

Ha magas a szerencséd, sok elitjáratot kapsz. Megjegyezném: az egyszer bejárt területek gyakran második, harmadik alkalommal másképp néznek ki és újabb járatokat is adnak.

A fegyver fejlesztéseknél (nanobot) midnig nézzétek meg, hogy a beépített modok szintje elég lesz-e a fejlesztés után is. Ha nem akkor ki kell venni és lecserélni valami jobbra, másképp csak a helyet foglalja...

Ron Ragm
Csak nekem ugrik be róla a Doom 1-2bõl a chaingun?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Lobsterman
Apollonia - lvl 28 Engineer

Lobsterman

lvl 15*
Kori
ezt SP vagy MP

én mostmeek a new bridge felé és csak lvl5ös vagyok mérnõkkel, de eddig szinte mindig helyet min 1x kitakarítottam.
majd a 0.8 orvosolja...
még nem jutottam el odáig, hogy kitapasztaljam, de itt is lehet a max skillpont fölé vinni az értéket cuccokkal, mint a diablóban, hol simán 30 pontot is elérhette a 20 pontos kimaxolt skill?

Ha nem, akkor meggondolom, hogy mit maxoljak ki, inkább bónus skilleket adó cuccokkal érem el a maxot bizonyos skilleknél.

Vogel
Gecc, a "kovács" 3 5*-os tárgyat ajánlt fel kraftra. Csak nem nekem valót -.-. Képet dobok majd 😊

Sajnos a memória problémát a hírek szerint még ez sem fogja orvosolni 😞

egyelõre multira fejlesztenek sajnos...(abban van a/leendõ/ pénzük)
Nyugis
singlére van uj patch vagy ez is csaka multira van?

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Tölthetõ 0.6!!!! 1.27.44 lesz.

hm, nem mennek a szerverek, jönne a peccs?

Gondolom azért vagyok már 20as szintû, mert minden küldetést megcsinálok, a pályákon mindig kinyírom az összes szörnyikét, akár többször is, mivel gyorsan respawnolnak. Vannak rejtett járatok és helyek ahol nagyon sok szörny van és loot, azokat is gyakran látogatom<#wink>!
De, hogy vagy 20-as szintû mérnök a templomos bázisnál? Én azt már rég elhagytam és csak 17-es szintû örzõ vagyok û! <#rinya>
PiszkosFred
/fps a csetben, ennyi 😊

wesker24
Az FPS számot hogy lehet kiiratni ?? Mert nálam valamiért a Fraps nem müxik !!
csuszi
alt

MJ rulz Pink Team The Only One