Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
A nagytérképet nem lehet mozgatni?Nem találom Ludgate Hill-t. :S

M-et nymom,de nincs rajta.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

csuszi
mármint a kép kurva jó a kari csak egy régi blade

MJ rulz Pink Team The Only One

elõször én is azt hittem, aztán egyszer 20 percen belül kaptam én is 2-t, ráadásul ugyanazt😊

csuszi
akko az ritka nagy mák hogy az elsõ, ismétlem az elsõ pályán kaptam 5csillagos cuccot?😊

AntiHero
NA de ezek faszt se sebeznek:S Nekem 1 kezesbõl 70 az alap sebzés + 4slot.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

A gépágyú:

Még gyenge de majd erõsödik idõvel<#wink>
Fps nézetben:

Látszik mekkora dögök, eltakarja a fél képernyõt!<#nyes>
Ezeket a cuccokat mind lootoltam, kivéve a mellvértet, azt boltba vettem. A gépágyúkat (raptor a neve) pedig 20as szint körül már minden sarokba lehet találni<#wink>.
Ne aggódj! Ha eljutsz a templomos bázishoz, akkor ott már találsz ilyen gépágyúkat. Csak egy baj van vele: Erõ kell hozzá, ami nekem nem sok van, így nehéz lesz majd fejleszteni Egyszerre a 2 fegyót.<#pardon1>
Tip: Fejleszd a rakétás robotodat, mivel erõs és nem tudják kinyírni!
wesker24
Honann a rákból szerezted te ezeket a cuccokat ?? <#wow1>

Honnan van neked olyan gépágyúd ??<#wow1>

Mert én 15-ös szinten vagyok már de nagyrészt csak kék cuccokat kapok elvétve azért egy két legendás cuccot is kapok !!
rotator
Húbazz!

20-as szintû Mérnököm<#kacsint>
zee21
dioban 2 db ilyen +skill pontos valami volt

www.818clan.eu

skinnyman
Szó sem volt Dio-ban ilyesmirõl soha. Olyan volt, amiért kaptál skill pontot, abból sem túl sok.

Regards,

pedig a diabloban volt valami ilyesmi, vagy az + skillpointos volt?
AntiHero
nincs

Köszi, így már mûködött 😊 Egyébként nemtudjátok, van-e valahol 1 quest ahol eltudsz felejteni képességet és beváltani másra?Sajna van 1 db felesleges skillem ami 😊
Õ, van egy táblázat a szinted alatt, ott van, hogy állóképesség, erõ, akarat erõ, stb. felettük, vagy alattuk nem tudom hol, van egy szám kékkel, és van egy feketével, a kék az-az hogy mennyi pontod van jelenleg felhasználva,a fekete pedíg, hogy mennyi van összesen.
Mi ez a kód? Mire jó? Hova kell ez? "sys64738"

--------------------------

berlinboy6329
Már rég kész a küldi,azt hittem vmi hosszú szar map lesz,ezért féltem/nem akartam belekezdeni.Amúgy a látótávolság közepesen van.

Más:Mikor 1 fegyót,páncélt akármit nem tudok felvenni,mert XY képességem nincs meg(nincs elég állóképesség,akaraterõ,pontosság,erõ),és látom h vmihez ez meg ez kell azt hol látom h mennyi van?K betû,és bal fenn.VAn 1 kék,meg egy fehér szinû.Melyiket nézzem?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

PiszkosFred
sys64738

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Milyen kódott?
Licence kód, a dobozban a tájékoztató füzet hátoldalán van <#vigyor3>

P.

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki kódot, hozzá, és ha igen akkor hova kell beírni. Elõre is kössz
xizor, nem gáz tudod használni a fegyvert, csak mikor használod, legfeljebb lerakja a sapidat passzívba, az én karakterem mesterlövész puskája két felszerelésemet is passzíválja ha átváltok rá, olyankor van hajam, és félmeztelen vok 😄

Megõrülök.Uppoltam a fegyómat a nanoteches izével, mégtáposabb lett erre 1 accu hiányzik hozzá...😞 (Vlm zeus villamfegyó, egész jó kis legendery 155 dmgvel most 😊)
AntiHero
1: Régen ezt az elõfizetõknek akarták, hogy AP-val tudtak volna cuccokat venni. De eggyenlõre nincs belõle még semmi.

2: 2.ACT

wesker24
Te aztán nagyon nyomod !! Vérbeli profi vagy már ebben a játékban !!

RESPECT !! <#worship><#worship>

Én is mérnõk vagyok de én még csak 15-ös szinten vagyok !!

De lenne 2 kérdésem !!

1. Mi az az AP ?? Mert jelenleg van 85 AP-m !
2. A milleneumi csata pontosan hányadik fejezetben van ??
Mert jelenleg épp ott tartok a játékban !!
AntiHero
19 szintû ELITE Mérnök vagyok. POWERBALL néven. Ha akarsz játszhatunk eggyüt.

Nem tudok róla, hogy lenne újjabb, de automatikusan lejön a legújabb ha van netkapcsolatod.

P.

---------------------
www.hellgatelondon.hu

nincs

grebber
1.43.25.4015 patch óta van újabb?

Next PC upgrade: 2022

Szia itt is!

Tegnapi napot végigtoltuk együtt, remélem ma este is találkozunk 😊
Ne nagyon húzz el a summoneremtõl plz 😛

Lényeg, hogy akkor nem csak a kardokra vonatkozik a levonás, vettem😊
Így már hasznosabbnak tûnik, bár azért szintenként 1 attrib.pontot mindenképp rakok will-re, mert gyorsan fogy. Bár gondolom ha maxolom a power-regen aurát, akkor azért jobb lesz a helyzet.

Tetszik amúgy a karakter, gyorsabban írtja a pályákat, mint a többi😊

PiszkosFred
Huh, keso volt, kisse kusza es csak nagyjabol stimmel a komment 😊 (valaki szolhatott volna hogy pontatlan...)

Szoval a Matched Blade tenyleg azert hasznos skill, mert ha par pontot tesz ra az ember, akkor nem kell szintlepesnel a willpower eroltetni, es igy komolyabb armorokat, de leginkabb fegyvereket is hasznalhat a jatekos. (pl lvl10-es legendary kardok, 80-100as sebzessel mar 25-30 willpowert kernek, fejenkent... - ami egy melee karakternek nem biztos, hogy van.) A MB skill, minden egyes rarakott ponttal csokkenti a Willpower Feed erteket. (itt irtam hajnalban hulyeseget 😊 - ugyanis nem a kard kovetelmenyeit csokkenti, hanem a karakteren levo cuccok osszes willpower kovetelmenyeit - persze a vegeredmeny ugyanaz)

Vagyis, pl a blademasteren az armorok osszesen mondjuk kovetelnek 21 Willpowert. Van ket kard, azok is kovetelnek mondjuk 30 es 20at, fejenkent. Ez osszesen 71 willpower, vagyis a skill nelkul nem art, ha ennyivel rendelkezne a blademaster (ami szinte kizart, lvl 10 kornyeken). De a blademaster ugy dont, rak ket pontot a Matched Blades-re, igy a 36 levonodik a willpower kovetelmenyekbol (willpower feed), vagyis eleg neki ha van 35 willpowere, es tudja hasznalni a ket kardot, es az armorokat, igaz ez esetben maximalisan kihasznalta a lehetosegeit, a kovetkezo item amit hordani akarna, akar csak 1 ponttal is tobb willpowert igenyel, mar meg kell varnia a kovetkezo szintlepest/skillpontot.

Upsz az elõbbit benéztem 😊

Keresek, multi játékra "kollégákat", van egy 21-es mesterlövészem, hasonló szintûekkel társulnék.

P.

1. Ez nem diablo, nincs róla tudomásom, hogy fontos lenne a sorrend, meg egyébként kiszedhetõ.

2. ilyen lehet fegyverbe a töltény, rakéta, irányzék... beleteszed és ad valami pluszt.

----------------------
www.hellgatelondon.hu

Ja: energiamágus. Ez akaraterõbõl csinálja a dolgait azt kell felfele nyomatni, de mindenképp kell az állóképességre is gyúrni, mert egy halom jó felszerelés ebbõl kér sokat. Ezek olyanok, amik ninden tulajdonságra raknak plusz 5-8-10 pontot, így érdemes õket használni....

Nagyon hasznos az a fegyver, amivel át lehet venni a vezérlést a dögök felett, gyakorlatilag 0 energiabefektetéssel. Szépen ledarálják egymást én meg messzirõl figyelem...

Az a gyanúm, hogy az a baj: mindent minimuma tettél. Gondolom a látótávolságot is. Nekem akkor volt tök sötét az a pálya, a lézeres sapi ellenére is. Igaz: úgy is meg lehet csinálni...

Vogel
vki?

Nyugis
szia! jo az elképzelés amit írtál.. esetleg van egy konkrét skill tree-d is amit ajánlani tudsz..?

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Köszönöm!

PiszkosFred
*Kieg: az igy megsporolt willpower pontok jol fognak jonni a komolyabb armoroknal 😊

PiszkosFred
Alacsony szinten nem is latszik annyira a szuksegessege. Kesobb majd, amikor mindket kezedben egy-egy nagyobb bicskat fogsz tartani, akkor lesz igazan haszna. Melee karakterkent neked a str es a stamina ami fontos, willpower annyira nem, igy alapvetoen kevesebb lesz a willpower erteked mint a masik ketto. Igen am, de egy-egy nagyobb kardnak a "feltetele" majd nem csak nagy str, es sta levonas lesz, hanem willpower, ami ugyebar alacsony lesz. Illetve talan egy kardra elegendovel fogsz rendelkezni, de gondolom szeretnel ket kardod tartani a kezedben 😊 Ekkor lesz hasznos par skillpont ezen a skillen, mert a kardok willpower kovetelmenyet szepen csokkentetted vele (sta meg str lesz ugyis eleg). Termeszetesen a skill csak a kardok willpower kovetelmenyere vonatkozik, armorokra nem.

Blademasternél a Match Blades skillt nem értem. A másik kézbe való kard engedélyezése mellett, a Willpower Feed Csökkenés mit takar? Mi az és miért kellene csökkentenem? Alacsony szintû vagyok még vele, de egyáltalán nem vettem észre semmi olyat, ami azt indokolná, hogy erre költsek...

PiszkosFred
Nem lehet, hanem tuti 😊

szerencsere csak 2 ilyen palya van emlekeim szerint

mondjuk erdemes lenne GFX beallitason valtoztatni lehet vmi beallitasi bug

anti hero

hat .. erdekes. nekem mukodott -.-

anti hero

csuszi
#3605 valaki?

csuszi
de a nehézségi szint ugyanaz 😉

berlinboy6329
Jah,ne is próbálkoztam,mert azt hittem,h vmi ótvar hosszú map lesz,de tévedtem.Simán ment. 😊

Amúgy nem adja mindenkinek ugyanazt. 1-2-3 fajta csoportból váálogat.

Mikor nem fejeztem be 1 küldetést,és elõrõl kezdte néztem is,h más fajta szörnyekv vannak.Sõt még a pályák sem ugyanazok.VAgy visszafele kell menni,vagy teljesen máshogy néz ki mintha lenne 5-6-10 akárhány pályafajta és azokat válogatná össze.Legalábbis ezt vettem én észre.

csuszi
mindenkinek ugyanazt adja. valamit elnézel, mert még ha csontos szörnyek is, emlékszem hogy úgy csináltam meg, hogy térkép alapján mentem, és amikor rámvertek egyet akkor visszaütöttem😊 szart se láttam, de nem is hosszú pálya... max 5-7 terem.