Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Én a gépkarabélyal tolom a sniper puska lv21-en már nem nagyon mükszik tömegben nagyon lassu ha rám ugranak huszan.
Az egykezesek is ütösek volt egy pár legendarym belölük ,lv14-ig csak azokat használtam.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

PiszkosFred
Hat nem tudom, marksman eseteben sniper puska mellett en dual uzikat (ertem ezalatt a fizikai sebzesu egykezes csuzlikat, nem tudom mi a nevuk magyarul) hasznalok, es jobban bevaltak mint a tobbi, magikus alapsebzesu tarsaik. Temple elejen vagyok, 19es szinten, kesobb nem tudom mi lesz. Van raktaron mindenfele finomsag, biztos ami biztos, ah esetleg valtanom kellene, de eddig nem nagyon kellett...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

berlinboy6329
he? 😄

Van,ill. már csak volt 2 m3 perforálóm.Eleinte jó volt,de most már sz@rt sem ér. 😞

Helyette van 2 Raptorom de nem tom használni,mert nincs elég erõpontom. :S

Legandary cuccom csak 1 voltkarabély van,de az is elég harmatos mostanában,a többi 1 páncél,meg gatya.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

AntiHero
aham😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

skinnyman
Ezt most végképp nem értem.
Van a normal fokozat és a nightmare. Van legendary is, ami hell-el egyenlõ és legendy nightmare ami vmi überhellel egyenlõ? 😊

Regards,

PiszkosFred
Dual tuning unique/legendary uzi 😊

berlinboy6329
VAn még vki Mesterlövésszel?20as szint körül?

Nem értem az egészet...Hogy lehet megnézni milyen fokozaton játszok?Vagy mindnekinek ugyanaz?Mert ilyen nincs.Nem tom ki milyen nyewlven játszik,én magyarul,éd ezek a Penge gyilkosok,meg gyûlöletfúriák rohadt mocsok állatok.Van 1 Xm 25mm karabélyom pajzsátütõs upgradedel,de nem döglenek.Akármit használok ellenük 1ik gyengébb mint a másik.Nincs semmi hatásos fegyver ami úgy irtaná õket mint a sima kis nyomi zombikat.Ajánlatok?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

AntiHero
Nem fejeztem még be a LEGENDY NIGHTMAret. Csak a sima legendarit.

skinnyman
Necsináld már, hogy nightmare-n is legyaktad? És van élet nightmare után? Hell esetleg vagy olyat csak késõbbre terveznek/nem is terveznek? 😊 Gondolom 50-es vagy és már nem is tudsz hova fejlõdni. Én 31-esen elkezdtem a nightmare-t, de miután kb 5 pálya végigkaszabolása után kb 1/10ed szintet sikerült fejlõdnöm, befejeztem 😊

Regards,

Néhol érdekesre sikerült a fordítás 😊

Lammer
2 giga ram keves :C
nekem pl. a 2 es 3 kozott van enyhen kulonbseg toltes ugyileg^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Xp sp2 telepítve, és a játék beállításai is csontra kivannak maxolva.

LOL!
Félreolvastam, és azt hittem, hogy a #3738 kommentemre írtad a specifikációt.

2 GB ram, 8800 gts kártya, a procit meg már írtam.

Lammer
magyaran: milyen parameterei vannak a gepednek? 😄DDD

A FAIRLIGHT változat van meg!
Hi all!

HELP! Tudd segíteni valaki abban, hogy hogyan indítom el a játékot, mert crack file-t nem találok! De lehet, hogy másképp kell megcsinálni!
Specifikálni... Gondolom a hivatalos oldalon megoldhatom.

Lammer
nem specifikaltad... namost 3 ghzes? es/vagy 3 csiga ramod van? 😄
leteszteltem... a ram bovitessel iszonyat gyorsul a toltes!
4 giga ramom volt(1et eladtam czimbinek nekem eleg a 3)... 3 es 2 giga kozott nalam oriasi a kulonbseg! (igaz en tinyxpt hasznalok ami eleve sokkal kevesebb memkot eszik, sokminden ki van gyomlalva meg sok service el sem indul ami zabalja a memkot^^)

Az más! Én neten játszom.

Lammer
bepotyogni? monnyuk en singleben jatszom! 😮 ott csak enterezek azt csokolom 😄

Nekem is 3 gigás core 2 gépem van, de nekem a betöltés legalább 15-20 sec <#szomoru1>

Én pl hülyét kapok, hogy karakter váltásakor mindent be kell pötyögni újra, és nem lehet beállítani, hogy megjegyezze a beírtakat. Vagy van esetleg valami egyszerûbb módja a karakter váltásnak, csak én nem tudom?

Lammer
tudom :p de azert oda kell menni a konzolhoz kivalasztani majd atmenni, majd megkeresni a masik NPct... majd-majd-majd 😄 igy meg a bejaratott gombnyomasok, sokkal gyorsabb :p

Elég csak állomást váltani, hogy lecserélje a választékot, nem kell kilogolni. Állomás váltásnál megnézheted az ottani felhozatalt, majd vissza a másik állomásra.

Lammer
elmondom a trukkot... neha ilyenre erdemes raaldozni egy fel orat! 😉
toltsed be a jatekot es ballagj oda egy fegyver/pancel/mod osszerakos NPChez... ha eppen fegyokat rakhatsz ossze nala akkor nyert ugyed van, ha nem, kilep, belep megint, odamegy(random valtoztatja hogy mit "arul" es eleg csak a fomenuig kilepni, ott megint singlepalyer etc es vissza. nem kell az egesz jatekbol kilepni ezert!!!)

de meg igy sem ad soxor csak max kek cuccokat arul, neha narancsot... en mar fel oraja szorakoztam amikor hopp megjelent az elso sarga cucc is a tobbi kozott (es raadasul fegyo) ^^ azota meg tobbszor felkinal sarga cuccokat, de azok altalaban a masik kaszt agyferditos cuccai 😄
ennyi 😄
monnyuk en konnyen beszelek a toltessel mert 3 gigaval meg 3 ghzre felhuzott core2vel a jatektoltes maxon is kb 2-3 masodperc <#vigyor3><#zavart1>

AntiHero
😞 LEGENDARI SYDONAInak elég szar dropja volt😞

1 értelmes fegyver max 201 alap sebzésû gépityu (amit meg nem fogok használni mert a mostanim jobb)

Szomorú vagyok😞 Normálba sokkal jobb drobja volt😞)

köszi
Én egyébként 314es elméjében elég lazán elvoltam, csak figyelni kellett nehogy hirtelen mögötted is legyen sok szörny.Én azoktól a szörnyektõl szopok mindig, ilyen csontvázak vagy mi és ha megölöd õket tûz marad a hullánál :/
Kori
van egy olyan masina de-modifikator
asszem
egy kupacba van a 3 eszköz
augment, nano és a harmadikkal

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Az akukat meg ilyen szarokat hogylehet kiszedni a fegyóból?😊
zee21
hát akkor nagyon ügyes lehetett mert az a küldi még anno bétában blademasterrel igen-igen nagy szopás volt

www.818clan.eu

Az én mérnököm 26.szintû és vannak jó stukijai: 265-ös rakétavetõ, 223-as sniper, 217-es géppityu; mind a három legendary. Ennek nagyon örülök, de még egyetlen unique sem esett ki sajna...
314 elméivel nekem is meggyült a bajom, de minden más helyen elboldogulok, sõt vígan lövöldözöm le õket távolról.
Úgy vettem észre hogy a mesterlövész/mérnök kasztok nem bírják a szük tereket, annál inkább a nagyokat!

BattleTag: zydar#2910

Az én marksmanem (lvl 22) is nagyon halovány.
A legizmosabb csúzlim is kb 150-es sebzésû, és vért izzadva haladok a pályákon. Néha a hátrálások alkalmával is megszívom, mert simán full resp lesz mögöttem.

csuszi
elvileg veled, én nagyon sokat szopok blademasterrel, haver mérnökkelvan és lazán hozza még a nightmare-t is:S pedig nem vagyokbéna, de elég gáz kezd lenni a vége felé...

MJ rulz Pink Team The Only One

berlinboy6329
Az még nagyon az elején van.Fogalmam sincs hol van,csak azt tudom,h a Fawkes doki is ott feküdt a környéken.

Én most 18as szintû mesterlövésszel vagyok....Van vmi XM666 vmi fûrészes(foggalmam sincs mi a neve)fegyóm,de nem tom kipróbálni mert k..sok erõ kell hozzá..Meg lenne raptorom is de ahhoz snincs meg a megfelelõ képesitésem. 😞

Haver mondta,h miokor 314 fejében kellett nyomulni,akkor õ simán legyakta az elején a 314 pszihéjét õrzõ kardos dögöket..Bemnet 1-2 kaszabolás ide-oda(pengemesterrel van)és mweghalt mind.Én meg ott szenvedtem össze-vissza.Nagon nehezen ment.Ennyi lenne a különbség kasztonként v velem van a baj?

Oksa!
A quest-es boss-okat pedig akárhányszor legyakom mindig dobja a jó cuccokat (és ott marad a merev hullája is lol)! Értem.
Akkor ez a "Sulgoth" is egy küldetés boss ugye? Hol találom, mert eddig még nem találkoztam vele?
Most értem az 5-dik fejezethez...

Nem sokadik legyakásra dob csak pénzt, hanem elsõre.

Tegnap kicsit megmorcultam. Elvállaltam egy küldetést, 14 valamit le kell nyomni valahol. Az adott páján meg is volt annyi, de csak azokat számolta be nekem, amiket személyesen daráltam le. Amik az irányítókával átvett vezérlésû ellenséges egyedek között kitört verekedésben patkoltak el, azokat nem. Eddig azokat is elszámolta nekem. Így most hiányzik 4-5 a teljesítéshez...

PiszkosFred
Igen, igy van, ket loot tabla van minden bossnak, aki nem kveszt miatt spawnol.

Pont egy hsz választ el a kérdésedtõl 😊

Amúgy az rendben van, hogy 2 loot tábla létezik. De ha magasabb szinten visszamész egy olyan helyre, ahol mondjuk többször is voltál még alacsony szintû korodban, akkor meglepõ lootokra lehet szert tenni. Ugyanis a program figyeli a szinted és bár korábbi alacsonyabb szintû ellenfeleket versz le, mégis a szinted miatt jobb, erõsebb tárgyakat dobhatnak. Ezt tapasztaltam. Meg ez a dioban is így volt.

Van egy olyan pokoljárat ahol egy regenerálódó sárga nevû boss van. Talán a Market Garden pokoljárata... (De biztosan tudják mások, nekem most nem ugrik be, régen toltam már a progit.) Sokkoló energianyalábokat dobálókhoz hasonlóan néz ki. Na az tud dobni olyat, hogy csak na 😊
Arra keresem a magyarázatot, hogy miért dob némely boss csak kb 3*20 palladiumot, némelyik meg vagy 6-8 tápos cuccot...

Köszönöm a magyarázatot!
Én úgy tudom (lehet tévedek), hogy mindegyik boss-nak 2 loot-táblája van, elsõ legyakásra a jobb cuccokkal, másodikra pedig nem olyan jókkal, harmadjára pedig szinte semmi használhatót nem dob ki!
Ez a teljesben is így van, mert a demóban ilyesmi volt...

A rush ebben az értelemben a pálya ugyanazon részébe történõ többszöri visszatérést jelent. Pl. 10-szer legyakod Sulgoth-ot mondjuk. Vagy egy olyan részt takarítasz ki, ahol viszonylag sok a ritka ellenfél, illetve jó dobások várhatóak.
Aha! De mi ez a rush?
Bocsi nem értem ezt a szlenget.

Szerintem ez nem a szerencse inkább a magasabb szinten jópárszor megejtett rushok függvénye a megfelelõ bossok társaságában 😊 Nyilván társul hozzá a szerencse is vmilyen szinten, de inkább a minnél többet gyakok, annál többet kapok a reálisabb. Álá dio.
Akkor mennyi szerencsével kapok jobb cuccokat?

AntiHero
+70 szerencsével nem kapsz jobb cuccokat.
Csak elit és kincses járatokat egyre többet.

Volt +70 szerencsés cuccom is és nem dobtak unique-ot, csak több zöldet és kéket.

Ha van valakinek, valami 200 feletti és tûzgyorsaságban 400 vagy a feletti lõfegyvere, azt szívesen venném <#vigyor3><#buck>(lvl20 lövész)

--------------------------