Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egykezesek is ütösek volt egy pár legendarym belölük ,lv14-ig csak azokat használtam.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Van,ill. már csak volt 2 m3 perforálóm.Eleinte jó volt,de most már sz@rt sem ér. 😞
Helyette van 2 Raptorom de nem tom használni,mert nincs elég erõpontom. :S
Legandary cuccom csak 1 voltkarabély van,de az is elég harmatos mostanában,a többi 1 páncél,meg gatya.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Van a normal fokozat és a nightmare. Van legendary is, ami hell-el egyenlõ és legendy nightmare ami vmi überhellel egyenlõ? 😊
Regards,
Nem értem az egészet...Hogy lehet megnézni milyen fokozaton játszok?Vagy mindnekinek ugyanaz?Mert ilyen nincs.Nem tom ki milyen nyewlven játszik,én magyarul,éd ezek a Penge gyilkosok,meg gyûlöletfúriák rohadt mocsok állatok.Van 1 Xm 25mm karabélyom pajzsátütõs upgradedel,de nem döglenek.Akármit használok ellenük 1ik gyengébb mint a másik.Nincs semmi hatásos fegyver ami úgy irtaná õket mint a sima kis nyomi zombikat.Ajánlatok?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Regards,

nekem pl. a 2 es 3 kozott van enyhen kulonbseg toltes ugyileg^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Félreolvastam, és azt hittem, hogy a #3738 kommentemre írtad a specifikációt.
2 GB ram, 8800 gts kártya, a procit meg már írtam.
HELP! Tudd segíteni valaki abban, hogy hogyan indítom el a játékot, mert crack file-t nem találok! De lehet, hogy másképp kell megcsinálni!
leteszteltem... a ram bovitessel iszonyat gyorsul a toltes!
4 giga ramom volt(1et eladtam czimbinek nekem eleg a 3)... 3 es 2 giga kozott nalam oriasi a kulonbseg! (igaz en tinyxpt hasznalok ami eleve sokkal kevesebb memkot eszik, sokminden ki van gyomlalva meg sok service el sem indul ami zabalja a memkot^^)
toltsed be a jatekot es ballagj oda egy fegyver/pancel/mod osszerakos NPChez... ha eppen fegyokat rakhatsz ossze nala akkor nyert ugyed van, ha nem, kilep, belep megint, odamegy(random valtoztatja hogy mit "arul" es eleg csak a fomenuig kilepni, ott megint singlepalyer etc es vissza. nem kell az egesz jatekbol kilepni ezert!!!)
de meg igy sem ad soxor csak max kek cuccokat arul, neha narancsot... en mar fel oraja szorakoztam amikor hopp megjelent az elso sarga cucc is a tobbi kozott (es raadasul fegyo) ^^ azota meg tobbszor felkinal sarga cuccokat, de azok altalaban a masik kaszt agyferditos cuccai 😄
ennyi 😄
monnyuk en konnyen beszelek a toltessel mert 3 gigaval meg 3 ghzre felhuzott core2vel a jatektoltes maxon is kb 2-3 masodperc <#vigyor3>#vigyor3><#zavart1>#zavart1>
1 értelmes fegyver max 201 alap sebzésû gépityu (amit meg nem fogok használni mert a mostanim jobb)
Szomorú vagyok😞 Normálba sokkal jobb drobja volt😞)
asszem
egy kupacba van a 3 eszköz
augment, nano és a harmadikkal
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
www.818clan.eu
314 elméivel nekem is meggyült a bajom, de minden más helyen elboldogulok, sõt vígan lövöldözöm le õket távolról.
Úgy vettem észre hogy a mesterlövész/mérnök kasztok nem bírják a szük tereket, annál inkább a nagyokat!
BattleTag: zydar#2910
A legizmosabb csúzlim is kb 150-es sebzésû, és vért izzadva haladok a pályákon. Néha a hátrálások alkalmával is megszívom, mert simán full resp lesz mögöttem.
MJ rulz Pink Team The Only One
Én most 18as szintû mesterlövésszel vagyok....Van vmi XM666 vmi fûrészes(foggalmam sincs mi a neve)fegyóm,de nem tom kipróbálni mert k..sok erõ kell hozzá..Meg lenne raptorom is de ahhoz snincs meg a megfelelõ képesitésem. 😞
Haver mondta,h miokor 314 fejében kellett nyomulni,akkor õ simán legyakta az elején a 314 pszihéjét õrzõ kardos dögöket..Bemnet 1-2 kaszabolás ide-oda(pengemesterrel van)és mweghalt mind.Én meg ott szenvedtem össze-vissza.Nagon nehezen ment.Ennyi lenne a különbség kasztonként v velem van a baj?
A quest-es boss-okat pedig akárhányszor legyakom mindig dobja a jó cuccokat (és ott marad a merev hullája is lol)! Értem.
Akkor ez a "Sulgoth" is egy küldetés boss ugye? Hol találom, mert eddig még nem találkoztam vele?
Most értem az 5-dik fejezethez...
Amúgy az rendben van, hogy 2 loot tábla létezik. De ha magasabb szinten visszamész egy olyan helyre, ahol mondjuk többször is voltál még alacsony szintû korodban, akkor meglepõ lootokra lehet szert tenni. Ugyanis a program figyeli a szinted és bár korábbi alacsonyabb szintû ellenfeleket versz le, mégis a szinted miatt jobb, erõsebb tárgyakat dobhatnak. Ezt tapasztaltam. Meg ez a dioban is így volt.
Van egy olyan pokoljárat ahol egy regenerálódó sárga nevû boss van. Talán a Market Garden pokoljárata... (De biztosan tudják mások, nekem most nem ugrik be, régen toltam már a progit.) Sokkoló energianyalábokat dobálókhoz hasonlóan néz ki. Na az tud dobni olyat, hogy csak na 😊
Én úgy tudom (lehet tévedek), hogy mindegyik boss-nak 2 loot-táblája van, elsõ legyakásra a jobb cuccokkal, másodikra pedig nem olyan jókkal, harmadjára pedig szinte semmi használhatót nem dob ki!
Ez a teljesben is így van, mert a demóban ilyesmi volt...
Bocsi nem értem ezt a szlenget.
Csak elit és kincses járatokat egyre többet.
--------------------------