59456
-
#4961 szevasztok -
Gerob #4960 Sziasztok emberkék!
Kicsit későn érek ide mindig, meg mire átfutom az átlag 3 oldal termését egy nap, azzal elmegy egy jó negyed óra tuti. Így utólag én is hozzászólok a témákhoz.
1. Parizer: szerintem nagyon helyes csajszi vagy, ha kíváncsi vagy rám és gondolod, akkor küldök neked képet magamról!
2. jogsik: árakat ne kérdezgessetek egymástól szerintem mert az ország minden területén más és más. Annyit tudok, hogyha nemzetközibe akartok járni majd, akkor úgy kell, hogy meg kell lenni a B kat.-nak, akkor rakhatod le a C-t, utána, ha megvan a C utna jöhet az E-kat., a D (busz nem kell hozzá). Ezeken felül kellenek még a szakmai papírok, a belföldi- és a nemzetközi árufuvarozói papírok (külön-külön kell belőlük vizsgázni). Jah és nem árt, ha van ADR papír is a kézben, ez mozog olyan 600.000 ft körül, de mondom ez helytől változik.
3. Actros szerintem állj neki tanulni!! Ha van jó nyelvvérzéked, akkor még a gimis évek alatt csinálj nyelvvizsgát, mert plusz pont, meg nem kell vele később bajlódni (én beleestem ebbe a cípőbe, most ötödikes vagyok szakközépben és nincs nyelvi óránk és így baromi nehéz nyelvvizsgát lerakni - legaábbis számomra - mert kiestem a nyelvbből).
4. hogy melyik cégnél dolgoznék?? 100000%, hogy nem maszeknál, GARTNER, Révész simán szóba jöhet!
Nagyjából ennyi, aki elment aludni, annak jó éjt (parizernek puszi is!), aki maradt, az meg válaszoljon bátran! -
MBActros1848 #4959 Szerintem ez csak kettőjükre tartozik. -
#4958 Milyen válasz? lemaradtam! -
MBActros1848 #4957 Van itt még valaki ? -
MBActros1848 #4956 Nem kötöszködni akarod de nekem is van fenn képem a galériámban. -
#4955 szintén... menni kell a műegyetemre! Mrolcsi: kíváncsian várom a válaszod! -
#4954 mentem mer korán kelek,holnap jövök csáó-csáó. -
#4953 akkor azért. mindegy, legalább Te vállalod! persze lehet jobb személytelennek maradni, akkor leglább senki nem arról ítél meg, hogy jópasi/jócsaj. -
#4952 neked ment -
#4951 a telommal fényképeztem -
#4950 neeeem! én ezt egy szóval sem mondtam!! csak hogy nagyon kicsik, és alig látszol rajtuk... így nejhéz lenne bármit is megítélni! -
#4949 majd felrakom akkor -
#4948 és milyen a kép szar mi? -
#4947 hát ez az, de miérT? -
#4946 amúgy Te hpgy kerültél "közel" a kamionok hozod? a szüleid foglalkoznak ezzel, vagy csak úgy fakultatíve érdekel? -
#4945 nem vagyok fent -
#4944 jó nagy képek!!
miért nem vagy fennt a fórumozók fényképtárában? - vagy csak én nem láttalak még? -
#4943 most as az megy nálam a sláger. -
#4942 én régebben sokat! -
#4941 beraktam a képet a galériámba. -
#4940 Ha van Apámékkal meek a akkor allandóan.Nagy jó. -
#4939 jó, akkor a gyengébbek kedvéért, itt vagyok én:
http://tagok.sg.hu/keptar/index.php?tag=1077473188
amúgy Magnumrolcsi: miért csak linkelsz? -
#4938 Szoktátok a Slágeren a Bumerángot hallgatni?
-
#4937 http://www.lkw-infos.net/images/themengalerien/lkw-weltweit/ungarn/Renault-Magnum-Verhaegh-Holz-190105-1-HUN.jpg -
MBActros1848 #4936 Nem rakod inkább be a forumba ? :)
-
#4935 oké mindjár teszem -
#4934 persze! de előre szólok, a bókolást inkább kapni szeretem, mint osztogatni. végülis amúgyis a lányról kell modnadni, és nem a lánynak, ugye? - meg a srácok olyan könnyen elszállnak maguktól, ha szépeket mondanak nekik... hihi -
#4933 van képem tegyek fel? -
#4932 hát... én még nem láttalak, nem tudok elpirulósat mondani Neked :PP -
#4931 a fórumozók fényképalbumában. tudod, a fórumfőoldalon megtalálod a linkjét! -
MBActros1848 #4930 Hol van a képed ? ÉN is kiváncsi lettem rád. -
#4929 örülök neki -
#4928 jajajj... mindjárt elpirulok! -
MBActros1848 #4927 Előre láthatóan 2007 -
#4926 na nááááá szép vagy -
#4925 én sem -
#4924 és tetszettek? -
MBActros1848 #4923 Ezt megfogom jegyezni. Amúgy gimnáziumból mennék, emelt szintü tantervet veszünk de szerintem ez nem sokat jelent. -
#4922 Ehez egyszerűen nem tok mit hozzá szolni.