59456
-
rinyavas #6523 Jó de már nincs kedvem!
de azért csőrös!
-
#6522 nem mindegyiket csak tedd be őket nyugottan -
rinyavas #6521 hopp xcsak vicc volt! -
rinyavas #6520 Láttad :( -
#6519 ezt pl nem láttam -
rinyavas #6518 -
#6517 láttam már az összeset de nem baj -
rinyavas #6516 -
rinyavas #6515 -
rinyavas #6514
-
#6513 Hello!!! -
rinyavas #6512 -
rinyavas #6511
Szia raho
?
-
#6510 ez már cementes -
#6509 Most rakod le az ECDL vizsgát??? -
rinyavas #6508 -
rinyavas #6507 -
rinyavas #6506 cöcöcö ejnye ejne hát ez szívás! -
rinyavas #6505 aha!
DE ott az oldalán van egy veszéjes áru tábla?
4.2 osztály veszélye
Öngyulladásra hajlamos anyagok
-
#6504 nézzétek -
#6503 ebbe vagy cementet vagy takarmányt -
rinyavas #6502 Keresek volvot is!! :) :) :)
-
rinyavas #6501 -
rinyavas #6500 Ebben vajh mit szálítanak?
-
rinyavas #6499 -
rinyavas #6498 -
#6497 szép tartályos -
rinyavas #6496 Ez még egy den van! :)
-
rinyavas #6495 Hát az a volvóért kár mi? -
rinyavas #6494 Mindegy inkább deszéljünk másról mert még jobbam felaszom az agyam!
A többiek, ahogy megjöttem eltüntek?
-
#6493 pedig új Volvo volt -
#6492 ez a másik -
rinyavas #6491 Hát az de hát ez ez a leg bosszantóbb amikor más hibájából te szívsz és neked is kell fizetni!! :( -
#6490 szerencsétlen -
rinyavas #6489 Képek
-
rinyavas #6488 Erre csak ezt tudom mondani! -
#6487 és fókuszt nézte valaki. Kamion elcsapott egy öreg nénit és a lába leszakadt sajnos a néni meghalt a kórházba de a lábát meg ott hagyták az út középen majd a mentő vissza jött a láb ér. -
rinyavas #6486 Forrás rtlklub
Csupán horzsolásokat szenvedett az a vasúti pénztáros, akinek fülkéjét elsodorta egy kamion. A teherautó bent ragadt az átjáróban, ezért belerohant egy tehervonat. A szerelvény maga előtt tolta a kamiont, amely végül letarolta az állomás egyik épületét. A török származású sofőr még időben kiugrott a pilótafülkéből így neki nem esett baja.Szemtanúk szerint a kamion még szabad jelzésnél hajtott a sínekre. Úgy tudjuk, hogy egy szabálytalanul előző autós azonban miatta az átjáróban ragad akkor. Közben a jelzés pirosra váltott. A kamion sofőrje, amikor meglátta, hogy egy tehervonat közeledik felé, azonnal kiugrott a pilótafülkéből. A szerelvény a pótkocsit találta el és magával ragadta. A kamion így szó szerint lebontotta az állomás egyik épületét, amelyben a pénztáros volt.
„A jegykiadó könnyebb sérülést szenvedett. Horzsolásokkal, ijedtséggel vitték kórházba. Néhány napig tartják bent” – nyilatkozta Kavalecz Imre, a MÁV Rt szóvivője.
Az érintett vasútszakaszt a mentési munkálatok idejére lezárta a MÁV. Ezen a vonalon délig vonatpótló autóbuszokkal lehetett közlekedni. 12-re befejeződött a műszaki mentés és a megrongálódott síneket, vezetékeket helyreállították. A rendőrség még vizsgálja, hogy pontosan miért történt a baleset.
-
rinyavas #6485 Hát ja -
#6484 hogy lehetnek bunkó k**cs***g autós szinte elé vágott a kamon elé és rá csukták a sorompot.