59456
-
#6443 igen -
Gerob #6442 Halottátok? FUVOSZ szervezésében tünteni akarnak a kamionosok a magas üzemanyag árak miatt.
Helllyes!!!!!!!!! -
Gerob #6441 Hallod én már most ezt csinálom a spanyolban készült fényképekkel. Elfekszem az ágyamon, aztán nézegetem őket, mikor-miről dumáltunk, melyik este hol álltunk meg, mit vacsiztunk, milyen poénokat nyomtunk el, mikor lementünk a tengerpartra Savonánál, akkor merre mentünk, milyen érzés volt mikor megláttam a tengert.
KIRÁLY -
#6440 Baleset Ezt nézzétek meg -
MBActros1848 #6439 De ugye neked sem ez az életed fő célja vagy igen ? Szerintem egy 6-8 év után tudnija kell az embernek kiszálni, mert akkor még minden szenpontból jól áll. Nem tudom hogy te hogy vélekedsz erről a dologról. De kiváncsi lennék a véleményetekre. -
MBActros1848 #6438 Hello ez a jó szakembereket mire értetted ?
-
#6437 Szevasztok!! Én álmom hogy vezessek,elvégzem a sulit most már csak 1 év és meglesz a szakmunkás bizim "remélem" akkor elkezdek dolgozni, és majd elkezdem a hivatásos jogsit. -
rinyavas #6436 Sziasztok
Nameg jó szakemderek! :) -
MBActros1848 #6435 De suli után mindenképp meg kell majd csinálni, mivel életem nagyvágya egy saját gépszerelő műhely és ugye ahoz kell a lové. Meg egy kisvilágjárás is. Tudom ez elég hülyén hangzik, de azért mikor majd az ember befejezi a folytonos melot és nyugdijas lesz, jó lesz a fényképeket mutogatni az unokáknak és dicsekedni hogy itt is járt a nagypapa . Nem tom ti hogy vagytok ezekkel a dolgokkal de nekem jó érzés ilyeneken gondolkodni és ezekért a dolgokért tenni valamit. Még hát a mi családunkban a soförség lassan tradicióvá vállik , számszerint és lennék a negyedikgeneráció ha jól tudom. -
MBActros1848 #6434 Hellosztok! Hát igen ebben igazad van, azt kell csinálni amit mondanak.
Hát a jogsival nekem is problémáim lesznek majd anyagi szempontból de majd valahogy megoldom. Mire felkerülök egyetemre majd intézkedek irányba. Remélem uncsi tesom még kamionozik akkor még, mert az ő cégénél mindig szükség van beugró soförre ha négykezesben mennek, így a nyáron egy kis keresetem is lenne. Csak nem kéne mindig szüleimet lehuzzni. -
#6433 szevasztok -
Gerob #6432 Erről a szívatás dologról ne nagyon nyissunk témát, mert van 1-2 sztorim erről is. Amúgy az ilyen Rynart típusú cégek ezt a melót végzik, áruterítést, nem lehet mindent a sofőrhöz igazítani, ez is egy meló meg kell csinálni, ezért kapja a fizuját vazze. Akinek nem tetszik nem ilyen melóra megy dolgozni. ennyi az egész
Amúgy nekem már 1,5 éve lehetne C-s jogsim, csak kurva drága, meg sima papír nem ér szinte semmit, kell hozzá még egy csomó minden, aztán így fősuli előtt nem fektetek bele, úgysem tudnám kihasználni, akkor meg minek??? Inkább majd a korlátlan moci jogsit!! -
MBActros1848 #6431 Nekem már csak 5 év :) -
rinyavas #6430 Szia volvo
Merci lehet, hogy igazad van én esz asszem őőőőőő talán 2002-ben halottam aszem tehát már régi!!!
Lehet, hogy már azóta megváltiozott de nemhinném mindegy 10év mulva kiderül!! :) -
#6429 igen? -
MBActros1848 #6428 Srácok ? -
#6427 Tudtok vezetni kamiont? én egyszer probáltam annyira paráztam hogy mi hogy merre meddig de nehezen azért ment. -
#6426 Jó estét kollégák!! -
MBActros1848 #6425 Jó estét ! A Rynart egy olyan hatalmas cég hogy több részlegük van, jelen esetben a nemzetközi és a belföldi. Na mármost a ha a nemzetközi részhez vesznek fel akkor te nemzetközi fuvarokat fogsz vinni és nem belföldön szopni a f.szt. -
rinyavas #6424 Nem azt hanem én úgy halottam, hogy a Rynart-nál a sofőröket elsőévben csak belföldre engedik és csak a céghez kerülés utáni második évben engedik csak őket nemzetközide.
Igen ezzel semmi gond igaz de abban az elsőévden úgy de úgy megszivatják őket, hogy elis meg a kedvük az egésztől!
Sztem a szivatás jóis meg rosszis akkor legyen ez a téma szivatás ki, hogy álna hozzá a hejkzetükben? -
Gerob #6423 Mit hallottam, ott húztak el a szemem előtt 10-15 méterre -
rinyavas #6422 Van tényleg!
És halottad? -
Gerob #6421 Ez marha nagy cég, mult Karácsony előtt 1-2 nappal elkeveredtem a Gyál körüli TESCO logisztikai főraktárhoz, oda kb. átalg 10 percenként behúzott egy ilyen Rynart-os szerelvény v. traktor a pótért v. esetleg "Tesco Gazdaságos" Merci Axor. Úgyhogy van ennél a cégnél kocsi rendessen... -
rinyavas #6420 -
rinyavas #6419 -
rinyavas #6418 -
rinyavas #6417 -
#6416 szevasztok!! -
Gerob #6415 Mondjuk az tény, hogy nem verték nagydobra a mostani talit, lehet, hogy nemsikerült megszervezni. De nyáron szegeden tuti lesz. -
rinyavas #6414 Sziasztok holnaop jövök!! :) Jó ét mindekinek -
MBActros1848 #6413 Jelentem nekem tudja igazolni anyukám hogy egésznap tanultam . -
#6412 köszi -
rinyavas #6411 -
#6410 -
rinyavas #6409 Az jó mert a CTM bibliában sem írtak semmit! :) -
#6408 Tavaly Pünkösdkor volt. Idén nem tudom. -
rinyavas #6407 Most van?
Én úgy todom csak Juniusban kezdődik!?
De ha most va akkor valaki töltsön már fel róla képeket holnap vagy holnapután! -
Gerob #6406 Mi ez a csend gyerekek egész nap?? Kamion stop van és már gyászoltok is egész nap???? Vagy mindenki Tatabányán van a találkozón (ha van idén, mert Pünkösdkor szokott lenni). -
rinyavas #6405 Igen! -
#6404 ez Man Tg-a