146
Jó a gépem, de mégis rossz!
-
LaciMaci #24 Okés! -
#23 HDD csere akkor, és kiderül minden...
-
#22 TÁP és/vagy HŰTÉS, tipikus. -
LaciMaci #21 Lefutattam most és 0 error! -
#20 Cache (memory) gyorsító tár, átmeneti tároló számítógépek átmeneti tárolóegysége, megelőző műveleteknél használt, vagy az Internetről lehívott adatok ideiglenes tárolására. Találkoztam már ilyennel, és ugyanez volt a probléma, de azért nem árt kipróbálni másik memóriát.
Futtassál le egy memtest-et.
-
LaciMaci #19 Semmi baj a hűtéssel! Azt hiszed nem néztem? -
Shadow_THH #18 lol ez gáz -
Shadow_THH #17 nem igaz, de szerintem nem a memó a hibás mert akkor észrevennéd hogy kevesebbet ir ki, vagy néha ujraindulna a gép nagyobb rugásoknál :)
szerintem vinyó simán lehet hibás, de a hűtést is lesd meg (mivel gyorsabb a géped mint a haverodé gyorsabban melexik fel, főleg hogy amd és ez is lehet probléma) -
LaciMaci #16 Ha 0 error-t ír ki akkor nincs baja ugye? -
Axl Rose #15 Dehogynem működne.
Nekem is elindult, meg minden, csak minden filet crc hibássá tett.
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/download/st/.-download--teszt-Mem-MemTest.html -
LaciMaci #14 Honann lehet a MemTest et letőlteni?
Azért végigfuttatom! -
LaciMaci #13 NEM HIBÁS! AKKOR NEM MŰKÖDNE! -
Axl Rose #12 Fél hónapos memória miért ne lehetne rossz ?
MemTest 1.4-et javallom... -
LaciMaci #11 A cache hiba az mi? -
LaciMaci #10 A videókártya nem érdekes progik futásánál (nem játék ra gondolok) -
LaciMaci #9 JAJJ! A MEMÓRIA NEM ROSSZ FÉL HÓNAPOS csak az lehet a baj hogy az én memóriám 512 es haveré 1024 es! -
LaciMaci #8 cache hiba az mi? -
#7 Hát főleg a memória lehet hibás, próbáld ki egy másikkal.
Videókártyáról meg nem írtál, meg azt sem írtad, hogy milyen alkalmazásokkal van ez (3D, audio, egyéb) -
LaciMaci #6 Oké! Mondom csak Memória vagy Winchester lehet mert a többi cucc a haver gépébe rosszabb! -
#5 Valószínűleg cache hibás a vinyó, de azért próbáld meg kicserélni az alkatrészeket a haveréval. -
Axl Rose #4 Szerintem hogyha ilyen gondjaid vannak, akkor a legegyszerűbb, és legtutibb megoldás, hogy egyesével kiszeded a hardvereket, és a tesztüzem alatt pótolod egy másikkal, és kipróbálod.
Én így szűrtem ki egy rossz memóriamodult, mert minden file crc hibás volt, amit a netről töltöttem, vagy egyik winchiről a másikra másoltam.
Sz'al amilyen filéhoz hozzányúltam (másolás, mozgatás, tömörítés, stb.) azt elkúrta.
De próbálkozhatsz 1-2 tesztprogival, pl. AIDA, MemTest... -
LaciMaci #3 Nekem: Maxtor 80 GB ATA, Neki: Maxtor 160 GB Seriall ATA -
#2 Milyen típusú HDD? -
LaciMaci #1 Sziasztok!
Lenne 1 nagy kérdésem van 1 gépem: Alaplap: ASUS K8N E-Deluxe, Processzor: AMD Athlon 64 2800+, Memória: Kingmax 512 PC3200 DDR-Ram, Winchester: 80 GB 7200 rpm ATA, Táp: Chieftec 460W Op. Rendszer: Windows XP SP2!
Probléma: ROSSZ!!! Elíndítok pár programot és lelassúl illetve lefagy havernak a gépe rosszabb mint az enyém csak a Winchestere 160GB Seriall ATA-s és a Memóriája: 2*512 DDR-Ram Kingmax 3200 PC neki úgyanez ami az én gépemnél lefagyott az nála simán megy kb.: 20 progi ment nála fagyás illetve lassulás nélkül! Mitől van? A Memóriától vagy a Winchester miatt lehet?