146
Jó a gépem, de mégis rossz!
-
#66 Jó, te segítettél, a topiknyitó nem fogadta meg, ez már az ő baja. -
#65 Szarok az idre, nem érdekelsz, írok itt nagy felháborodásban, megesik hogy elírja az ember. Akkor meg még a memtestet sem csinálta meg, szal nemtom mit ugatja le az embert. -
#64 A mindig az rövid i, de egyébként inkább az újreg ugasson bele, mint a moderátor, utóbbinak nem az a dolga.
LaciMaci szerint nem a memória a hibás, ha mégis, akkor vessen magára, ahogy egy előbbi hozzászólásban volt, nem az agya, illetve nem a problémamegoldó készsége fogja megölni :) -
#63 Vazzeg mi van itt még mindíg.
Ezen a kiabálós hozzászóláson, hogy fél éves a memória és ezért nem lehet rossz, egyszerűen kiakadtam
Borzasztó, hogy egy szar rendszerújraindulást nem lehet megoldani, aztán amikor az ember segíteni akar akkor meg egyszerűen leugatják egy hülyeséggel. Nagyon bírom az ilyen 10üzenetes újregeket akik mindenbe úgy beleugatnak mintha modok lennének. -
#62 Meg a hozzáállással is gond van! -
Noodlee #61 Semmi köze a kettőnek egymáshoz...
szerintem... -
#60 Egy jó tanács: Próbálj már elvonatkoztatni a haverod gépétől! Milyen videokártyád van? HAverodnak 32 bites procija van?
Az XP még nem támogatja a 64 bitet csak emulálja! -
#59 Hát ja! -
#58 LaciMaci,te aztán nem vagy semmi... -
Aspyrin #57 nem sokkal vagy idősebb nála -
Noodlee #56 Tipikus újrek vaty ! -
LaciMaci #55 Igen -
#54 AMD akart lenni -
#53 haverodnak is ADM van? -
LaciMaci #52 De nála 20 program megy egyszerre és teljesen jó a gépe nála is SP2 van nálam is! -
#51 Biztos magától kapcsolódott be, valszeg ez is memória hiba... -
izb #50 Éppen ez az kiscsíra.Ha mindkettőtöknél ugyanaz a szar van fent,akkor miért ne lehetne ez a gond??
Téged se az eszed fog megölni padre. -
LaciMaci #49 Egyátalán nem! -
#48 fenyegetsz? durva... -
LaciMaci #45 Úr isten! Ki kiabál! A Caps lock ot nem akartam bekapcsolni te okos nem direkt volt, DE MINDJÁRT DIREKT LESZ!Tufa -
#44 Sztem kicsit megpróbálhatnál kulturáltabban írni. Ők segíteni akarnak neked, te meg leszólod őket, kiabálsz velük.
Ha ennyire "okos" vagy, old meg magad... -
LaciMaci #43 NEM AZ A BAJ HAVEROMNÁL IS AZ SP2 VEL MŰKŐDIK ÚGY AHOGY AZ ELEJÉN LEÍRTAM! -
izb #42 gyurd le azt az sp2 és próbáld csk ki ugy!!
Szerintem ez nem hardveres hiba. -
#41 Most nem tudom fel telepíteni, mert terminál server-en vagyok:)
Majd ha este otthon leszek, installálom.
-
LaciMaci #40 őőőőőőő nem tudom hogy hogy kell futattni légyszi telepítsd fel magadnak és mond hogy hova lépjek! -
#39 SiSoft milyen eredményt mutat? -
LaciMaci #38 Bocs, 1000-szer azt akartam írni! -
LaciMaci #37 1000% volt már! -
#36 Drive benchmark vagy mi... -
#35 Format C:\ már volt -
LaciMaci #34 Hogy kell abban a programban a winyót ellenőrizni? -
LaciMaci #33 Alapjátaton 39% a memória! -
LaciMaci #32 1 éves -
#31 Mennyi idős a HDD? -
#30 Memória használat egy kicsit sok szerintem, de ez attól függ, hogy mik futnak a task-ban... -
LaciMaci #29 Processzor telesítmény: 0-18% között ugrál, Memória kihasználtság: 62% -
#28 SiSoft Sandra 2005 -
Shadow_THH #27 jaj bocsánat akkor nem adok ötleteket mert ha TE nézted akkor gond nem lehet -
#26 Task manager -> cpu & memory használatot már nézted? -
LaciMaci #25 Valami teszt nincs a winyóra?