Jó a gépem, de mégis rossz!

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
Sztem kicsit megpróbálhatnál kulturáltabban írni. Õk segíteni akarnak neked, te meg leszólod õket, kiabálsz velük.
Ha ennyire "okos" vagy, old meg magad...

NEM AZ A BAJ HAVEROMNÁL IS AZ SP2 VEL MÛKÕDIK ÚGY AHOGY AZ ELEJÉN LEÍRTAM!

gyurd le azt az sp2 és próbáld csk ki ugy!!
Szerintem ez nem hardveres hiba.

B@dsector
Most nem tudom fel telepíteni, mert terminál server-en vagyok😊
Majd ha este otthon leszek, installálom.
õõõõõõõ nem tudom hogy hogy kell futattni légyszi telepítsd fel magadnak és mond hogy hova lépjek!

B@dsector
SiSoft milyen eredményt mutat?
Bocs, 1000-szer azt akartam írni!

1000% volt már!

B@dsector
Drive benchmark vagy mi...
B@dsector
Format C:\ már volt <#eplus2>
Hogy kell abban a programban a winyót ellenõrizni?

Alapjátaton 39% a memória!

1 éves

B@dsector
Mennyi idõs a HDD?
B@dsector
Memória használat egy kicsit sok szerintem, de ez attól függ, hogy mik futnak a task-ban...
Processzor telesítmény: 0-18% között ugrál, Memória kihasználtság: 62%

B@dsector
SiSoft Sandra 2005
jaj bocsánat akkor nem adok ötleteket mert ha TE nézted akkor gond nem lehet

http://www.lohere.net - a MagyarChan

B@dsector
Task manager -> cpu & memory használatot már nézted?
Valami teszt nincs a winyóra?

Okés!

B@dsector
HDD csere akkor, és kiderül minden...
Sir Quno Jedi
TÁP és/vagy HÛTÉS, tipikus.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lefutattam most és 0 error!

B@dsector
Cache (memory) gyorsító tár, átmeneti tároló számítógépek átmeneti tárolóegysége, megelõzõ mûveleteknél használt, vagy az Internetrõl lehívott adatok ideiglenes tárolására. Találkoztam már ilyennel, és ugyanez volt a probléma, de azért nem árt kipróbálni másik memóriát.
Futtassál le egy memtest-et.
Semmi baj a hûtéssel! Azt hiszed nem néztem?

lol ez gáz

nem igaz, de szerintem nem a memó a hibás mert akkor észrevennéd hogy kevesebbet ir ki, vagy néha ujraindulna a gép nagyobb rugásoknál 😊

szerintem vinyó simán lehet hibás, de a hûtést is lesd meg (mivel gyorsabb a géped mint a haverodé gyorsabban melexik fel, fõleg hogy amd és ez is lehet probléma)

Ha 0 error-t ír ki akkor nincs baja ugye?

Dehogynem mûködne.
Nekem is elindult, meg minden, csak minden filet crc hibássá tett.

http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/download/st/.-download--teszt-Mem-MemTest.html

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Honann lehet a MemTest et letõlteni?
Azért végigfuttatom!

NEM HIBÁS! AKKOR NEM MÛKÖDNE!

Fél hónapos memória miért ne lehetne rossz ?
MemTest 1.4-et javallom...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

A cache hiba az mi?

A videókártya nem érdekes progik futásánál (nem játék ra gondolok)

JAJJ! A MEMÓRIA NEM ROSSZ FÉL HÓNAPOS csak az lehet a baj hogy az én memóriám 512 es haveré 1024 es!

cache hiba az mi?

Falconer
Hát fõleg a memória lehet hibás, próbáld ki egy másikkal.
Videókártyáról meg nem írtál, meg azt sem írtad, hogy milyen alkalmazásokkal van ez (3D, audio, egyéb)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Oké! Mondom csak Memória vagy Winchester lehet mert a többi cucc a haver gépébe rosszabb!

B@dsector
Valószínûleg cache hibás a vinyó, de azért próbáld meg kicserélni az alkatrészeket a haveréval.
Szerintem hogyha ilyen gondjaid vannak, akkor a legegyszerûbb, és legtutibb megoldás, hogy egyesével kiszeded a hardvereket, és a tesztüzem alatt pótolod egy másikkal, és kipróbálod.

Én így szûrtem ki egy rossz memóriamodult, mert minden file crc hibás volt, amit a netrõl töltöttem, vagy egyik winchirõl a másikra másoltam.

Sz'al amilyen filéhoz hozzányúltam (másolás, mozgatás, tömörítés, stb.) azt elkúrta.

De próbálkozhatsz 1-2 tesztprogival, pl. AIDA, MemTest...

Nekem: Maxtor 80 GB ATA, Neki: Maxtor 160 GB Seriall ATA

B@dsector
Milyen típusú HDD?
Sziasztok!

Lenne 1 nagy kérdésem van 1 gépem: Alaplap: ASUS K8N E-Deluxe, Processzor: AMD Athlon 64 2800+, Memória: Kingmax 512 PC3200 DDR-Ram, Winchester: 80 GB 7200 rpm ATA, Táp: Chieftec 460W Op. Rendszer: Windows XP SP2!

Probléma: ROSSZ!!! Elíndítok pár programot és lelassúl illetve lefagy havernak a gépe rosszabb mint az enyém csak a Winchestere 160GB Seriall ATA-s és a Memóriája: 2*512 DDR-Ram Kingmax 3200 PC neki úgyanez ami az én gépemnél lefagyott az nála simán megy kb.: 20 progi ment nála fagyás illetve lassulás nélkül! Mitõl van? A Memóriától vagy a Winchester miatt lehet?

← ElőzőOldal 3 / 3