Jó a gépem, de mégis rossz!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A haverom gépe félig rosszabb félig jobb a gépe: Haver gépe: Alaplap: Gigabyte GA-7vt600, Processzor AMD 2500+os, Memória: 2*512 DDR-RAM, Winchester: Seriall ATA 160GB, Táp: Chieftec 460W-os, Op.rendszer: Windows XP SP2! Én gépem: Alaplap: ASUS K8N E-Deluxe, Processzor: AMD Athlon 64 2800+, Memória 512 DDR RAM, Winchester: Sima ATA 80GB-os, Táp:Chieftec 460 W-os, Op.rendszer: Windows xp SP2!! Probléma: õ meg tud nyitni 20 programot úgy hogy nem akadozik nem fagy én nekem kb.: 4 Durva program után lassúl illetve fagy!!! MI LEHET A Gond??? (Jó hosszú volt)

McGrady
aha nekem is KB ien a szitu....

Kuss!-magyarázta.

mesor
Használtam NOD32-t is ami ilyen meg olyan díjat kapott tízesével én mégis csalódtam benne mert többszõr nem találta meg a vírusokat pedig frissítve volt mindig. Ezek után váltottam Symantecre!!<#nyes>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mesor
Nekem egyáltalán nem lassítja a gépemet persze lehet hogy ez csak az 1GB Ram miatt van! De mindegy ebben a vitában úgysem fogunk dûlõre jutni mert nekem a Symantec bizonyult jobbnak neked pedig más. És persze mindenkinek az a legjobb amilye van.<#alien2>

Ez egy marhaság.Nem elég hogy lassú,még a gép erõforrásait is 100% leveszi.Ebben mi a jó mond meg nekem??
Ha e helyett van másik,ami ugyanigy ismer minden vírust,és még kis rendszerigényü akkor nem ezt fogod válsztani?

mesor
Csak azért ajánlgatom mert lehet hogy lassú de a legalaposabb. Szidhatja mindenki de én tapasztalatból mondom kipróbáltam rengeteg vírusírtót de mindegyiknél bekapott valamit a gép aminek az eredménye format c: volt. Amióta a Symantecet használom azóta semmi ilyen probléma nincsen!<#alien2>

Tufa
WindowBlinds...

Style Xp

Tufa
Milyen programmal változtatod a windows theme-t? (Bocs hogy ide írtam!!!)

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

He he gyorsan feladod!!Regisztrálni kell az ingyenes verziót a honlapukon.
Kitöltöd a form-ot és küldenek neked email címre egy regisztrációs kódot.Ezzel megy az otthoni verzió,frissítésekkel.A pro na az fizetõs.
Szerintem

www.izbsystem.hu

Tufa
Ha valami ingyenes, akkor az igy néz ki?

McGrady
okéjj....megnézem

Kuss!-magyarázta.

Avast ez az egyik legjobb vírusírtó most e kerek e világon.
-Ingyenes
-Naponta frissül

Próbáld ki.Szerintem.Ja magyar még hozzáteszem......Avast 4.5

McGrady
nemcsak õ ajánlgatja....nekem 2003am van, updatelem, leszed mindent.
különben is tudsz olyan vírusírtót ami nem lassítja a gépet???????

Kuss!-magyarázta.

Fene sem érti,hogy ezt a szart miért ajánlgatod.
"Symantec Norton Antivirus "
Ennél szarabb virusölöt még életemben nem láttam.
Beépül a winfosba,lassítja a gépet,szétzabálja a rendszererõforrásokat.Ha meg el akarod távolítani,akkor meg jöhet az
F8 különben az istennek nem lehet leszedni.

McGrady
hm....nálam itt 1 megoldás van:
reinstall windows.
kimented a szükséges adatokat.
aztán felteszed újra a vindózt, egy ideig megin menni fog lassulás nélkül.
az én gépemnek ugyanez a hibája.
jó hardvareileg csak tele van szeméttel és lelassítja

Kuss!-magyarázta.

ivjoe
Már egy csomó tápigba beraktad ugye? Eredmény nélkül. Tõlem se várj sokat (nem ismeri az összes alaplapot kívülrõl-belülrõl), de adok ötletet, ahonnan elindulhatsz!
1. Írj valami számítógépes magazinnak. Ott általában dolgoznak hardcore arcok!
2. http://www.depo.hu
mesor
LaciMaci én elsõ körben nem a hardverekre gyanakodnék hanem leszednék egy Symantec Norton Antivirus próba verziót frissíteném és lefuttatnám a gépen hátha vírusos<#alien2>!
Utánna pedig megnézném egy spybot serch&destroy-yal is(persze frissítés után)!
Ha nem updatelted a windowst csak simán SP2-t raktál fel akkor elég sok kártevõ okozhat ilyen problémát!

gurubefree
Annyiba amennyiba csak kell , hogy jól müködjön a gépem!!!!
Amugy szerintem nem ezt szerettem volna kérdezni.
De ha a Topic témáját olvasom ide is befér<#wilting>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Tufa
hány topicba rakod még be? <#lama>

gurubefree
Srácok megköszönném ha valaki segítene abban , hogy lecserélném az alaplapom / A7N8-X ULTRA 400 / ki tudna mondani profi lapot 2*512 400-as Samsung RAM ;MSI 6600GT VTD 128 MB ; és 3200+ AMD Athlon XP de az amelyik már 400 FSB...
VÁROM AZ ÖTLETEKET!!!!!!!

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

ivjoe
Tipikus újreg...
ivjoe
LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!
Ezt nem is néztem! Ez qrvajó!
nemcsakfeel
hu, tényleg 😊

*hihi ** *

PResident Evil
meg a topic cím is magáért beszél...

hat a srac valtoztathatna a modoran meg nemtudom ezert miert kell uj topik van 1000 masik ahova irhatta volna ezt a problemat

"NEM HIBÁS! AKKOR NEM MÛKÖDNE!"

😄D

nemcsakfeel
"LaciMaci tegnap 13:53 | Privát | Válasz | #16
Ha 0 error-t ír ki akkor nincs baja ugye?"

Kis csíra gyökér. Legalább egyszer indítottad volna el a memtestet.. nagy kamu vagy. Egy kis gyökérláma.
Elõtte két hozzászólással azt se tudod mi az a progi, utána meg 3 percre írod hogy 0 errort ír ki. Lál.
Az nem két perc amíg lefut.

<#mf1><#mf1>
kis pöcs.

*hihi ** *

Sephi
Arra halgatol akire akarol de en egyet mondok es semmi tobbet rola :

Azzonal telepitsel fel XP-et SP1 -el es messze nem SP2-vel.

Kisz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Taranov
Jó, te segítettél, a topiknyitó nem fogadta meg, ez már az õ baja.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Falconer
Szarok az idre, nem érdekelsz, írok itt nagy felháborodásban, megesik hogy elírja az ember. Akkor meg még a memtestet sem csinálta meg, szal nemtom mit ugatja le az embert.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Taranov
A mindig az rövid i, de egyébként inkább az újreg ugasson bele, mint a moderátor, utóbbinak nem az a dolga.
LaciMaci szerint nem a memória a hibás, ha mégis, akkor vessen magára, ahogy egy elõbbi hozzászólásban volt, nem az agya, illetve nem a problémamegoldó készsége fogja megölni 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Falconer
Vazzeg mi van itt még mindíg.
Ezen a kiabálós hozzászóláson, hogy fél éves a memória és ezért nem lehet rossz, egyszerûen kiakadtam<#falbav>
Borzasztó, hogy egy szar rendszerújraindulást nem lehet megoldani, aztán amikor az ember segíteni akar akkor meg egyszerûen leugatják egy hülyeséggel. Nagyon bírom az ilyen 10üzenetes újregeket akik mindenbe úgy beleugatnak mintha modok lennének.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ivjoe
Meg a hozzáállással is gond van!
Semmi köze a kettõnek egymáshoz...
szerintem...

ivjoe
Egy jó tanács: Próbálj már elvonatkoztatni a haverod gépétõl! Milyen videokártyád van? HAverodnak 32 bites procija van?
Az XP még nem támogatja a 64 bitet csak emulálja!
ivjoe
Hát ja!
PLackó
LaciMaci,te aztán nem vagy semmi...

nem sokkal vagy idõsebb nála <#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Tipikus újrek vaty ! <#idiota>

Igen

Zetorg
AMD akart lenni

Zetorg
haverodnak is ADM van?

De nála 20 program megy egyszerre és teljesen jó a gépe nála is SP2 van nálam is!

Taranov
Biztos magától kapcsolódott be, valszeg ez is memória hiba...

Éppen ez az kiscsíra.Ha mindkettõtöknél ugyanaz a szar van fent,akkor miért ne lehetne ez a gond??
Téged se az eszed fog megölni padre.

Egyátalán nem!

Tufa
fenyegetsz? durva...

Úr isten! Ki kiabál! A Caps lock ot nem akartam bekapcsolni te okos nem direkt volt, DE MINDJÁRT DIREKT LESZ!<#violent>Tufa