146
Jó a gépem, de mégis rossz!
  • LaciMaci
    Feltelepítem az XP-t (nincs rajta még net) a windows Xp telepítőn alapból van sp2 az fölmegy róla + a tűzfal és utána Egy Nod32-t + egy Ad-aware-t szoktam utána jöhet a net!
  • mesor
    Telepítés után raksz fel valami vírusírtót, tűzfalat vagy rögtön rombolsz fel a netre?
  • LaciMaci
    Nem szoktam!!! És már sokszor telepítettem a gépem ÚJRA!mI LEHET TEHÁT A GOND?
  • Morphin
    Memoria ha noname attol lehet a fagyás vinyo meg nem hiszem mer az vagy megáll és többet soha be nem kapcsol vagy pedig megy szépen.Vagy talán tul melegszik a winyo bár ez nem valoszinű.......
  • Morphin
    Monnyuk a winnel is lehetnek bajok nem érdemes nagyobb mértékben ba**tatni a registry-t sem mer hazavágodik az egész katyvasz én má sajna megjártam ...
  • LaciMaci
    Memória hiba vagy winyó vagy szoftver vagy mi a hiba?
  • Morphin
    Jah bocs rosszul néztem a géped ... a pontosabb konfigom: Abit NF7-s 2.0 AMD Athlon XP 2800+ TT Volcano 12 Kingmax 512 ddr 400mhz 80+30GB wincsi ATI RADEON 9600 128 mb Vga

Nekem pl kéne még ugyanennyi ram és pöpec lenne a gép meg monnyuk egy uj vid.kari.....
  • LaciMaci
    Oké! egyépként ővé is enyém is Memória: Pc 3200-es 400 mhz! Memória hiba vagy winyó vagy szoftver vagy mi a hiba?
  • Morphin
    Háátt.Neki (a haverodnak) dupla annyi ramja van sőtt még a wincsi is gyorsabb.A memoriával kapcsolatban az sem mind1 hogy milyen gyorsak.
    Más: nemtom mé kell monnyuk ilyen nagy táp!!! Nekem noname (DEER) :) 300w os van és má fél éve használom semmi baja nincs.A konfigom meg nézd meg!!!nagyobb picit mint a tiéd és mégsincs semmi baja...
  • PLackó
    azt egyébként nem tudom miért nem lehet megválaszolnod azt hogy MILEN VGA-D VAN??
  • LaciMaci
    A haverom gépe félig rosszabb félig jobb a gépe: Haver gépe: Alaplap: Gigabyte GA-7vt600, Processzor AMD 2500+os, Memória: 2*512 DDR-RAM, Winchester: Seriall ATA 160GB, Táp: Chieftec 460W-os, Op.rendszer: Windows XP SP2! Én gépem: Alaplap: ASUS K8N E-Deluxe, Processzor: AMD Athlon 64 2800+, Memória 512 DDR RAM, Winchester: Sima ATA 80GB-os, Táp:Chieftec 460 W-os, Op.rendszer: Windows xp SP2!! Probléma: ő meg tud nyitni 20 programot úgy hogy nem akadozik nem fagy én nekem kb.: 4 Durva program után lassúl illetve fagy!!! MI LEHET A Gond??? (Jó hosszú volt)
  • McGrady
    aha nekem is KB ien a szitu....
  • mesor
    Használtam NOD32-t is ami ilyen meg olyan díjat kapott tízesével én mégis csalódtam benne mert többszőr nem találta meg a vírusokat pedig frissítve volt mindig. Ezek után váltottam Symantecre!!
  • mesor
    Nekem egyáltalán nem lassítja a gépemet persze lehet hogy ez csak az 1GB Ram miatt van! De mindegy ebben a vitában úgysem fogunk dűlőre jutni mert nekem a Symantec bizonyult jobbnak neked pedig más. És persze mindenkinek az a legjobb amilye van.
  • izb
    Ez egy marhaság.Nem elég hogy lassú,még a gép erőforrásait is 100% leveszi.Ebben mi a jó mond meg nekem??
    Ha e helyett van másik,ami ugyanigy ismer minden vírust,és még kis rendszerigényü akkor nem ezt fogod válsztani?
  • mesor
    Csak azért ajánlgatom mert lehet hogy lassú de a legalaposabb. Szidhatja mindenki de én tapasztalatból mondom kipróbáltam rengeteg vírusírtót de mindegyiknél bekapott valamit a gép aminek az eredménye format c: volt. Amióta a Symantecet használom azóta semmi ilyen probléma nincsen!
  • Tufa
    WindowBlinds...
  • izb
    Style Xp
  • Tufa
    Itt kérdezhetsz
  • ricky
    Milyen programmal változtatod a windows theme-t? (Bocs hogy ide írtam!!!)
  • izb
    He he gyorsan feladod!!Regisztrálni kell az ingyenes verziót a honlapukon.
    Kitöltöd a form-ot és küldenek neked email címre egy regisztrációs kódot.Ezzel megy az otthoni verzió,frissítésekkel.A pro na az fizetős.
    Szerintem

www.izbsystem.hu
  • Tufa
    Ha valami ingyenes, akkor az igy néz ki?
  • McGrady
    okéjj....megnézem
  • izb
    Avast ez az egyik legjobb vírusírtó most e kerek e világon.
    -Ingyenes
    -Naponta frissül

Próbáld ki.Szerintem.Ja magyar még hozzáteszem......Avast 4.5
  • McGrady
    nemcsak ő ajánlgatja....nekem 2003am van, updatelem, leszed mindent.
    különben is tudsz olyan vírusírtót ami nem lassítja a gépet???????
  • izb
    Fene sem érti,hogy ezt a szart miért ajánlgatod.
    "Symantec Norton Antivirus "
    Ennél szarabb virusölöt még életemben nem láttam.
    Beépül a winfosba,lassítja a gépet,szétzabálja a rendszererőforrásokat.Ha meg el akarod távolítani,akkor meg jöhet az
    F8 különben az istennek nem lehet leszedni.
  • McGrady
    hm....nálam itt 1 megoldás van:
    reinstall windows.
    kimented a szükséges adatokat.
    aztán felteszed újra a vindózt, egy ideig megin menni fog lassulás nélkül.
    az én gépemnek ugyanez a hibája.
    jó hardvareileg csak tele van szeméttel és lelassítja
  • ivjoe
    Már egy csomó tápigba beraktad ugye? Eredmény nélkül. Tőlem se várj sokat (nem ismeri az összes alaplapot kívülről-belülről), de adok ötletet, ahonnan elindulhatsz!
    1. Írj valami számítógépes magazinnak. Ott általában dolgoznak hardcore arcok!
    2. http://www.depo.hu
  • mesor
    LaciMaci én első körben nem a hardverekre gyanakodnék hanem leszednék egy Symantec Norton Antivirus próba verziót frissíteném és lefuttatnám a gépen hátha vírusos!
    Utánna pedig megnézném egy spybot serch&destroy-yal is(persze frissítés után)!
    Ha nem updatelted a windowst csak simán SP2-t raktál fel akkor elég sok kártevő okozhat ilyen problémát!
  • gurubefree
    Annyiba amennyiba csak kell , hogy jól müködjön a gépem!!!!
    Amugy szerintem nem ezt szerettem volna kérdezni.
    De ha a Topic témáját olvasom ide is befér
  • Tufa
    hány topicba rakod még be?
  • gurubefree
    Srácok megköszönném ha valaki segítene abban , hogy lecserélném az alaplapom / A7N8-X ULTRA 400 / ki tudna mondani profi lapot 2*512 400-as Samsung RAM ;MSI 6600GT VTD 128 MB ; és 3200+ AMD Athlon XP de az amelyik már 400 FSB...
    VÁROM AZ ÖTLETEKET!!!!!!!
  • ivjoe
    Tipikus újreg...
  • ivjoe
    LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!
    Ezt nem is néztem! Ez qrvajó!
  • nemcsakfeel
    hu, tényleg :)
  • PResident Evil
    meg a topic cím is magáért beszél...
  • BlackWolf
    hat a srac valtoztathatna a modoran meg nemtudom ezert miert kell uj topik van 1000 masik ahova irhatta volna ezt a problemat
  • Noodlee
    "NEM HIBÁS! AKKOR NEM MŰKÖDNE!"

:DD
  • nemcsakfeel
    "LaciMaci tegnap 13:53 | Privát | Válasz | #16
    Ha 0 error-t ír ki akkor nincs baja ugye?"

Kis csíra gyökér. Legalább egyszer indítottad volna el a memtestet.. nagy kamu vagy. Egy kis gyökérláma.
    Előtte két hozzászólással azt se tudod mi az a progi, utána meg 3 percre írod hogy 0 errort ír ki. Lál.
    Az nem két perc amíg lefut.

kis pöcs.
  • Sephi
    Arra halgatol akire akarol de en egyet mondok es semmi tobbet rola :

Azzonal telepitsel fel XP-et SP1 -el es messze nem SP2-vel.

Kisz.