Jó a gépem, de mégis rossz!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Ha e helyett van másik,ami ugyanigy ismer minden vírust,és még kis rendszerigényü akkor nem ezt fogod válsztani?
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Kitöltöd a form-ot és küldenek neked email címre egy regisztrációs kódot.Ezzel megy az otthoni verzió,frissítésekkel.A pro na az fizetõs.
Szerintem
www.izbsystem.hu
-Ingyenes
-Naponta frissül
Próbáld ki.Szerintem.Ja magyar még hozzáteszem......Avast 4.5
különben is tudsz olyan vírusírtót ami nem lassítja a gépet???????
Kuss!-magyarázta.
"Symantec Norton Antivirus "
Ennél szarabb virusölöt még életemben nem láttam.
Beépül a winfosba,lassítja a gépet,szétzabálja a rendszererõforrásokat.Ha meg el akarod távolítani,akkor meg jöhet az
F8 különben az istennek nem lehet leszedni.
reinstall windows.
kimented a szükséges adatokat.
aztán felteszed újra a vindózt, egy ideig megin menni fog lassulás nélkül.
az én gépemnek ugyanez a hibája.
jó hardvareileg csak tele van szeméttel és lelassítja
Kuss!-magyarázta.
1. Írj valami számítógépes magazinnak. Ott általában dolgoznak hardcore arcok!
2. http://www.depo.hu
Utánna pedig megnézném egy spybot serch&destroy-yal is(persze frissítés után)!
Ha nem updatelted a windowst csak simán SP2-t raktál fel akkor elég sok kártevõ okozhat ilyen problémát!
Amugy szerintem nem ezt szerettem volna kérdezni.
De ha a Topic témáját olvasom ide is befér<#wilting>#wilting>
ゾルターン
VÁROM AZ ÖTLETEKET!!!!!!!
ゾルターン
😄D
Ha 0 error-t ír ki akkor nincs baja ugye?"
Kis csíra gyökér. Legalább egyszer indítottad volna el a memtestet.. nagy kamu vagy. Egy kis gyökérláma.
Elõtte két hozzászólással azt se tudod mi az a progi, utána meg 3 percre írod hogy 0 errort ír ki. Lál.
Az nem két perc amíg lefut.
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
kis pöcs.
*hihi ** *
Azzonal telepitsel fel XP-et SP1 -el es messze nem SP2-vel.
Kisz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
LaciMaci szerint nem a memória a hibás, ha mégis, akkor vessen magára, ahogy egy elõbbi hozzászólásban volt, nem az agya, illetve nem a problémamegoldó készsége fogja megölni 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ezen a kiabálós hozzászóláson, hogy fél éves a memória és ezért nem lehet rossz, egyszerûen kiakadtam<#falbav>#falbav>
Borzasztó, hogy egy szar rendszerújraindulást nem lehet megoldani, aztán amikor az ember segíteni akar akkor meg egyszerûen leugatják egy hülyeséggel. Nagyon bírom az ilyen 10üzenetes újregeket akik mindenbe úgy beleugatnak mintha modok lennének.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
szerintem...
Az XP még nem támogatja a 64 bitet csak emulálja!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Téged se az eszed fog megölni padre.