15641
  • garaml
    a-squared Free 3.5 3.a sorban. Frissítés után tud magyarul.
  • tompka
    Bocsesz, este van. Tudsz adni egy linket? :) Ugye ez nem fut a háttérben? Azaz nem terheli a gépet?
  • pirobi
    az egyik legjobb,a Nod után. Másfél milliós adatbázis
  • Montanosz
    futtasd a a-squared progit - free@magyar -
    megfogsz lepődni)))
    nekem a nod32 és agnitum után is talál még trójait, malware-t, miegyebet
  • tompka
    Elmentem kajálni, gondoltam bekapcsolom a keresést a Smarton. Visszajövök, erre "Kártevők száma: 2" :D
    Többre számítottam :)
  • pirobi
    Köszönjük
  • etele34
    Nálam megy.
    Most léptem be éppen két perccel ezelőtt.
  • gyonax
    Eset.hu csak nálam nem megy?
  • Möbiusz
    Októberi CHIP magazinos NOD/ESS kód ami 11.15.-ig érvényes: u66jvg
    Regisztrálni és felhaszn.nevet/jelszót kérni innen kell.
  • garaml
    Postázva...
  • Qupak
    Ez annyira nem ide tartozikDe azért megadhatod a Uniblue Registry Booster 2009 kulcsát Nekem is kéne
  • garaml
    Nem nagyon reagál senki sem, igaz nagyon nem Nod-os a téma, megpróbálok tapasztalataim alapján segíteni, hátha..
    Használatban lévő rendszerfájlokat, stb, nemigen lehet megnyitni, mindenkinél kb. ez a látvány. A géped belassulását valszeg nem vírus okozza, hanem a Nero irgalmatlan nagy mérete - telepítésnél a kibontásnál csak a temp-be 600 mega kerül, de az össz helyigény több mint 2 giga, ha mindent telepít, több ezer registry bejegyzéssel megspékelve. Ha egy régebbi Nero is ott ül a gépen, amit nem sikerült rendesen eltávolítani (tisztességesen kínkeserves dolog), rendes káoszt tud csinálni. Pár rendszer optimalizáló progit tudnék ajánlani, ami kitakarít, és rendbe tesz nagyjából mindent. Az egyik az Uniblue Registry Booster , a másik az Advanced Windows Care, ennek csak a registry, és temp takarítóját, a TuneUpUtilities2008, és végül a legvégén a Perfect Disk 2008 Professional , ami után csodákat fogsz érezni a géped gyorsaságát nézve. (ha kell kulcs valamihez, keress meg)
  • stingfan
    Hello valaki segítsen, amikor mélyreható vizsgálatra megyek szinte az összes fájlnál azt írja ki, hogy a fájl zárolva és nem nyitható meg, pár napja látványosan belassult a gépem és már nemtom mi az oka, azóta lassul mióta letöltöttem egy új Nero Burninget. A választ előre is köszönöm
  • pirobi
    nem csak nálad van ez a jelenség
  • balcsi70
    Sziasztok.Mostanában miért jön be olyan nehezen a ESS-i kodjainak honlapja? tud valaki valamit? nállam most 10 perce és még nem nyitotta meg.
  • slime001
    Ezt most baromi fontos volt beírni!:)
  • Qupak
    Hú, 3 napja semmi hozzászólás
  • etele34
    A magyar oldalon is ez van.
    Itt a központi oldaluk.
  • Diamond500
    ez miért nem frissül? az oldal szerint a 3422 a lefrisebb pedig azon már túlvagyunk nem kicsit.NOD Updates
  • etele34
    Azt mondod Spyware Terminator? Hát ezt én is használtam régebben de hamar kitelt nálam a becsülete.
    A napokban jártam egy ismerősömnél, akinél szintén ott csücsül a gépén ez a program. Valós védelem(?) meg amit akarsz. Na mondok - csak úgy viccből, cukkolás képpen - nézzük mit találok a gépeden. Áááá semmit sem fogsz. Terminator persze semmit nem talált miután lefutott a vizsgálata. Hogyan is talált volna? Felraktam az A-Squared free-t és azt lefuttatva tiszta piros lett a találati oldal!!! Nem számoltuk meg mennyi kártevőt talált, de jó sok volt. Ez két hónap termése. Nah ezt még megfejeltem azzal, hogy harmadikként felraktam a Malwarebytes-AntiMalware-t is. Na aztán még ez is talált egy rakás dolgot. Ezt csak azért írtam, hogy csak óvatosan a Terminatorral mert hamis érzetet kelthet a felhasználókban azzal, hogy ott van "véd" és közben besétálnak mellette a kártevők.
  • xNoodlex
    EAV + Comodo Firewall + SpyWare Terminator kombó biztos jobb, azok erre specializálódtak, de hát több memóriát is megesznek együtt...
  • mitch01
    Eset Smart Security-t érdemes, ha komplett védelem kell (virnya-kémprogramírtó és tűzfal egyben). Ha nem kell a nod tűzfala, akkor elég a sima nod 32 is sztem.
  • red13
    Nod32 antivirust vagy a Nod32 Smart Securityt érdemes megszerezni?
  • Klaus Mosanke
    Megelőztetek a kérdéssel, de látom van is rá válasz.
    Én meg nem tudtam mire véljem a dolgot, hogy tegnap már csak 10 napom volt hátra és napokkal ezelőtt besárgult az ESS, ma meg reggelre zöld lett megint és 10.15.-ig lett érvényes az eddigi 09.20.-ig tartó próba időm. ESET-éknél jótékonysági heteket tartanak? Vagy mi?
  • etele34
    Köszönjük ESET.
  • Tib
    Az atomatikusat úgy értem, hogy automatikusan... Ezt nem lehet egyszerűbben mondani. De mondom így: tegnap sárga jele volt és 09.15-ös licence, ma meg ismét zöld és 10.15-ös licence.
    Nincs mit gondolkozni. A központban kitolták a trial kód licence idejét. Ennyi...
  • Möbiusz
    Nah erre én is kíváncsi lennék. Én minden esetre (most)a PCWorld kódját használom az ESS 672-hez, mert azzal a érvényes 10.20.-ig.
  • etele34
    Ezt az aut. érvényességi idő változást hogy érted? Mert a legutolsó trial 2008.09.20.-ig volt érvényes. Ha nem csinálok semmit akkor is felülírja az időpontot 10.15-re?
  • Tib
    A mai napon az ESET SS vagy NOD32 trial verziót használóinak automatikusan 2008.10.15-ig változik az érvényességi ideje!
  • Montanosz
    3.0.669.0 -hez

Username:EAV-04964983
    Password:jcets2ss3h

Username:EAV-04964985
    Password:r2epmu4f4c
  • anonym21
    miért ezt irja ki amikor otthoni csomag van telepitve..?
  • etele34
    NOD-EICAR-teszt
  • Tenzing
    Akkor a span írt hülyeséget akitől szedtem: "The above test text is a heuristic pattern that does absolutely nothing apart from be a heuristic pattern."
  • zvaragabor
    Heurisztikának nincs hozzá köze, mivel szignatúra alapján ismeri föl.
  • zvaragabor
    Igen, ez az EICAR cég által létrehozott, és nemzetközileg elismert(az összes nevesebb cég által elismert) olyan karaktersorozat, amit megállapodás alapján a cégek beépítettek a termékük adatbzisába. A karaktersorozat semmilyen ártó szándékkal nem bír, csupán arra jó, és arra találták ki, hogy le tudjuk vele tesztelni, hogy a termékünknek az adott funkciója(valósidejű, vagy kézi indítású) működik-e. Tehát nem arra van, hogy tesztet csináljunk vele, és levonjuk a következtetést, miszerint ha az adott antivírus nem ismerte föl, akkor az szar. Ez nem mérvadó. Mindössze csak ellenőrizni lehet vele, hogy működik-e valamelyik kereső modul.
  • Tenzing
    Kicsit talán offtopic, de érdekességnek jó lesz. Találtam egy tesztmódszert. Nem tudom írta-e ezt már valaki. Annyi az egész, hogy csinálni kell szöveges doksit, akár egy új jegyzettömb file-t, és bemásolni ezt a karaktersort, majd elmenteni:
    X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
    Ha rendesen működik a vírusírtónk heurisztikája, azonal jelzi és törli. Nálam az ESS abban a pillanatban leszedte, amikor a mentés gombra kattintottam.
  • examinee
    megy még mindig?
  • slime001
    Szeptemberi Nod32 kód: 4L9MQX (bocsi ha volt már)
  • Tib
    Létezik... Nekem is 3424 van most fent.
    Addig örülj, míg nem fordítva van
  • rochelle
    sziasztok
    nálam a 3424 számú a virus adatbázis az eset oldalán meg csak a 3422 van írva.
    létezik ez?