15641
  • Klaus Mosanke
    Szia!
    Köszi a választ. Azért kérdeztem mert most használok először ESET terméket és nem gondoltam, hogy már két héttel a lejárat előtt kapom a figyelmeztetést. Azt hittem, max. csak 1-2 nappal előtte figyelmeztet.
  • Tib
    Nem kell aggódni...
    A képen is látszik a felirat: a licence még 13 napig jó
  • Klaus Mosanke
    Sziasztok!
    Ma reggelre kisárgult az ESS nálam. Kezdjek el aggódni? Link a képről lentebb:
    >> http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080907114849ess1.jpg <<
  • etele34
    Szerintem is mennie kellene, bár mint mondtam én eddig még nem vettem igénybe a Távoli asztal kapcsolatot. Ha az 'Interaktív szűrésre' van állítva az ESS tűzfala akkor (szerintem) elsőre max. rákérdez a dologra és létrehoz egy szabályt. Ennyi. Ezt a szabályt bármikor módosíthatod, szigoríthatod vagy éppen törölheted. Innentől kezdve már működnie kellene.
  • Tenzing
    Nekem gond nélkül megy a távoli asztali kapcsolat minden külön beállítás nélkül.
  • etele34
    Bocsi de kimaradt az előbb, a 'Zóna és szabályszerkesztő' előtt még katt a 'Személyi tűzfal'-ra és ezután a 'Zóna és ....
  • etele34
    Bár én ilyet nem használok, de talán el tudsz indulni a tippem szerint.
    1. Először is állítsd át a Tűzfalat az 'Interaktív üzemmódba'. Csak itt lehet további beállításokat eszközölni.
    2. Beállítások/ Minden további beállítások megtekintése >> Zóna és szabályszerkesztő >> Beállítások fül.
    Szerintem itt kell.
  • Zénó13
    Hello!

Ma elég furcsaságokat csinál az ESSem reggel óta ha frissíteni akar vagy ha én akarom frissíteni ezt a hibaüzenetet írja ki: Hiba történt az ideiglenes fájlok létrehozása során...
    Remélem tudtok segíteni! Előre is Köszi!
  • misi9
    Hogyan lehet engedélyezni az ESS személyi tűzfalán a távoli asztali kapcsolatot? Én nem találtam sehol.
  • etele34
  • mitch01
    Tib ezen beszartam
  • Tib
    hopp elírtam, azaz nem írtam perbé lezáró tagot... szorri :)
  • Tib
    [b]HOL:[b]
    Odamész egy utcán lévő, papírokkal bélelt bodegához (vigyázz, nehogy csöveshez kopogj be ) és mutass a benne lévő egyénre, majd a magazinra ezzel a kísérő szöveggel:
    "Hé! Te... azt... ide de gyorsan! Hogy mér'?! Hogy ne üssem szét a fejjjjed!"
    Így tuti PC World, CHIP és még vagy másik 3 magazint átnyújtanak ingyen

[b]AZON BELÜL HOL:[b]
    Az egyik lapra nyomtatva. De a legtutibb az, ha begépeled szavanként az egész újságot, az egyik tán csak jó lesz kódnak
  • garaml
    Az újságárusnál, megveszed, és lapozgatod
  • sarmy
    Oké! De a magazint hol és azon belül hogyan nézhetem meg.
    A pcworld is.
  • keule
    Itt a szeptemberi CHIP Magazin NOD/ESS kódja.

hbpjyr

az 5162-es hozzászólásból másoltam.
    Minden itt van, csak körül kell nézni!
  • sarmy
    Hali Valaki meg tudná mondani hogy a pcworld/chip-es kódokat hol lehet megnézni?
    köszi
  • garaml
    Van tapasztalat, működik (több helyen).
  • mitch01
    Gyerekek én letöltöttem a magyar eset honlapról a 2.7-est és használtam hozzá az nsane 2.1-es bolondítást (40000 múlva lejáró próbaverzió) és azt kell mondjam, hogy rendesen frissít kb 1 hete. Lehet csak nálam, de frankó nagyon. Ha esetleg másnak is ez a tapasztalata, akkor ossza meg velünk legyen szíves! Hali!
  • etele34
    Csak a havi kód hat karakterében térnek el egymástól, egyébként mindkettő az adott hónap 15.-ig ad érvényes licenszet. Ebben már egyformák valóban és ezért nem értem az aggódást sem. Mindkettő kódja(CHIP/PCWorld) használható a 667/669/672 verziókhoz. Ebben sincs eltérés. Tehát NO PROBLEMA.
  • garaml
    Márt csak azért is, mert az 5133-ban azt állítják, hogy a kettő egy és ugyanaz.
  • etele34
    Nem igazán értem a problémát. A mostani (chip-es) kóddal érvényes a NOD/ESS 10.15.-ig ami még akár hogyan is számolom, 41 nap. Szeptember utolsó napjaiban vagy okt. elején jön a következő kód amivel meghosszabbodik és érvényes lesz a licenc 11.15.-ig. Ez miért nem elég? Nem értem. Örüljünk, hogy van ilyen lehetőség és ne legyünk már ennyire kicsinyesek néhány plusz napért. Igazam van? Jól beszélek?
  • Tenzing
    Jól van na, szőrszálhasogató maximalista vagyok
  • me and a monkey
    Tudtommal köv. hónap 15-ig frissít mindkét kóddal.
    Chip-es biztos.
    De még ha úgy is lenne, azért a pár napért kár kuncsorogni PcWorld kódot.
  • Tenzing
    Szóval még mindig: #5181.
  • Tenzing
    Na haladunk. A hónap már stimmel, csak a magazin címe nem. ;)
    (Tudom a CHIP is ugyanolyan jó, de a PCWorld pár nappal többet ad.)
  • me and a monkey
    Görgess lefelé. 5162 #.
  • Tenzing
    Szeptemberit szeretnék, augusztusim nekem is van. De azért kösz.
  • slime001
    _
  • Tenzing
    Sziasztok!
    Szeptemberi ESS PCWORLD kódot tudna adni valaki?
  • Möbiusz
    Egyetértek.
  • Tib
    #5168 HSZ
    ...nó komment...
  • etele34
    Tessék íme
    és még egy.
  • pirobi
    sziasztok. A 6.72 verziót nem találom. Tud valaki segiteni?
  • FlexElek
    Sziasztok!
    Valami biztosan nem az igazi a próbaverziókkal amióta (július vége) megszigorították Esetéknél a frissítéseket és a próbaverziók használatát a sok fixelés meg crack miatt. Én addig (több mint egy éven keresztül) a mezei trial verziót használtam és 30 naponta újra raktam. Nem volt vele soha semmi gond, de július vége óta nálam is nagyon sokszor kipirosodik és érvénytelen jelszó/felhasználónévre hivatkozik, holott a magyar oldalról letöltött és telepített 667-est használom. Kezdtem nem érteni a dolgot, hogy miért hiszen próbaverzióról van szó! Már újra telepítettem néhányszor és akkor megint pár napig jó volt, majd megint kezdte ezeket a piros hibaüzeneteket küldözgetni. Írtam a sicontactnak is és azt válaszolták, hogy vannak kisebb kompatibilitási problémák a 667-ben, amiket javítottak a 672-ben és hogy a 667-es próbaverziónál már máshogy vannak a frissítések és ezért lehet ez a probléma amit én is jeleztem feléjük. Na most erre azt mondom, hogy válaszoltak is meg nem is.
    Fogtam magamat és kevés angol tudásom mellett bevállaltam és felraktam két hete a 672-est a trial kulcsal. Azóta nincs semmi ilyen problémám, frissít rendesen. Tegnap itt írtátok, hogy van végre magyar nyelvű is ezért felraktam a 672-es magyart. Majd meglátom, hogy hogyan működik, de ha eddig az elmúlt két hétben angol nyelvűvel nem volt problémám akkor gondolom a magyar nyelvűvel sem lehet gond.
  • etele34
    Telepítsd fel a legújabb 672-es verziót, abból is commercialt. >Itt< megtalálod, hogy hol és hogyan kell kérni a hozzávaló kódokot. Ezzel engedi a letöltést.
    A legújabb vírusdefiníciós adatbázisról pedig > itt < kapsz információt.
  • Wreck86
    Hejho! 3napja a 3401-ről nem frissít :( Hol tudom megnézni,mi a legújabb verziószám? köszi!
  • etele34
    Én felraktam ezt a 672-est. Aztán majd meglátjuk hogyan műxik. Én a CHIP magazinos kulcsot használtam a letöltéshez, azt is elfogadta.
  • Tib

Elég csak a trial jelszót átírni...
  • slime001
    Nem fogom havonta újrarakni!:)