15641
-
#5210 Szia!
Köszi a választ. Azért kérdeztem mert most használok először ESET terméket és nem gondoltam, hogy már két héttel a lejárat előtt kapom a figyelmeztetést. Azt hittem, max. csak 1-2 nappal előtte figyelmeztet.
-
#5209 Nem kell aggódni...
A képen is látszik a felirat: a licence még 13 napig jó -
#5208 Sziasztok!
Ma reggelre kisárgult az ESS nálam. Kezdjek el aggódni? Link a képről lentebb:
>> http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080907114849ess1.jpg <<
-
etele34 #5207 Szerintem is mennie kellene, bár mint mondtam én eddig még nem vettem igénybe a Távoli asztal kapcsolatot. Ha az 'Interaktív szűrésre' van állítva az ESS tűzfala akkor (szerintem) elsőre max. rákérdez a dologra és létrehoz egy szabályt. Ennyi. Ezt a szabályt bármikor módosíthatod, szigoríthatod vagy éppen törölheted. Innentől kezdve már működnie kellene. -
#5206 Nekem gond nélkül megy a távoli asztali kapcsolat minden külön beállítás nélkül. -
etele34 #5205 Bocsi de kimaradt az előbb, a 'Zóna és szabályszerkesztő' előtt még katt a 'Személyi tűzfal'-ra és ezután a 'Zóna és .... -
etele34 #5204 Bár én ilyet nem használok, de talán el tudsz indulni a tippem szerint.
1. Először is állítsd át a Tűzfalat az 'Interaktív üzemmódba'. Csak itt lehet további beállításokat eszközölni.
2. Beállítások/ Minden további beállítások megtekintése >> Zóna és szabályszerkesztő >> Beállítások fül.
Szerintem itt kell. -
Zénó13 #5203 Hello!
Ma elég furcsaságokat csinál az ESSem reggel óta ha frissíteni akar vagy ha én akarom frissíteni ezt a hibaüzenetet írja ki: Hiba történt az ideiglenes fájlok létrehozása során...
Remélem tudtok segíteni! Előre is Köszi! -
#5202 Hogyan lehet engedélyezni az ESS személyi tűzfalán a távoli asztali kapcsolatot? Én nem találtam sehol. -
etele34 #5201 -
mitch01 #5200 Tib ezen beszartam -
#5199 hopp elírtam, azaz nem írtam perbé lezáró tagot... szorri :) -
#5198 [b]HOL:[b]
Odamész egy utcán lévő, papírokkal bélelt bodegához (vigyázz, nehogy csöveshez kopogj be ) és mutass a benne lévő egyénre, majd a magazinra ezzel a kísérő szöveggel:
"Hé! Te... azt... ide de gyorsan! Hogy mér'?! Hogy ne üssem szét a fejjjjed!"
Így tuti PC World, CHIP és még vagy másik 3 magazint átnyújtanak ingyen
[b]AZON BELÜL HOL:[b]
Az egyik lapra nyomtatva. De a legtutibb az, ha begépeled szavanként az egész újságot, az egyik tán csak jó lesz kódnak -
garaml #5197 Az újságárusnál, megveszed, és lapozgatod -
sarmy #5196 Oké! De a magazint hol és azon belül hogyan nézhetem meg.
A pcworld is. -
keule #5195 Itt a szeptemberi CHIP Magazin NOD/ESS kódja.
hbpjyr
az 5162-es hozzászólásból másoltam.
Minden itt van, csak körül kell nézni! -
sarmy #5194 Hali Valaki meg tudná mondani hogy a pcworld/chip-es kódokat hol lehet megnézni?
köszi -
garaml #5193 Van tapasztalat, működik (több helyen). -
mitch01 #5192 Gyerekek én letöltöttem a magyar eset honlapról a 2.7-est és használtam hozzá az nsane 2.1-es bolondítást (40000 múlva lejáró próbaverzió) és azt kell mondjam, hogy rendesen frissít kb 1 hete. Lehet csak nálam, de frankó nagyon. Ha esetleg másnak is ez a tapasztalata, akkor ossza meg velünk legyen szíves! Hali!
-
etele34 #5191 Csak a havi kód hat karakterében térnek el egymástól, egyébként mindkettő az adott hónap 15.-ig ad érvényes licenszet. Ebben már egyformák valóban és ezért nem értem az aggódást sem. Mindkettő kódja(CHIP/PCWorld) használható a 667/669/672 verziókhoz. Ebben sincs eltérés. Tehát NO PROBLEMA. -
garaml #5190 Márt csak azért is, mert az 5133-ban azt állítják, hogy a kettő egy és ugyanaz. -
etele34 #5189 Nem igazán értem a problémát. A mostani (chip-es) kóddal érvényes a NOD/ESS 10.15.-ig ami még akár hogyan is számolom, 41 nap. Szeptember utolsó napjaiban vagy okt. elején jön a következő kód amivel meghosszabbodik és érvényes lesz a licenc 11.15.-ig. Ez miért nem elég? Nem értem. Örüljünk, hogy van ilyen lehetőség és ne legyünk már ennyire kicsinyesek néhány plusz napért. Igazam van? Jól beszélek? -
#5188 Jól van na, szőrszálhasogató maximalista vagyok -
#5187 Tudtommal köv. hónap 15-ig frissít mindkét kóddal.
Chip-es biztos.
De még ha úgy is lenne, azért a pár napért kár kuncsorogni PcWorld kódot. -
#5186 Szóval még mindig: #5181. -
#5185 Na haladunk. A hónap már stimmel, csak a magazin címe nem. ;)
(Tudom a CHIP is ugyanolyan jó, de a PCWorld pár nappal többet ad.) -
#5184 Görgess lefelé. 5162 #. -
#5183 Szeptemberit szeretnék, augusztusim nekem is van. De azért kösz. -
#5182 _ -
#5181 Sziasztok!
Szeptemberi ESS PCWORLD kódot tudna adni valaki? -
Möbiusz #5180 Egyetértek. -
#5179 #5168 HSZ
...nó komment... -
etele34 #5178 Tessék íme
és még egy. -
pirobi #5177 sziasztok. A 6.72 verziót nem találom. Tud valaki segiteni? -
#5176 Sziasztok!
Valami biztosan nem az igazi a próbaverziókkal amióta (július vége) megszigorították Esetéknél a frissítéseket és a próbaverziók használatát a sok fixelés meg crack miatt. Én addig (több mint egy éven keresztül) a mezei trial verziót használtam és 30 naponta újra raktam. Nem volt vele soha semmi gond, de július vége óta nálam is nagyon sokszor kipirosodik és érvénytelen jelszó/felhasználónévre hivatkozik, holott a magyar oldalról letöltött és telepített 667-est használom. Kezdtem nem érteni a dolgot, hogy miért hiszen próbaverzióról van szó! Már újra telepítettem néhányszor és akkor megint pár napig jó volt, majd megint kezdte ezeket a piros hibaüzeneteket küldözgetni. Írtam a sicontactnak is és azt válaszolták, hogy vannak kisebb kompatibilitási problémák a 667-ben, amiket javítottak a 672-ben és hogy a 667-es próbaverziónál már máshogy vannak a frissítések és ezért lehet ez a probléma amit én is jeleztem feléjük. Na most erre azt mondom, hogy válaszoltak is meg nem is.
Fogtam magamat és kevés angol tudásom mellett bevállaltam és felraktam két hete a 672-est a trial kulcsal. Azóta nincs semmi ilyen problémám, frissít rendesen. Tegnap itt írtátok, hogy van végre magyar nyelvű is ezért felraktam a 672-es magyart. Majd meglátom, hogy hogyan működik, de ha eddig az elmúlt két hétben angol nyelvűvel nem volt problémám akkor gondolom a magyar nyelvűvel sem lehet gond. -
etele34 #5175 Telepítsd fel a legújabb 672-es verziót, abból is commercialt. >Itt< megtalálod, hogy hol és hogyan kell kérni a hozzávaló kódokot. Ezzel engedi a letöltést.
A legújabb vírusdefiníciós adatbázisról pedig > itt < kapsz információt. -
#5174 Hejho! 3napja a 3401-ről nem frissít :( Hol tudom megnézni,mi a legújabb verziószám? köszi! -
etele34 #5173 Én felraktam ezt a 672-est. Aztán majd meglátjuk hogyan műxik. Én a CHIP magazinos kulcsot használtam a letöltéshez, azt is elfogadta. -
Elég csak a trial jelszót átírni... -
#5171 Nem fogom havonta újrarakni!:)