15641
-
Puhos #5290 Azzal, hogy a programot crakkeled vagy fix-et teszel rá, attól még lehet, hogy találsz vírusos oldalt, ahonnan a vírus beakar jutni a gépedre. Ez nem az előbb leírtaktól függ.
Szerintem megéri 30 naponta újrarakni, amíg nekem nem volt licencem addig én is így csináltam. Vagy keresni kell egy másik vírusirtót /ezt óvatosan írtam ezen a topikon/. -
#5289 Szevasztok! Rossz volt a gépem elvittem megcsináltatni. A gyerek felrakta a Nod32 3.0.650.0 verzióját azelőtt nod32 2xy verziója volt fent.
DE! a 3.0.650.0 csak próbaidős van még 30 napom , és minden nap talál vírust ami be akarna jönni a gépbe.(tegnap 2 ma már 1) mit csináljak hogy ne legyen próbaiős? (nincs kedvem fizetni érte:D) -
#5288 Októberi PCWorld okosság (ha valakinek számít a +5 nap): ejoub2 -
#5287 Egyik javasolt szerverrel sem megy. Azt hiszem kérek mégegy usernevet meg passwordot a chip-kóddal, hátha azzal már nem kötekszik. -
Madmano #5286 Felhívtam a Nod-os csókákat és elmeséltem,tnap kaptam az ESS-ra fnév,jelszót de nem megy a bringa vele.Azt mondta a manus,tegnap vmi gebasz volt a regisztrálással náluk,de ha adok emailcímet,dob egy másik fnevet jelszót.Na,így is lett.Most műkszik. -
etele34 #5285 Ez is jó, de ezzel is meg lehet próbálni amit most adok. Ez a központi legfőbb szerver:
http://update.eset.com/eset_upd
Nálam sárga az ESS már harmadik napja, de frissít rendesen. Én a trial verziót használom és aut. kiválasztáson van beállítva. -
garaml #5284 Próbáld meg a frissítő szerverekbe betenni ezt a címet: http://u35.eset.com/eset_upd
Írd be újra a név/jelszó párost, és végül egy manual frissítést nyomni. -
#5283 Az októberi CHIP magazinos kód révén kapott username és jelszó párossal ma nem akart frissíteni az ESS. Azt írta ki hogy invalid username & password. WTF??? Már legálisan se megy??? -
garaml #5282 Szinte biztosra mondhatom, történt valami a gépeddel - sajnos tapasztalat, azért nem tudja inícializálni. Le kellene szedni a Nod-ot *, alapos registry puceválást csinálni, utána vissza. (ekkor dönthetsz, hogy a megszokott régit, vagy az újat)
* A leszedésnél ne az eltávolítást nyomd meg, hanem a módosítást, ekkor fel fog jönni az install-ja, ahol lehet választani a javítás, vagy az eltávolítás között. Ekkor kell az eltávolítást nyomni, és szépen leszedi... -
garaml #5281 Talán ezért még marad egy darabig: A régebbi Microsoft Windows rendszereken (Windows 95, 98, ME vagy NT 4.0) továbbra is az ESET NOD32 Antivirus 2.7-es verziója biztosít megbízható védelmet. És a frissítése a nyári kalamajka után továbbra is kitűnően megy a "400 évig"-es változattal is, sokak örömére reméljük még sokáig. -
Genyoka27 #5280 Sziasztok! Köszönöm a megoldást, ismét kizöldült a nodom! -
Möbiusz #5279 Én még kiegészíteném annyival, hogy a legutolsó 3.0.672.0-ban az előző, 3.0.669.0-hoz képest 14(tizennégy) kompatibilitási problémát javítottak. A többi (még)közel harminc másik közben adódott hibákkal együtt. Na ilyen támogatást már valóban nem kap a 2.7-es. Ezért fényévre van már lemaradva a mostani hármastól. Ha másért nem akkor ezért már igenis érdemes lecserélni. Az ÚJ mindig jobb. -
etele34 #5278 Talán ezért ha másért nem. ESET-éknél már régóta kifutó termék a 2.7 verzió és nem adnak hozzá már támogatást. A 'Vírusdefiníciós adatbázis' még kapja ugyan a frissítéseket a 2.7-nél is, de ki tudja még meddig? Szerintem is érdemes váltani. Mielőbb. -
#5277 de, ha ez normálisan működik és minden megvan hozzá akkor mért váltsak??? vki nem tudja elmondani, ami a progi honlápján le volt írva erről azt megcsináltam és már mélyreható vizsgálatot is tudok, de az Amon még mindig rossz és még mindig piros a logó is, Caps Lookra meg azért váltottam mert az azelőtti üzenetemre senki nem válaszolt és hátha így vki észrevesz, most meg az összes fájlhoz azt írja ki, hogy a fájl zárolva, hiba megnyitáskor és kizárólagos programmal használja egy másik progr. v. operációs rendszer... -
#5276 KAPCSOLD KI A CAPSLOCKOT LÉGYSZÍVES ÉS TALÁN VÁLTS MÁR ÍGY EGY ÉV ELTELTÉVEL NOD32 3.0-RA! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!444NÉGY! -
#5275 NEM MŰKÖDIK AZ AMON, AMIKOR BEKAPCSOLOM A GÉPET ÉS ELKEZDD DOLGOZNI A NOD, AZT ÍRJA KI, HOGY HIBA TÖRTÉNT AZ INCIALIZÁSKOR ÉS A NOD32.000 FÁJL NEM TALÁLHATÓ ÉS AZ AMON NEM MEGY CSAK, DE ÍGY AZ EGÉSZ PROGI SEMMIT NEM ÍR ÉS A LOGÓ ZÖLDRŐL VÖRÖSRE VÁLTOZTT!!! HELP PLS -
Diamond500 #5274 2napja megint nem frissül nekem, megállt 3484-nél..3489 lenne az aktuális :( -
#5273 tessék az 10.01 kód
Username:EAV-04799766
Password:rnjhefw6wx
Username:EAV-04799768
Password:2a46fvwsh4
Username:EAV-05807313
Password:75k4kx2tdn
Username:EAV-05807309
Password:b45utkprvx
Username:EAV-04751288
Password:7fr3fn864w
Username:EAV-05545541
Password:bxe7wd4xjr
Username:EAV-06074336
Password:ke373bcaw7
Username:EAV-04754400
Password:wkkrwm2srw
-
etele34 #5272 Kicsit vissza olvasva az [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111644056&no=5242]#5242-ben[/URL]le van írva egy megoldás. Használd. -
Genyoka27 #5271 Sziasztok!
A Nodom kis zöld szemből sárgára váltott.
Nem tud valaki Új jelszót ami vel tud tovább védeni?
Ha tudtok valami okosságot irjatok Légyszi!
Köszönöm mki segítségét!!!!!!!
-
#5270 Hello van egy kis gondom! ma amikor bekapcsoltam vmi szart írt ki a progi és amikor víruskeresésre mentem volna akkor azt írja ki, hogy a Nod32.000 fájl nem található mi lehet a gond??? -
phoenix1 #5269 Nagyon köszönöm. Rosz helyen keresgéltem, pedig még ki is van írva :O
Öregszem. Már töltöm is, köszönöm etele34, slime001 a rávezetést. -
etele34 #5268 A magyar oldalról bármelyiket le lehet tölteni, úgy hogy nem lehet probléma ezzel. -
etele34 #5267 A próba változatot a magyar oldalról le lehet tölteni. De le lehet az eset.com oldaláról is tölteni. Nem kell semmi hozzá.
Érdekeset változtattak ESET-ék, ha az eset.com oldaláról szeretnéd letölteni a Trial verziót. De ez csak az ESS-re érvényes a NOD32-re nem. Eddig nem így működött. Én most végig zongoráztam a dolgot és a következő a menete.
Rákattintasz az ESS-Trial letöltésre ha a Trial ESS-t akarod leszedni és megadod az e-mail címedet. Oda küldenek néhány perc múlva egy felhasználó nevet/jelszót. Utána, ha megkaptad az adatokat akkor ide beírod és máris letölthető.
Nekem ezt küldték amikor ma reggel próbáltam:
EAV-05928122
xpre6jkwr8
Ez egy egy hónapos kulcs. Ha nem sikerülne Neked, akkor szedd le ezzel.
Üdv.
-
#5266 A trial verziót töltsd le! -
phoenix1 #5265 Miért kér jelszót amikor leakarom tölteni a nodot? akármelyiket, mindegy, mindegyiknél azt kéri, hogy azonosítsam magam? Nálatok működik a letöltés? Gondolkozom rajta, hogy átálja nodra, na de így, hogy még letölteni sem lehet a saját oldaláról. :((( -
tompka #5264 Na bakker. Restart után jó :D -
tompka #5263 A system, és a ekrn.exe együtt 100-on járatják a procit. Mivan ezzel? (még nem próbáltam újraindítani) -
gyonax #5262 Kösz a segítséget, de a SD semmit nem ért mert a trójai nem engedte frissülniXD Letöltöttem az SDFixet, csökkentett mód, DOS feeling, de rendbejött:D Ajánlom Mindenkinek a progit aki hasonló problémával küzd. -
tompka #5261 Ilyen Trojan-Downloadert talált tegnap nekem az ESS. Csak az mp3 volt -
balcsi70 #5260 Na fölraktam ezt a a-squared Free 3.5 3-at talált egy Trojan-Downloader.Win32.Small.abni nevezetü xart kiirtotta. Más progik nem találtak semmit(elötte).Találkoztam olyan spy-irtokkal is hogy mikor feltelepited már kapásbol feltelepit egy kamu spy-t és megfogja és bemutatja hogy milyen fasza progi mert megtalált egy spywaret és hogy hatásosabb legyen vedd meg a fizetös változatát. (vajon ez is ilyen?vagy ténylegesen ott volt a gépen? de majd letesztelem egy másik gépen is a progit. -
etele34 #5259 Trojan.DDSServ.
Trojan.DDSServ/ Spyware Doctor.
Tedd fel a Dokit és azzal próbáld meg leszedni, de itt van egy erre "szakosodott" program is. Nagy valószínűséggel le tudja szedni. -
etele34 #5258 Törölheted. -
tompka #5257 Tegnap elindítottam ezt 1percre csak, és rögtön talált vmi cuki és süti izét. Ezeket is lelehet törölni? -
gyonax #5256 Bizonyos TDSServ nevű trójaim van... Valaki tudna segíteni az eltávolításában? Minden magához kapcsolódó oldalt letiltott XD -
balcsi70 #5255 Kössz. Hála égnek amiota fent van a ESS-i és belöve fulosan nincs semmi a gépen.Kiváncsiságbol kiszoktam probálni ezeket a progikat de nem találnak semmit ugyhogy innen gondolom hogy nincs semmi a gépen,az ESS-i el szokta kapni idöben. -
garaml #5254 Nálam ez addig volt így, szinte idegesítő mértékű, amíg a téonlány modemre a gép tárcsázott. A Nod hamarább töltődik be, mint hogy lenne kapcsolat, és e tény végett minden indulásnál hosszú-hosszú nyüglődés következett. Vettem egy Linksys routert , pl itt, és azóta ez a jelenség megszűnt. A router tárcsáz be, a gép indulásakor ott a "hálózat", és a Nod bejelentkező képernyője max. 1-2 mp-ig látható. Túlzás nélkül nagyságrendekkel gyorsabban töltődik be így a program. -
garaml #5253 Dehogy, fut szépen. Hasonló, mint a SUPERAntiSpyware , vagy az Ad-Aware 2008 , én néha el-elindítom valamelyiket, és talál, amit talál. Mind három elég közkedvelt. Az AntiSpyware napi adatbázis frissítésű, a másik kettő nem, viszont komolyabb. Többek között Registry problémákat is javítanak. -
balcsi70 #5252 Ez összeakad a ESS-ival vagy nem? Kösszike a választ. -
castor4791 #5251 Lenne egy problémám.
A nod bejelentkező képernyője túl sokáig látható a windows indulásakor, és a nod honlapján lévő segítség sem működik. http://www.eset.hu/segitseg/gyik/bejelentkezokep
Tudna vki segíteni?
előre is kösz