15641
  • gyonax
    ESS 6051 - 20110418
    Nem tudom működik-e, én csináltam, és nincs lehetőségem kipróbálni. Ha működik akkor az instrukciók ugyanazok mint eddig.
  • moonster
    De ez nem 2010-es?
  • Narxis
    Eset Nod32/ESS Offline Update 5016 (20100410)

Letöltés
  • Narxis
    Akik eddig csinálta az offline frissítéseket az nem töltött fel március 9 óta újat, de kerestem egy másikat, nem tudom működik-e vagy sem. Szóljatok ha nem jó.
  • vg
    Miért nem nyomatjátok az OFFLINE frissítéseket???
  • moonster
    Thx
  • Gary
    Hmm... kaptál még egy szavazatot. Utólag ugyan, de nem jelentéktelen. Nos, "pátyolgasd" tovább megelégedésünkre. (van egyáltalán ilyen szó?)

Alex2 véleményével teljesen egyetértek!
  • Zsolt01
    Erre a megoldásra gondol: | #9840
  • moonster
    Azért írd ide kérlek a megoldást, hátha másnak is segít.
  • Pihe75
    Bocsi!
    Itt megtaláltam a megoldást. Remélem ez nem csak pár napig tart. Köszönöm!!!
  • Pihe75
    Sziasztok!
    Látom nem csak nálam nem lehet frissíteni a NOdot. Én mindig kódokat keresek, és azzal frissítem. Most nem lehet. Bármilyen kódot rakok fel. Már letöröltem, és újra telepítettem a Nodot. Van valami megoldás?
  • wicked
  • moonster
    Köszönöm a támogatást mindenkinek. Valószínűleg ezek is közrejátszhattak a következő privát üzenet keletkezésénél.

• moonster
    Itt a fejlécben a Letöltés-re kattintasz, ott kiválasztod a NOD32 v ESS terméket és bal oldalon találod a próbaváltozatot, jobb oldalon meg a kereskedelmi verziót. Onnan ismered meg, hogy ha a letöltésére kattintasz, akkor kér felhasználói nevet és jelszót.

Nem kell fix, felejtsd el.

CCleanernél bal oldalt Tools, utána a listából kiválasztod a NOD32-t, esetleg a Fix-et és uninstallálod őket.
  • Ariane
    Bocsika az elírásért, nekem még korán van kicsit.
    Előző hsz.-ben mmonster = moonster
  • Ariane
    Amikor szavazni kellett, akkor én is adtam egy szavazatot a mostani házigazdának(moonster). Teljesen elégedett vagyok vele, bár ritkán írok be, de rendszeresen olvasom a topikot. Így ha most megint szavazni kellene, akkor újra mmonster kapná a szavazatomat.
  • Alex2
    hát igazából én a régi házgazdát nem ismerem,de ha szavazni kell akkor moonsternek van egy szavazata tőlem
    kb. 2 éve vagyok a fórumon és moonster előtt nem volt ilyen szépen áttekinthető, dizájnos az oldal
  • me and a monkey
    Pontosan. Ezt mi szavazzuk meg, ez nem öröklött jogcím, az csak a walesi hercegnek jár.
  • kgpassat
    Köszi a segítséget!
    Lenne néhány kérdésem:
    - kereskedelmi változatot honnan tudok letölteni?
    - ha leszedem a NOD-ot, az a fixet is leszedi, vagy azt valahol külön kell?
    - CCleanernél az előzményeket kell bepipálni?
  • moonster
    Ne fixxeld, nincs rá szükség.
    1. A fenti újságos kódok segítségével igényeélj egy felhasználói név - jelszó párost.
    2. Töltsd le a N0D32 vagy ESS kereskedelmi változatát, ne a próbaváltozatot.
    3. Uninstalláld a régebbi NOD-od, a Fix-szel együtt, CCleanerrel takaritsd le a fix nyomát, majd indítsd újra a géped.
    4. Restart után telepítsd fel a letöltött N0D32, vagy ESS progit, használd az igényelt felhasznaloi nev - jelszo párost
    5. Frissítsd!!!
    6. Mosolyogj!
  • kgpassat
    Kb. 2-3 napja áll fenn a probléma. Felraktam a nod32-t, fixxel megcsináltam, de nem tudja magát frissíteni, és kódot sem fogad el.
  • TomBond
    Amennyiben ez ma jött elő akkor valami gubanc lehet, mert nekem is ezt csinálja! (PC WORLD-ös kóddal)
  • kgpassat
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet kitörölni a registry-ből a nod32 kódját, mert valami nem stimmel a felhasználónévvel, illetve a jelszóval, és újat pedig nem fogad el?
    CCleaner-rel próbáltam, de az nem hozott megfelelő eredményt, gugliban pedig azt találtam, hogy futtassam le a regeditet, és ott meg lehet csinálni, viszont ott nem igazán tudtam eligazodni...
    Köszi.
  • shakwill
    Az eset online scanner megy. A c-vel végzett, most vizsgálja a másik vinyót. Ez egy barátom gépe. Ráment egy támadó webhelyre, azonnal kiírt vagy nyolcmilliárd vírust, és agresszíven követelte, hogy töltsd le a vírus eltávolító programot, amely nem csinál semmit, hanem azt akarja, hogy a vírus irtáshoz vedd meg a programot drága pénzért. Valószínűleg az "eltávolító" program telepíti a vírust.
  • kl24h
    Akkor futtasd le az egész gépet, ha nincs túl sok mindent, ha túl sok minden van, akkor csak a C partíciót (amibe van a Windows telepítve) egészen.
  • shakwill
    talált egy linkflu trójait
  • shakwill
    Köszi a tanácsokat. Most fut az online scanner, 99% on van eddig nem talált semmit. Utána lefuttatom az ajánlott programot is. Gondolom, most már késő jelszót beállítani a nodon, azt is újra telepítem és a telepítésnél állítok be jelszót. Gondolom azért a malware-eknek nincs kódfejtő algoritmusuk...
  • kl24h
    Malwarebytes Antimalware, letöltöd a free verzióját, telepíted frissíted és először adsz egy Quick Scan-t. Ha nem engedi futtatni, akkor ahogy írtam átnevezed az mbam.exe valami más *.exe-re.
  • shakwill
    Már egyszer újra telepítettem a nodot, de nem védtem le jelszóval. Rescue cd s cuccum nincs. Tudsz valami linket az antimalware progihoz?
  • kl24h
    Én találkoztam olyannal, hogy a vírus letiltotta az antivírus valós idejű védelmét, csak a Tűzfalát hagyta meg aktívan. Persze a scannelés sem ment, csak az antivírus újratelepítése oldotta meg a problémát és rögtön újratelepítés után jelszóval védtem le. Szerencsére nem volt olyan intelligens a vírus, hogy még volt erre időm.

Ezért ajánlatos az ESET esetén is jelszóval védd a védelmi komponenseit. Lehet, az online scannert sem fogja engedni. Hogy kitisztítsd a gépet, akkor lehet a Rescue CD cuccokat kell próbálnod.
    Azért egy Malwarebytes Antimalware le lehet futtatni, ha ezt engedi. Annyit még lehet próbálni ha ezt sem engedi, hogy az Malwarebytes víruskereső programját átnevezed (mbam.exe pl. mbamhjfhikrk.exe-re) és akkor lehet engedni fogja.
  • shakwill
    Sziasztok! Létezhet az, hogy vírus, vagy spyware letiltja a nod32 kézi indítású víruskereső modult? AZ ad aware kézi keresője szintén nem indul el. Most a eset online scannerét próbálom ráhajtani, de még tölt.
  • Meshif
    Köszönjük!!!! :)
  • Zsolt01
  • Gary
    Megírtam neki, h ha aktív lesz és tisztességgel ellátja a házigazda jogokat, valamint a moderátorok is úgy látják, akkor lemondok a házigazdai jogokról.

Ez még nem elég! Téged mi választottunk, ezért - a föntieken túl - új szavazás és minimum 2/3-os többség kell, hogy ő legyen a topic (régi/új) házigazdája!
  • Zsolt01
    Kivételek közé tenni adott programot.
    Itt írtam pont a hozzászólásod előtt:| #9861
  • Narxis
    Neeeeeeee, csak kamuzik.
  • moonster
    Kedves üzenetet kaptam a régi házigazdától:

Megírtam neki, h ha aktív lesz és tisztességgel ellátja a házigazda jogokat, valamint a moderátorok is úgy látják, akkor lemondok a házigazdai jogokról.
  • moonster
    Nem tudom mi lesz veled, ha az eset seggbe rúgja az általad linkelt oldal üzemeltetőjét?
    Jössz ide kódért:)

• Laczyi
    Thx
  • hodila
    Az előbbi üzenetet okvasd!!!