Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem járt le a licensz, a PCWorld havi kódjával frissítem, amit az újsághoz kapok...a beállítások is jók (proxy, stb.), az is be van állítva, hogy frissítse a programot, ha van új verzió, de nem frissítette így sem a verziót (próbáltam úgy is, hogy mindeféleképp frissítse, de ez sem jött össze 😞 ), most is a 4.0.442.0 verzió van és nem a frissebb....
Bocsi de mig bekörmöltem meg betöltöttem adigra láttam most frisitett.Akkor nem nálam a baj csak egy kicsit lassu vagy nem volt elérhetö frisités. De azért köszi mindenkinek,
Lenne egy kérdésem. Eddiga a NOD32 v2.51 es verziot használtam.Már napok ota nem frisitett. Egy barátom ajánlotta tegyem fel a NOD32 v2.70.32.0 verziot mert neki azza nem volt semmi problémája. Feltettem de tegnap 14.10 ota /ekkor tetem fel / nem frisitett. Másnál is igy van vagy ez nálam valami hiba?? Légyszi irjon aki tud segiteni ebbe. Köszi elöre is.
ui...: mindenkinek kellemes husvéti ünnepeket kívánok
Köszi
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
Kettõ gépen használom a Nod32 4.0.468-at és amíg a gyorsabbik (2 magos) gépen semmi gond sincs a programmal, a régebbi (1 magos 😊) gépemen Win (XP) betöltés után sokszor jó sok percen át dolgozik a progi, amit pl az ikonjáról látok (ha ráviszem a kurzort akkor írja, hogy "Ellenõrzés indítása folamatban").
Nem is lenne ezzel semmi probléma sem, csupán ilyenkor ez idõ alatt végig szinte 100%-os proci használat mellett fut az ekrn.exe. :/
Nem lehet valamit kikapcsolni a programban ennek érdekében?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
újságkóddal használtam eddig a 32bites nod-ot, de a 64bites verziót nem tudom vele frissíteni.
lehet, hogy arra nem érvényes?
köszi
Látom frissítetted a hsz-t a PC World-ös fejlécnél.
Mikor ráviszem az egeret akkor a 2010.04.15-ös dátumot mutatja,pedig a kód 05.15-ig érvényes
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
2010. 03. 30.
Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió (x86 és x64)
http://data.hu/get/2395458/ess_ena_v30_20100330.zip
Nod32 2.7
http://data.hu/get/2395459/nod32_v27_20100330.zip
Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
vagy: http://data.hu/get/2104520/nod32_offline_update.pdf.html
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Ha nem gond meg tudnád mondani hogy a virustotal-on hogy lehet web címeket ellenõrizni,nekem idáig csak fájlokat sikerült ellenõrizni.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
remélem majd javítódik a probléma

Tisztelt Uram!
Köszönjük érdeklõdését. Az új verzió megjelenése 2-3 héten belül várható.
Üdvözlettel: Béres Péter
Sicontact Kft.
H-1023 Budapest, Sajka u. 4.
H-Cs : 9:00-16:00, P 9:00-13:00
Tel.: +36-1-346-7048
Fax: +36-1-346-7050
Mobil: +36-30-746-51-39
E-mail: [email protected]
Web: http://www.sicontact.hu
...hát ez van...
feltettem az újságost de nem frissíti be csak hagyja,természetesen már az van kiírva hogy nem kell frissíteni,de a dátum az maradt ugyan az!
A tegnapi napig minden rendben volt a nod3.0 val mára viszont elavult lett mivel nem találta a frissítési szervert fel van telepítve NOD32.3.0.642.Antivirus.Smart.Security.FiX.1.2._31.days.remaining.forever.2050_.by.TemDono
illetve ESET_Fix_v1.3
Tudna esetleg valaki írni egy szerver címet ahonnan be tudnám frissíteni vagy esetleg jött már ki újabb fix?
Találtam egy Dasumo Fix 3.2 nevezetû fixet de nem vagyok benne biztos hogy jó-e mivel franciául van a telepítõ😄
Köszönöm elõre is a válaszotokat!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az ESET Smart Security 4.0.442.0-át (magyar) használom, hiába van beállítva, hogy a program összetevõk frissítés, mégsem frissíti...miért?
grayback
Szép napot!!
Köszönöm
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
majd reboot
ccleaner (esetleg comodo system cleaner (óvatosan, ésszel!!))
reinstall
aztán gyere vissza hogy mi van
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ismerõsnél probléma az ESET Smart Security 4 -el.
Valós idejû fájlrendszer védelem nem megy! Egyszer csak "nyekk"!
Beállításoknál hiába pipálom be és ok, visszanézek és pipa eltûnik. Tálcánál Eset ikonnál szürkén írja.
Azt írja, hogy fájlrendszer sérülés, újra rakás.
Eltávolítás, CCleaner tisztítás, külön még rákerestem Eset fájlokra (Documents and Settings/felhasználónév/...) és törlés.
Hiába tettem újra, ugyan az! Próbáltam Nod32 4 -et is, ugyan az!
Vélemények !?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"