15641
-
hodila #9868 Írd be ezt a szervercímet!
Megnyitod a Nod - ESS-t, nyomsz egy F5-öt, megjelenik a menü, kikeresed a frissítés menüt - frissitési szever - szerkesztés - beírod ezt a szervercímet - hozzáad - és kész. Azt hiszem ez elég szájbarágós!
Nem kell kódokat - jelszavakat pötyögni!!!
Csak próbáljátok ki!
Nem tudom mi lessz veletek ha majd már az újságokban sem lesznek kódok!!!
Üdv!!!
http://esetupdate.tk/update/eset_upd/v4
Jó szórakozást!!! -
#9867 Szia!
A kereskedelmi verziót telepítsd fel. Bocsi ha az van fent de ne a trialba írd be ezeket, bár azt hiszem az is elfogadja. A kapott felh.név/jelszóval le tudod tölteni és telepíteni is.
Ha ez megvan akkor csinálj egy frissítési gyorsítótár ürítést majd indíts egy kézzel indított frissítést a frissítési fülre kattintva. Általában ez meg szokta oldani. Én régebben használtam a nodot és ez megoldotta az ilyen jellegű problémát, ezért merem javasolni. -
gycsisz #9866 Egy kis segítséget szeretnék.
Eset NOD32 Antivirus 4.2 (64bit) használok, szinte mindig ide jövök az újságos kódért, majd ahogy kell regisztrálok. Az elmúlt Kb. 6 hónapban soha semmilyen itt található kód, azaz amire regisztrálok és visszakapom a kódot, nem fogadja el a NOD32, mert egyből kiírja, hogy nem jó név jelszó. Már volt olyan is, hogy nem azonnal, de másnapra tuti írta, hogy nem jó név jelszó és ilyenkor akármire kérem a regisztrációt, mind egytől egyik nem jó név jelszót ad. Eddig a megoldás NOD32 uninstal, majd instal és 1 hónapig megint minden oké.
Valami ötlet? Előre is köszönöm.
Ui.: 2db gépem van itthon, mindkettővel így járok.
Egy kollégámnál is én szoktam frissíteni, ott viszont soha ilyen még nem volt. -
KaBuTo666 #9865 De geci bonyolult program ez a nod. -
Ironman2 #9864 Huu.Köszi.Sikerült is.Ki hitte hogy ilyen bonyolult -
#9863 Szia!
Angol nyelvű leírást találtam.
How do i create an application-based firewall rule! -
Ironman2 #9862 Sziasztok! A NOD tüzfalán hogyan lehet átengedni programokat,úgy hogy ne kelljen kikapcsolni az egész tüzfalat? -
Zsolt01 #9861 Hozzáértő módba legyen Nod.
Beállítások / További beállítások bal oldalt "listába" / Kivételek és itt add meg a fájlt. -
kizer0215 #9860 Helló! A segítségeteket kérném abban, hogy a nod32-nél hogyan lehet azt megoldani, hogy egy bizonyos ,,filet" (amit a nod vírusosnak észlel), azt ne vegye figyelembe és ne kérdezgessen rá hogy karanténba tegye vagy törölje?
Valójában az lenne az elképzelésem: Ha a bejelentkezek a win7-be, akkor ne tegye azt a bizonyos ,,filet" soha sem a karanténba!
Remélem válaszoltok!
A segítséget előre is köszönöm!!! -
#9859 a bannerben levő magazinokra kattintva a kódokkal meg lehet hosszabbítani -
riki02 #9858 Üdv!
Érdekelne, hogy van-e valakinek felesleges ESS licence amit el tudna küldeni? Cserébe 2 gépre érvényes NOD32 licencet tudnék adni (2013.06.-ig érvényes) -
peti178 #9857 -
#9856 -
fondorlatos #9855 -
#9854 Pc W0RLD 2011/április
Kód: S6AT5E
Regisztráció
Érvényes: 2011.05.15
Köszönet brandd-nek -
#9852 Köszönöm a gyors munkát!
-
#9851 -
#9850 javítottam. -
#9849 Köszi a kódot.
Mivel házigazdaként nincs szerkesztési jogom, ezért megkértem egy aktív moderátort, hogy tegye meg. Reméljem, hogy mihamarabb eleget tud tenni a kérésemnek.
Egyébként a CH1P-es kód közel két hónapos, márc. 23-án postolták és május 15-ig jó. -
#9848 Szerintem abban is egy hónapos kód lesz. Az előző haviban is az volt. -
#9847 -
#9846 -
#9845 Ezek szerint tényleg nem lesznek 2 hónapos kódok?
Még az áprilisi PC WORLD-ben bízom, hátha... -
Alex2 #9843 Pc guru 2011/5
Kód:CHEM9F
Regisztráció
Érvényes: 2011.05.15 -
#9842 Köszönjük, de nem élünk ilyennel. -
Terence007 #9841 Jobb ha elvégzi az ember azt a pár másodperces melót 1-2 havonta, az a frissítés legalább hivatalos. -
hodila #9840 Itt van egy pár frissítőszerver cím, ezt be kell írni a NOD vagy ESS, -Beállítások - Frissítés menüpontban található frissítési szerver szerkesztésbe, ez után hozzáad és kész ! ! !
A felhasználó nevet, a jelszót törölni kell, mert így megy. nem kell kódokat meg jelszavakat írogatni.
Hát ennyi!
Jó étvágyat hozzá!!!
Nekem már megy egy jó ideje, semmi gond!!!
* 4-es verzió: http://esetupdate.tk/update/eset_upd/v4
* 3-as verzió: http://esetupdate.tk/update/eset_upd/
* 2.7-es verzió: http://esetupdate.tk/update/nod_upd/
Üdv!!!
-
#9839 CH1P link javítva. Elnézést és köszönöm a visszajelzéseket!
-
#9838 jé, tényleg jó már.. köszi :) -
#9837 Gondolom már nem áll fenn a probléma, azért bemásolom, az atw válaszát:
A hiba nem nálunk volt, valószínűleg valamelyik ingyenes tárhelyen vírusos tartalom volt, a NOD rendszere viszont nem választotta külön az aldomaineket egymástól és így az összes tiltásra került. Alapvetően a problémát mi nem tudjuk megoldani, a szoftver üzemeltetőjének jeleztük a hibát és a legújabb 6005-ös frissítésben a problémát már elhárították. -
#9836 Hali !
Van egy atw-s tárhelyem, ahol pár képet, egy játékhoz FAQ-t meg egy fórumot tárolok (utóbbit csak haverjaimmal használom)
a mai napon azt vettem észre, hogy a következőt írja ki a böngésző, mikor hozzá akarok férni:
"Az ESET NOD32 Antivirus letiltotta a weboldalhoz való hozzáférést.
A weboldal szerepel az ártó kódokat tartalmazó weboldalak listáján."
Tudomásom szerint nincs rajta semmi olyan dolog, ami vírust tartalmazna.. FTP-vel ráenged, azt nem akadályozza a nod..most egyelőre szedem le a cumókat, és ráakarom küldeni a vírkert..
de miért került fel a listára ? s ha nem találok semmi vírusos dolgot, akkor hogy lehetne leszedetni ? vagy mi a csuda van ? ilyenkor mit lehet tenni ?
-
MaxM #9835 Köszönöm! -
Sharkweb #9834 Köszi!
-
perelli #9833 THX! -
#9832 -
Zsolt01 #9831 Köszi! -
#9830 -
#9829 chip-es link rossz a bannerban -
piamania #9828 Csak szólok,hogy ha a villogó Ch1p feliratra kattintok, akkor nem a hozzátartozó post jön be,hanem másik.Amúgy köszönöm a kódot! -
pirobi #9827