15641
  • hodila
    Írd be ezt a szervercímet!

Megnyitod a Nod - ESS-t, nyomsz egy F5-öt, megjelenik a menü, kikeresed a frissítés menüt - frissitési szever - szerkesztés - beírod ezt a szervercímet - hozzáad - és kész. Azt hiszem ez elég szájbarágós!
    Nem kell kódokat - jelszavakat pötyögni!!!
    Csak próbáljátok ki!
    Nem tudom mi lessz veletek ha majd már az újságokban sem lesznek kódok!!!
    Üdv!!!

http://esetupdate.tk/update/eset_upd/v4

Jó szórakozást!!!
  • Ariane
    Szia!

A kereskedelmi verziót telepítsd fel. Bocsi ha az van fent de ne a trialba írd be ezeket, bár azt hiszem az is elfogadja. A kapott felh.név/jelszóval le tudod tölteni és telepíteni is.
    Ha ez megvan akkor csinálj egy frissítési gyorsítótár ürítést majd indíts egy kézzel indított frissítést a frissítési fülre kattintva. Általában ez meg szokta oldani. Én régebben használtam a nodot és ez megoldotta az ilyen jellegű problémát, ezért merem javasolni.
  • gycsisz
    Egy kis segítséget szeretnék.
    Eset NOD32 Antivirus 4.2 (64bit) használok, szinte mindig ide jövök az újságos kódért, majd ahogy kell regisztrálok. Az elmúlt Kb. 6 hónapban soha semmilyen itt található kód, azaz amire regisztrálok és visszakapom a kódot, nem fogadja el a NOD32, mert egyből kiírja, hogy nem jó név jelszó. Már volt olyan is, hogy nem azonnal, de másnapra tuti írta, hogy nem jó név jelszó és ilyenkor akármire kérem a regisztrációt, mind egytől egyik nem jó név jelszót ad. Eddig a megoldás NOD32 uninstal, majd instal és 1 hónapig megint minden oké.
    Valami ötlet? Előre is köszönöm.
    Ui.: 2db gépem van itthon, mindkettővel így járok.
    Egy kollégámnál is én szoktam frissíteni, ott viszont soha ilyen még nem volt.
  • KaBuTo666
    De geci bonyolult program ez a nod.
  • Ironman2
    Huu.Köszi.Sikerült is.Ki hitte hogy ilyen bonyolult
  • moonster
    Szia!
    Angol nyelvű leírást találtam.
    How do i create an application-based firewall rule!
  • Ironman2
    Sziasztok! A NOD tüzfalán hogyan lehet átengedni programokat,úgy hogy ne kelljen kikapcsolni az egész tüzfalat?
  • Zsolt01
    Hozzáértő módba legyen Nod.
    Beállítások / További beállítások bal oldalt "listába" / Kivételek és itt add meg a fájlt.
  • kizer0215
    Helló! A segítségeteket kérném abban, hogy a nod32-nél hogyan lehet azt megoldani, hogy egy bizonyos ,,filet" (amit a nod vírusosnak észlel), azt ne vegye figyelembe és ne kérdezgessen rá hogy karanténba tegye vagy törölje?
    Valójában az lenne az elképzelésem: Ha a bejelentkezek a win7-be, akkor ne tegye azt a bizonyos ,,filet" soha sem a karanténba!
    Remélem válaszoltok!
    A segítséget előre is köszönöm!!!
  • Aquir
    a bannerben levő magazinokra kattintva a kódokkal meg lehet hosszabbítani
  • riki02
    Üdv!

Érdekelne, hogy van-e valakinek felesleges ESS licence amit el tudna küldeni? Cserébe 2 gépre érvényes NOD32 licencet tudnék adni (2013.06.-ig érvényes)
  • peti178
  • Narxis
  • fondorlatos
  • moonster
    Pc W0RLD 2011/április

Kód: S6AT5E
    Regisztráció
    Érvényes: 2011.05.15

Köszönet brandd-nek
  • moonster
    Köszönöm a gyors munkát!
  • Narxis
  • Efreet
    javítottam.
  • moonster
    Köszi a kódot.
    Mivel házigazdaként nincs szerkesztési jogom, ezért megkértem egy aktív moderátort, hogy tegye meg. Reméljem, hogy mihamarabb eleget tud tenni a kérésemnek.

Egyébként a CH1P-es kód közel két hónapos, márc. 23-án postolták és május 15-ig jó.
  • wicked
    Szerintem abban is egy hónapos kód lesz. Az előző haviban is az volt.
  • wicked
  • husiego
  • husiego
    Ezek szerint tényleg nem lesznek 2 hónapos kódok?
    Még az áprilisi PC WORLD-ben bízom, hátha...
  • Alex2
    Pc guru 2011/5

Kód:CHEM9F
    Regisztráció
    Érvényes: 2011.05.15
  • moonster
    Köszönjük, de nem élünk ilyennel.
  • Terence007
    Jobb ha elvégzi az ember azt a pár másodperces melót 1-2 havonta, az a frissítés legalább hivatalos.
  • hodila
    Itt van egy pár frissítőszerver cím, ezt be kell írni a NOD vagy ESS, -Beállítások - Frissítés menüpontban található frissítési szerver szerkesztésbe, ez után hozzáad és kész ! ! !
    A felhasználó nevet, a jelszót törölni kell, mert így megy. nem kell kódokat meg jelszavakat írogatni.
    Hát ennyi!
    Jó étvágyat hozzá!!!
    Nekem már megy egy jó ideje, semmi gond!!!

* 4-es verzió: http://esetupdate.tk/update/eset_upd/v4

* 3-as verzió: http://esetupdate.tk/update/eset_upd/

* 2.7-es verzió: http://esetupdate.tk/update/nod_upd/

Üdv!!!

• moonster
    CH1P link javítva. Elnézést és köszönöm a visszajelzéseket!
  • Shiwo
    jé, tényleg jó már.. köszi :)
  • husiego
    Gondolom már nem áll fenn a probléma, azért bemásolom, az atw válaszát:

A hiba nem nálunk volt, valószínűleg valamelyik ingyenes tárhelyen vírusos tartalom volt, a NOD rendszere viszont nem választotta külön az aldomaineket egymástól és így az összes tiltásra került. Alapvetően a problémát mi nem tudjuk megoldani, a szoftver üzemeltetőjének jeleztük a hibát és a legújabb 6005-ös frissítésben a problémát már elhárították.
  • Shiwo
    Hali !

Van egy atw-s tárhelyem, ahol pár képet, egy játékhoz FAQ-t meg egy fórumot tárolok (utóbbit csak haverjaimmal használom)

a mai napon azt vettem észre, hogy a következőt írja ki a böngésző, mikor hozzá akarok férni:

"Az ESET NOD32 Antivirus letiltotta a weboldalhoz való hozzáférést.
    A weboldal szerepel az ártó kódokat tartalmazó weboldalak listáján."

Tudomásom szerint nincs rajta semmi olyan dolog, ami vírust tartalmazna.. FTP-vel ráenged, azt nem akadályozza a nod..most egyelőre szedem le a cumókat, és ráakarom küldeni a vírkert..

de miért került fel a listára ? s ha nem találok semmi vírusos dolgot, akkor hogy lehetne leszedetni ? vagy mi a csuda van ? ilyenkor mit lehet tenni ?
  • MaxM
    Köszönöm!
  • Sharkweb
    Köszi!
  • perelli
    THX!
  • me and a monkey
  • Zsolt01
    Köszi!
  • wicked
  • tommygear
    chip-es link rossz a bannerban
  • piamania
    Csak szólok,hogy ha a villogó Ch1p feliratra kattintok, akkor nem a hozzátartozó post jön be,hanem másik.Amúgy köszönöm a kódot!
  • pirobi