Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A magyarra még várni kell néhány napot.
rálehet-e telepíteni a régi nod-ra?
www.eset.hu oldalon néztem és ott nem írják ki
Lehetnek-e szervergondok most az ESET-nél?
Bekapcsoltam a géped,de nem frissített,megnéztem az oldalunkon a legfrissebb vírus adatbázist és csak a 4929-et mutatták,rámentem kézileg a frissítésre nem frissített,még egyszer rámentem és akkor frissített a 4931-re.Az oldalukon még nem írták ki.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A fejüket rá, h van ilyen statisztikájuk, de vajon hozzáférhetõ?
(339, kicsit több, mint 1 nap alatt)

Viszont olvastam hogy világviszonylatban KASPERSKY..??
ez igaz lehet??
Valahol a múltkorjában olvastam (interneten), hogy angliában a McAfee és a NOD32 a két - messze - legnépszerûbb és legtöbbek által használt antivírus.
Vajon akkor hol lehetnek a sorban például az ilyen nagyok mint Kaspersky vagy F-Secure vagy éppen a Norton?
Melyik a legelterjedtebb vírusirtó világviszonylatban?
Gondolom NOD középeurópában lehet a legelterjedtebb.
Küldtem privátot! Fontos!!!
<#integet2>#integet2>
18-25 -->"kisbarátom"---> 30-35
😊
this is a bigining of a bjutiful frendsip
😊
Furcsa mert azt hittem régebben hogy a Nod világviszonylatban a legelterjedtebb, legtöbbek által használt (tisztán vagy trialban, esetleg crackelve) vírusirtó, de más fórumokról valahogy nem ez jön le....
Azért rohadtul kiváncsi lennék az IGAZI statisztikára... 😊
de azóta sokat fejlõdtem és mostmár okosabb vagyok mint egy ötödikes. 😊
Viszont azt nem tudom hogy igazából van-e jelentõsége hogy valaki chipes vagy PCW-os kód alapján használ licenszet?? (gondolom semmi, csak másik lehetõség..)
köszönjük!
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
qetuol kukac freemail pont hu
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
2012. December 22. Ezen a (nulladik)napon, a Föld utolsó háborúját nem az emberek kezdték. Idézet: ...\'Galactica Enciklopedia\' 2427év, II.-ik évfolyam XVI/225...
És most hirtelen...elkezdett frissíteni. Most minden jó. De mitõl lett jó, és mi volt a baj? Nem tudok rájönni. Az ilyesmi meg az õrületbe kerget.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog