Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
tudom nem noddal kapcsolatos, de hátha tudtok segíteni, szóval van ez az oldal a nuskull, elég sokan olvassák, bejáratott oldal, de most már egy jópár napja nem tudom elérni mert azt írja "Bejelentett támadó weboldal"
ez most valami bug a böngészõben, lehet már nem is vírusos kijavították csak nem frissült ez a blokkolás?
mennyire komoly ez, megtud fertõzni engem ha csak olvasom az oldalt, mert egyenlõre nem merek tovább menni 😊
nuskull

Akkor valami baj van veled. Offline frissítésrõl nincs hír?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszönöm szépen. Úgy örülök ennek az ajándéknak mint egy kis gyerek, pedig már éppen három ikszes lettem.

Isten éltessen, gratulálok!
Azt nem szabad, mert tiltja a 'Végfelhasználói licencszerzõdés'.

moonster
Elfelejtetted elküldeni a username-passw párost 😊

grat
Megjött a liszenszem. Ujjééééé!!!<#vigyor0><#vigyor0>
Ajándékba kaptam szülinapomra. Kép.

oké
köszi😊
moonster
Lassíthatja a rendszer mûködését és extrém esetben rendszerösszeomláshoz is vezethet. Nem javallott.

lck
Mert amikor esik az esõ, akkor sem viszel 2 esernyõt, mert egymásba akadnak és a kezed is jobban elfárad.
de amúgy mi történhet ha felteszem az avast mellé?
bmate0007
LOL

me and a monkey
Ideje lenne már rákattintani a Like gombra.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Jajj bocsánatot kérek😊
Úgy is tudtad hogy neked írom.
papi08
ééés a "válasz erre" gomb még most sem viccbõl van oda rakva😉

13 éve itt. Szép idő.

Hát jó.
papi08
A legnagyobb komolysággal, úgy leültetik a rendszered hogy csuda!😉

13 éve itt. Szép idő.

Most komolyan vagy csak vicc?
lck
Ne merd !
És ha fent van az avast akkor fel merjem telepíteni mellé?Nem fogják kiütni, zavarni egymást?
sb1
Igen, és igen 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

A smart security-ra mindig kerülnek fel frissebb tovább tartó kódok?
És ha lejár akkor lehet hosszabbítani?
moonster
Öcsém...ennél bonyolultban nem is lehetne 😊
Köszönjük.

Összefoglalom azért:
PC W0RLD KÓD:MXT98T
Lejárati idõ:2010.09.15
Regisztráció
Pár óra használat után úgy tûnik ez a verzió sebességben a 4.0 körül van. Valamit csak faragtak a motorján... De majd pár nap útán kiderül mi is a valós helyzet a sebességgel.

- most már, tán sikerül is:

Bocsi! -de a (képtelen!): "Belsõ kommunikációs hiba", idõvel tán meg isjavul(?)!

----------------
kód (-kép-):

link (-kép-):

Érvényesség dátuma: 2010.09.15. ('10.08.14. éjfél!)

Néha árt, de igen, összességében nem véletlenül dolgoznak a fejlesztõk.
Áhh nem basztatom, most tökéletesen megy minden.
Narxis
Azért csak frissíts, sose árt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hát ezért nincs sok értelme frissíteni.
Elérhetõ már magyarul is a NOD32/ESS 4.2.64

Jakuza001
Hm az angol oldalon meg az 58 van kint.

Narxis
ESET Smart Security 4.2.64 has been released. You can download the new build from the download page.

Changelog:
Enhancement: Support for Thunderbird 3.1
Enhancement: Added ribbon support for Outlook 2010
Fix: Computer hangs when going to sleep/hibernate on Windows 7 (usually in combination with Dropbox)
Fix: Sysrescue Wizard cannot detect the Czech version of Windows Automated Installation Kit
Fix: enhanced support of scanning of virtual drives used by Office 2010
Fix: Thunderbird may crash on IMAP account with turned off message read scan
Fix: Opening Office documents from Novell shared folder is not possible
Fix: Thunderbird may crash on IMAP account with scanning of read messages turned off

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

moonster
Köszönjük.
Legközelebb kérlek használd a megszokott formulát.
kód
link
érv. dátum.
Akár most is javíthatod egy új hsz-ban és akkor letörlöm a #9000-t.

Nehogy félre értsd, nem a hozzászólásod szövegével van bajom, csak ha ráteszem a linket, akkor akik csak idelátogatnak kódért nem biztos, hogy használni tudják.

Köszönöm megértésed 😊
A Csip jobbján lévõ kék PC fejlécén is módosíthatjuk a dátumot: 2010.09.15-re.
Kódja pedig: MXT98T

DAFFANGER
Oké köszi a válaszokat.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Nekem sima Nod van, és a Anti Malware fizetõs változatával nem akad össze. Régóta így használom
SZIA
Hali!

A free verziónak nincs valós védelme, már csak ezért sem tudna összeakadni egyik antivirus szoftverrel sem. A fizetõsnek (ez van nekem) van valós védelme, de mivel teljesen más területet céloznak meg a védelemmel így az sem fog/tudna összeakadni. Nálam asztali gépen már egy éve megy az ESS mellett, de a KIS mellett is elmegy a laptopomon gond nélkül, pedig a Kaspersky igen csak rigolyás program egyébként.
Úgyhogy nyugodtan felteheted és elég, ha hetente futtatsz egy full scant vele.

DAFFANGER
Ez az Anti Malware nem akad össze a nod smartal?Nyugodtan fel lehet ezt is telepíteni?

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

gergely1991
A tömörített állományokat kicsomagolja és úgy ellenõrzi.Utána meg helyreáll...
Más AV is ez csinálja..

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Laczyi
Köszi <#eljen>
moonster
Köszi!
Nem tudtam könyvtárba menni 😞
me and a monkey
Köszi !

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

PC GVRV KÓD:YU38UV
Lejárati idõ:2010.10.15

Regisztráció
jamekka
Sziasztok!Csinált már valakinek olyant,h ellenörzés közben folyamtosan fogy a hely a merevlemezrõl:Most dobtam fel a progit gondóltam csinálok egy ellenörzést erre nézem,h lassan kajálja a merevlemezt...
Miért lehet ez?

Köszönöm!Szép estét 😊

\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

Hát ami azt illeti bizony eléggé késésben vannak tény és való.
De ez a legutolsó (alig néhány órás) hivatalos válasz a magyar supporttól. Csak remélhetjük, hogy valóban így is lesz.

Na végre. Így is el vannak késve ......
Várhatóan augusztus hónapban, annak is inkább a vége felé, kijön és elérhetõ lesz magyar nyelven is az újabb NOD32/ESS (4.2.58) honosított hivatalos verziója.

Talált egy csomó cookie-t ami nem volt szimpi <#wow2>
Szia. Nos visszajöttem eddig nem voltam.
Ez is meg van(minnyá lefuttatom+még a a-squared et is.
Én is ezt a 3-at szoktam csak már elég régen nem volt semmi bibi(úgyhogy eszembe se jutott <#eplus2><#falbav> majd meglátjuk mit találnak még ezek.<#worship>