Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez most valami bug a böngészõben, lehet már nem is vírusos kijavították csak nem frissült ez a blokkolás?
mennyire komoly ez, megtud fertõzni engem ha csak olvasom az oldalt, mert egyenlõre nem merek tovább menni 😊
nuskull
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ajándékba kaptam szülinapomra. Kép.
köszi😊
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Úgy is tudtad hogy neked írom.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
És ha lejár akkor lehet hosszabbítani?
Köszönjük.
Összefoglalom azért:
PC W0RLD KÓD:MXT98T
Lejárati idõ:2010.09.15
Regisztráció
----------------
kód (-kép-):
link (-kép-):
Érvényesség dátuma: 2010.09.15. ('10.08.14. éjfél!)
Changelog:
Enhancement: Support for Thunderbird 3.1
Enhancement: Added ribbon support for Outlook 2010
Fix: Computer hangs when going to sleep/hibernate on Windows 7 (usually in combination with Dropbox)
Fix: Sysrescue Wizard cannot detect the Czech version of Windows Automated Installation Kit
Fix: enhanced support of scanning of virtual drives used by Office 2010
Fix: Thunderbird may crash on IMAP account with turned off message read scan
Fix: Opening Office documents from Novell shared folder is not possible
Fix: Thunderbird may crash on IMAP account with scanning of read messages turned off
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Legközelebb kérlek használd a megszokott formulát.
kód
link
érv. dátum.
Akár most is javíthatod egy új hsz-ban és akkor letörlöm a #9000-t.
Nehogy félre értsd, nem a hozzászólásod szövegével van bajom, csak ha ráteszem a linket, akkor akik csak idelátogatnak kódért nem biztos, hogy használni tudják.
Köszönöm megértésed 😊
Kódja pedig: MXT98T
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
SZIA
A free verziónak nincs valós védelme, már csak ezért sem tudna összeakadni egyik antivirus szoftverrel sem. A fizetõsnek (ez van nekem) van valós védelme, de mivel teljesen más területet céloznak meg a védelemmel így az sem fog/tudna összeakadni. Nálam asztali gépen már egy éve megy az ESS mellett, de a KIS mellett is elmegy a laptopomon gond nélkül, pedig a Kaspersky igen csak rigolyás program egyébként.
Úgyhogy nyugodtan felteheted és elég, ha hetente futtatsz egy full scant vele.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Más AV is ez csinálja..
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Miért lehet ez?
Köszönöm!Szép estét 😊
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
De ez a legutolsó (alig néhány órás) hivatalos válasz a magyar supporttól. Csak remélhetjük, hogy valóban így is lesz.
Ez is meg van(minnyá lefuttatom+még a a-squared et is.
Én is ezt a 3-at szoktam csak már elég régen nem volt semmi bibi(úgyhogy eszembe se jutott <#eplus2>#eplus2><#falbav>#falbav> majd meglátjuk mit találnak még ezek.<#worship>#worship>