Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

A Panda Cloud lehet, hogy nem lesz jó mert csak és kizárólag akkor ér valamit, ha az adott számítógép - jelen esetben itt egy egész teremre való lenne -, csatlakozva van a netre.
Ha nincs net csatlakozás akkor nincs clod védelem sem.
A Microsoftos MSE jó választás lenne, mert csak az OP. rendszer jogtisztaságát követeli meg a telepítéséhez. A 256 MB-nyi RAM lehet, hogy tényleg kevés lesz, de rákérdezek erre máshol, a szakértõjétõl.

Üdv, HJ!
Most olvastam végig a:
"www.exonmusic.hu/" kedvenceid oldalát.

-egy cigi, ja és egy üdítõ mellett,
mondjuk a; "Child in Time" nótájának meghallgatása közben,
Te is rá fogsz jönni a megoldásra!

Narxis
Nem tudom, bár lehet a 256MB RAM annak is kevés. A Panda Cloud viszont teljes mértékben a "felhõre" támaszkodik, elvileg nem szabadna, hogy lassítsa a gépet.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ha a lejárt licencû NOD frissít offline módon és minden gép elér legalább egy központi gépet akkor járható út amit írtál. Ellenkezõ esetben marad a havonta 1x a kód beírás.

Háj, Moonster!
Maradjatok a NOD-nál!
Nem kell hozzá semmit sem megadni, ha most pl:
"Nbs86"-tól leszeded a #9072. adatokat, majd
kicsomagolod azt, mondjuk a "C:\temp\" könyvtárba.

-a többi részét má' sejtheted is.
Ha kívánod, akkor azért; folyt.köv.
Sok sikert kívánok!

A 256 RAM azért eléggé behatárolja a lehetõségeket... AVG jó lenne éppen, de ennyi rammal lehet, hogy nagyon belassítja a gépeket. Gondolom a gépek is jellemzõen elég lassúak - legalábbis a mai átlaghoz képest. Sz'al erõforrásigényben még mindig a NOD32 lenne a nyerõ.
Nehéz ügy: kis erõforrásigény, hosszútávon is legális és megfelelõ védelem. Nem lehetne mégis rávenni a sulit egy csoportos NOD32 licenc megvételére?

Köszi.

Sulis gépekre nem lehet feltenni az MSE-t? Csak otthoni gépekre?

Narxis
És az még a leghamarabbi idõpont szvsz... bár ezért nem kell lecserélni ha jól mûködik, szerintem.<#kacsint>

Narxis
Panda Cloud Free, jobb most nem jut hirtelen eszembe...

moonster
Segítsetek!
Adott egy suli gépterme. Nincs pénz vírusirtóra, valamint a gépekben csupán 256MB RAM van. Valami olyan megoldásra lenne szükség, ahol nem kell havonta minden gépre egyesével belépegetni és megadni az új jelszó-t, ld. NOD32, de a védelem is megfelelõ legyen. Mondtak már AVG-t, Avira-t. Agyaltam Windows Defenderen esetleg MS Essential-on. HJa, OS: Windows XP.
Jövõ õsszel? És akkor is csak a bétával?
Hát ez nagyon jó. Mindjárt le is szedem az ESS-t ha bemérgesedek, pedig tegnap este raktam fel véglegesre a próba AVG IS helyett. <#wave>

Narxis
Szia!

Jelenleg a Mobilos verzió és a MAC/Linux verziók tesztelése zajlik, az 5-ös verzióról egy szót sem hajlandóak elárulni a szlovákok, pedig már többen érdeklõdtek a hivatalos fórumon is. Szerintem idén már nem lesz beta/alfa változat se, sanszosabb, hogy jövõ õsszel rukkolnának elõ az 5-ös verzió bétájával ha elõrukkolnak...<#wave>

Sziasztok!

Tud valaki infót arról, hogy lesz-e újabb NOD? Ha a jelenlegi számozást vesszük akkor az 5-ös lenne a következõ? Vagy a 2011-es verzió?
Kérdeztem a supportot de napok óta nem jött válasz rá.

aate
Nem próbáltam , ezért érvényesség valószínû > 2010.10.15.

aate

PC World 09. : UJDK7D
regisztráció Link:

moonster
<#eljen>
Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez - eset offline update
2010. 09. 09.

Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió (x86 és x64)
http://data.hu/get/2955463/ess_ena_v30_20100909.zip

Nod32 2.7
http://data.hu/get/2955462/nod32_v27_20100909.zip

Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
vagy: http://data.hu/get/2104520/nod32_offline_update.pdf.html
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Megoldódott nem volt lefrissítve.
moonster
Mivel egyszerre csak egy op.rendszer futhat egy gépen, kivéve virtuális szerverek, így gondolom nem fog akadályba ütközni, hogy az egyazon gépen lévõ xp és win7 is jogosan használja a NOD32-t.
Ha írsz az esetnek egy levelet, akkor tuti válaszolnak.
Sziasztok! A NOD32 vírusírtóhoz egy 2 gépre szóló licensszel rendelkezem. Azt szeretném kérdezni, hogy feltelepíthetem -e úgy, hogy az egyik gépen 1 win xp pro oprendszer van, a másikon pedig egy win 7 és egy win xp pro, és mindegyikre fel szeretném telepíteni. A 2 oprendszeres gépen a win xp pro mellé fel van telepítve egy fizetõs counterspy program is.
Szerintem szar a vinyó.
Sziasztok.Egyik ismerõsöm ESS-inál olyat csinál a vírusirtó hogy futtatásnál 26%-nál megáll és ott meghal.Valami tippetek van?
Köszöntük elõre is.
Meglett, köszönöm!
Merre találom a kivételek listáját? Végigböngésztem Advanced módban, de sehol sem találtam rá.
Tedd a kivételek közé.
De ha karanténozza az ESS annak valami oka biztosan van. Ritkán szokott ilyenekre falsolni. Ha csak nem valami krekkelt vagy warez dolog.<#vigyor>

Hello!
Van egy fájl, amit SS karanténba rak, pedig nem kellene.
Be lehet valahogy állítani, hogy a késõbbiekben hagyja békén teljesen a fájlt? ..mert így a fájl minden indításakor karanténba pakolja azt.
bajgunar
:S beírtam a régebbi kódot, és most meg ujra az ujat, és megjavult :S
bajgunar
Nekem most olyat ír a licensz ellenõrzéskor, hogy:
"A licensz ellenõrzése nem sikerült. Adjak meg érvényes cuccokat, majd próbáljam meg késõbb"
10.15. ig pedig érvényes cuccom van.
Ezt miért csinálja ?
Nálam is feldobott egy üres riasztási ablakot.
A gépem nem fagyott le de, volt hibaüzenet az ekrn.exe miatt, meg futott egy ekrn processz 50% CPU leterheléssel.
Újraindítás és 5419 frissíés után úgy néz ki, megszünt a hiba.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Nálam nem.De már mások is jelezték:Support forum.

Hali!

Nálatok nem volt tapasztalható a mai 5417-es frissítés után olyan, hogy a Windows kikapcsolásakor, a legvégén amikor a 'Windows leáll' szöveg megjelenik a kék képernyõn, hogy valami hibaüzenetet dobál fel? EKRN.EXE hiba és valamit nem tud elérni 'read' vagy ilyesmi. Most az 5419-es frissítés után megszûnt ez kikapcsoláskor jelentkezõ a hiba üzenet.

moonster
Én is megcsináltam.
de hppcrts problémáját nem tudtuk megoldani ezzel.
Nem.Az ötös pont helyet az Eset parancsori viruskeresõ beállítása a letöltés vezérlõben(nálam internet download manager).Kép.

Igazából a scanWhenDone false-ra állításával csak megkíméli attól, hogy a Firefox órákig szórakozzon a víruskereséssel. Ennek azért sincs tól sok értelme, mert az ESS internet-védelme alapból scanneli, valamint a letöltõdött fájlt a fájlrendszer-védelem ígyis-úgyis átnézi, így az általad javasolt megoldás 1-4 pontját minden FF felhasználónak melegen ajánlom 😊
moonster
De a vírusok, scriptek is a böngészõvel töltõdnek.
Nem ajánlom valóban, de ha mégis nagyon szeretnéd, akkor

1. Nyisd meg a firefoxban: about:config
2. Megígérem, óvatos leszek gomb 😊
3. a szûrõbe írd felül: browser.download.manager.scanWhenDone
4. Állítsd true-ról false-ra.

5. 3 nap múlva telepítsd újra az operációs rendszered 😄
Ok, csak azt szeretném, ha letöltök a firefox-szal vmit,
azt a nod ne ellenõrizze.
Esetleg nem lehet beállítani ezt a Firefoxban valahogy?
moonster
Jajj, ez a fránya EDIT gomb hiány...
Énnem kapcsolnám ki, mert azért ha a weboldal a háttérben letölt valami rosszindulatú scriptet, akkor azt sem fogja kiszûrni 😞
moonster
alul - Hozzáértõ mód
jobbra fenn Beállítások/további beállítások
és utána:

Valós idejû fájlrendszervédelem -> Fájlok létrehozásakor

Lehet, h nem itt kell, de próbáld ki.
és azt hogy soha ne ellenõrizze a letöltött fájlt?
Jakuza001
Tedd a kivetelek koze az advanced settingsben.

Hogyan lehet azt kikapcsolni, hogy ha letöltök egy fájlt akkor a nod, azt ne vizsgálja meg
Ok, akkor beírom még egyszer, és töröld kérlek az elõzõt.
Köszi a 'továbbképzést', következõleg már tudni fogom.

Chip magazin 2010/9
Kód: 2dy5us

Regisztráció

Lejárat: 2010.10.15

Sziasztok! A win7 pro 64 bit oprendszert használó gépemen beriasztott a nod32, hogy talált egy Kryptik.gkt módosult trójait és azt írta ki, hogy hiba lépett fel a megtisztítás és a törlés során. A vírust az sshnas21.dll fájl tartalmazza. Ha nem tudja leszedni a nod. akkor milyen megoldást javasoltok? Elõre is nagyon köszi a segítséget. Üdv
Jakuza001
Miert ne ? Te adtal neki tanacsot, ez meg ugyanarra a temara vonatkozik.

Köszi, de ezt miért nekem írod? 😊
Jakuza001
Sok minden kell a "biztonsagosabb" netezeshez, mert sajnos tokeletes biztonsag nincsen, de azert jelentosen lehet csokkenteni a biztonsagi kockazatot.
Persze ehhez nem eleg egy szoftver es bizony alapveto beallitasok is kellenek az operacios rendszeren belul is.

En jelenleg ESS-t hasznalok, de mellette van par mas szoftver is, peldaul Winpatrol,Spybot. A firefox kiegeszitve a ADblock Plussal de ami fontosabb No script kiegeszitovel ami nem engedelyezi, hogy mindenfele parancs elinduljon a weboldalakon.

Erdemes itt ezzel a cikkel kezdeni a gep felkesziteset a vedelemre, a hasznos alapokat meg lehet tanulni belole.

Megfontolando Tanacsok

Én nem kapcsolnám ki, mert lehet, hogy az egyik reklámmal van gond az oldalon. Ha meg kamu, az hamar kiderül, szerintem várd meg, ha nem életbevágó.
tototto
ahham, köszi a felvilágosítást, akkor várok, remélem azért újra mûködni fog rendesen :S

moonster
Ki is kapcsolhatod, de nem ajánlott.
Firefox:
Eszközök / Beállítások -> Biztonság fül -> Bejelentett támadó webhelyek blokkolása (pipa ki)
moonster
Ez lehet rosszindulatú egyének akciója is. Ha elég sokan nyomnak a Támadó weboldal bejelentése gombra, akkor a böngészõ fekete listára teszi. Innen lekerülni csak a webmester, oldal üzemeltetõ tud, ha felveszi a kapcsolatot a Firefoxszal, ami már valószínûleg meg is történt.

Legyél türelemmel.
Valamelyik sg forum is egy ideig Bejelentett támadó webhely volt.