15641
  • gycsisz
    Sajnos ez nem ennyire egyszerű...
    A Win7 az akár lehet 30 perc +5óra egyéb, de...
    Nekem az egyik gépemben 4db 1TB és 2 db 2TB vinyó, az 1TB vinyó a rendszer, azon jelenleg 560GB csak ami installálva van.
    Van 2 olyan program, amit cég (webrendelő), amit ők telepítenek fel.
    Több éve használt Photoshop, ami plugin és beállítsok elvesztése, kritikus lehet a munkámhoz.
    2-3 szerverhez összeköttetés beállítás és stb, stb, stb.
    Amikor ezt csináltam bő 1,5 nap volt, ezt nem áldoznám fel a teszt erejéig.
    (nem kérek hozzászólást, miért ennyi vinyó és program stb :-)
    Én csak egy NOD32 ügyet szerettem volna megoldani.

• R3TR0
    Azt raktam fel tegnap és kb 50 frissités volt még igy is + a driverek
  • Narxis
    SP1-eset rakjatok fel, aztán már nem sok frissítés van.
  • Alex2
    Nekem 15 perc alatt szokott felmenni a Win7, aztán a frissítés az tényleg sok idő
  • KaBuTo666
    Bocs de nem...20-25 perc alatt fel volt rakva nálam. Frissítés, stb az már kurva sok idő.
  • gergely1991
    "W7 fél óra alatt fenn van..."
    Na ez, azért kicsit túlzás. :)
  • moonster
    Csapass már fel egy új szűz windowst. W7 fél óra alatt fenn van...+ 5 óra a testreszabás...:)
    Én tuti ezt tenném.
  • gycsisz
    Hogy miért is? :) Jó kérdés..., talán az, hogy mindenkinek működik az online frissítés és én is szeretném...
  • R3TR0
    Hali

Eset Nod32 4.2 van fenn

Ha kijon az 5 verzio akkor a régit le kell szednem meg registry clean stb ügyeskedés vagy hogz lesz az Upgrade megolva?
  • Narxis
    ESET NOD32 Offline Update 6420 (20110829)

Leírás:
    - Bontsd ki bármilyen mappába. Egy "eset_upd" nevű mappát kell kapnod benne a frissítésekkel.
    - Helyezd át a C:\ meghajtóra. (Ilyennek kell lennie "c:\eset_upd")
    - Nyisd meg a NOD32 főablakát.
    - Válaszd ki a Frissítés szekciót és klikkelj a Beállításokra.
    - A "Szerverek" közül válaszd ki az utolsót ami C:\eset_upd nevű kell, hogy legyen.
    - Kattints az OK-ra.
    - A Frissítés szekciónál kattints a Frissítésre.

Kompatibilis minden NOD32 és Smart Security verzióval.

Letöltés:

Link1

Link2
  • vg
    Csodálatos. Újra megkérdezem, miért nem használsz offline frissítést?
  • gycsisz
    A mai napon történt:
    Norton leszedve, nem jött be...
    Újra próbálkozás, registry, ccleaner és társai végig futtatása.
    NOD32 Antivírus letöltése, de már a válaszkóddal, tehát nem a trial.
    Telepítés közben kérte a kódot és a végén le is frissítette magát. Most 2011.10.15-ig jó. :)
    NA DE, ha 10.15 után csak a frissítéshez a kódot írom be és akkor is kiírja hogy nem jó név jelszó, ennyi registry pucolás után, akkor...
  • gycsisz
    A dátum és idő másodperc pontos :)
  • fizs
    Egy tippem van (mely már megszívatott engem is): Ha a gép dátuma sokkal eltér a lejárati dátumtól (pl. vissza lett állítva) nem fogadja el az új jelszót.
  • gycsisz
    Még annyi, hogy több mint 20éve rendszeresen gépezem az összes windowsal volt már dolgom, több száz telepítéssel és több száz program ismeretével a hátammögött ezt be kell vallanom, hogy a NOD32 kifogott rajtam. :-(
    Most Norton van mind2 gépemen, ugyan alig 1 órája, majd kiderül, hogy jól döntöttem e...
    Sziasztok!
  • gycsisz
    Ezeket már több esetben pont így végig csináltam, registry takarítással együtt. Különböző programokkal is.

Most már pár hónap után feladtam, NODtól mostantó bócsút vettem, letöröltem, újra reg pucolás és az itthoni mind2 gépemre felraktam a Norton Internet Securityt 2012 és viszlát NOD32...

Nektek köszönöm a segítségeteket én már nem szenvedek tovább.
  • wicked
    Soha nem volt esetleg valamilyen NOD törés a gépen? ESET fix vagy hasonló?
    Mindegy, én a helyedben letörölném a NOD-ot. Végig nézném a meghajtón az összes könyvtárat a maradványok után, majd törölném őket. Főleg a Program Files és az User/Felhasználónév, User/ All user, User/rendszergazda könyvtárakban keress és törölj ki minden mappát aminek a neve ESET vagy NOD. Utána teljes registry tisztítás és csak utána fel újra a program.
  • gycsisz
    Megtaláltam a régi írásomat, már akkor kezdődött ez a probléma nekem.
    Szinte kizártnak találom, hogy 2011. április 13-a óta én nem jól írom be a frissítés kódokat.
    Aki gondolja elolvashatja a régi kérdésemet.

#9866 hozzászólás
    2011. április 13. 22:18-kor volt
    Tehát több mint 4 hónapja adtam fel és ide jöttem kérdezni hozzátok, mert már előtte is pár hónapja csak szenvettem...
  • gycsisz
    Én innen töltöttem le és ez nem trial.
    http://www.eset.hu/letoltes/telepitok?installer=ena64

Amit már írtam! Több gépem van itthon 2 és a munkahelyemen is 2. (ez lentebb írtam már)
    Az itthoni gépemen nem jön össze a kulcs beírás, mert itthon mindig rossz név és jelszót ír. Néha szinte azonnal, néha lefrissíti és pár perc esetleg 1 óra múlva felugrik egy ablak, hogy nem frissíthető, mert rossz név és jelszó.
    A kérdésem? Ha a munkahelyemen jól másolom be az E-mailból kapott válasz kódot, akkor itthon mit rontok el, már lassan 1 éve? Itthon és melóhelyen is Ctrl C és Ctrl V beillesztéssel csinálom!

A próbálkozásaimban úgy is szerepelt már, hogy az E-mailben kapott kódot elsőnek egy txt-be bemásoltam, hogy tuti legyen a kód, majd onnan másoltam tovább a NODba, és így sem volt jó.

Ha megtalálom, akkor megkeresem, mert itt ezen a fórumon, több hónapja volt már ez ügyben kérdésem, hogy nekem nem működik, de akkor sem javult meg.
    Tehát ez a probléma nem mostanság kezdődött.
    Kezdem úgy érezni, a NOD cég valamilyen formában tiltásba rakott engem azaz a gépemet...

Amúgy most az írásom első sorában írt linkről letöltött Smart securityt használom, az E-malben visszakapott kóddal insatllálva, és így nincs semmi probléma.
    tehát a Ctrl C itt is bevált, azaz ha itt jól másolom be, akkor jól másolom a frissítésnél is...
    Tudom nehéz eset az ügyem, de valamiért még is problémás...
  • kl24h
    De ha valaki ki akarja próbálni és 30 napon belül megtetszik, akkor le kell törölje, azért, hogy vegye meg a teljes verziót? Ez egy antivírusnál sem van így (mindegyiknél csak be kell írni a megvett licenc kódot és kész). Megveszi és ESET esetében beírja a Felhasználónevet és Jelszót, és azután már Full lett, nem szabad, hogy hibát írjon ki.
    Aztán az, hogy a Full esetében még egy csomó dolgot letölt, az más dolog.
  • wicked
    Ez nem teljesen így van. A trial verzió mást tartalmaz, mint a hivatalos kiadás. Nem véletlenül tölt le hozzá még egy csomó dolgot, ha a "Vírusdefiníciós adatbázis frissítése" (Update) gombra kattintasz.
  • Narxis
  • kl24h
    Ja még egy dolog.... az ESET az internetről kapja meg, hogy még mennyi van hátra, ezért aki megveszi a programot, az is ugyanazt a telepítő csomagot kapja, mint aki a Trial-t tölti le. Az ESET nem olyan mint más legtöbb antivírus, hogy mikor telepítettél egy Trial-t, akkor a számítógép adatai alapján és amit beírt a Registry-be írja ki , hogy hány nap van hátra. De ezeknél is, ha megveszed, akkor van lehetőség beírni a kulcsot és máris Full-á tetted.
  • kl24h
    Nem kell újratelepítsd a programot, valamit szerintem elszúrtál. Biztosan jól jelölted ki a felhasználónevet és a jelszót?, mert csak egy szóköz és el van rontva. Vagy van valamilyen NOD trial Reset vagy valami, ami miatt nem megy nálad, kell ellenőrizni.
    Ha mégsem fogadja el a kódokat, akkor csak azt a kérdést teszem fel, hogy biztos jó termékhez kaptad a kulcsot?

Én mikor töltöttem le pl. az ESET Smart Security-t, mindig innen töltöttem le, és email-ben kaptam a Trial kulcsokat (Felhasználónév és Jelszó), viszont azután semmi újratelepítéssel csak beírtam az új Felhasználónevet és Jelszót, és az Update-re kattintva frissített. Tehát jó volt.
  • kl24h
    Nem számít, hogy a Trial vagy nem Trial verziót telepíted fel. Ha megveszed, akkor egyszerűen beírod a Felhasználónevet és Jelszót.
  • vg
    Miért kellene leszedni? Használd az offline frissítést. Probléma megoldva.
  • pirobi
    Igen. Te a Trial verziót szeded le mindig.
  • wicked
    Szerintem te a trial verziót telepíted mindig. Töltsd le a teljes programot az Eset oldaláról, az e-mail-ben kapott kóddal.
  • Zsolt01
    Próbálj talán írni (e-mail) Esetnek a gondodról!
    Pl.: Mármint, te egy rendszeres újság vásárló vagy és a következő problémád van a kódokkal ...
    (ilyesmi szöveggel)
  • gycsisz
    2011.10.15-e után megint le kell szednem a programot és újra installálni, ha akarom használni.
    Kezdek elgondolkozni más víruskeresőn... :-(
  • fondorlatos
    Gary
  • gycsisz
    MIÉRT! miért, miért vagyok ilyen peches?!
    Ma megint megkértem az újságos kódot, ami most került fel frissen, 10.15-ös.
    Beírás után szinte azonnal kiírta, hogy nem jó felhasználó név és jelszó.
    Gondoltam a válaszkóddal letöltöm a friss install programot, rátelepítettem, telepítés közben kérte a nevet jelszót, beírtam, majd amikor kész lett frissítette magát és most láss csodát így licenc érvényes 2011.10.15
    Ha ezt valaki megmagyarázza nekem…
  • MeoH #10277
    igen:
    Az ESET Smart Security licenccel a következő programok bármelyike használható:

ESET Smart Security
    ESET NOD32 Antivirus
    NOD32 Antivirus v2.7
  • gycsisz
    Ezek az újságos kódok mindkettőhöz jók, azaz Smart Security és NOD32 Antivírushoz is?
    Mivel nekem még mindig nem jön össze...
    Nekem csak NOD32 Antivírus van fent.
    Ki kellene próbálnom a Smart Securityt?
    Hátha?
  • wicked
  • csaba53
    Kösz !
  • Zsolt01
    Köszönöm!
  • moonster
    Thx, Gary!
  • Gary