81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Tomy Lee
    Meg lennék veleBennt vannak mindketten a Team-ben!
    Ezek vannak az img file-okban importálva:
    -Sirion patch
    -Winter Update
    -Fawaz New Option File
    Így most nagyon tetszetős és valós keret van.
  • Tomy Lee
    Köszi!:)
  • ForzaInter
    én most, egy jó idei nem vettem elő gémet, de mos megint előhalásztam:), és rendesen felidegesített, kurvára idegesít hogy gép csak szögletből, kamutiziből vagy szabadrugásból rug gólt, akcio gólt max 90 perc tájékán rug egyet, vmivel legyen már eldöntve meccs:)) meg amikért én sárga lapot kapok, azér ellenfél semmit, csak kapok egy szabadot osztcsá, tizinél teljesen szabályosa elrugtam labdát becsúszva, hozzá se értem játéksohoz, csak feldobta magát... de mindegy ehez már hozzászoktam, folytatom majd holnap tovább:))) meglátszott azér azis, hogy már nem vettem elő rég.
  • ForzaInter
    nagyon jó a logod;)
  • Tomy Lee
    Jó játékos!Én láttam már játszani.
  • jolesy
    Előre is bocsi hogy nem a témához írok, csak látom a sok szép gifet....én mikor megnyitom a vdieót azt írja hogy "does not exist or cannot be read. Please check de filename and acces privileges"
    Nem is az a baj h mit ejelnt csak hogy ez miért van, mert viszont van oylan videóm amit meg betölt van amit nem....valaki találkozott ilyennel? Jah a progi a Jasc Animation Shop 3.11
  • Breki33
    ??
  • billdm
    Online most...
    [/URL]
  • Breki33
    +t

Természetesen játékban látom, hogy ott jön az ember
  • Breki33
    Felvettem egy előreívelés, hogy fejelem emberhez üres területre

• Breki33
    Szval ennyit erről de holnap lejátszom a 6 meccset

Remélem továbbjutok egyenlőre egy vereség egy döntetlen.

Első meccsen 2-1 németeknek második góljuk szabad volt.

Ezen is és a Portugálok ellen is vezettem ott C. Ronaldo egy 30-40 méteres bombagóllal egyenlített
  • Breki33
    pont ezt akartam mondani

viszont nekem eddig két meccsen

• Breki33

• Etelkozi Vata
    Ez azért nem perdöntő, mert bármikor csinálok akárhány sárgalapot, ha sárgalapot akarok csinálni.

Egyszer bepipultam, és egy félidő alatt összehoztam 5 piroslapot, amiből 2 sárga piros volt...
  • billdm
    [/URL]
  • Etelkozi Vata
    Majd veszek fel frapssal videót és megmutatom.
  • Breki33
    tudod, hogy ezt a játékot gamepaddal kell játszani

" CPU védő ki tudja fejelni akár a félpályáig "

Ne haragudj, de ezt nem hiszem el.

MOst elkeztem a magyarokkal egy EB-t direkt, hogy teszteljem a sárgalapokat de max a félpálya közepéig fejelik, én ilyet még azelőtt se láttam
  • Etelkozi Vata
    Nekem nincs analógom /azaz van, de nem tudtam mexokni, ezért visszatértem billentyűzetre.../.

Én alapból Chelsea-vel játszom, meg a Juvéval, de pl. a barátom is szokott játszani a gaméval nálam, ő MU-s, és nála is ugyanez van.
    Nem mondom, hogy mindig, de 10-ből 8-9-szer megy az ellenfélhez a fejesem, a CPU fejesei alapból saját csapattárshoz mennek, nem igen látok tőle elrontott fejest.

Pedig tényleg próbáltam mindent, A, S, D, röviden, közepes hosszan, hosszan, valamint ezek kombinációját is, pl. S+D, de eddig semmi nem vált be. Biztos kurva ügyetlen vagyok, de nem megy /és a haveromnak se/.

Az a kedvencem, hogy az ellenfél szögleténél kifejelem a labdát, és tök mindegy a pozició, a hely, az erősség, meg a megnyomott gomb, mindig oda és addig száll a kifejelés, ahol a CPU játékos áll. Állhat középen, vagy a 16-os valamelyik szélénél, mindegy.

Meg még az a kedvencem, hogy viszont amikor én rúgok szögletet, akkor a CPU védő ki tudja fejelni akár a félpályáig is a labdát, ha ott áll a legközelebbi csatára.

Szerintem ez vicces és idegesítő.
  • Breki33
    És kirúgásnál a labdák többségét el tudod fejelni?

ADsz ne irányt analóggal?

Melyik csapattal játszol?

Szögletnél én leginkább arra figyelek, hogy ne tudjon zavartalanul fejelni a csatár aztán bízom benne, hogy kivédekezem, de nem tűnt fel ilyesmi.

Támadáskor viszont sok gólt lövök középre kifejelt labdából, de elég sokszor már a nyakamon van a védő és lövés előtt vagy át kell birkoznom magam rajta vagy csellel megverni.
  • Breki33
    Lehet így még nem teszteltem csak Fifa-t egy bajnokságban.

• Breki33
    Nem hiszem, hogy nagyon jó lennék, de azt sem hogy nagyon rossz

Én a Juvéval szeretek lenni mert az a kedvenc csapatom. És most nem hiszem, hogy világverő kerete lenne.

Nem kontráztam meg senkit tényeket írtam ahogy nálam van és ahogy én látom. És ugyebár nem állítottam be hibátlannak a játékot, de szarnak se.
  • Etelkozi Vata
    Ha már kérdezted, akkor igen, pl. kirúgásnál, vagy mezőnyben, bármelyik gombbal próbálom, legtöbbszőr simán ellenfélnek fejeli lábra, vagy elfejeli 3 csapattárs mellett, az ellenfélhez.
    Szögletnél a kifejelt labda alapból mindig ellenfél játékos lábára megy.
  • tobias88
    net egy fos, de haverokkal 3an 4en az igazi, ott van ordibálás, ott mutatja meg a játék az igazi tudását (isten áldja a kolit)
  • Breki33
    hát mivel teljes árért énsem veszem meg nemis reklámozhatom, meg elmodom
    amik nekem nem tetszenek benne, de ilyen sárgalapos bajaim egyáltalán nincsenek
  • billdm
    Akkor te nagyon jó játékos vagy!!!!...
    Próbáld meg mindezt nem egy sztár csapattal..ne a Juveval pld..mondjuk..a Magyarokkal!!Ha ott végigcsinálsz 34 meccset 6 sárgával..ügyes vagy!.SŐT..ZSENI!!
    Na jó hagylak a fórumodban ennek semmi értelme nincsen!De az tényleg vicces már,hogy ha bárki valami negatívumot ír..te egyből megkontrázod..
  • jolesy
    Tény hogy midnen játéknak voltak,vannak és lesznek hibái...mégiscsak játék, az hogy az online meg rossz csak keserüségre adhat okot meg max annak bosszankodást aki megvette o.O sokan nem az online-t tartják szem elött mikor egy új játék akad a kezükbe....meg amúgy ahogy olvasgattam a "vita" elejét, Breki nem reklámozza a játékot csupán leírja és megossza velünk egy-egy élményét esetleg képpel megspékelve...
  • Breki33
    "Biztos én csinálom rosszul, de nekem 10 fejesből 9 az ellenfélhez megy, 10 szerelésemből 9 bedobás, vagy szöglet, míg ezek a CPU-nál fordított arányban vannak. Az is bosszant, amikor 4-szer szerelem le egynás után a CPU-t, de az 5. játékosa viszi tovább a labdát. Aztán azt sem szeretem, hogy a CPU 100-ból 99-szer tökéletesen csúszik be, szinte nem is szabálytalankodik, nekem meg egy kis ütemtévesztés (mivel emberből vagyok, és néha tévesztek), és máris sárga, jó esetben."

Na ilyenek nálam hálisten nincsenek

Milyxen fejesből pl ívelés kirúgásnál magas labda lefejeléséről emberhez védővel a nyakadon?

Látom már mégis be kell raknos azt a sárga lapos statisztikát. Mondjuk én nem nagyon csúszkálok be megoldom máshogy (korábban mutattam hogy)
  • Breki33
    Miért ne formálhatnék úgy véleményt?

Akinek nincs nete pl annak is tetszhet a játék?

Páros játékot többször kipróbáltam Pes5-ben nem nagyon kötött le pedig akkor a pár ott volt helyileg, én jobb szeretek egyedül nyerni és szivatni a párban játszókat :-)

PL azt mondani, hogy A jobb volt mint B
  • Etelkozi Vata
    Srácok, ízlések és pofonok.

Egy tény: a PES a legjobb foci, sőt, talán inkább az egyetlen igazi focis játék.
    De vannak idegesítő dolgai, hibái. Egyszer dühből már én is eltüntettem a gépemről, de csak visszakerült valahogy... :)

Én úgy fogalmaznám meg a dolgot, hogy van, amikor 4-0-ra nyerek, de nem élvezem a meccset, a CPU idegesítő dolgai miatt.

Biztos én csinálom rosszul, de nekem 10 fejesből 9 az ellenfélhez megy, 10 szerelésemből 9 bedobás, vagy szöglet, míg ezek a CPU-nál fordított arányban vannak. Az is bosszant, amikor 4-szer szerelem le egynás után a CPU-t, de az 5. játékosa viszi tovább a labdát. Aztán azt sem szeretem, hogy a CPU 100-ból 99-szer tökéletesen csúszik be, szinte nem is szabálytalankodik, nekem meg egy kis ütemtévesztés (mivel emberből vagyok, és néha tévesztek), és máris sárga, jó esetben.
    És még sorolhatnám a bosszantó dolgokat (nekem szalad a bíró és leszerel, mert elbotlok, hosszú percekig nem lehet csapattárshoz passzolni, mert akárhova rúgom, elveszítem azonnal a labdát..).
    De azért tolom tovább, mert látványban, hangzásban, időnként hangulatában kiváló játék.

De az eddigi legjobb PES az 5-ös, ez vitán felüli, játékmenetben és online játékban is.
    A PES6 egy kicsi visszalépés volt, főleg az onlineban, ez a mostani meg egy hatalmas visszalépés játszhatóságban, játékélményben. A grafikája viszont tuti...

Mondom, ízlések és pofonok.
  • gabe paul logan
    jó játék lenne ez csak sz*r benne a lövés, amúgy a faqban a lövés plusz passz az nem egy lövés hanem a lövőcsel ;)
  • billdm
    Még valami Breki!
    Ha a szavaidból jól veszem ki te utoljára a PES 5-öt vetted meg!Az előző,és ez is "biztonsági" másolatos..
    Tehát te úgy formálsz véleményt a játékról,hogy nincs is teljes rálátásod!
    Hiszen a játék egészéhez az online is hozzá tartozik!
    Mert elhiheted a 6 ban egyértelmüen az volt a legjobb!!a 2vs2 meccsek hangulatát semmi nem tudta felülmúlni!Amikor a másikra is számítanod kell!Lehet nem volt ilyen szép a Del Piero haja..de elhiheted az élmény mindent vitt!!Tudom írtad egyszer te nem szeretsz párban játszani,de hidd el az a legjobb része a játéknak!
    Ok..többet nem írok ide igérem,mert lassan úgy néz ki csak szidni járok ide!
    HA valakinek kell a game jelezze privibe!Az ár 6500!
    Sziasztok!
  • Breki33
    Kimaradt, hogy az ellenfél játékoskeretei nem változnak.

Pl Róma elleni kupameccsen a Róma mindkét meccsen ugyanúgy állt fel
  • Breki33
    Eztis írtam korábban de pár dolog

- Mezek sokszor azonosak szinte (nem úgy nézi hogy ilyen szín meg olyan, hanem pl csíkos ellen legyen sima és ugye ez Juve esetében világos mezes ellen elég gázos) szerencsére kitserver megoldotta

- Face scan ami ugye nagyon nagy ötlet el lett szúrva azzal, hogy max 14-et lehet ugyanígy a mentések limitált száma is (gondolom ezek a konzolos portolás miatt)

-nem tetszik, hogy a kommentárt nem lehet olaszra állítani úgy hogy mentse

-És nagyon jó lenne egy távolabbi, de nem felülnézetes kamera vagy camera zoom (ugye ez van a fifában)

- engem az nagyon zavar, hogy csorog a labda rólam az alapvonal felé és az szöglet lenne a kapust nekem kell kihozni, hogy elérje, deha kézbe nem tudja megfogni nem vetődik rá pedig sokszor úgy elérné

-nem tetszik olyasmi, hogy pl bajnokságban jön a Milán aztán rögtön szinte D1-kupában is Milán aztán BL-ben is Milán. Szval nemigazán jók a csoportbeosztások sorsolások. Bl-ben is sokszor olasz csapattal játszok

-nem tetszik, hogy az utolsó percben lőtt nagy lövésem, helyzetem nincs benne az összefoglalóban ha közvetlen lefújás előtti pillanatokban volt
    illetve pl ha van egy gyönyörű mozdulat és les volt vagy szöglet jön nem tudom visszajátszani
  • Breki33
    Olvass tovább leírtam
  • billdm
    ..." Persze nem hibátlan..."
    Kiváncsi lennék te miket fedeztél fel benne!
  • Tomy Lee

Hogy jöttél rá,hogy belle?:)De mind1 is.Ha hazaérek kipróbálom!
  • Breki33
    Ezzel egyetértek, de én szeretek gép ellen is játszani, persze online sokkal jobb és izgalmasabb lenne

És szerintem Pes 2008 jobb mint a Pes6 sokminden apróság (animációk, mozgások stb miatt amik valósághűbbé teszik)

GRafikáról nemis beszélve rég vártam egy ilyen majdnem tökéletes grafikájú foci játékra ami élvezetes is. Persze nem hibátlan, de nagyon jó kezdet.
  • billdm
    10 megás..le 2 mega fel..a pingem pedig 20-30 körüli!
  • Breki33
    ja Pes 3 óta Pesezek mióta van PC-n

DE ez az itteni PES topikokban látható is P
  • Breki33
    Figyi demo megjelenés után hetekig arról volt szó hogy kivárunk meglátjuk milyen az online és azután vesszük meg. Nekünk eszünkbe jutott főleg az előző ilyen mizériák miatt.

Pes6-nál is az volt azt más miatt nem tartottam megvételre alkalmasnak ezt meg az online miatt

NEm csak itteni online játékosokról beszélek-elég sok pes-es fórumot olvasok ezen kívül....

KOnkrétan pl a Prohardveres fórumon egy angliában élő srác nagyon meg volt elégedve vele kisebb dolgokat leszámítva. DE ittis írt róla Quares sztem az ő megállapításai nem teljesen egyeznek a tieiddel.

Énse vagyok 17 éves és énse nagyon játszom mással esetleg egy kis stratégia vagy FPs de most csak egy demo meg a COd4 van fent de arra egy hónapja rá se néztem.