7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Eztis írtam korábban de pár dolog

- Mezek sokszor azonosak szinte (nem úgy nézi hogy ilyen szín meg olyan, hanem pl csíkos ellen legyen sima és ugye ez Juve esetében világos mezes ellen elég gázos) szerencsére kitserver megoldotta

- Face scan ami ugye nagyon nagy ötlet el lett szúrva azzal, hogy max 14-et lehet ugyanígy a mentések limitált száma is (gondolom ezek a konzolos portolás miatt)

-nem tetszik, hogy a kommentárt nem lehet olaszra állítani úgy hogy mentse

-És nagyon jó lenne egy távolabbi, de nem felülnézetes kamera vagy camera zoom (ugye ez van a fifában)

- engem az nagyon zavar, hogy csorog a labda rólam az alapvonal felé és az szöglet lenne a kapust nekem kell kihozni, hogy elérje, deha kézbe nem tudja megfogni nem vetődik rá pedig sokszor úgy elérné

-nem tetszik olyasmi, hogy pl bajnokságban jön a Milán aztán rögtön szinte D1-kupában is Milán aztán BL-ben is Milán. Szval nemigazán jók a csoportbeosztások sorsolások. Bl-ben is sokszor olasz csapattal játszok

-nem tetszik, hogy az utolsó percben lőtt nagy lövésem, helyzetem nincs benne az összefoglalóban ha közvetlen lefújás előtti pillanatokban volt
    illetve pl ha van egy gyönyörű mozdulat és les volt vagy szöglet jön nem tudom visszajátszani