7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Etelkozi Vata
    Srácok, ízlések és pofonok.

Egy tény: a PES a legjobb foci, sőt, talán inkább az egyetlen igazi focis játék.
    De vannak idegesítő dolgai, hibái. Egyszer dühből már én is eltüntettem a gépemről, de csak visszakerült valahogy... :)

Én úgy fogalmaznám meg a dolgot, hogy van, amikor 4-0-ra nyerek, de nem élvezem a meccset, a CPU idegesítő dolgai miatt.

Biztos én csinálom rosszul, de nekem 10 fejesből 9 az ellenfélhez megy, 10 szerelésemből 9 bedobás, vagy szöglet, míg ezek a CPU-nál fordított arányban vannak. Az is bosszant, amikor 4-szer szerelem le egynás után a CPU-t, de az 5. játékosa viszi tovább a labdát. Aztán azt sem szeretem, hogy a CPU 100-ból 99-szer tökéletesen csúszik be, szinte nem is szabálytalankodik, nekem meg egy kis ütemtévesztés (mivel emberből vagyok, és néha tévesztek), és máris sárga, jó esetben.
    És még sorolhatnám a bosszantó dolgokat (nekem szalad a bíró és leszerel, mert elbotlok, hosszú percekig nem lehet csapattárshoz passzolni, mert akárhova rúgom, elveszítem azonnal a labdát..).
    De azért tolom tovább, mert látványban, hangzásban, időnként hangulatában kiváló játék.

De az eddigi legjobb PES az 5-ös, ez vitán felüli, játékmenetben és online játékban is.
    A PES6 egy kicsi visszalépés volt, főleg az onlineban, ez a mostani meg egy hatalmas visszalépés játszhatóságban, játékélményben. A grafikája viszont tuti...

Mondom, ízlések és pofonok.