7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Etelkozi Vata
    Nekem nincs analógom /azaz van, de nem tudtam mexokni, ezért visszatértem billentyűzetre.../.

Én alapból Chelsea-vel játszom, meg a Juvéval, de pl. a barátom is szokott játszani a gaméval nálam, ő MU-s, és nála is ugyanez van.
    Nem mondom, hogy mindig, de 10-ből 8-9-szer megy az ellenfélhez a fejesem, a CPU fejesei alapból saját csapattárshoz mennek, nem igen látok tőle elrontott fejest.

Pedig tényleg próbáltam mindent, A, S, D, röviden, közepes hosszan, hosszan, valamint ezek kombinációját is, pl. S+D, de eddig semmi nem vált be. Biztos kurva ügyetlen vagyok, de nem megy /és a haveromnak se/.

Az a kedvencem, hogy az ellenfél szögleténél kifejelem a labdát, és tök mindegy a pozició, a hely, az erősség, meg a megnyomott gomb, mindig oda és addig száll a kifejelés, ahol a CPU játékos áll. Állhat középen, vagy a 16-os valamelyik szélénél, mindegy.

Meg még az a kedvencem, hogy viszont amikor én rúgok szögletet, akkor a CPU védő ki tudja fejelni akár a félpályáig is a labdát, ha ott áll a legközelebbi csatára.

Szerintem ez vicces és idegesítő.