81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Úgy láttam, hogy inkább hátrafele osztogat, nem előre.
  • horpeti
    Nah, akkor talán van remény, hogy az én DMF emberkém majd CMFnek akarja. De lehetséges, hogy így szélső védő is leszek? :o
  • horpeti
    jobban kilép? :P
  • Breki33
    Pedig jó patch és a mezcsomaggal kombinálva jók lesznek a mezek a relinkelt csapatoknál is
  • Breki33
    Van már a hibajavító patchoz működő kitserver.......

tudjátok ami a kilépést javítja P
  • Breki33

talán visszaolvasással
  • buldozer99
    hogy lehet megoldani hogy a bajnokságban a 10.meccs után ne lépjen ki a game?
  • Markov
    Kit látunk a képen?
  • horpeti
    A kezdeti lassúság nem gáz, mert fejleszthető, ez belefér. Bár van, aki eleve 85ös futással kezd, meg 80as gyorsulással. Annál ugyanannyi fejlesztés durván kihozza majd a tudását.
    Mindenki valamiben jobb kezdetben, az arány számít.. Valami lesz kiugró, és akkor vagy azt fejleszted tovább, hogy kijöjjön a különbség, vagy amiben másban gyengébb, azt hozod fel.

Tegnap csináltam egy CMFet, írtam róla. Na annál érzem úgy, hogy ÉN vagyok a középpontban. Én vagyok, mert én építem a támadásokat többnyire, előreszaladok, hogy be is fejezhessem, és ÉN vagyok, mert védekezni is kell. És a vicc az, hogy a játék, csapat is jobban megy. Csatárként / szélsőként malmozom néha, hogy mi a franc van, középpályásként ha nem vagyok elégedett, akkor elkérem (mert amúgy is én vagyok ott), és kicsit felpörgetem.

Viszont egy baja van, hogy többnyire DMFnek kellek. Már a CMFem DMFet is tud 1. idényben, és Valenciában. Viszont én támadóbb felfogást akarok.

Minden esetre mivel úgyis DMFet kell játszani, létrehoztam egy DMFet, így legalább tényleg arra a posztra vagyok. A célom az, hogy én legyek az irányító, meg ahol a labda biztonságban van (Makelele rulZ). :D

171 centivel még magasabb is vagyok, mint Makelele.
  • Quaresma
    A Become a Legend módról csak annyit szeretnék mondani, hogy tényleg idegesítő, ahogy a gép játszik és ahogy passzolnak meg hasonlók, de az az igazság, hogy ha igaziból járnád végig ezt a szintet még nehezebb és néha fárasztóbb lenne. Éppen ez a lényeg, hogy egy játékosként egy csapatban hogy tudsz érvényesülni. És ehhez hozzá kell szokni, hogy nem te vagy a középpontban, nem kell minden percben labdába érned. Itt előjön az, hogy igaziból is milyen nehéz sorozatban gólokat lőni. Mert igaziból is fáradsz, igaziból is kihagyhatnak az összjátékból, lesérülhetsz nem vagy formában és hasonlók. Jó csapatban jobban kiszolgálnak mint a közép és kis caapatokban. Az, hogy a gép hogy passzol függ a helyezkedésedtől is. Néha nagyon vak a gép néha meg meglepő módon ügyesen passzol. Ezzel együtt kell élni és így jól teljesíteni. A rating-el semmi baj sincs, többnyire valós osztályzatokat ad a gép. Mindössze a hozzáállással van baj. Mert a játék nem azt adja, amire az ember egyszerűen vágyik azaz egy Cristiano Ronaldoval végig futni a pályán majd gólt lőni. Abban nincs kihívás. Még is sokan ezt játszák.

A Become a Legend mód negatívuma ettől függetlenül a csapatjáték, mert a valóság nem ilyen. Sajnos a gép egymás közt nagyon béna. teljesen más a játék képe például Online, amikor 4 legenda játszik egy csapatban és egymás közt nagyon jól és ügyesen játszunk.

Nem csak ennek a módnak a negatívuma a játékosok képességei. Legenda módban is a játékosod lassú, rosszul lő, passzol és miegymás. Engem idegesít, hogy a gyengébb csapatokban a nem annyira ismert játékosok lassabbak, és minden egyéb képességük rosszabb. A valóságban nincs így. A valóságban attól még egy játékos nem annyira lassú és nem lő annyira rosszul. Egy fiatal játékos ugyanúgy lehet gyors, sőt gyorsabb mint egy idősebb. Szinte lehetetlen játszani a Magyar válogatottal, mert mindenki lassú, rosszul passzol, nem tud lőni. A játékban így jönnek ki a valósághű eredmények, de egy-egy játékos képessége nem valósághű. Nincs ekkora és ennyi különbség a jobb és a nem annyira ismert labdarúgók között.
  • Sanyicucu
    Darkon THX
  • Tomy Lee
    Jó tudni,thx
  • Darkon
    Setting.exe-be be kell allitani: a controller fulnel Controller 2-re, a keyboard meg marad controller 1-nek.
  • Tomy Lee
    Azthittem ez nagy patch de nem az így nem is érdekelXD
  • Sanyicucu
    Billentyűzettel és gamepaddal,hogyan lehet 2 embernek egyszerre játszani BL vagy Kupát?Már mindent próbáltunk de nem megy.Segítsetek légyszi!
  • horpeti
    Nagyon bejön az irányító szerep, CMFként, alig van nyugtom egész meccsen. Igaz, eddig csak DMF-ben játszottam, és a Valencia is DMFnek vett meg, úgy tűnik a CMF AMFet nem játszik, mindig hátrébb levő posztokon nyomat (minthogy az AMFet meg CMFként, SSt AMFként is)
    De nembaj, Madrid előtti lépcsőfoknak jó lesz a Valencia, csak még azt nem tudom, hogyan fogom magam bejátszani a csapatba, még a második csapat is 2x olyan jó, mint a Racing, ahonnan jöttem (1. év felénél járok).
    Nembaj, remélem fogok tudni tanulni a fiúktól. :))

1. training meccsen 7.0-val máris jelentkeztem játékra, gondolom még 5-6 ilyen kell. :P Zigic olyan gólpasszt adott nekem, amilyet 2v2ben csak Rolandtól kapok, el se hittem. Kár, hogy meccsen meg olyan bénák, lehúzza a gép. Trainingen tuti top playeren játszanak, irdatlan milyen gyönyörű meccset játszottunk.
    De már előre tudom, hogy anyázni fogok, mert nem tudom magam bejátszani még a cserepadra se. :) Racingnál 7-8 meccs kellett. Onnantól csak nyertünk, és néhány döntetlen. De nem bírtam ellenállni a Valencia ajánlatának. :)

bocs ha nagy a kép

• Laca1985
    Akkor most amit a Konami kiadott patch, az nem is jo az online reszhez, csak ha eredeti a jatekod?
  • horpeti
    emlékszem másik karival leszerződtem a Deporhoz örömmel, mert 5. volt a bajnokságban. 14.ek lettünk az idény végére. no komment volt a csapat. :D
  • horpeti
    De arra jó, hogy most onlineban Del Pieroval ugyanaz valahogy könnyebben ment, mint Legendben. :PP

Hagyni kéne a francba az egészet. Sok időm elvette már, és végülis csak idegesítő.
    Ha szépen játszik a csapat, akkor jó, vannak ilyen periódusok, de van, amikor tényleg csak az ellenfélnek adják, meg szarakodnak. Mondjuk akkor kéne, hogy MI játékosok akkor húzunk valami váratlant, csak nem könnyű egyedül. :)
  • horpeti
    nekem is az van, hogy ha bejövök, egyből gólt kapunk. :D
    Mondjuk én ráadásul top playeren nyomom... és próbálok osztogatni labdákat szélsőként (bár csatár vagyok, csak oda rak be), de mindig durván elszúrja, ezért inkább önzőzöm, csak 60as statokkal nehéz. :D

• Nagyi2pac
    Improved IN-GAME Editor

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32283

place file in kitserver/img/cv06.img and start scanning bigger faces!
  • donpedro
    Fura, hogy mindenkiből most kezd kifogyni a szufla. Nekem is nagyon elegem lett már a BAL-ból. Inkább BALf*sz mód ez, tekintve a csapatom játékosainak produkcióját. Már leírtátok előttem a lényeget, röhejes ami a pályán zajlik. Én is professional szinten játszok.

Félórán át nem kapok labdát, hátramegyek, megszerzem, lepasszolom a mellettem állónak, ő egyből visszarúgja az ellenfélnek. Ismét hátramegyek, újra megszerzem, továbbpasszolom, a társam megint azonnal eladja. Ez megy egész meccsen.

Ha indítom a szélsőt, és befutok, hogy érkezzek a beadásra, kizárt, hogy eljusson hozzám a labda, vagy elérhetetlen, vagy elakad, vagy mögém jön. Ha esetleg szökőévenként mégis eljut hozzám, akkor megpöccintem a lövés gombot, kb. 1/5-éig megy csak fel a csík, és mégis kirúgja a játékosom a stadionból...

Ráadásul a karakteremnek olyanok a rúgói, mint egy szöcskének (értsd: a szöcske is 30 centi magasra tud ugrani, meg az emberem is...), így szögleteknél is csak a rövid oldalon lenne esélyem, de MINDIG pont úgy rúgja, hogy ne tudjam elérni. Na jó, volt másfél év alatt 3 kivétel, amikor a rövidre rúgta, kettőből gólt fejeltem, egyből kapufa, és a kipattanót verte be valaki.

Sorolhatnám még, kb. 50 meccsen 12 gólig tudtam jutni, de magam sem tudom, hogy hogyan jött össze ennyi is, hisz ez végülis annyira nem rossz egy 17-18 éves csatártól.

Eredetileg regularon kezdtem, de azt a játékot 2 szezon után abbahagytam, mert a második szezon végére már kettesével rúgtam a gólokat meccsenként, és pl a VB legjobb csapatába is beválogattak. Ott normálisak voltak a társak. A mostanit még nem adtam fel, de már nagyon fogynak az idegeim.
  • Attelee
    köszi breki!

Ujrakezdtem én is Amatörön,de nem sokkal könnyebb,söt mintha nem adna annyi pontot meccs végén mint regularon!
  • rooney8
    Én is csatárt jelöltem be azt ahoz képes jobb középpályásnak rak be mindig :D
  • Terminátor14
    Hát ez a be a legend mód kész röhely...
    AMC posztot válaszottam, de már az első hírverő meccsen is cmf-nek rakott be, erre a meccs után a három ajánlatból két csapat dmf-nek, egy pedig wb-nek akar....
  • lazadio
    Azt szeretném kérdezni, hogy amikor ketten játszunk egy gépen, akkor hogy lehet beállítani hogy oda-visszavágós legyen a meccs?
    A 6 -ban volt ilyen (home&away), de itt nem tudjuk összehozni. A 2008 -al nem játszottam, nem tudom volt -e benne, de ebben nem találom :(
  • ProGabe #52932
    az is szép. velem ezt csinálta: beállított 5-6 percre, semmi labdát nem kaptam. 5.0

következő meccs BL, Chelsea ellen, odavágó, 1-0. 80-ik percben beállok, eltelik 2 perc, adok egy gólpasszt. végeredmény 1-1. nézem a ratinget és mit adott? na mit? egy k*rva kis vonalat. tehát nem pontozott. csodás volt
  • Shevchenko
    Az mind semmi,az egyik hátvédem rugott szó szerint 2 gólt, én adtam 2-3 ziccert amit kihagyítak, és ő errre kapott 6.5 én meg 5.5 na most elmegy a kurva annyába a legend mód
  • ProGabe #52930
    hát, nekem kb most lett elegem a be a legend módból

depor, professional szint. én vagyok az egy szem támadó, és direkt támadót írok, mert a középpályasor egy kalap szar. náluk csak a védelem rosszabb, olyan gólokat kapunk, amit a magyar válogatott is megirigyelt volna 2 éve.

amúgy minden játékos azt csinálja, hogy belefordul az ellenfélbe, akire ha várni kell, hogy ezt megtehesse, hát megvárja. ebből az következik, hogy amikor nálunk a labda nincs semmi mozgás, nincsenek szép akciók, na jó, szökőévente egy-egy

pedig nem így indult a dolog, vágtam pár gólt amikor a csapatba kerültem, most meg az van, hogy mindig az utolsó passz hiányzik, de nem adják oda, inkább visszafordulnak, vagy bele a védőbe

mindez nem zavarna, ha nem történne a következő: 70-80-ik perc, lecserélnek. és a fenti dolgok dolgok egy csapásra semmivé foszlanak. gyönyörű és gyors támadások, a védelem agresszív, általában gólt is szerez a csapat

na ennyit erről. lehet - hogy dühömet csökkentsem - indítok egy karaktert beginner módban, kiélvezem és lépegetek felfelé a nehézségi szinten
  • Mester
    Köszi és a fölötte lévő linket is!
  • horpeti
    nah 0-9 lett. Bajnokságban is 15.ek vagyunk. :P Jók vagyunk
  • horpeti
    összesítésben már 0-8 a Barcának, jók vagyunk. :D
  • horpeti
    Lesérültem Barca meccs közben, amikor szét szivattam még Messit is, meg pirosat kapott Iniesta rólam.
    Csak úgy meccs közben... Remélem nem az lesz, hogy akkor most idény végéig köszönjük, kérjük tekerjen. :P
  • Shevchenko
  • tobias88
    De szép tortát kapott, jól be is öltöztettétek
  • Markov
    Huszti?!

• Shevchenko
    Köszi.

De hogy idevágjon a 2009-es PES talán a legjobb.
  • horpeti
    A rohadt edző most a másik oldalon játszat, de nem csatárban, de nem bánom, így is man of the match volt, és élveztem. Elég freeRoleos a dolog. :P
  • horpeti
    wow, nem kell többet felzúgnia a DVDnek? :)
    Online ettől még megy, ugye? ott asszem régen is csak a kód számított.
  • Maldini
    Isten éltessen a fiad seheva,ha ha jól tudom a fiad okt 23.-án született mint én