A kezdeti lassúság nem gáz, mert fejleszthető, ez belefér. Bár van, aki eleve 85ös futással kezd, meg 80as gyorsulással. Annál ugyanannyi fejlesztés durván kihozza majd a tudását.
Mindenki valamiben jobb kezdetben, az arány számít.. Valami lesz kiugró, és akkor vagy azt fejleszted tovább, hogy kijöjjön a különbség, vagy amiben másban gyengébb, azt hozod fel.
Tegnap csináltam egy CMFet, írtam róla. Na annál érzem úgy, hogy ÉN vagyok a középpontban. Én vagyok, mert én építem a támadásokat többnyire, előreszaladok, hogy be is fejezhessem, és ÉN vagyok, mert védekezni is kell. És a vicc az, hogy a játék, csapat is jobban megy. Csatárként / szélsőként malmozom néha, hogy mi a franc van, középpályásként ha nem vagyok elégedett, akkor elkérem (mert amúgy is én vagyok ott), és kicsit felpörgetem.
Viszont egy baja van, hogy többnyire DMFnek kellek. Már a CMFem DMFet is tud 1. idényben, és Valenciában. Viszont én támadóbb felfogást akarok.
Minden esetre mivel úgyis DMFet kell játszani, létrehoztam egy DMFet, így legalább tényleg arra a posztra vagyok. A célom az, hogy én legyek az irányító, meg ahol a labda biztonságban van (Makelele rulZ). :D
171 centivel még magasabb is vagyok, mint Makelele.