7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• donpedro
    Fura, hogy mindenkiből most kezd kifogyni a szufla. Nekem is nagyon elegem lett már a BAL-ból. Inkább BALf*sz mód ez, tekintve a csapatom játékosainak produkcióját. Már leírtátok előttem a lényeget, röhejes ami a pályán zajlik. Én is professional szinten játszok.

Félórán át nem kapok labdát, hátramegyek, megszerzem, lepasszolom a mellettem állónak, ő egyből visszarúgja az ellenfélnek. Ismét hátramegyek, újra megszerzem, továbbpasszolom, a társam megint azonnal eladja. Ez megy egész meccsen.

Ha indítom a szélsőt, és befutok, hogy érkezzek a beadásra, kizárt, hogy eljusson hozzám a labda, vagy elérhetetlen, vagy elakad, vagy mögém jön. Ha esetleg szökőévenként mégis eljut hozzám, akkor megpöccintem a lövés gombot, kb. 1/5-éig megy csak fel a csík, és mégis kirúgja a játékosom a stadionból...

Ráadásul a karakteremnek olyanok a rúgói, mint egy szöcskének (értsd: a szöcske is 30 centi magasra tud ugrani, meg az emberem is...), így szögleteknél is csak a rövid oldalon lenne esélyem, de MINDIG pont úgy rúgja, hogy ne tudjam elérni. Na jó, volt másfél év alatt 3 kivétel, amikor a rövidre rúgta, kettőből gólt fejeltem, egyből kapufa, és a kipattanót verte be valaki.

Sorolhatnám még, kb. 50 meccsen 12 gólig tudtam jutni, de magam sem tudom, hogy hogyan jött össze ennyi is, hisz ez végülis annyira nem rossz egy 17-18 éves csatártól.

Eredetileg regularon kezdtem, de azt a játékot 2 szezon után abbahagytam, mert a második szezon végére már kettesével rúgtam a gólokat meccsenként, és pl a VB legjobb csapatába is beválogattak. Ott normálisak voltak a társak. A mostanit még nem adtam fel, de már nagyon fogynak az idegeim.