hát, nekem kb most lett elegem a be a legend módból
depor, professional szint. én vagyok az egy szem támadó, és direkt támadót írok, mert a középpályasor egy kalap szar. náluk csak a védelem rosszabb, olyan gólokat kapunk, amit a magyar válogatott is megirigyelt volna 2 éve.
amúgy minden játékos azt csinálja, hogy belefordul az ellenfélbe, akire ha várni kell, hogy ezt megtehesse, hát megvárja. ebből az következik, hogy amikor nálunk a labda nincs semmi mozgás, nincsenek szép akciók, na jó, szökőévente egy-egy
pedig nem így indult a dolog, vágtam pár gólt amikor a csapatba kerültem, most meg az van, hogy mindig az utolsó passz hiányzik, de nem adják oda, inkább visszafordulnak, vagy bele a védőbe
mindez nem zavarna, ha nem történne a következő: 70-80-ik perc, lecserélnek. és a fenti dolgok dolgok egy csapásra semmivé foszlanak. gyönyörű és gyors támadások, a védelem agresszív, általában gólt is szerez a csapat
na ennyit erről. lehet - hogy dühömet csökkentsem - indítok egy karaktert beginner módban, kiélvezem és lépegetek felfelé a nehézségi szinten