Nagyon bejön az irányító szerep, CMFként, alig van nyugtom egész meccsen. Igaz, eddig csak DMF-ben játszottam, és a Valencia is DMFnek vett meg, úgy tűnik a CMF AMFet nem játszik, mindig hátrébb levő posztokon nyomat (minthogy az AMFet meg CMFként, SSt AMFként is)
De nembaj, Madrid előtti lépcsőfoknak jó lesz a Valencia, csak még azt nem tudom, hogyan fogom magam bejátszani a csapatba, még a második csapat is 2x olyan jó, mint a Racing, ahonnan jöttem (1. év felénél járok).
Nembaj, remélem fogok tudni tanulni a fiúktól. :))
1. training meccsen 7.0-val máris jelentkeztem játékra, gondolom még 5-6 ilyen kell. :P Zigic olyan gólpasszt adott nekem, amilyet 2v2ben csak Rolandtól kapok, el se hittem. Kár, hogy meccsen meg olyan bénák, lehúzza a gép. Trainingen tuti top playeren játszanak, irdatlan milyen gyönyörű meccset játszottunk.
De már előre tudom, hogy anyázni fogok, mert nem tudom magam bejátszani még a cserepadra se. :) Racingnál 7-8 meccs kellett. Onnantól csak nyertünk, és néhány döntetlen. De nem bírtam ellenállni a Valencia ajánlatának. :)