81526
-
bocsi :-) -
Szerintem is
persze ez nem azt jelenti, hogy tökéletes én is sok valós hibát írtam már itt le, de ezek nagy részét nem érzem annak.
Támadok de hátul kullog dologról
a taktikabeállításnál a csúszkákat megnéztétek és kipróbáltátok mire való
mindegyiknél mutatja is a dolgokat. Én nem vagyok nagy taktika állítgató, de nekem Krasic megy fel mint a parancsolat, sokszor csak nézem mit kolbászol már megint elöl.
Egyébként #70625-en is látszik hogy mennek fel az emberek és az állítólagos buta pes gólnál is látszik, hogy a belső ember hogy fut fel amíg üres helyre jut ahol kaphatja a labdát. #70638
DE ugyanígy mondhatnám a #70614-et is példának
Ezeket a taktikai beállításokat mind meg kell tanulni nem úgy van, hogy én öt évig pes-eztem most biztos megy.
Eddig azért ment a rinya, hogy alig változik a játék, hát most sok mindenben változott. Ezt meg kell tanulni, de ha valaki nem szeretné mert nem akar beállításokkal szarakodni, vagy napi egy két mecset akar játszani én megértem ez a játék nem neki való, de attól még hogy esetleg nem tudja kezelni szar nem lesz !
Ezt kéne megérteni olyanoknak is akik évek óta Pes-el játszanak.
Megtanulom felfedezem élvezem, vagy leszarozom.
Most ha én valakire ráhagyom, hogy szar a lövés és nem próbálom ezeket elmondani akkor lehet sose jön rá hogy milyen lehet ha megismeri.
Ha most én ettől elfogult leszek hát legyek, nekem egyszerűbb lenne ha ráhagynám.
-
mit szivatod a csapatomat? :PP -
Látom az exe-t jó sokan leszedték, mondjuk senki egy szó visszajelzést nem írt :P
Arra azért kíváncsi lennék Belorussziából ki töltötte le :-) -
klinsmann #70653 így van , nem kell foglalkozni gyerekekkel !!
aki kicsit is igényes és igazi focira vágyik az csak PES-ezik !
15 game után azt kell mondanom mint minden évben a gameplay rengeteget fejlődött az elöző évhez képest , nekem nagyon bejön ez az uj passz rendszer ,dobás ,rugás ,sokat nehezítettek, eddig ahova rugtad passzoltad, dobtad mindig emberhez ment , most nagyon élethű hogy neked kell az irányt+ erősséget is eltalálnod. -
Rossi1 #70652 Mindenkinek van egy kis igaza szerintem. Ez alapbol azert is van igy, mert mindenki maskepp akarja jatszani a jatekot, dehat azt azert nehez lenne kivitelezni, hoy mindenkinek jo legyen. Ezzel egyutt ez mostani resz eddig nekem is fure(mondom ezt ugy, hogy PES10-el es elotte is orakat jatszottam naponta). ES HANGSULYOZNAM, hogy FURA(nem pedig rossz vagy jo). Amit Breki mond a lovesel kapcs, nos van benne igazsag, tenyleg jo lett bar sokat kell jatszani ahhoz, hogy rajojjon az ember hogyan is kell igazibol csinalni.(apropo kell itt valamit nyomni csavarashoz vagy csak jobb analog?)
De megmondom oszinten az, hogy hany meterrol lehet golt loni engem nem nagyon erdekel, legyen elthu az a fontos(lehessen mindenhonnan)!
Ami engem zavar az az AI. De ezt irtam korabban is es teljesen igazat adok Breckinridge-nek ezzel kapcs. Tamadok es az egesz csapatom hatul kullog, hiaba van offensive allitva. Egy beindulas gomb elkelne itt is, hasznos az. A vedoim nekem is alandoan visszahuzodnak es szoros emberfogasrol ne is beszoljunk. Ezt sem ertem mert teljesen mindegy mit allitasz. Test-test elleni harc az so-so. Alapbol nem rossz de vannak erdekes helyzetek. Es a fejeles az eddig nekem is ?... Hiaba super cancel meg minden, hogy helyezkedjen, vagy kicsit lokdosodjon a labdaert meg sem mozdul(alapbol nekem ugy tunik, hogy a Super Cancelre sokkal lassaban reagal, mint a PES10-ben).
Ja es a psszolas is kicsit gaz. Marmint a @cimzett@ jatekossal vagy nem lehet labda fele futni vagy baromi lassan reagal. Pedig ez alapszabaly a fociban, hogy ne vard allva a labdat.
Persze lehet en csinalok vmit rosszul, de ezeket a PES 10-el osszehasonlitva szurtem le. Szoval iranyitas beli hianyossagok, elvileg nem nagyon lehetnek. -
Hát amit az újságban láttam ennél jobban nézett ki kék színű volt és szerintem a bal analóg helyzete cserélhető rajta -
mármint szerinted szar nekem például más a véleményem
bírom ezeket az általános kijelentéseket, pl te nem tudsz kapura lőni, de biztos a lövés szar :-)
Mondjuk én ritkán vagyok töküres kapuval szemben, de azért onnan általában kapura rúgja lásd #70614 érdemes átolvasni amit a lövésről korábban elég részletesen irtunk.
DE akkor úgy látszik újra kell ismételni
"Mindenen csiszoltak: a lövés elképesztő jó lett, a csavarodások kifordulásból történő lövésből is marha élethűek lettek,kapus mozgásával már egészen megvagyok elégedve. Összességében sztem nagyon össze lett rakva,és megint nem okozott csalódást a Konami...
Hát távolabbról nehezebb lőni,de ezzel gondolom nem csak én vagyok 1edül,szóval az eddigi Pesekben lévő 35 m-es lövéseket el kell felejteni. Én most Messivel lőttem úgy 1 gólt,h kb 25-28 m-ről kijátszottam a védőket,s rányomtam hosszúra,s pont a megfelelő irányba csavarodott a labda. A legutolsó része a mondatomnak nagyon fontos. Ugyanis ebbe a PES-be nagyon jól megvan csinálva a lövés,de ez sok nehézséget okoz. Tehát a játékos kisodródásánál már nem pont azonos irányba,hanem élethűen kifelé csavarodik a labda,így kevésbé lehet irányítani. Nagyrészt kapáslövésből szereztem a góljaimat,mindig egy-egy összjáték után. Ember mellől nagyon nehéz gólt lőni,én személy szerint nem is tudtam még,gép 1szer lőtt nekem viszont Altintop-pal 1 hatalmas bombát ember mellől hosszúba. (ugyebár ittmár a zavarás jobban megvan csinálva,és hiába mész Ibrahimovic-csal símán elbaltázza a 90kg-os izomzatával is a zavarás miatt.) Nah a lényeg viszont az,h a lövésrendszer maradt a régi,mind a szabadrúgásokban,mind símán. Szabadrúgásból még nehezebb gólt lőni,ugye a 2010-ben símán meglehetett oldani sorfal alatt,vagy két emberrel passz-->sorfal mellett, itt viszont már sorfal alatti szabadra is van ember,illetve kirobban 1 ember,ha passzal próbálnád sorfal mellett.
Szóval a lövés ezen kameraállásban ugyanolyan,mint a PES 2010 broadcasting (sztem hagyományos focis játék) kameraállásánál ugyanis a 2011-ben jobbra/balra átlósan fel/le kell lőni. Mert emlékszem,h a Become a Legend kameraállásában már megint másképp kellett kicsit irányítani a lövést ezt az utolsó mondatomat csak ezért írtam. Szóval a legfontosabb szvsz az,h belelásson a játékos,h merre csavarodik a labda a való életben is,s a PES 2011-ben is,ha a vezetett játékos erre vagy arra kisodródik,vagy hasonló,mert ha ez megvan rálehet érezni arra,h mikor kell lőni." -
breckinridge #70649 Nagy peses vagyok, de ez az új PES szar. Taktikailag borzasztó. Millió beállítást próbáltam. Vagy mindenki elől, nincs kinek passzolni, vagy mindenki hátul. Egyszerre négy-öt ember simán lesen. Az én védőim mindig olyan mélyen vannak, embereim nem fognak embert. Védőm mögé betett labdát lehetetlen elvinni. Hiába van többméteres előnyöm, nyomhatok bármit, az ellenfél elviszi. A fejelés lehetetlen, mert nem áll bele, de általában még fel sem ugrik, elbújik az ellenfél mögé, nem reagál az irányításra. A bírók teljesen esetlegesen fújnak.Védekezésben az emberváltás rossz. Az ellenfél fizikai fölénye mindig óriási. Az én nagydarab gorombám lassú, de lefejelik, az ellenfélét nem éri utol a leggyorsabb védőm. A kapusok behúzott kézzel vetődnek. A labda átfolyik a testen, az emberek átbújnak egymáson. A kapuralövés kiszámíthatatlan. Már csak éppen megérinem a billentyűt, mégis a lövések 5-10%-a megy kapura 16m-en belülről. Gyakori, hogy 5m-ről töküres kapuba nem lő gólt (ötből négyszer).
Ehhh, pocsék lett. Pedig ezek tökegyszerű dolgok lennének, csak állítgatni kellene néhány dolgon. Sajnos pont a rossz dolgokat hagyták benne javítás nélkül. Néha sikogathatnékom van ezzől a mocsoktól. Az a legbosszantóbb, hogy akkora potenciál van (lene) benne, mint a Yamato, de mégis kétségbeejtően rossz. -
Danyi #70648 Hát kipróbáltam. Direkt nem nyomtam sprint gombot egy meccs alatt. A helyzet ugyan az volt. 60-70ik perc környékén pár védő kivételével halott volt mindenki................... -
Tescóban nézelődtem, de a legolcsóbb, ami jó volt (két analógos), azu 4500.
Akkor már inkább vettem volna Logi-t 6 körül.
Aztán találtam ezt. -
azt hiszem a Tesco műszaki katalógusában láttam most egy Saitek-et aminél ha jól látom cserélhető az analóg helyzete -
Köszi.
Hát igen, low, nagyon :)
Egyelőre semmi :( Logit sehol nem árultak, meg most nincs pénzem, így egy olcsó saiteket néztem, azt meg rendelni kellett. Szóval holnap vagy legkésőbb kedden lesz meg. -
szépek
a grafika viszont tényleg érdekes
tényleg mi van a gamepaddal? -
Balázs 17 #70643 1. videó, haver ilyenekért szokott 11est kapni
-
igen és utána sehol sem láthattam ugye?
Meg előtte a Monaco-ban
na ez az lol
a másik meg egy visszahúzás
nem kéne nekem 17 évesekkel beszélgetnem :P -
Nahh, két egyszerű, alap, mégis finom szerelés :)
Az egyik ugye teljesen tiszta, a másik utolsó emberes, ott látszik, hogy labda után kicsi gabalyodás volt, de mivel a laszti volt az első, így szabályos :)
És egy Milito löket:
Tudom, hogy nem a legjobb, hogy ki van takarva a vége, de tetszik a mozdulat, és így jön át legjobban :)
Remélem nem lettek túl kicsit...
-
Balázs 17 #70640 gondoltam, hogy Juve...:) hát akkor sokat láthattad ott Henry-t lol
ez pedig egy buta pes gól, ahogy a kapus feletti átemelések is
sajna most már én is belátom, hogy a 2011 inkább visszafele fejlődött
online része borzalmas lett, egyedül a passzrendszer emelhető ki, mint jó dolog:) -
csak akkor én nem ide jövök nyavalyogni hanem berúgom :) -
érdemes itt az egész gólt megnézni ez válasz a hogyan lőjünk gólt illetve kapura 16-oson kívülről szintű kérdésekre
-
3 mp futás és utolért volna
-
témaváltás be
jön megint a fifa :) -
Neoncsoves #70635 amúgy szerintem igénytelenségre utal, hogy az analóg karra nem rendesen reagál a játék. FIFA-ban pl. ha csak kicsit nyomom valamerre az analógkart, akkor csak sétál, és ahogy egyre jobban nyomom, fokozatosan nő a sebessége (Be a Pro módba ez jól jöhet, hogy ne fáradj ki), de itt a PESben eleve gyorsabban fáradnak az emberek mint FIFA-ban, így elég idegesítő számomra hogy nem lehet ilyen szinten "állítani" a sebességét a játékosoknak. persze nem túl fontos feature ez, de szerintem elfért volna... -
Ezt a kérdés sértésnek veszem, te nagyon új fiú lehetsz.
Talán ez segít
így is lehet a melletted futó védőt lerázni
-
Beadásnál nem szerel, ez meg a másik! Oldalvonalnál nem csinál sose semmit a gép, hagyja, hogy beadd, mindig (Top Player) -
Balázs 17 #70632 melyik csapat is az? -
Jahh, én is kikaptam 0-1-re :S
Eddig bénább csapatok ellen játszottam, nem nagyon tudtak mit kezdeni velem, a Juve viszont veszélyes volt távolról, egy lövés be is akadt...
Csak rászántam magam, megfilmesítek 1-2 becsúszást :D -
amúgy nem akartam felhozni a fifát de ott jobban tudok becsúszva méterekre labdát szerezni ezek szerint ittis lehet, de ott hatékonyabb fegyver
kicsit a 2003-as online mecsekre emlékeztet mikor először mentem játszani Rudee-val mondom most leverem itt az embereket aztán csak néztem, hogy a szép passzaimba belevetődik becsúszva és így nagyon hatékony módszere lett, kellett egy két meccs mire megszoktam. -
azt már megnyertük :) -
Jahh, van olyan, hogy lefújja a szabályosat, meg nem fújja le a szabálytalant, ez igaz sajnos.
De azért lehet szépen szerelni :) Ml-ben pont Inter-Juve jött, lőttem neked 4 becsúszást, csak most a graf miatt inkább nem csinálnám meg :P -
sejtettem
annyira tudtam :-)
kár hogy nem lehetett erre fogadni, biutosan lehetett tudni, hogy pont te pont ezt fogod írni. Szerinted mégis miért lassít le? :)
talán elfáradt, vagy megunta a meccsre járást? :)
na elárulom a védő akkor szerelni akart és pont akkor kell a labdát megtolni így ütemet veszt és a beadásnál próbálkozott újból -
Neoncsoves #70626 azért éred be mert lelassít a védő :D -
de ez nem hiba ezt fogd már fel
labdával nem tudsz olyan gyorsan futni mint labda nélkül
de hogy lezárjuk tessék pont most mentem el Krasic-al a félpályától kapott labdával jól látható hogyha ügyesen tolom meg nemis tudja a védő elvenni sőt az is jól látszik, hogy amikor jobban megtolom visszaelőzöm
Kiis akadnék ha labdával simán lefutnám ilyen hülyeséget......ez már szőrszálhasogatás
-
Ez egy olyan hiba, amit fél perc nekik javítani kb... És azért rágódunk rajta ennyit, mert tönkreteszi a normális játékmenetet. -
én azt gondolom komolyan, hogy direkt keresitek a hibákat és nemcsak pesben
úgylátszik most ez a divat egyeseknél
azt nézegetitek kinek milyen értékei vannak
milyen szinten játszik pl az akinek négy méteres előnyei vannak :P
ajánlom figyelmedbe
Ja meg utolér beadsz egy Lb+R-es cselkombot és mész tovább ezen ennyit rágózni.
-
hát ha most azt mondod, hogy csak te láttad őt játszani :-)
Szerintem még oviba jártál mikor a kedvenc csapatomba játszott mát -
nem nagyon szoktam becsúszással szerelni
de olvastam róla illetve énis láttam olyan, hogy visszajátszva teljesen szabályosnak tűnt mégis lefújta -
de azt te se gondolod komolyan, hogy a játékban a leglassabb védő simán beéri a leggyorsabb támadót... -
Balázs 17 #70619 te láttad őt játszani v én?:) -
Hát, akkor még gyakorolnod kell :) Nagyon szépen lehet a becsúszással is szerelni, csak megvan az az ütem, amikor nyomni kell :)
Meccsenként 5-6 becsúszásom van minimum, ami nagyon szép szerelés.