Rossi1#70652
Mindenkinek van egy kis igaza szerintem. Ez alapbol azert is van igy, mert mindenki maskepp akarja jatszani a jatekot, dehat azt azert nehez lenne kivitelezni, hoy mindenkinek jo legyen. Ezzel egyutt ez mostani resz eddig nekem is fure(mondom ezt ugy, hogy PES10-el es elotte is orakat jatszottam naponta). ES HANGSULYOZNAM, hogy FURA(nem pedig rossz vagy jo). Amit Breki mond a lovesel kapcs, nos van benne igazsag, tenyleg jo lett bar sokat kell jatszani ahhoz, hogy rajojjon az ember hogyan is kell igazibol csinalni.(apropo kell itt valamit nyomni csavarashoz vagy csak jobb analog?)
De megmondom oszinten az, hogy hany meterrol lehet golt loni engem nem nagyon erdekel, legyen elthu az a fontos(lehessen mindenhonnan)!
Ami engem zavar az az AI. De ezt irtam korabban is es teljesen igazat adok Breckinridge-nek ezzel kapcs. Tamadok es az egesz csapatom hatul kullog, hiaba van offensive allitva. Egy beindulas gomb elkelne itt is, hasznos az. A vedoim nekem is alandoan visszahuzodnak es szoros emberfogasrol ne is beszoljunk. Ezt sem ertem mert teljesen mindegy mit allitasz. Test-test elleni harc az so-so. Alapbol nem rossz de vannak erdekes helyzetek. Es a fejeles az eddig nekem is ?... Hiaba super cancel meg minden, hogy helyezkedjen, vagy kicsit lokdosodjon a labdaert meg sem mozdul(alapbol nekem ugy tunik, hogy a Super Cancelre sokkal lassaban reagal, mint a PES10-ben).
Ja es a psszolas is kicsit gaz. Marmint a @cimzett@ jatekossal vagy nem lehet labda fele futni vagy baromi lassan reagal. Pedig ez alapszabaly a fociban, hogy ne vard allva a labdat.
Persze lehet en csinalok vmit rosszul, de ezeket a PES 10-el osszehasonlitva szurtem le. Szoval iranyitas beli hianyossagok, elvileg nem nagyon lehetnek.