7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    mármint szerinted szar nekem például más a véleményem

bírom ezeket az általános kijelentéseket, pl te nem tudsz kapura lőni, de biztos a lövés szar :-)

Mondjuk én ritkán vagyok töküres kapuval szemben, de azért onnan általában kapura rúgja lásd #70614 érdemes átolvasni amit a lövésről korábban elég részletesen irtunk.

DE akkor úgy látszik újra kell ismételni

"Mindenen csiszoltak: a lövés elképesztő jó lett, a csavarodások kifordulásból történő lövésből is marha élethűek lettek,kapus mozgásával már egészen megvagyok elégedve. Összességében sztem nagyon össze lett rakva,és megint nem okozott csalódást a Konami...

Hát távolabbról nehezebb lőni,de ezzel gondolom nem csak én vagyok 1edül,szóval az eddigi Pesekben lévő 35 m-es lövéseket el kell felejteni. Én most Messivel lőttem úgy 1 gólt,h kb 25-28 m-ről kijátszottam a védőket,s rányomtam hosszúra,s pont a megfelelő irányba csavarodott a labda. A legutolsó része a mondatomnak nagyon fontos. Ugyanis ebbe a PES-be nagyon jól megvan csinálva a lövés,de ez sok nehézséget okoz. Tehát a játékos kisodródásánál már nem pont azonos irányba,hanem élethűen kifelé csavarodik a labda,így kevésbé lehet irányítani. Nagyrészt kapáslövésből szereztem a góljaimat,mindig egy-egy összjáték után. Ember mellől nagyon nehéz gólt lőni,én személy szerint nem is tudtam még,gép 1szer lőtt nekem viszont Altintop-pal 1 hatalmas bombát ember mellől hosszúba. (ugyebár ittmár a zavarás jobban megvan csinálva,és hiába mész Ibrahimovic-csal símán elbaltázza a 90kg-os izomzatával is a zavarás miatt.) Nah a lényeg viszont az,h a lövésrendszer maradt a régi,mind a szabadrúgásokban,mind símán. Szabadrúgásból még nehezebb gólt lőni,ugye a 2010-ben símán meglehetett oldani sorfal alatt,vagy két emberrel passz-->sorfal mellett, itt viszont már sorfal alatti szabadra is van ember,illetve kirobban 1 ember,ha passzal próbálnád sorfal mellett.

Szóval a lövés ezen kameraállásban ugyanolyan,mint a PES 2010 broadcasting (sztem hagyományos focis játék) kameraállásánál ugyanis a 2011-ben jobbra/balra átlósan fel/le kell lőni. Mert emlékszem,h a Become a Legend kameraállásában már megint másképp kellett kicsit irányítani a lövést ezt az utolsó mondatomat csak ezért írtam. Szóval a legfontosabb szvsz az,h belelásson a játékos,h merre csavarodik a labda a való életben is,s a PES 2011-ben is,ha a vezetett játékos erre vagy arra kisodródik,vagy hasonló,mert ha ez megvan rálehet érezni arra,h mikor kell lőni."