7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Szerintem is
    persze ez nem azt jelenti, hogy tökéletes én is sok valós hibát írtam már itt le, de ezek nagy részét nem érzem annak.

Támadok de hátul kullog dologról
    a taktikabeállításnál a csúszkákat megnéztétek és kipróbáltátok mire való
    mindegyiknél mutatja is a dolgokat. Én nem vagyok nagy taktika állítgató, de nekem Krasic megy fel mint a parancsolat, sokszor csak nézem mit kolbászol már megint elöl.

Egyébként #70625-en is látszik hogy mennek fel az emberek és az állítólagos buta pes gólnál is látszik, hogy a belső ember hogy fut fel amíg üres helyre jut ahol kaphatja a labdát. #70638
    DE ugyanígy mondhatnám a #70614-et is példának

Ezeket a taktikai beállításokat mind meg kell tanulni nem úgy van, hogy én öt évig pes-eztem most biztos megy.

Eddig azért ment a rinya, hogy alig változik a játék, hát most sok mindenben változott. Ezt meg kell tanulni, de ha valaki nem szeretné mert nem akar beállításokkal szarakodni, vagy napi egy két mecset akar játszani én megértem ez a játék nem neki való, de attól még hogy esetleg nem tudja kezelni szar nem lesz !

Ezt kéne megérteni olyanoknak is akik évek óta Pes-el játszanak.
    Megtanulom felfedezem élvezem, vagy leszarozom.

Most ha én valakire ráhagyom, hogy szar a lövés és nem próbálom ezeket elmondani akkor lehet sose jön rá hogy milyen lehet ha megismeri.
    Ha most én ettől elfogult leszek hát legyek, nekem egyszerűbb lenne ha ráhagynám.